Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Oroszlányból igazolt a Szolnok

Az OSE jelentette be a hírt.:

:

HIRDETÉS

Távozik Oroszlányból Zsiros Péter – írja a klub honlalpja. Azt írják, hogy a következő szezont a Szolnoki Olajbányász színeiben kezdi meg a kosaras.

A hírt megerősítette a szolnokiak honlapja is, Csősz Tamás pedig arról is beszélt, hogy miért igazolták le a kosarast.

A kosárlabdának mindent alárendelő csapatembert kerestünk, aki az évek során megszerzett tapasztalatával, alázatával, s nem utolsó sorban hallatlan munkabírásával fogja erősíti csapatunkat. Nagyon örülök neki, hogy hazatér, az elmúlt szezonban bebizonyította, hogy az A-csoportban is megállja a helyét

– mondta az ügyvezető.

Ezzel a levéllel köszönt el az oroszlányi szurkolóktól: 

„Elérkezett a nap, amikor búcsúznom kell tőletek, kedves oroszlányiak. Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, hiszen négy feledhetetlen évet tölthettem az OSE Lions kötelékében, ahol a klub és annak vezetői, edzői, munkatársai, illetve a csapattársaim is mindent megtettek annak érdekében, hogy tiszteletbeli oroszlányinak érezhessem magam. A teltházas, feledhetetlen hangulatú meccsek és a szurkolók végtelen szeretete olyan élmények voltak, melyekről kisgyerekként én is csak álmodtam.

Amennyire fáj most a szívem a búcsúzás miatt, annyira jó érzésekkel és nagyszerű élményekkel tudok továbblépni, hiszen azért szerződtem nevelőegyesületemtől, a Szolnoki Olajtól az OSE-hoz négy évvel ezelőtt, mert segíteni akartam a klub első osztályba jutási céljait, majd idén együtt vetettük meg a lábunkat az NB I/A-ban – ott, ahol már egy év alatt is nagyszerű dolgokat éltünk meg és ahol lehetőséget kaptam arra, hogy bizonyíthassak az első osztályban is.

Most viszont egy olyan lehetőséget kaptam, amivel az egyik legnagyobb álmom teljesülhet. A szolnoki vezetők szeretnék, hogy a nevelőegyesületemet segíthessem a hazai és a nemzetközi porondon. Hazatérek Szolnokra, de szívemben örökre hely marad Oroszlánynak és az OSE-nak. Öregbítsétek tovább együtt Oroszlány város és a klub hírnevét azzal, hogy a megkezdett úton mentek tovább. Köszönök nektek minden percet, minden közös élményt, rengeteget kaptam tőletek, amiért mindig is hálás leszek!”

HIRDETÉS
25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Olajka20ZsarkovGézukaKovacselfogult vagyok Recent comment authors
Olajka20
Olvasó

Remek igazolas!
3-4-es poszton is bevetheto, kivaloan triplazik. Kuzd, hajt, akar! Ez a legfontosabb, hogy jo egy jo mentalitasu srac!

Gézuka
Olvasó

Ott legalább játszottál, itt nem fogsz…

Zsarkov
Olvasó

Fog játszani…, 4-ben ketten lesznek Juhossal, ha kell 3-ban is játszik ha a légiós pihen és nem Rudner lesz fent, mint u23

Gézuka
Olvasó

úgy mint idén a beígért fiatalok beépítése? hagyjuk már. Juhossal csak az a baj, hogy senki sem kell…

Zsarkov
Olvasó

Zsíros már nem fiatal, a legjobb korban van…, egyébként mivel Potocnik marad, a fiatalok is megkapják az esélyt, ha úgy dolgoznak majd, hogy megérdemeljék (amúgy is az u23 miatt), sokkal jobban menedzseli a fiatalokat, mint Dragan és mivel már ismeri őket, illetve végigcsinálnak egy alapozást is együtt, hiszek benne, hogy pl. egy Pallai stabil 10-12 percet fog átlagolni…, Juhossal kapcsolatban viszont igazad van…

Gézuka
Olvasó

Akkor nem ugyanazt a szezont néztük idén…

Zsarkov
Olvasó

A következő szezonról beszélek…, decemberben jött, március elején vége volt a bajnokságnak…, most lesz ideje bőven

bányász
Olvasó

Sok sikert Peti az élet minden területén, megtisztelő, hogy ennyi ideig nálunk voltál!

LaBe
Olvasó

Nálunk igen nagy a csend…Baj lesz ebbű!

Piffinger
Olvasó

Hajrá Peti!!!

andrás
Olvasó

Nagyon kedvelem. Sok sikert.

ferrroil
Olvasó

Szerintem,ha Juhos is marad,akkor ennyi a magyar mag.Pongó,Kovács,Rudner,Zsíros, Juhos,Taiwo,Pallai,Csák. Jobban néz ki mint a tavalyi.Voja “árából” kellene minőségi légiósokat találni.Pongó,Kovács,Zsíros,pióca védekezésre képes,Vojának levegőt sem hagynak:-).De ki lesz az edző?

Bilbao
Olvasó

Én úgy tudom lesz még egy magyar, legalábbis akarnak a vezetők. Az edző meg Potocnik marad valószínű.

ferrroil
Olvasó

Jajj!!!

Dennis
Olvasó

A Pongós cikk kommentjeit olvasva reménykedtem, hogy nem igaz a pletyka, de sajnos ma már hivatalossá vált a hír.
Sok sikert Peti a régi-új otthonodban, megérdemelted ezt a szerződést, megdolgoztál érte.
OSE-val kapcsolatban rosszak a érzéseim, remélem feleslegesen aggódom…..

MAFCdrukker
Olvasó

Nem gondolom, hogy baj lesz nálatok, azért elég sok csapatnál néma csend van most. De te jobban ismered a saját csapatodat, szóval te tudod.

bányász
Olvasó

Én inkább a rosszra készülök fel és kellemesen csalódjak. Az OSE fő támogatója a város, ezen belül az önkormányzat és a vállalkozók. Az önkormányzat rengeteg pénztől esett el (védekezés, helyi adók, központi elvonások). A vállalkozókat meg nem kell külön magyarázni. Irigykedve nézem a nagy csapatokat, hogy ők már szerződéseket írnak.

elfogult vagyok
Olvasó

Én is a rosszra készülök! Bérlettel, minden hazai meccsen ott kell lennünk akkor is, ha az U20-as csapatunkkal kell az A csoportban játszanunk! Nem veszhet el 30 év áldozatos munkálya! Nem a Mi szégyenünk, ha pofozó géppé válunk! Mi szívvel, alázattal jutottunk fel!
Amúgy nagyon bízom abban, hogy a csapat a lehető leg jobban egyben marad (játékosok, edzők(!!!) szurkolók!) és lángolhat az OSE szív!

Dennis
Olvasó

Elfogult vagyok, minden szavaddal egyetértek. Bízom benne, hogy akik a tavalyi és az idei évben amikor jöttek a sikerek és ott pózoltak a meccseken a VIP-ben és a pálya szélén, most mindent elkövetnek azért, hogy a csapat fennmaradjon, ha nem is az előző szinten. Hajrá!!!

MAFCdrukker
Olvasó

Sztem szélsőséges helyzetben előfordulhat, hogy nagyon gyenge, szinte U20-as csapattal kell felálnotok, de nem csak nektek, másnak is. Nyílt, izgalmas, őszinte harc lesz a mezőny 2. felében, ahol a saját nevelésűek és a szív dönthetik el a helyezéseket.
Saját csapatommal kapcsolatban már rosszabbak az érzéseim, mert minket egy kis, erre a célra létesített cég üzemeltet (Basket MHG KFT), és fő támogatóink az Újbuda Sportjáért KFT. és a XI. kerületi önkormányzat. Ezzel szemben 2 fő riválisunkat optikai multi és nemzetközi gumigyár szponzorálja…
Mi is a szívben, meg az U23-as szabályban bízhatunk.

milanka487
Olvasó

Alakulunk!
De még egy nagyágyút kellene igazolnunk!
Tud esetleg valaki valamit?

Tonymontana
Olvasó

Én valami Lebron Jamest hallottam

Kovacs
Olvasó

Az kicsit erős lenne itthon.
Max egy Lerobbant James

Pbask
Olvasó

Remélem nem padoztatni fogják,kedveltem a játékát,szerintem nagyobb előrelépés mint egy KP.Sok sikert neki!

MAFCdrukker
Olvasó

Ezek szerint megbízható volt a zuhanyhíradó.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook