Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Jászberényi KSE

Már biztos kiesőként lép pályára a Jászberény.

  •   

OSE Lions - Jászberényi KSE

Play-out 5. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Győrffy P. A., Minár L. B., Jakab L. I.

OSE: Washington - Abell - Morgan - Anderson - Garamvölgyi.

JKSE: Garrett - Coleman - Brbaklics - Czirbus - Primorac.

A Play-out 5. fordulójában ütközik meg egymással az OSE Lions és a már biztos kieső Jászberényi KSE csapata. A hazaiak legutóbb egy nagyon izgalmas mérkőzésen tudott nyerni a Kaposvár ellen, a vendégcsapat pedig a ZTE-től szenvedett vereséget.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A legutóbbi találkozásunk óta a Jászberény csapata pár változtatáson esett át, de továbbra is a külföldi játékosok szerzik a támadások során a pontokat, ahogyan ezelőtt is. Fontos lesz, hogy jobban védekezzünk csapatszinten, mint ahogyan azt a legutóbbi mérkőzésen tettük a Kaposvár ellen. Továbbra is vannak sérült játékosaink, akiket próbálunk minél jobban regenerálni és felkészíteni a mérkőzésekre.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Az OSE stílusa hazai pályán nem feküdt nekünk. Ráadásul még mindig nem játszhat Williams. Tisztességesen szeretnénk helytállni, a fiúknak is fontos, hisz aki nem használ ki minden edzést és meccset, az hosszú távon se tud úgy fejlődni. Az előző meccsen összképben nagyon jól játszottunk, de egy jóformán megnyert meccset sikerült elveszítenünk. Ilyenkor nagyon nehéz újra motivációt találni a játékosnak, ezért ez a legfontosabb feladat számomra, hogy újra motiváljam őket, hogy tiszta szívvel és emelt fővel menjünk neki a következő meccsnek.

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Tóth Lászlójolly joker Recent comment authors
Tóth László
Olvasó

Vicces ez a nyilatkozat .
“Emelt fővel “

jolly joker
Olvasó

Benikém motiváltan takarodj azokkal akik ide hoztak !!!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés