Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Atomerőmű SE

A hazai pályán remeklő OSE a Paksot fogadja.

MVM-OSE Lions - Atomerőmű SE

Bajnokság, 10. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Papp Péter, Pozsonyi László, Lengyel Ádám József (Bogárdi János)

Oroszlány: Ruják - Szabadfi - Barnjak - Calloway - Krestinin.

Paks: Edwin - Frank - Grubor - Eilingsfeld - Atkinson.

A hazai pályán eddig remekül szereplő Oroszlány azt a Paksot fogadja, mely Kecskeméten még szombaton egy győzelemmel bizonyította, hogy senki ellen nem lehet őket leírni idegenben sem!

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “A legnagyobb hangsúly a védekezésen lesz, hiszen egy jó csapatot fogadunk. Eilingsfeld a liga egyik, ha nem a legjobb játékosa, de Kovács és Edwin is képes bármelyik mérkőzésen sok pontot dobni. Saját tempónkban szeretnénk játszani, fontos lesz, hogy csapatkosárlabdát mutassunk be, járjon a labda támadásban, tiszta dobásokat vállaljunk. Nem szabad elkapkodni a ezen az oldalon a kísérleteket, valamint a labdaeladásokra is oda kell figyelnünk, nem szabad könnyű kosarakat ajándékoznunk a Paksnak. Mindenki bevethető lesz a holnapi találkozón.”

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Egy fáradtabb csapat találkozik egy frissebb csapattal, kíváncsi leszek, hogy az amúgy elég gyors és nagy sebességen játszó hazai csapatot le tudjuk-e lassítani. Elég sokat játszanak alacsony szerkezetben, kevés pozíciós játékuk van, ellenben a legtöbb hárompontos kísérletük van a bajnokságban, sok pick and pop szituációra kell számítanunk. Az alacsony szerkezetük miatt többször csapdázzák a pozícíós játékot játszókat, ezeknek a megjátszása is kulcs lesz a győzelem megszerzéséhez.”

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Redbleck88 Recent comment authors
Redbleck88
Olvasó

Ez egy fontos mérkőzés! Ha holnap nyerünk akkor belátható közelségbe kerül a legjobb nyolc az őszi kör után! Én még mindig azt mondom hogy kellene egy igazi ötös! Legyünk minnél többen zúgjon a csarnok!
Hajrá OSE! ♥️??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés