Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Otthon szeretne javítani Sebastjan Krasovec.

OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 10. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, vasárnap, 17:45
V.: Benczur T., Tóth C., Minár L.

OSE: Anderson - Kucsora - Abell - Bailey - Hayes.

Kecskemét: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

A 10. fordulóban találkozik az OSE Lions és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A hazaiak 1-2-es, míg a vendégek 2-3-as mérleget tudhatnak magukénak.

Sebjastan Krasovec, az OSE Lons vezetőedzője: A Kecskemét szerintem a legtapasztaltabb csapat a bajnokságban. A tavalyi gárda „gerince” megmaradt és még kiegészítették a keretüket két fontos játékossal. A KTE kulcsjátékosa Wittmann, aki az elmúlt fordulóban nagyszerűen teljesített, de mellette remek, tapasztalt és kiváló dobójátékosok is erősítik a kecskeméti gárdát; ezért egy eléggé veszélyes csapatról beszélünk. Összeszokottak, jó pár éve együtt játszanak, tudják ki hol van a pályán; ez egy jelentős előny számukra. Szerencsére a csapatban mindenki egészséges, így számíthatok mindenkire holnap. Reméljük minél több szurkolónk eljön a mérkőzésre, sokkal agresszívabban és jobban kell játszanunk értük is és magunkért is, mint ahogyan azt az elmúlt két fordulóban tettük.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: Hosszú idő után újra otthon játszik az OSE, ami egy plusz löketet jelent számukra; hiszen mindenki tudja mögöttük mennyire nagy és fanatikus szurkolótábor áll, akik a korlátozások ellenére is biztosan nagyszerű hangulatot fognak teremteni. Dinamikus, gyors kosárlabdát játszanak; két légiósukat megtartották tavalyról, ők idén is vezéreik a csapatnak, a nyáron igazolt légiósaik itthon újnak számítanak a ligában. Fontos, hogy az egyéni képességeikre fókuszáljunk, és hogy a lepattanókra odafigyeljünk és kontrolláljuk azokat, hogy minél kevesebb második szándékú kosarat engedjünk nekik. Szerencsére mindenki egészséges, és szeretnénk a Körmend elleni játékunkat továbbvinni, folytatni és megszerezni első idegenbeli győzelmünket.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Somogy011 Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Oroszlány jó jàtékot jó szerencsét és gyözelemet kívánok !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés