Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Összeállt a Szeged játéka a Kecskemét ellen

Vágvölgyi Ákos bízik abban, hogy a jó teljesítményüket megismételve a Jászberényt is elkapják.:

:

Öt mérkőzés után tudott újra nyerni a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata a múlt héten, a Kecskemét elleni bajnoki találkozón. Kisebb meglepetést jelentett, hogy a play-out elől menekülő szegediek sikeresek tudtak lenni a felsőházba igyekvő KTE ellen. Szerdán szeretnék Vágvölgyi Ákosék Jászberényben is bebizonyítani, hogy a Kecskemét elleni jó forma nem volt véletlen.

– Azt gondolom,  hogy a Kecskemét elleni győzelmünk minden várakozásunkat felülmúlta, hiszen már 15-20 ponttal is vezettünk ellenük – mondta Vágvölgyi Ákos, a Szedeák bedobója a csapat Facebook oldalán. – A KTE pedig a középházban van és a felsőházba igyekszik. Ez is mutatja, hogy egy jó csapatról beszélünk. Végre összeállt a játékunk, mert nagyon sokat vártunk már arra, hogy akaratban is, és kosárlabda tudásban is összeálljon az, amire készülünk több hónapja. Ez összeállt, és reméljük, hogy ez nem csak egy egyszeri megugrás volt, hanem egy tartható forma. Reméljük, hogy az alapszakasz végére kicsit tudjuk javítani a mérlegünket.

Szerdán Jászberényben van jelenése a szegedi klubnak. Ez a fellépés még nehezebbnek ígérkezik, mint amilyen a Kecskemét elleni hazai meccs volt.

– Annyi biztos, hogy a Jászberény egyik legjobb, ha nem a legjobb légiósa Orlando Coleman személyében biztosan ki fogja hagyni a találkozót. Emellett még a centerük is sérüléssel küszködik, ami talán megkönnyítheti a dolgunkat. Meg szeretnénk nyerni ezt a mérkőzést. Ha a szurkolók visszaemlékeznek, akkor tudhatják, hogy Szegeden is egy szoros meccset játszottunk ellenük – zárta szavait a játékos.

Fotó: Frank Yvette

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés