Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Oroszlányban is nyert a Paks

Pocsékul tüzelt kintről az OSE.

MVM-OSE Lions - Atomerőmű SE 90-97 (26-32, 18-23, 23-14, 23-28)

Alsóházi rájátszás, 3. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok.
Játékvezetők: Nagy Viktor, Fodor Attila, Sörlei Attila (Nagy János)

Oroszlány: Riddley 22, Stevenson 6, Balsay 6, Gholston 18, Polutak 16/3. Csere: Thomas 18, Ruják 4, Illés -, Werner -.

Paks: Ihring 16/6, Clarance 28/9, Géringer 12/12, Nicholson 16/3, Wooten 10. Csere: Eilingsfeld 4, Kucsora 5/3, Sövegjártó -, Knowles 6, Dorogi -.

Polutak egy támadólepattanó után szerezte meg a mérkőzés első pontjait, Wooten egy pontot a vonalon hagyott, Clarance zsákolt egy eladott labda után. Polutak használt ki egy bejátszást, Riddley és Stevenson kosarai után hamar időt kért Sebastjan Krasovec (8-3). Géringer szórtegy hámrast a játékmegszakítás után, Gholson rámolt be gyorsan négy pontot, de a Paks fiatal magyar játékosa ismét beköszönt (12-9). Knowles kettesei közé Balsay szúrt be egyet, Géringer már a harmadik hármasát küldte a helyére, az OSE pedig időt kért (14-16). Ihring csent labdát és könnyű ziccert tett fel, Riddley törte fel a vendégek védelmét, Thomas egyenlített második esélyből. Gholston kettőből egy büntetőt dobott be, Géringerre továbbra sem volt válasz, Clarence rángatta meg újra a gyűrűt, Thomas 2+1-et csinált. A negyed utolsó szakaszában Clarence három triplát is bevágott, erre csak négy hazai pont jött válaszul. 26-32

Polutak dobott be két büntetőt, Balsay ment végig egy szerzett labdával, két és fél perc után Knowles révén a Paks is felkerült az eredményelzőre a második negyedben.Balseay kettesére Kucsora felelt három ponttal, Thomas egy, Clarence két büntetőt értékesített. Ruják ziccerezett, Riddley a büntetőit küldte helyére, Clarence zsákolt (37-41). Nicholson második esélyből villant, Váradi Kornél időt kért, Wooten zsákolt nagyot. Ihring triplája után már 10 pont felett járt a differencia, Gholston csak a második büntetőjét dobta be, mezőnyből viszont javított, Nicholson is bedobott egy trojkát, Ruják használt ki egy rossz váltást. A félidő utolsó két percében jelentősen nem változott a különbség, így 11 pontos előnyről várta a folytatást a Paks. 44-55

Thomas egy büntetőt dobott be, Polutak egy triplát, Gholston már öt pontra hozta fel csapatát, így a Paks időt kért (50-55). Ez nem érte el a kívánt hatást, az OSE sorozatban szerzett 7 pontot a játékmegszakítás után és átvette a vezetést. Egy nagyon hosszú kosárcsendet Riddley tört meg, így Sebastjan Krasovec megint időt kért, hiszen csapata képtelen volt betalálni (59-55). Majd 6 perc Wooten egy büntetővel törte meg a paksi jeget, Stevenston és Riddley is betört, Nicholson egy pontot a vonalon hagyott, de mezőnyből javított. Nicholson újra megvillant, így az Oroszlány is időt kért, Clarence és Wooten összjátékával egyenlített a Paks (63-63). Clarence dobta be a büntetőit, Riddley verte meg lábbal emberét, Wooten szerzett két pontot. Eilingsfelt kapart össze egy labdát a festékben, Gholston középtávolija esett be. 67-69

Riddley egalizált, Ihring törte fel a hazai védelmet, Wooten dobott be két büntetőt. Riddley szerzett gyors négy pontot, Clarence 2+1-et mutatott be. Stevenson büntetett egy védelmi hibát, Ihring köszönt be kintről, Thomas büntetőivel (77-79). Ihring és Thomas váltott kosarat, előbbi aztán megint megvillant, Tolutak csak egy büntetőt dobott be. Riddley hozta fel egy pontra a csapatát, de Clarence válaszolt, de az OSE nem engedte el ellenfele kezét (84-85). Ihring ziccere után Thomas és Polutak kosara már a vezetést jelentette az Oroszlánynak, a Paks időt kért. Polutak két pontjára Nicholson néggyel felelt, így egy perccel a vége előtt 1 pontos vendég vezetésnél kért időt az OSE. Az utolsó percben azonban hibát hibára halmozott a hazai csapat és már csak vendég pont született, így a Paks harmadik meccsét is megnyerte az alsóházi rájátszásban. 90-97

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Terrence DavisHoppácskacsocsaHagyadmár...albc Recent comment authors
agyas
Olvasó

Kedvelem az OSE-t, jó a közönség, régi jó emberen az edző, de meccset nézni csak levett hanggal tudok, úgy meg nem az igazi. A helyi “kommentátor” számomra ízléstelen és primitív.

Terrence Davis
Olvasó

Véleményem szerint teljesen korrekt volt a kommentátor…Hallottad volna egy pár évvel ezelőtt a zalaegerszegi szpíkert…már a harmadik percben ordított, hogy elcsalják a meccset a bírók….

ldd
Olvasó

Szeretem a Váradi család javarészét…
Kornél, Te elszegődtél az ördöghöz…lelked rajta…átlátunk a szitán!
Tudjuk hogy összefogtok ellenünk!
Akármilyenek vagyunk, nektek feszülünk!
A Jóisten kegyelmezen az összeesküvőknek!

Franky77
Olvasó

Ha ezzel arra célozgatsz hogy Váradi direkt vesztette el a meccset , hogy ezzel hozza még nehezebb helyzetbe a Kaposvárt, akkor közlöm hogy nagyot tévedsz. Ott voltunk a helyszínen Paksi szurkolóként és Váradi mindent meglett a győzelemért. Nem volt bundameccs!!

agyas
Olvasó

Ezután a hozzászólás után azért szurkolok, hogy a Kaposvár essen ki.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Miért csinálod Váradi, nem fog összejönni!

Franky77
Olvasó

Nem volt bundameccs. A helyszínen láttam. Váradi nem a szívem csücske mint edző, de mindent meglett hogy nyerjenek. / Egy paksi szurkoló/

albc
Olvasó

Dehogynem. Helyetekre kerültök. Indulhat is a nóta bicskás. Segítek : Szar a szar a kaposvár. 😉

Kaposkosár KKK
Olvasó

Látogass el a Kaposvár meccshez nyomorék

albc
Olvasó

Minek gyáva? 🙂

Hagyadmár...
Olvasó

Az te vagy páva! Ülj el a picsádon most már… Azt foglalkozz a fehérvári csapatokkal!

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki.

Hoppácska
Olvasó

A felszólító mondat használata sem lehet az erőssége mindenkinek. (“hibátlanul írok”) 😀

albc
Olvasó

Idézel, pontosan tedd.

Hoppácska
Olvasó

…és nem megy a felszólító mondat,…és nem megy. 😀

albc
Olvasó

Kijelentő mondat volt. Hoppácska. : DDDD

Redbleck88
Olvasó

Örülhetünk hogy ilyen hárompontosdobó százalékkal (16/1)egyáltalán volt esélyünk a győzelmre! Még így is nyerhettük volna ha egyes légiósok a csapatot helyezik előtérbe nem a saját érdekeit! Nem értem hogy Balsay Ádámot miért nem játszatjuk a második félidőben amikor jól játszott ismét! Ebből a csapatból jó ha jövőre két játékost tudunk megtartani!

elfogult vagyok
Olvasó

Úgy érzem, elengedhetjük ezt a szezont, úgy mint ahogy a játékosok is elengedték! Légiósaink már fejben nincsenek itt! Ha a “keresztbe verések számunkra jól alakul, akkor 10. – 11. helyen végzünk! Megérdemelten nyert a Paks, miután jobban akarták a győzelmet! A játékvezetés annyira csapnivaló volt (főleg a kritikus szakaszokban), hogy kár róla beszélni! NEM AZÉRT KAPTUNK KI!!!! Most, hogy lezártam (-tuk) a szezont le merem írni, hogy az alap légiósaink egyéni tudása, képességei alapján az “újkori” A csoportos időszakunk leg jobb egyéni képességű játékosait szedtük össze! Viszont az egyik leg rosszabb csapat mentalitást is sikerült elérnünk. SAJNOS! Sokkal többet lehetett… Olvass tovább »

Sebu
Olvasó

A következő szezonra-hasonlóan a tavalyihoz- szláv légiósokat hoznék. Érdekes, ők nem engedték el a playoutot, küzdöttek végig. És most is egyedül a Polutakon látszik még az akarat a légiósok közül. Az amerikaiak már féllábbal otthon vannak.

csocsa
Olvasó

Köszi!A söpréshez sztem nem vagyunk elég erősek,maradjunk bent csont nélkül és bízzunk a szebb jövőben.

Jurgilas
Olvasó

Hajrá ASE! Clarancet sokat szidtuk, de a rájátszásban jó teljesítményt nyújt. Géringernek gratula! Csak így tovább fiúk!

Pojaca
Olvasó

Pont a múltkor írtam le, amióta Gumi leszólta 3 meccset hozott az Ase-nak 22, 24 meg 28 dobott pontokkal.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés