Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Oroszlányban kétszáz, Veszprémben és Nyíregyházán kilencven millió volt a költségvetés

Az új idényre a tavasszal látottnál is erősebb keretű, hosszabb kispadú gárdát tervez összerakni a Hepp Kupa-győztes.



:

:

Az új idényre a tavasszal látottnál is erősebb keretű, illetve hosszabb kispadú gárdát tervez összerakni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – hangzott el múlt héten a kosárlabdaklub hagyományteremtő szándékkal életre hívott családi évzáróján, egyúttal szurkolói találkozóján.

Körtélyesi Gergelyék a mögöttünk hagyott szezonban is számíthattak a híveik bíztatására, akik segítették őket abban, hogy februárban megnyerték a dr. Hepp Ferenc-emlékkupát, majd májusban – két esztendő után – ismét másodikak lettek a másodosztályú bajnokságban. A sportkör funkcionáriusai úgy gondolták, hogy a drukkereknek viszonzásul összejövetelt szerveznek a Séd-völgyben, a Kolostorok és Kertek szívében található Völgy Büfében, ahol természetesen a helyi kedvencek is tiszteletüket tették – írta a klub honlapja.

– Az előző kiírásban a veszprémi csapat volt az NB I/B-s sorozat legeredményesebb együttese, amely harmincnyolc mérkőzésből harmincnégyet megnyert – mondta Naményi Miklós, az egyesületet működtető gazdasági társaság ügyvezetője, aki így folytatta: – A Hepp-kupa „behúzásával” az első kitűzött célt teljesítettük, aztán „bezsebeltük” a Piros-csoport alapszakaszát, aminek eredményeként mind többen morfondíroztak az élvonalbeli tagságban. Jóllehet márciusig megőriztük a veretlenségünket, végül lemaradtunk az A-csoportos indulásról – sajnos a sport már csak ilyen –, de úgy vélem, eredményes évadot zártunk, mindnyájan, vagyis a vezetők és a sportolók is tiszta lelkiismerettel fejezhették be a liga küzdelmeit. Bebizonyítottuk, hogy egy „kézilabdavárosban” a kosárlabda iránt is lehet nagy az érdeklődés. Azt gondolom, sok szép emlékkel örvendeztettük meg a táborunkat, tőlük – a produkciónkért „cserébe” – mindig óriási támogatást kaptunk. Meggyőződésem, hogy a legutóbb érkezett szerzeményeink egytől-egyig beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Ezzel együtt csak az égiek tudhatják, hogy mikor hódítjuk el az osztály aranyérmét.

Madár András és Mérész Csaba (fotó: veszpremkosar.hu)

Az ügyvezető megjegyezte: noha még nem számolhat be konkrétumokról, már gőzerővel dolgoznak a régi-új társaság megerősítésén, amely ilyenformán garanciát jelenthet arra, hogy ezentúl hosszabb kispaddal rendelkezhetnek. Mint a portál megtudta: míg az első helyezett Oroszlányi SE Lions a 2018/2019-es évadban mintegy kétszáz-, addig a veszprémi műhely – ahogy a műegyetemisták és a nyíregyháziak – nagyjából kilencvenmillió forintos költségvetésből dolgozhattak. A veszprémiek a következő idényben is hasonló büdzséből működhetnek. Az elöljáró végül közölte: augusztus végén, szeptember elején kezdik el az új bérletek értékesítését.

Mérész Csaba vezetőedző aláhúzta: ősztől megint a maximumot akarják kiadni magukból, mert a céljaik nem változtak, a legjobbak között végeznének.

– Szerintem ezúttal is mindent kiadtunk magunkból, hatalmas erőfeszítéseket tettünk, elől és hátul is komoly energiákat mozgósítottunk, egyszóval megmutattuk, hogy jó kollektívánk van. A folytatásban is azon leszünk, hogy megragadjuk a kínálkozó lehetőségeket, valamint megfeleljünk a közönségünknek – árulta el a tréner. – Sajnos idén a nagy lehetőség kapujában megbotlottunk, a „főhadiszállásunkon” csak egyszer, éppen a bajnoki döntőben kaptunk ki. Reményeink szerint a szurkolóink ősztől is szép számmal járnak majd ki a Vetési gimnázium tornatermébe, tudniillik el kell majd a segítségük, szükségünk van a támogatásukra. A tanítványaim kellő hittel, pozitívan és optimistán várják a folytatást. A jövőbeni keret összetételéről most csak annyit mondhatok, hogy a csapat magja együtt marad, egyúttal Csorvási Levente klubmenedzserrel azon fáradozunk, hogy – a rendelkezésre álló anyagi keret figyelembevétele mellett – megerősítsük a játékos-keretet. Az új szezonban is komoly fellépések várnak ránk, ám együtt – csapatként kosárlabdázva, óriási küzdeni akarással – képesek lehetünk újabb sikerekre. Azon leszünk, hogy látványos és magas színvonalú előadással szolgáljunk.

A házigazdák az esemény hátralévő részében előbb Madár Andrást köszöntötték, akit az arra érdemesek az egylet szezonbeli legjobbjának választottak, majd minden jelenlévőt megvendégeltek egy tál bográcsos pincepörköltre.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AccountantSetbackAccountantMásikVégétFújdMegegyforintotseer Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, még egyszer is elolvasva (bár alig hittem a szememnek közben), még egyszer feltétlenül le kell írnom a véleményemet, szóval:

Hihihi, meg hahaha, KACKAC-KUKAC! 😀 😀 😀 😀 😀

Accountant
Olvasó

Mindenki tudja, hogy az OSE-ban Moha, Hege es a Feka ingyen volt, tobbiek pedig 100 + ebédért igazoltak oda. A csarnokot pedig a bányászok épitették szabad óráikban. Nem kell irigyelni a csodálatos városunktól (város egyáltalán?) ezt a szuper kis csapatot, ami a Nagykőrös büdzséjével harcolta ki a feljutást.
“Csússzatok ide, csússzatok ide!!”

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Az első mondatodra: ki állította ezt?
A többire nem reagálok, remélem egyszer összefutsz egy bányásszal. 😉
Amúgy ismerős a stílus.

Setback
Vendég
Setback

Nem szeretem amikor a Körmendet lefaluzzák. Komolyan a mai világban ez alapján ítélnek meg bárkit is?
Erre most jön ez, aki nyilván veszprémi kötődésű ès a frusztrációtól bűzlő szennyet ideírja, hogy Oroszlány város-e?
Nagyon fájhat neked a csapatod csúfos kudarca. Olyan szinten elvert titeket az Ose oda-vissza, hogy nem kérdés kinek hol a helye. Neked már csak a fröcsögés marad a saját stílusodban. Tudod mit? Gondold Oroszlányt falunak. Annál nagyobb égés nektek a vereség.

Accountant
Olvasó

Semmi közöm Veszprémhez…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szerencsére már Oroszlányhoz is egyre kevesebb. 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Mérész Csaba ???!! Háháhá, kackac-kukac! 😀 😀 😀 😀

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ezért a nyilatkozatért még a gatyádat is leperelném rólad, Öregapám!
Mi az, hogy te más csapatok büdzséjét nyilvánosságra hozod? Kértél engedélyt rá a csapatok tulajdonosaitól, hogy kiteregesd a szennyesüket?
Mondjuk azt azért erősen kétlem, hogy pont veled osztaná meg az Oroszlány, a Nyíregyháza, és a MAFC vezetője, hogy mennyi az annyi….
Ritka gerictelen ez a nyilatkozat azon túl, hogy kimerít jónéhány Btk.-beli paragrafust.

bányász
Vendég
bányász

“…mind többen morfondíroztak az élvonalbeli tagságban. …” Kis is fogalmazott úgy a veszprémi tv-ben, hogy nem feltételes módban szeretne beszélni a jövőről, mert a csapat feljut? Még el sem kezdődött a döntő már az Nb1-Aról beszéltek, mi lesz-hogy lesz. Az oroszlányi hálóvágás pedig majdnem csak magától értetődő volt.

“Bebizonyítottuk, hogy egy „kézilabdavárosban” a kosárlabda iránt is lehet nagy az érdeklődés.” Ezek szerint nagy és nagy között is lehet óriási különbség.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Sok A csoportos csapatnak sem volt 200.

Göcsej
Olvasó

A mai világban minden csapat játékban a pénz beszél.Kinek több pénze van az több és jobb játékost tud venni.(akár 12-t is)A másik pedig ha valakit meg akarnak tartani azt meg is tartják.A többi duma.Mi előtt a licitálásról beszél valaki nézzen körül a saját csapatánál.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Már megint ez a 12 játékos, amit sokadjára próbálsz érvként felhozni. Akkor ismét megkérdezem, nektek Veszprémben nem szóltak, hogy 12-es keret van a Bb csoportban is?
Egyébként meg ott van fentebb három cikkel az oroszlányi reakció. Ha már Naményinak savanyú a szőlő, legalább te próbálj meg logikusan gondolkodni: van olyan csapat az A-ban, akik 4 légióst foglalkoztatva sem gazdálkodnak 200 millióból. És akkor most jön képbe ismét a licit: ha ennyi pénz lett volna Oroszlányon, szerinted nem tudtuk volna megtartani az egyik legfontosabb játékosunkat?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Mint a portál megtudta“ 😀
Sőt tulajdonképpen nekünk végtelen volt a keretünk, míg Veszprémben a játékosok dobták össze a büdzsét. Az mondjuk árnyalja a képet, hogy szerettük volna megtartani Madár Bandit, de Veszprémben volt annyi zseton, hogy ránk licitáltak.
Na, sírjál tovább, Naményi!

pbask
Vendég
pbask

Naményiről csak az a szó jut eszembe hogy hisztis kurva..Nőknél okés,de férfinál ez kurva gáz.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés