Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Oroszlányban kétszáz, Veszprémben és Nyíregyházán kilencven millió volt a költségvetés

Az új idényre a tavasszal látottnál is erősebb keretű, hosszabb kispadú gárdát tervez összerakni a Hepp Kupa-győztes.

  •   :

:

Az új idényre a tavasszal látottnál is erősebb keretű, illetve hosszabb kispadú gárdát tervez összerakni a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém – hangzott el múlt héten a kosárlabdaklub hagyományteremtő szándékkal életre hívott családi évzáróján, egyúttal szurkolói találkozóján.

Körtélyesi Gergelyék a mögöttünk hagyott szezonban is számíthattak a híveik bíztatására, akik segítették őket abban, hogy februárban megnyerték a dr. Hepp Ferenc-emlékkupát, majd májusban – két esztendő után – ismét másodikak lettek a másodosztályú bajnokságban. A sportkör funkcionáriusai úgy gondolták, hogy a drukkereknek viszonzásul összejövetelt szerveznek a Séd-völgyben, a Kolostorok és Kertek szívében található Völgy Büfében, ahol természetesen a helyi kedvencek is tiszteletüket tették – írta a klub honlapja.

– Az előző kiírásban a veszprémi csapat volt az NB I/B-s sorozat legeredményesebb együttese, amely harmincnyolc mérkőzésből harmincnégyet megnyert – mondta Naményi Miklós, az egyesületet működtető gazdasági társaság ügyvezetője, aki így folytatta: – A Hepp-kupa „behúzásával” az első kitűzött célt teljesítettük, aztán „bezsebeltük” a Piros-csoport alapszakaszát, aminek eredményeként mind többen morfondíroztak az élvonalbeli tagságban. Jóllehet márciusig megőriztük a veretlenségünket, végül lemaradtunk az A-csoportos indulásról – sajnos a sport már csak ilyen –, de úgy vélem, eredményes évadot zártunk, mindnyájan, vagyis a vezetők és a sportolók is tiszta lelkiismerettel fejezhették be a liga küzdelmeit. Bebizonyítottuk, hogy egy „kézilabdavárosban” a kosárlabda iránt is lehet nagy az érdeklődés. Azt gondolom, sok szép emlékkel örvendeztettük meg a táborunkat, tőlük – a produkciónkért „cserébe” – mindig óriási támogatást kaptunk. Meggyőződésem, hogy a legutóbb érkezett szerzeményeink egytől-egyig beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Ezzel együtt csak az égiek tudhatják, hogy mikor hódítjuk el az osztály aranyérmét.

Madár András és Mérész Csaba (fotó: veszpremkosar.hu)

Az ügyvezető megjegyezte: noha még nem számolhat be konkrétumokról, már gőzerővel dolgoznak a régi-új társaság megerősítésén, amely ilyenformán garanciát jelenthet arra, hogy ezentúl hosszabb kispaddal rendelkezhetnek. Mint a portál megtudta: míg az első helyezett Oroszlányi SE Lions a 2018/2019-es évadban mintegy kétszáz-, addig a veszprémi műhely – ahogy a műegyetemisták és a nyíregyháziak – nagyjából kilencvenmillió forintos költségvetésből dolgozhattak. A veszprémiek a következő idényben is hasonló büdzséből működhetnek. Az elöljáró végül közölte: augusztus végén, szeptember elején kezdik el az új bérletek értékesítését.

Mérész Csaba vezetőedző aláhúzta: ősztől megint a maximumot akarják kiadni magukból, mert a céljaik nem változtak, a legjobbak között végeznének.

– Szerintem ezúttal is mindent kiadtunk magunkból, hatalmas erőfeszítéseket tettünk, elől és hátul is komoly energiákat mozgósítottunk, egyszóval megmutattuk, hogy jó kollektívánk van. A folytatásban is azon leszünk, hogy megragadjuk a kínálkozó lehetőségeket, valamint megfeleljünk a közönségünknek – árulta el a tréner. – Sajnos idén a nagy lehetőség kapujában megbotlottunk, a „főhadiszállásunkon” csak egyszer, éppen a bajnoki döntőben kaptunk ki. Reményeink szerint a szurkolóink ősztől is szép számmal járnak majd ki a Vetési gimnázium tornatermébe, tudniillik el kell majd a segítségük, szükségünk van a támogatásukra. A tanítványaim kellő hittel, pozitívan és optimistán várják a folytatást. A jövőbeni keret összetételéről most csak annyit mondhatok, hogy a csapat magja együtt marad, egyúttal Csorvási Levente klubmenedzserrel azon fáradozunk, hogy – a rendelkezésre álló anyagi keret figyelembevétele mellett – megerősítsük a játékos-keretet. Az új szezonban is komoly fellépések várnak ránk, ám együtt – csapatként kosárlabdázva, óriási küzdeni akarással – képesek lehetünk újabb sikerekre. Azon leszünk, hogy látványos és magas színvonalú előadással szolgáljunk.

A házigazdák az esemény hátralévő részében előbb Madár Andrást köszöntötték, akit az arra érdemesek az egylet szezonbeli legjobbjának választottak, majd minden jelenlévőt megvendégeltek egy tál bográcsos pincepörköltre.

  •   
14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AccountantSetbackAccountantMásikVégétFújdMegegyforintotseer Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, még egyszer is elolvasva (bár alig hittem a szememnek közben), még egyszer feltétlenül le kell írnom a véleményemet, szóval:

Hihihi, meg hahaha, KACKAC-KUKAC! 😀 😀 😀 😀 😀

Accountant
Olvasó

Mindenki tudja, hogy az OSE-ban Moha, Hege es a Feka ingyen volt, tobbiek pedig 100 + ebédért igazoltak oda. A csarnokot pedig a bányászok épitették szabad óráikban. Nem kell irigyelni a csodálatos városunktól (város egyáltalán?) ezt a szuper kis csapatot, ami a Nagykőrös büdzséjével harcolta ki a feljutást.
“Csússzatok ide, csússzatok ide!!”

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Az első mondatodra: ki állította ezt?
A többire nem reagálok, remélem egyszer összefutsz egy bányásszal. 😉
Amúgy ismerős a stílus.

Setback
Vendég
Setback

Nem szeretem amikor a Körmendet lefaluzzák. Komolyan a mai világban ez alapján ítélnek meg bárkit is?
Erre most jön ez, aki nyilván veszprémi kötődésű ès a frusztrációtól bűzlő szennyet ideírja, hogy Oroszlány város-e?
Nagyon fájhat neked a csapatod csúfos kudarca. Olyan szinten elvert titeket az Ose oda-vissza, hogy nem kérdés kinek hol a helye. Neked már csak a fröcsögés marad a saját stílusodban. Tudod mit? Gondold Oroszlányt falunak. Annál nagyobb égés nektek a vereség.

Accountant
Olvasó

Semmi közöm Veszprémhez…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szerencsére már Oroszlányhoz is egyre kevesebb. 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Mérész Csaba ???!! Háháhá, kackac-kukac! 😀 😀 😀 😀

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ezért a nyilatkozatért még a gatyádat is leperelném rólad, Öregapám!
Mi az, hogy te más csapatok büdzséjét nyilvánosságra hozod? Kértél engedélyt rá a csapatok tulajdonosaitól, hogy kiteregesd a szennyesüket?
Mondjuk azt azért erősen kétlem, hogy pont veled osztaná meg az Oroszlány, a Nyíregyháza, és a MAFC vezetője, hogy mennyi az annyi….
Ritka gerictelen ez a nyilatkozat azon túl, hogy kimerít jónéhány Btk.-beli paragrafust.

bányász
Vendég
bányász

“…mind többen morfondíroztak az élvonalbeli tagságban. …” Kis is fogalmazott úgy a veszprémi tv-ben, hogy nem feltételes módban szeretne beszélni a jövőről, mert a csapat feljut? Még el sem kezdődött a döntő már az Nb1-Aról beszéltek, mi lesz-hogy lesz. Az oroszlányi hálóvágás pedig majdnem csak magától értetődő volt.

“Bebizonyítottuk, hogy egy „kézilabdavárosban” a kosárlabda iránt is lehet nagy az érdeklődés.” Ezek szerint nagy és nagy között is lehet óriási különbség.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Sok A csoportos csapatnak sem volt 200.

Common
Olvasó

A mai világban minden csapat játékban a pénz beszél.Kinek több pénze van az több és jobb játékost tud venni.(akár 12-t is)A másik pedig ha valakit meg akarnak tartani azt meg is tartják.A többi duma.Mi előtt a licitálásról beszél valaki nézzen körül a saját csapatánál.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Már megint ez a 12 játékos, amit sokadjára próbálsz érvként felhozni. Akkor ismét megkérdezem, nektek Veszprémben nem szóltak, hogy 12-es keret van a Bb csoportban is?
Egyébként meg ott van fentebb három cikkel az oroszlányi reakció. Ha már Naményinak savanyú a szőlő, legalább te próbálj meg logikusan gondolkodni: van olyan csapat az A-ban, akik 4 légióst foglalkoztatva sem gazdálkodnak 200 millióból. És akkor most jön képbe ismét a licit: ha ennyi pénz lett volna Oroszlányon, szerinted nem tudtuk volna megtartani az egyik legfontosabb játékosunkat?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Mint a portál megtudta“ 😀
Sőt tulajdonképpen nekünk végtelen volt a keretünk, míg Veszprémben a játékosok dobták össze a büdzsét. Az mondjuk árnyalja a képet, hogy szerettük volna megtartani Madár Bandit, de Veszprémben volt annyi zseton, hogy ránk licitáltak.
Na, sírjál tovább, Naményi!

pbask
Vendég
pbask

Naményiről csak az a szó jut eszembe hogy hisztis kurva..Nőknél okés,de férfinál ez kurva gáz.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés