Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK

Az oroszlányiak győztesen zárnák az utolsó hazai találkozójukat.

OSE Lions - Zalakerámia ZTE KK

Play-out 8. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány G., Farkas G., Makrai Márton.

OSE: Washington - Abell - Anderson - Morgan - Anda.

ZTE: Simon - Bonifert - Polster - Vuko - Szabó.

A play-out 8. fordulójában mérkőzik meg egymással az OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK csapata. A hazaiak legutóbb a Pécs ellen tudtak nyerni, míg a vendégek a Kaposvártól kaptak ki.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Eddig három szoros mérkőzést játszottunk a Zalaegerszeg ellen. Az amerikai légiósaik már hazamentek, így most más játékosaik több lehetőséget kapnak és ezzel együtt nagyobb önbizalommal is rendelkeznek ezek a játékosok. Két kulcsjátékosuk; Vuko és Szabó, mind kintről, mind a három pontoson belülről nagyon veszélyesek, így kiemelt figyelemmel kell védekezünk rajtuk, hogy megállítsuk őket és így meg tudjuk nyerni az utolsó hazai mérkőzésünket, ahol már ott lehetnek a szurkolóink.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Az Oroszlány együttese majdnem teljes kerete megmaradt és nagyon nagy erőket mozgósítanak annak érdekében, hogy minél jobb helyen végezzenek ebben a bajnokságban. Nagyon korszerű kosárlabdát játszó társaság, akiknek nagy erőssége az átmeneti játék, illetve a gyorsindítások. Kiválóan használják a jó képességű játékosaikat. Továbbra is sok sérüléssel küszködünk, így csak a holnapi nap folyamán tudok keretet kijelölni.

 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MiskaBascatbull Recent comment authors
Bascatbull
Olvasó

Győzzön a jobbik! Tét nélkül legyen a két kosárlabda fellegvár meccse egy hátradőlős buzzer beater-es kosárcsemege a rajongóknak?

Miska
Olvasó

Úgy legyen. És 1 fiatal magyar gyerek vágja be az utolsó másodpercben!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés