Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Egis Körmend

Kosárünnepre számítanak a hazaiak.

  •   

OSE Lions - Egis Körmend

Bajnokság, 14. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Lengyel Á. (Bodrogváry I.)

OSE: Abell - Washington - Mohácsi - Bozsovics - Hayes.

Körmend: Turner - Edwards - Oroszi - Varnado - Taylor.

Igazi kosárünnepre készülnek az oroszlányiak a Körmend ellen hazai pályán. Az első fordulóban Matthias Zollner fiai elrontották az OSE első meccsét az élvonalban, de az újoncnál most bíznak a visszavágásban.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Körmend az egyik legerősebb csapat a bajnokságban, a Szombathellyel együtt ott vannak az élmezőnyben. Nagyon kemény védekezéssel játszanak, remekül szerepelnek a nemzetközi porondon is. Jelenleg ők az egyedüliek, akik legyőzték a Falcót, ami mutatja, hogy milyen erősek. Nekünk ez egy kosárlabda fesztivál lesz itt Oroszlányban. Biztos vagyok benne, hogy megtelik majd a csarnok, mindenki nagyon izgatottan várja ezt a találkozót. Reméljük, hogy jobban tudunk teljesíteni, mint az előző alkalommal, mert szeretnénk megteremteni a lehetőségét annak, hogy a drukkereink élvezni tudják a mérkőzést és hogy minél szorosabbá tegyük a találkozót, ameddig csak lehetséges. Most végre talán teljes kerettel tudunk kiállni, hacsak nem történik valami az utolsó pillanatban, mint az már előfordult párszor.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Én személy szerint most utazok először Oroszlányba, de tudom, hogy ott is remek a szurkolói hangulat, akárcsak nálunk, szóval remek atmoszférára számítok. Az OSE gyors kosárlabdát próbál játszani, sokat rotálva a játékosait. Szerintem ők a szezon egyik meglepetés csapata, amely az első kör után a legjobb nyolcban helyezkedik el. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt sokan várták volna, remekül szerepelnek eddig. Nem akarom azt mondani, hogy a mi helyezésünk is meglepetés, de mindenképpen pozitív, hogy a második helyet foglaljuk el, ezért elégedett vagyok a mi mutatott játékunkkal is. Fontos lesz, hogy kontrolálljuk a sebességet, hogy ne hagyjuk őket átrohanni rajtunk. Ezen kívül a lepattanózás lesz még a kulcskérdés, főként Bozsovics és Hayes jeleskedik náluk ebben a szegmensben, távol kell tartanunk őket a gyűrűtől. Mindenkire számíthatok a holnapi napon.

  •   
18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
CsakÉnegismte1derrylModus operandificsi Recent comment authors
Modus operandi
Olvasó

HAJRÁ PIROSFEKETÉK!

Downtown
Vendég
Downtown

👍👍👍

ficsi
Vendég
ficsi

Hajrá OSE ! Ha minket megvertetek jót tennétek Nekünk ha a Körmend is vesztesen ülne a buszra !!!!!!!!!!!!!!!

Best2
Olvasó

Zollner- Ott is remek a sturkolói hangulat, akárcsak nálunk! Csak ott nem lesz istálószag. Veresqrvák

Downtown
Vendég
Downtown

Sok a kannás? 😃

*istalló te agyoniskolazott metropoliszi szar.

* szurkoloi te agyoniskolazott metropoliszi szar.

Panelpatkanyszagú kutyaszarkiraly.

derryl
Olvasó

Hagyd ezt az IQ bajnokot, saját magát minősíti! Van ott ész, annyi, mint a szar!

Downtown
Vendég
Downtown

De a sargag..n felhaborodnak! 😃

Igazad van, ezek sose ertik meg, amit mi megertunk! 👍😃

egismte1
Olvasó

Takony!!!

PFKS
Olvasó

Teltház lesz! Ha lehetne még a tetőről is néznénk, de reméljük egy emlékezetes videófelvétel fog azért készülni erről a 2020-as egyik legnagyobb meccséről! Mindent Bele FIÚK! Örülök, hogy ezt megélhetem!
TÉK-TÉK-TÉK….

Downtown
Vendég
Downtown

Remelem lesz valami extra meccsfelvetel is?? (mindigfoson kivuli, ami a hangulatot jobban bemutatja?)
Nagyon jo lenne 🥺

Dennis
Olvasó

Amikor 2016 nyarán átadták az orszlányi “szentélyt” óriási volt az öröm és a boldogság. Kíváncsian vártuk, hogy mikor telik meg bajnoki meccsen a nézőtér.
A vendég szektor szektor kivételével eddig volt már telt házas meccs, de most hála a körmendieknek ez a rész is csurig lesz. Most már eljutottunk odáig, hogy kezd kicsi lenni a csarnok és ez óriási eredmény ennyire rövid idő alatt sikerült ezt elérni. Holnap egy 3 ezres csarnok is megtelni annyian szeretnének bejutni. Nagyon jó érzés most oroszlányinak lenni.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ha nem lettek volna azok a szerencsétlen,rossz személyügyi döntések, akkor nem lenne ekkora a baj. Két ember feltétlenül hiányzik az oroszlányi kosárlabda környékéről… 🙁 🙁

szurkoló
Olvasó

Zoli ki hiányzik és miért ??

CsakÉn
Olvasó

A legjobb döntést hozták mikor a nem odaullő embereket eltávolították!

szurkoló
Olvasó

Előreláthatólag robbanni fog a csarnok a két szurkolótábortól.Ezt kéne a televíziónak közvetíteni mert ezzel lehetne népszerűsíteni a kosárlabdát(várhatóan a legnagyobb csata lesz a pályán)és a legnagyobb buzdítás a lelátón !

Downtown
Vendég
Downtown

Igen!

derryl
Olvasó

Ezekkel a “leg”-ekkel picit óvatosabban!

Downtown
Vendég
Downtown

Pirosfekete UNNEP! 😃

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés