Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Oroszlányban tett újabb lépést a rájátszás felé a Kecskemét

Későn ébredtek a hazaiak.

MVM-OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 67-75 (20-20, 14-22, 12-18, 21-14)

Bajnokság, 24. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
dr. Mészáros Balázs, Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert (Fekete László)

OSE: Dimitrijevics 18, Barnjak 8/6, Szabadfi 3/3, Calloway 3/3, Krestinin 10. Cs: Dorogi 5/3, Ruják 9/3, Carev 4, Shane 4, Illés 3/3, Werner -.

KTE: Townes 14, Ivkovics -, Klobucar 7/3, Dramicsanin 9, Karahodzsics 9. Cs: Boriszov 22/3, Wittmann 8/6, Kucsera 4/3, Kiss 2, Tóth -.

Dimitrijevics betörésével indult a találkozó, Karahodzsics és Townes révén fordított a KTE, Krestinin egyenlített. Pontatlanul kezdtek a csapatok támadásban, három és fél perc játékot követően Dramicsanin és Townes is faulttal együtt talált be, de a hazaiak is kezdtek belelendülni támadásban Dimitrijevics középtávolijával már a hazaiak jártak előrébb (12-10). Ruják felelt kintről zsinórban öt kecskeméti pontra, továbbra sem tudott ellépni egyik csapat sem, a negyed utolsó kosara Dramicsaniné volt (20-21).

Wittmann dobott triplát, majd ziccerbe hozta Kisst, Boriszov centergólja után időt kért Simon Petrov (20-28). Dimitrijevics szerzett fontos kosarat gyorsindításból, de ez sem lendítette át az oroszlányiakat a holtponton, Karahodzsics pöcijével kétszámjegyű lett a különbség. Keményítettek védekezésükön, egy 7-0-lal visszajöttek a mérkőzésbe a házigazdák, ám Barnjak hármasát egymás után kilenc hírösvárosi pont követte, különösen Boriszov volt elemében ez idő tájt (29-41). Ivkovics begyűjtötte ötödik személyi hibáját, Carev büntetőjével és Dimitrijevics ziccerével zárkózott a Lions, Forray Gábor magához szólította övéit. Feszültté vált a légkör a félidő végére, Klobucar és Ruják sem hibázott a vonalról, 34-43-as kecskeméti vezetéssel vonulhattak pihenőre a felek.

Ruják tört be szépen a második félidő elején, a túloldalon Wittmann értékesített egy nehéz középtávolit. Mindent kihagytak a játékosok a következő percekben, végül Dimitrijevics törte meg a gólcsendet (38-45). Boriszov állt csapat élére, Kucsera saroktripláját Barnjak annulálta, Carev is pontosan célzott kintről, viszont Boriszov és Klobucar is így tett, Townes állította be a negyedvégi eredményt (46-61).

Calloway hárompontosa élesztgette az oroszlányi reményeket, de a KTE csírájában elfolytotta a felzárkózási kísérletet, mi több, Wittmann egylábas, palánkos hármasa után már-már eldőlni látszott a mérkőzés hét perccel a vége előtt (53-70). Az OSE azonban nem adta fel, Szabadfi és Dorogi is a helyére küldött egy-egy triplát, vendég időkérés következett. Dorogi zsákolásával már csak nyolc volt közte, nem sokkal később egy hasonló helyzetet viszont elhibázott a fiatal játékos, Townes büntetett (63-73). Krestinin még kétszer is felhozta mínusz nyolcra övéit, de már nem maradt ideje a további zárkózásra az Oroszlánynak, révbe ért és megszerezte tizennegyedik győzelmét a Kecskemét.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Redbleck88akisokatlatottRámen11-12Ellenívredmiller Recent comment authors
Rámen11-12
Olvasó

OSE-gyenge magyar játékosok, kb piros csoport, közepes vagy gyenge légiósok, kick-box védekezés, és ad-hoc streetball támadás.
Beck Ferenc? Ennél ugye jövőre tudnak jobbat is?

akisokatlatott
Olvasó

Összegzés képen ez egy semmitérő csapat. A jövő évet illetően azt meg kell érni.

Ellenív
Olvasó

Nem voltunk jók,igazából nem is érdemeltünk volna győzelmet,bár mi azért játszattuk nem kevesett fiatalokat nem úgy mint a Nemzeti Akadémia merci berci grucifix!A Kecsó nyúgdíjas komandó végig játszotta a mérkőzést a dr mészáros, akit kosárbírónak neveznek és két szarkupaca hathatós segítségével.Borzalmas és szánalmas amit el követnek a Magyar kosárlabda ellen ezek a szar alakok.Ivkovics pedig elégedetten pőffeszkedet a lelátón és vette tudomásul ,hogy be érik a fiatalitás(20 perc) abból a rengeteg tao pénzből,amit zsebre vágnak.Egyes sportvezetők ellopják a Magyar fiatalokra szánt pénzt,aki meg oda kerül azt a játékvezetők szándékosan korlátozzák a játékban a könnyen befújt faultokkal és ezt minden szégyen… Olvass tovább »

akisokatlatott
Olvasó

Igazi tudatlan bunkó vagy.Kiérződik az irásodból, hogy nem értesz ehhez a játékhoz.

Ellenív
Olvasó

Megint elő kerültél?

akisokatlatott
Olvasó

Igazi tudatlan bunkó vagy.Kiérződik az irásodból, hogy nem értesz ehhez a játékhoz.Igen vannak sportvezetők akik ellopják a Magyar fiatalokra szánt pénzt, ez Oroszlányban sincs másképp.

Ellenív
Olvasó

Az írásodban benne a válasz,és a színt amin tengődől.

redmiller
Olvasó

Utóbbi időben sokat kritizáltam Boriszovot! Ma le a kalappal előtte! Védekezésére nem lehetett panasz és gyakorlatilag a hátán vitte a csapatot! Nélküle valószínűleg a szokásos vereséggel jövünk haza! 8 pontnál a nagy zsákolás sokba került az OSE csapatának! Ha 6 van közte, valószínűleg hosszabbítás, de lehet be is húzzák!

Hajrábányászmajdmvmose!
Olvasó

Elfogult OSE-s lévén gratulálok a Kecsemétnek a győzelmükhöz! De… a mai meccs után, azt kellett megállapítanom, hogy a bírói karnak mindig vannak gyengébbnél gyengébb triói! Az össze-vissza fújás “mesterei” ma nálam csúcsot döntöttek. Az állandó duma a játékosokkal, edzőkkel, egymással tősgyökeres elvi hibák!!! Ezekkel együtt, a vállak lapogatása meccs közben és a végén is, nagyon gyanús gondolatokat ébresztenek.

szurkoló
Olvasó

Gratulálok a Kecskemét csapatának! Oroszlányon megmutatták azt hogy kell egy szezon alatt kiábrándítani a közönséget hogy kell mindent leépíteni. Az évet egy olyan edzővel letudni aki sok hibát vét olyan csapatot összeszedni aki 2-3 játékos kivételével B csoportos szintet se éri el olyan vezetők akik nem látják a hibát és nem tesznek ellene semmit. Oroszlányon már csak egy lehet a cél: valakit megelőzni és nem kiesni. Jövőre új vezetés új csapat jó légiósok és ígéretes hazai játékosok szorgalmas fiatalok és egy jó edző a cél.

redmiller
Olvasó

Sokkal korrektebb vagy, mint a kollégád, köszönet!
Sajnálom, hogy ilyen kutyaütő csapatot raktak össze Oroszlányban, mert ennél jóval többet érdemeltek!

szurkoló
Olvasó

Egyesek rózsaszínű szemüvegen keresztül látják a világot és csak azt kiabálják hogy szép volt fiúk, a bíró elcsalta, az ellenfél játékosai csíptek haraptak és azért volt a vereség. Holott a rideg valóság az hogy idén 8 vereség 2 győzelem rettenetes dobó százalék se szív se lélek ebben a zsoldoscsapatban ennek hatására csökkenő nézőszám nincs szurolás,buzditás elégedetlen emberek. Már korántsem igaz az amit az anno az egész csarnok kiabált “Gyerünk gyerekek a város veletek” SAJNOS EZ AZ EREDMÉNYE AZ IDEI TELJESÍTMÉNYNEK .De bízzunk a folytatásban Hajrá OSE!

Ellenív
Olvasó

Melyik csapatban nincsenek zsoldosok?A zsoldos sereg ha nyer akkor igazi patrióta és az adott városért akár meg is halna! Ha veszít akkor zsoldos!

elfogult vagyok
Olvasó

A szurkolót az különbözteti meg a meccsre járótól, hogy nem egy, hanem akár több évi gyenge játék ellenére is kitart! A közös az, hogy mindnyájan a jobb csapatot reméljük minden szezon végén! Idén még nagyobb a remény!

elfogult vagyok
Olvasó

Sajnos megint nem lehet visszanézni a meccset! (csak három ilyen van! OSE- KTE; ZTE-Atom; Olaj-Körmend! érdekes!) A bemelegítés közben többen úgy vélték, hogy eldőlt a meccs, miután Ivkovics mester megtisztelte a csarnokunkat! IGAZUK LETT! Ha valaki ott volt a csarnokban, szerintem nem nagyon vélekedik másképp! (ezért néztem volna újra!!) Igaz azt sem hagyhatjuk ki, hogy ennyire rossz dobó százalékkal, és ilyen gyenge légiós teljesítménnyel mit akarunk! Normális játékvezetés mellet is bizonytalan a teljesítményünk! A KTE 6 játékossal játszott! (4, 10 perc alattit nem számolom!) Elfogadom, hogy a játékvezetés befolyásolja a dobó százalékot, a kapkodást, és ötlettelenséget szül, de mindig és… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Sok hülye faultot ütöttetek… OSE kerete emlékeim szerint sosem volt ilyen gyenge… Felesleges, buta csapkodások, gyenge légiósok… 3. negyedben gyengén játszottunk, mégis mindent kihagyott az OSE, Utolsó negyedben meg volt a lehetőségetek! 15 pont mínuszból feljöttetek 8-ra és a gyerek a biztos 2 pont helyett baromi nagyot akart zsákolni! Kimaradt… Ahelyett, hogy 6ra feljöttetek volna, Townes visszaállította a 10 pontra a különbséget, ami sorsdöntő volt! 6 van közte, akkor szokás szerint kikapunk Oroszlányban… Bírózol – fújás nagy része jogos volt! Van, ami elmaradt, nálunk és nálatok is… -, közben sokszor észnélkül tüzeltek kintről! Mire fújjanak faultot, ha be sem mentek… Olvass tovább »

Ellenív
Olvasó

Redmiller nem akarok veled vitatkozni mert a győztes mindig az okos a vesztes meg vesztes marad.De ha nem leszegett fejjel ütnéd a dobot talán mást is láttál volna a mérkőzésből mint hogy az Ose mennyit hibázott és hogy gyenge a kerett.Azt talán láttad a Krisztián hisztit,szaladt a bíró után,oda szólt az Ose padnak Borisovval karöltve,minden szankció nélkül!Kemal és Krisztián ketten 57 perc alatt 2 fault és korrektebb hozzá szolásokat vársz?Dorogi u23 ha bezsákolja és megforditjuk a mérkőzést akkor jók vagyunk, mert nyertünk?Hajrá Ose!Hajrá Bányász!

Redbleck88
Olvasó

Nekem egy bajom van ezzel az U23 szabályal! Meg lehet nézni hogy hány olyan játékos marad meg a csapatoknál akik kikerülnek a szabály lejárata után!? Nálunk egyedül Márkban látom a fejlődést de neki is még nagyon sokat kell fejlődnie hogy stabil játékos legyen a legmagasabb osztályban! Amíg a rengeteg gyenge képességük légiós elveszi a perceket a magyarok elől addig nem igen lesz itt fejlődés egyike csapatnál sem! A bírókkal kapcsolatban pedig nemzetközi bírókat hoznák legalább a döntő mérkőzéseire!

Ktopi
Olvasó

Ez a győzelem es a rájátszás szempontjából remekül alakuló eredmények akkor lesznek igazán értékesek , ha sikerül a következő hazait is behúzni ! Grat a mai győzelemhez ! Hajra Kecskemet!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés