Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Lehet, hogy Reddic és Váradi sem játszik.

  •   

OSE Lions - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 18. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., dr. Mészáros B., Fodor A. (dr. Gincsai J.)

OSE: E. Washington - Abell - Mohácsi - Garamvölgyi - Bozsovics.

Falco: Hooker - Curry - Benke - D. Washington - Lake.

Az újonc fogadja a bajnokot. A listavezető körmendi veresége óta hatszor nyert zsinórban, az OSE viszont elveszítette legutóbbi két fellépését.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Falco a magyar bajnokság legjobb csapata, nagyszerűen képviselték az országot a Bajnokok Ligájában, ahol kiváló eredményeket értek el, egy nagyon kemény csoportban, hiszen minden riválisa igazi kosárlabda-nációból érkezett. Ezúton is gratulálok nekik a nagyszerű produkcióhoz. A hazai vizeken is csak egyetlen vereségük van, előtte zsinórban huszonhárom bajnokit hoztak le hibátlanul, azért ez nem lehet véletlen. Az egész mezőnyben, bárki ellen dominánsak, a holnapi mérkőzésnek is ők a nagy favoritjai. Szurkolóink számára ez egy hatalmas élmény lesz, telt házat és nagyszerű atmoszférát várok. Nézőink megérdemlik, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, szeretnénk megmutatni mit tudunk, és meghálálni nekik az eddigi segítségüket. Jelen állás szerint mindenkire számíthatok.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni az Oroszlánynak az eddigi eredményeihez. A mérlegük nem tökéletes, de egyáltalán nem is rossz, főleg egy újonctól. Ha pedig megnézzük, hogy az első nyolc helyezett ellen mire jutottak, azzal el is áruljuk, mennyire nehéz dolgunk lesz. Hazai pályán több mint húsz ponttal verték a Szolnokot és a Pécset, egylabdás mérkőzésen veszítettek a Körmend és az Alba ellen, illetve nyertek Debrecenben és Zalaegerszegen is. Nincs is miről beszélni, csak akkor lesz esélyünk, ha a maximumot nyújtjuk, és teljes gázzal játszunk. Szó sem lehet még egyszer olyan teljesítményről, mint a Kecskemét ellen. Erre hatványozottan felhívtam a játékosaim figyelmét. Sajnos vannak problémáink, Reddic-et vírusos gyomorfertőzés döntötte le a lábáról, a Brindisi-meccs óta nem edzett, eléggé le van gyengülve, jelen állás szerint nem számíthatok rá holnap, de addig még van egy nap, ha szombaton azt mondja, vállalja a szereplést, akkor játszani fog, ellenkező esetben nélküle kell megvívnunk a csatát. Hasonló a helyzet Váradival is, aki bokasérülést szenvedett az egyik edzésen. Azt mondta, egy kicsit már jobban van, de még mindig nem jött rendbe. Ha holnap sem lesz egészséges, nem fog játszani. Még egyszer mondom, nehéz mérkőzésre számítok, egy a Falco számára is nehéz pályán, de természetesen a győzelem a célunk.

  •   
HIRDETÉS

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
DennisStockaloneMotorosModus operandiCsapajev Recent comment authors
Stockalone
Olvasó

Kemény meccs lesz. Nem szabad az elején elengedni az OSE-t, mert akkor gond lehet, a végét mindig nagyon meghajtják.
Hajrá Falco!

Motoros
Olvasó

Gyerünk Ose torpedózzátok meg a zászlósladikot💪💪💪💪.

Ui.: A Büki füvesember már úton van silverhelyre feltámasztani a félholtakat🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍🏍🏍🏍

2lee14
Olvasó

Ezzel mindig írásról írásra egyre szánalmasabbá teszed magad. De biztos élvezetet nyersz benne, szóval hajrá így tovább. 🙂

Dennis
Olvasó

Remélem senki sem hitte el a 2 Falco-s sérültről szóló mesét.

Modus operandi
Olvasó

HAJRÁ PIROSFEKETÉK!!!

Ev.Ok.
Olvasó

Bár Falco sálat nem viszek, azért szurkolni megyek! Tudja kinek szól 😉! Kíváncsi leszek a hangulatra! Sportszerű, sérülés mentes mérkőzést és fergeteges szurkolást mindkét oldalról! Hajrá Falco Hajrá Magyar Kosárlabda!

bányász
Vendég
bányász

Kár, hogy arra nem lehet fogadni, hogy a kidőlt játékosok pályára lépnek-e. Lásd a gerincbeteg Norfleet, aki kidőlve is lenyomott 34 percet.:)

Csapajev
Vendég
Csapajev

Az ilyen edzői ködösítés mindig is volt…. Ki játszik, meg ki nem…. ez ennek sportágnak a része. 🙂
Majd a pályán kiderül… 🙂
Remélem Okorn csak a blama megelőzésére nyomta a nyilatkozatot. :)))))

ldd
Olvasó

Profi edzők,profi csapatok …
Győzzön a Jobbik.. ja nem…

pbask
Vendég
pbask

Én biztos vagyok benne,ha nem pörgünk fel és Kecsó szinten játszunk,az OSE átgázol rajtunk,mert egy jó csapat,és a fanatikus szurkolótáboruk a szó lepozitivabb értelmében belehajszolja őket a győzelembe. El nem felejthető hogy Reddic és Beni se fog nálunk játszani holnap. Nagy szurkolás várható mindkét oldalt,hisz az összes vendégjegy eladásra került.

HAJRÁ OSE!
HAJRÁ FALCO!

Emőkefan
Olvasó

Nagyon várom a mérkőzést. Kiváncsi vagyok az oroszlányi barlangra. Szimpatikus csapat, szimpatikus szúrkolók.
Hajrá Falco!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Korrekt nyilatkozat mindkét edzőbá részéről.
Ami biztos, hogy a hangulat nem olyan lesz, mint ma volt Szolnokon.

Marillion
Olvasó

Oroszlányban játszani minden vendég csapatnak nagy kihívás…..remek szurkolótáborral körítve megspékelve a hazaiakat….bajnok csapatként megyünk oda….de ha Okorn szavai mégis süket fülekre találnának akkor kellemetlen meglepetésben lesz részünk….Jó meccs lesz jó hangulattal….és látni is fogjuk a meccset mindigosport?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez is korrekt, köszi!

donnarumma
Olvasó

+1

Domi
Olvasó

Telt ház, fantasztikus hangulat, meglepetés! Ezt várom.Hajrá Oroszlány!

piros710321
Olvasó

Úgy legyen! 🙂

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco! Legyen egy jó meccs jó hangulattal!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés