Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

OSE: a felnőtt csapat működtetése nagyon sok tényezőtől függ

Az elnök beszélt a jelenlegi helyzetről.:

:

HIRDETÉS

Az OSE hivatalos honlapjának adott interjút a klub elnöke, Beck Ferenc, aki természetesen a bajnokság lezárásáról is beszélt.

Valamennyien átéreztük ennek a döntésnek a jelentőségét és megértéssel fogadták mind az egyesület játékosai, mind a dolgozói. Nagyon nehéz megélni azt, hogy 8 hónapon át dolgozol éjt nappallá téve és egyszer csak vége, mielőtt eredményt hirdetnének! Hatalmas hiányérzetünk van emiatt! Felnőtt játékosaink profi státuszukból kifolyólag nyilván másképp élték, élik meg, kevesen tudják átérezni azt, amin ők keresztül mentek ezekben a napokban. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy egyben tartsuk a csapatot a következő szezonra is. Lényeges kiemelni azt, hogy ezt az évet még így is rendkívüli sikernek értékeljük. Megismételni is nehéz lesz, de mindig megdolgozunk a sikerért, tudjuk, hogy nem kapjuk csak úgy…

– mondta a sportvezető, aki a jövőben több bizonytalansági tényezőt is lát.

Senki sem tudja megmondani, hogy hosszú távon pontosan milyen hatások érik a gazdaságot és ezen belül a sportot. Rendkívül fontos a mostani helyzetben, hogy a sportban dolgozók türelmesen és empátiával várják ki, milyen pénzügyi lehetőségeink lesznek a jövőben. Úgy gondolom, hogy az utánpótlásnál egyenes az út, azon kell járnunk, bár ott is lesznek változások és reményeim szerint hamarosan pozitív változásokat is bejelenthetünk! A felnőtt csapat működése, működtetése nagyon sok tényezőtől függ, ma még sok a bizonytalanság, de bízunk abban, hogy szinte ott folytathatjuk ahol abba hagytuk

– mondta.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
bányászDennis Recent comment authors
bányász
Olvasó

Minden tiszteletem az elnök úré! Kitartó munkával évek óta a kosárlabdáért dolgozik és ez minden évben új és új kihívásokkal jár. Kívánok kitartást ehhez a munkához!

Félek mire meglesz a pénzügyi háttér már elígérkezik pár játékosunk. Viszont letettük a névjegyünket, remélem ez vonzóbbá teszi az egyesületet szponzorok és játékosok számára is.
Hajrá OSE!

Dennis
Olvasó

Kedves BB1, megint sikerült az alcímben megfogni a lényeget. Tudom kell valami ami miatt idekattintanak, de miért nem lehetett volna helyette azt írni, hogy az OSE a következő szezonra egyben akarja tartani a siker csapatot.
Hajrá OSE!
Bízom a hasonló jó folytatásban.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook