Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – PVSK-VEOLIA

Jól ismerik egymást a felek.

  •   

OSE Lions - PVSK-VEOLIA

Play-out 7. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Nagy V., Boros T.

OSE: Washington - Abell - Anderson - Morgan - Anda.

Pécs: Lewis - Funderburk - Dragasevic - Budimir - Brkics.

A play-out hetedik fordulója következik, melyben az OSE Lions és a PVSK-VEOLIA csapata is megütközik. A hazaiak legutóbb a Kecskeméttől kaptak ki, míg a vendégeknek a ZTE ellen sikerült javítani.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A két együttes jól ismeri egymást, hiszen már három mérkőzés áll mögöttünk. Egy nagyon jó ellenféllel állunk szemben, akik mindig keményen játszanak. A legutóbbi mérkőzésünk természetesen plusz energiát adott, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy már szurkolóink is velünk lehetnek, akik még több energiát, motivációt szolgáltatnak számunkra. Sajnos csapatunk továbbra is problémákkal küszködik.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A play-out legfizikálisabb csapatával játszunk, amely gyors kosárlabdát szeret játszani, sok egy-egy elleni szituációval és tranzícióval. Ha sikerül 40 percen keresztül megfelelően védekeznünk és ellensúlyozni tudjuk a fizikális előnyüket, akkor van esélyünk győzni. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, a találkozó során végig koncentráltan kell játszanunk.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés