Connect with us

Bajnokság

OSE Lions – DEAC

Másodszor találkoznak a bajnokságban.

OSE Lions - DEAC

Bajnokság, 19. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány G., Tóth C., Frányó P.

OSE: Anderson - Abell - Bíró - Bailey - Anda.

DEAC: Moody - Somogyi - Guyton - Drenovac - Tóth.

Az OSE Lions – DEAC csata elé: a két együttes novemberben egyszer már megmérkőzött egymással, akkor a debreceniek nyertek. Az elmúlt fordulóban, a hazaiak elvesztettek egy olyan mérkőzést melyet végig uraltak, míg a vendégek egy nagyon szoros, háromszor hosszabbításos mérkőzésen kaptak ki a Körmendtől.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Debrecen erős csapat. Kiváló magyar játékosokkal rendelkeznek, akik mellett olyan külföldi játékosok állnak, akik egy mérkőzés menetét képesek megváltoztatni, így mondhatom azt, hogy az egyik legjobb kerettel rendelkeznek a bajnokságban. A legutóbbi decemberi találkozásunk óta több játékos áll a rendelkezésükre. Sajnos Bradley Hayes megsérült, így rá nem számíthatok, de Garamvölgyi Ákos már rendelkezésemre áll, mivel felépült a betegségéből. Antibiotikumot szedett, meglátjuk majd mennyit tud segíteni holnap. Nincs sok időnk felkészülni, a változtatásokat végrehajtani, megfelelően építkezni, a munkát maradéktalanul elvégezni és regenerálódni. A DEAC-nak egész héten volt ideje felkészülni ránk és regenerálódni, míg nekünk csak két napunk van. Kemény mérkőzés áll előttünk.

 Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Veszélyes csapat az Oroszlány, főleg hazai pályán. Intenzíven, agresszívan védekeznek, próbálják eladott labdákra, rossz döntésekre kényszeríteni ellenfeleiket, majd ezekből dinamikus, hatékony gyorsindításokat vezényelni. Az első mérkőzésen nagyon sok második esélyt engedtünk nekik, amikből kifejezetten eredményesek voltak. Precízen, kontrolláltan kell támadnunk, tudatosan kialakítani és értékesíteni a helyzeteinket, valamint védekezésben meg kell próbálnunk a lehető legtöbb felállt védelem elleni játékra kényszeríteni őket.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés