Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Továbbra is szerepet kapnak a fiatalok.

OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Play-out 1. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P., Török R., Farkas G.

OSE: Washington - Kucsora - Abell - Bíró - Bailey.

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Kucsera - Karahodzsics.

A play-out 1. fordulójában csap össze egymással az Oroszlány és a Kecskemét csapata. Az alapszakaszban az oroszlányiak bizonyultak jobbnak, hiszen mindkét egymás elleni mérkőzésüket meg tudták nyerni.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Kecskemét egy nagyon erős, tapasztalt csapat, amelynek a keretéből három játékos is tagja a válogatottnak. Nagyon jó csapatjátékot játszanak és mindenki jól dob, így nehéz lesz őket megállítanunk, védekeznünk ellenük. Öt olyan játékosunk van, aki eleget tesz az U23-as szabálynak, így ha továbbra is a megszokottan szeretnénk játszani, akkor játszatni kell őket még akkor is, ha a szabály már nem él mostanra. Kisebb sérülésekkel küzdünk, de remélhetőleg mindenkire számíthatok holnap. Fontos hazai mérkőzés vár ránk, mindenképpen győzelemmel szeretnénk elkezdeni a play-out-ot.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője a ktekosar.hu-nak: Két nagyon szoros mérkőzést játszottunk az alapszakaszban az Oroszlánnyal szemben, akkor nüanszok döntöttek a javukra. Kielemeztük azokat a mérkőzéseket, tudjuk pontosan, hogy mire kell odafigyelnünk, ha sikeresek akarunk lenni ellenük. Aktuális ellenfelünk atletikus, gyors kosárlabdát játszik, ezért fontos, hogy kontrollálni tudjuk ezt. A mindvégig agresszív védekezés ezúttal is kulcsfontosságú lesz. Hiányzónk nincsen, teljes kerettel tudunk elutazni szombaton az OSE otthonába. A szezonból hátralévő tíz play-out meccs is ugyanolyan fontos, mint az eddigiek voltak. Ahogy azt már korábban is nyilatkoztam, a lehető legtöbbet szeretnénk megnyerni ezekből az összecsapásokból, hogy megörvendeztessük szurkolóinkat, támogatóinkat, méltón képviseljük Kecskemét városát. Az egész szezonban nagy hangsúlyt fektettünk a kötelező fiatalszabályon túl tehetségeink beépítésére, erre fogunk törekedni a továbbiakban is, hiszen a magyar kosárlabda jövője szempontjából kiemelten fontos.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VulcanoBall don't lie Recent comment authors
Vulcano
Olvasó

Kornélnak érőt és kitartást kívánok ezekben a rendkívül nehéz időkben!?

Ball don't lie
Olvasó

Remélem limitált légiós percek mellett az U23-asok jászanak minél többet. Ha már sikerült alsóházba lavírozni a csapatot, oly’ mindegy, hogy utolsóelőttiek vagy utolsóelőtti-előttiek leszünk. Legalább komoly játékpercek mellett kiderülne, hogy valójában használható-e az ifisták közül bármelyik.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés