Connect with us

Bajnokság

OSE Lions – PVSK-VEOLIA

Karantén után visszatér az OSE.

OSE Lions - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 4. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Győrffy P., Goda L., Balogh Gy. (Dernei G.)

OSE: Anderson - Abell - Bíró - Bailey - Anda.

Pécs: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Meleg.

Az OSE Lions látja vendégül a Pécsi VSK-VEOLIA gárdáját a 4. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán. A hazaiak karantén után léphetnek pályára, míg a baranyaiak vasárnap kemény meccset játszottak a Körmend ellen.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Mindenekelőtt nagyon boldogok vagyunk, hogy újra visszatérhetünk a pályára és játszhatunk. Tudjuk már, hogy milyen karantén után mérkőzést játszani, azóta már volt pár edzésünk, szóval mondhatjuk, hogy készen állunk a meccsre. A Pécs egy jó csapat, ezt a Körmend elleni győzelme alkalmával is megmutatta. Kemény találkozóra számítok, hazai pályán fontos, hogy megszerezzük a győzelmet. A koronavírusos játékoson kívül mindenki bevethető lesz.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Nehéz volt felkészülni az ellenfelünkből, hiszen az elmúlt két hétben nem léptek pályára. Ők egy kicsit frissebbek, mi pedig egy kicsit fáradtabbak leszünk. Egy nagyon jó, fizikális csapatuk van, atletikus játékosokkal. A légiósaik mellett a magyarokat is bevonják a játékba, mint például Illést, Garamvölgyit, vagy Bírót. Otthon különösen jó az OSE, szeretnek tranzíciós játékot játszani, ebben a rendszerben magabiztosan kosárlabdáznak. Ha feltudjuk venni velük a ritmust, tudunk velük futni, akkor lehet esélyünk. Készen állunk, Krivacsevicsen kívül mindenki játszhat.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DomiOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Domi
Olvasó

Nem mi vagyunk az esélyesek,egy esetleges győzelem bravúr lenne.Nagyon sokat jelentene a győzelem,mert az alapszakasz utolsó mérkőzései mind idegenben lesznek,riválisokkal szemben.Bízom a fiúkban,hajrá Oroszlány!!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Félek ettől a meccstől. :/

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés