Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Kaposvári KK

A vendégeknél egyelőre még Szőke Balázs meccsel.

OSE Lions - Kaposvári KK

Bajnokság, 3. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00

OSE: Anderson - Kucsora - Abell - Bailey - Hayes.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Jukic.

Fekete Ádám lemondása után az első meccsére készül a Kaposvári KK csapata, amely az Oroszlány otthonába látogat. A vendégeknél nemrég bejelentették, hogy a gárda új vezetőedzője Nikola Lazics lesz, de ezen a mérkőzésen még a kék-fehérek egykori csapatkapitánya, Szőke Balázs fog meccselni.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Kaposvár edzőváltáson esik át és éppen ezért a játékosok extra motivációval fognak pályára lépni, biztosan megpróbálják majd a legjobbjukat nyújtani, hogy jó benyomást keltsenek a jövőbeni új trénerüknek. Leginkább abból készültünk, amit ezelőtt játszottak, nem tudhatjuk, hogy az elmúlt 2-3 napban milyen változtatásokat hajtottak végre. A legnagyobb változás, az biztos, hogy az extra motiváció lesz, amivel majd pályára lépnek, emiatt nagyon fontos lesz, hogy hatványozottan odafigyeljünk a védekezésünkre és emiatt is számítok egy kemény mérkőzésre. Anda Dávid kisebb sérüléssel bajlódik, holnap meglátjuk, hogy pályára tud-e lépni, a többiek egészségesek.

Szőke Balázs, a Kaposvári KK edzője: Azt láthatja mindenki, hogy nagyon rossz passzban vagyunk, a vezetőedzőnket is elveszítettük, úgyhogy így kell most megoldanunk ezt a feladatot. Az Oroszlány egy nagyon nehéz ellenfél, veszélyes csapat, amely fiatalos lendülettel játszik, egy nagyon jó edzővel. Próbálnak gyorsan kosárlabdázni, éppen ezért kulcs lesz a mérkőzés során, hogy a gyorsindításaikat megállítsuk, valamint a védőlepattanókra is figyelnünk kell, hogy ne jussanak második esélyhez. Nem mi vagyunk a találkozó favoritjai, de nem feltartott kézzel fogunk elutazni. Ha mindenki a 100%-ot adja ki magából és okosan, keményen játszunk, akkor akár meglepetést is okozhatunk. Apróbb sérülések vannak a csapatnál, de remélhetőleg mindenki vállalni fogja a játékot.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
skarpskytt Recent comment authors
skarpskytt
Olvasó

Hajrá fiúk! Hajrá Szikó!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés