Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A második negyedben meglepte az OSE a DEAC-ot

Újabb bravúr az újonctól.

  •   

DEAC - OSE Lions 71-87 (19-21, 11-29, 24-12, 17-25)

Bajnokság, 15. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok,
Cziffra Cs., Frányó P., Nyilas I. (Bogárdi J.)

DEAC: Moody 17/9, Manigat 5/3, Polyák, Borisov 21/6, Tóth Á 9. Cserék: Drenovac 9/3, Bognár 4, Harrson -, Somogyi 1.

OSE Lions: Abell 17/3, Washington 13/3, Mohácsi 5/3, Bozsovics 15, Hayes 8. Cserék: Kucsora -, Garamvölgyi 5/3, Rizvic 21/12, Illés -, Anda 3.

Szoros, fordulatos első negyedet láthatott a debreceni publikum és a csapatukat elkísérő oroszlányi szurkolók. Sebastjan Krasovec csapata kezdte bátrabban a mérkőzést, időkéréssel kellett belenyúlnia a hazaiak szakmai stábjának, hogy ne tudjanak meglógni a vendégek. Borisov egyik, Bozsovics a másik oldalon játszott extrát. Két pontos vendégvezetéssel zárult az első tíz perc. 19-21.

A második negyedet is az OSE kezdte jobban, Kovács Adriánnak gyorsan időt kellett kérnie, mert hét ponttal meglógott az OSE. Frissebbnek, motiváltabbnak tűnt ebben a periódusban a vendégcsapat. A jól kosarazó Borisov egy triplával hozta fel öt pontra a csapatát, négy perc volt ekkor a nagyszünetig. Az oroszlányiak azonban begyújtották a rakétákat. Garamvölgyi triplát, Washington duplát dobott, pillanatok alatt tíz lett közte. Újra időt kellett kérnie a DEAC-nak. A hazaiak azonban nem tudták rendezni soraikat, az OSE nagyon elkapta a fonalat. Kis túlzással estükben is kosarat dobtak. Előbb Washington, majd Abell szerzet úgy kosarat, ahogy nem lehet. 30-50.

Borisov és Drenovac triplájával indult a második félidő. Azonnal időt kért az OSE. Hosszabb gólcsend, és gyors kosárváltás után a negyed derekán is tizennégy pont volt közte. Felváltva potyogtak a kosarak mindkét oldalon, nem volt túl jó egyik csapat védekezése sem. A negyed vége a hazaiaké volt. Moody triplája után időt is kértek a vendégek. 54-62.

Oroszlányi kosárral indult az utolsó negyed is, így ismét tíz pontos hátrányba került a DEAC. Washingot duplája után pedig már az újabb hazai időkérés jött. Három perccel később már csak öt volt a hazaiak hátránya. A debreceniek energiáját azonban a felzárkózás felemésztette, ahogy közelebb értek, megrázta magát az OSE, és ismét tíz volt közte.

Az Oroszlány megérdemelten nyert, a DEAC nem tudott felállni az elrontott második negyed után.

  •   
57 hozzászólás

57
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
34 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
38 Comment authors
BezseMásikVégétFújdMegDomiOroszlanyi BanyaszSomogy011 Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Kaposban látták remelem, hogyan kell a deac-ot 80 alatt tartani

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Én meg is jósoltam, hogy kikerekedhet ebből egy nagy ruha-muha is akár…Nos, bejött ! 😉

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Képmutató sz@r alak vagy. Nos, ez is bejött. 😉

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ami a színvonalat illeti, nem ez volt az év meccse, de mi baromi jól éreztük magunkat. Csapatként is, egyénileg is, szakmai stábbal is jobbak voltunk. Gyerünk, tovább!

Domi
Olvasó

Szomjas nem voltál,az már biztos..😂😂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Pedig nem volt vészes, nem volt baj. 🙂

Somogy011
Olvasó

Gratuláló hatalmas !!
Az eredmény önmagáért beszél !!

donnarumma
Olvasó

A Debrecen tegnapi “játékát” nem nagyon lehet minősíteni,mint akik először látják egymást. Az első negyed meg gyakorlatilag nézhetetlenre sikerült. Ennyi könnyen eladott labdát, technikai hibát….
Az OSE nak jár a gratuláció, nyertek-ráadásul idegenben

Rambo
Olvasó

Hm olvasom itt a kommenteket egész szezon alatt eddig minden győzelmünk után “szar az edző”, “gyenge a pad” , “ fáradtak voltak” , “ rossz volt a dobó forma” , stb.stb…… kérdem én nem lehet hogy nem lnézni kellenne minket hanem mondjuk készülni ellenünk? Mondjuk elhinni hogy ez egy jó csapat? Most megint bebizonyítottuk ha valaki azt hiszi hogy mi “csak az újonc vagyunk azt keményen megbüntetjük. HAJRÁ OSE!!

TT
Vendég
TT

Hozzunk már egy edzőt könyörgöm.
A meccset inkább nem kommentálnám, a szokásos hullámvasút.
Szégyen.

cipofuzo
Olvasó

4 BOHÓC helyett 1 igazi HEAD COACH és minden meg van oldva!

Tom84
Olvasó

Büszkék lehettek oroszlányiak, le a kalappal. Hajrá OSE!

cipofuzo
Olvasó

Berényi Sándor lehet az új edző Debrecenben?

ficsi
Vendég
ficsi

Piros-Fekete !! Szurkoltam ! OK !

Praenoricum
Olvasó

Ez igen! Férfi munka volt. Senki sem veheti az Oroszlányt félvállról. Jó érzés látni, hogy egy feljutó csapat jó szakmai koncepció mentén sikeres lehet. Biztos vagyok benne, hogy az egyik legjobb ár-teljesítmény arányú csapat a mostani bajnokságban. Különösen jó ezt latni amiatt is, mert cáfolja, hogy csak a pénz dönti el, hogy egy meccsen ki megy le győztesen a pályáról. Gratulálok!

dball
Olvasó

Hát igen…ilyen szar dobóformával, ennyi eladott labdával nem igazán lehetséges meccset nyerni. Az első két negyedben el is lett baszva minden. Hatalmas gratula Oroszlányba! Köszönjük a szurkolóiknak is, hogy eljöttek, mindkét oldalt egybevéve remek hangulat volt. Adrián ellen lehet sírni…nem érzem, hogy annyira gyenge lenne, miután lemeccselt már nagyobb edzőket is. Most őt meccselték le.
Hajrá DEAC!

red-black01
Olvasó

A közvetítés alatt már elmondtam mit gondolok, de most rájöttem mi volt a baj a DEAC-nál.
Polyák a kezdőből és kispadról összesen 5 pontot dobott 🤓

red-black01
Olvasó

Ügyes lett a javítás 🙂 🙂 , gratula!
Helló BB1, az 5 pontos Polyákot vettétek ki és a nullás maradt benn, így meg csak 66 a debreceni pont.
Befejeztem, kicsire nem adunk! 😉 .

dball
Olvasó

Engedd el… BB1 🤡

dball
Olvasó

Ja, ami azt illeti: Polyák teljesítménye is jócskán a képességek alatt volt Manigat meg egyenesen harmatgyenge volt. Harrisonon meg néha már csak azt mondom, meg se lepődik az ember.

turbika
Olvasó

M4sport OSE meccs 3/3 csak minket közvetítsetek🤣🤣🤣🤣grt.a Csapatnak.

turbika
Olvasó

Gratula nekünk. Kérem az M4sport elnökét csak OSE meccset adjon. Eddig 3/3.🤣🤣

Bradley79
Olvasó

Szép volt fiúk! A harmadik negyedben megijedtem, de szerencsére nem ismétlődött meg a múlt heti megtorpanás. El tudták engedni és még lett az eredménye. Hajrá OSE! Csak így tovább!

Osezo
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak. Ma nagyon egyben voltak. Ezúttal is köszönet az elemzőnek, hogy ismét hazai győzelmet jósolt. Nekünk ez lesz a védjegyünk. Most már látható volt, hogy Debrecenben miért is tudnak nehezen nyerni a csapatok. Tóth Ádám sunyi alattomos játéka, az edzőjüket állandóan vissza tesékeli a bíró, zsákolás utáni parádézás miatt is lehetett volna valamit adni. Maroknyi szurkolóinknak jó útat haza felé.
Hajrá Ose! 🔴⚫
Hajrá Oroszlány! 🏀

vaino
Olvasó

Gratulálok!

A méltóság messze áll tőled, de ez nem baj, ilyen vagy.

dball
Olvasó

Talán nem szabad örülni egy nagy zsákolásnak? 😀

Red ball
Olvasó

Most is kiütközött az edzők közötti kvalitás. Nekünk szerencsénk volt, hogy a végére elfáradt az OSE. Most higgadtak tudtak maradni a lefújásig. Hatalmas gratula Oroszlányba!!!

Roundmend
Olvasó

Na pont erről beszéltem a meccs beharangozó cikk alatt…nagyon nagyok vagytok!!!

szurkoló
Olvasó

Egy előzetesen lesajnált kis csapat megmutatta nem minden a pénz,ha szívvel lélekkel játszol sok minden lehetséges.Hajrá OSE !

Master1
Olvasó

Az időkérések alatt tisztán lehetett látni, hogy a Debrecen edzőjének mekkora tekintélye van a csapaton belül. Ebből a játékoskeretből jóval többet kéne kihozni és Szombathelyiként én szorítok is a DEAC-nak, hogy sikerüljön javulniuk a közeljövőben. A véleményem szerint ehhez egy edzőváltásra lenne szükség.

Ledon Green
Olvasó

Addig nem lesz edzőváltás amig a Becsky a góré!Hihetetlen idióták,és a 2 amatőrrel mint Kovács-Berényi kivezetik a csapatot a 8-ból ezzel a játékosanyaggal.

royalka
Olvasó

Felköthetjük a gatyát jövő héten Oroszlányban…

Ballabolla
Olvasó

Hát óriási gratula. Ez azért nem semmi így újoncként, amit idén játszik az OSE. Már a Körmend ellenit is nagyon megérdemelték volna, most visszaadta a sors. Grat Szombathelyről 🍾💪

moldi56
Olvasó

A probléma a kispad környékén keresendő.Ahol kis túlzással több vezető,edző,buszsofőr,gyúró mint a cserejátékos,ott ilyenek fognak történni.Napnál is világosabb,hogy Tóth Ádám nem döntött jól mikor elhagyta az Olajt.Az Olaj az Olaj nem szabad otthagyni,legfeljebb ha küldik az embert.Ádit nem küldte senki tudtommal.Ha most is Szolnokon lenne,versenyben lehetnénk a dobogóért,mondjuk így is.Debrecenre visszatérve,valamit tenni kellene.Vagy el kellene küldeni Berényit a kispad könyékéről,vagy Adriánt kellene leváltani.Szegény amúgy is csak egy báb.El nem tudom képzelni miket mondhatott időkérésnél.Sok okosat biztosan nem.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Toth adam a legjobb szezonjat futja a kerrierja soran, koszonhetoen annak, hogy vegre otthagyta az olajt.

vaino
Olvasó

Adom!

moldi56
Olvasó

Tóth Ádám amit megtanult azt Luksa Andricstól tanulta meg.Az első évben amikor idejött kis híján lapátra tették.Egyébként mindenki azt hisz amit akar.

Husqvarna
Olvasó

Oroszlánoknál most minden a helyén van!
Csatlakozom … Nagy Gratuláció!

JR.Benitez
Olvasó

Gratula Oroszlányba! Ami nagy dolog hogy ők minden meccsen 10 feletti rotációval dolgoznak. Mindenki fontosnak érezheti magát ami látszik is a csapat egységén. Debrecen meg ha Tóth Ádám sérült beteg eltltott akkor gyakorlatilag nem marad palánk alatti emberük. Miért nem 4-5 kombót hoztak Drenovac helyett?

Ledon Green
Olvasó

Mert a Kovács-Berényi kettősnek annyi köze van a kosárlabdához mint nekem az űrkutatáshoz! 2 totál alkalmatlan műkedvelő amatőr!

Csak az Oroszlány
Olvasó

Gratulálok a fiuknak hatalmasak voltak és ki emelném a B közepét sajnálom hogy nem tudtam ott lenni egy nagyon jò csapatot győztünk most le Szép volt fiúk

CSAK AZ MTE
Olvasó

Gratulálok az OSE csapatának és szurkolóinak!

bányász
Vendég
bányász

Gratulálok a csapatomnak a győzelemért! De nem mehetek el szó nélkül az mellett, hogy a körmendi comeback nem maradt meg a fejekben és vissza tudtunk jönni a DEAC felzárkózása után. Jó utat mindenkinek, csapatnak, szurkolóknak, utóbbiak hangját végig hallani lehetett.:)
Ja és…még szerencse, hogy megtörténtek azok a múltban meghozott személyügyi döntések..:)

Csapajev
Vendég
Csapajev

Az Oroszlány kárpótolta magát a múltheti vereségéért. Jól játszottak és szétszedték a szerintem kicsit nagyképűen pályára lépő Debrecent.
Lehet, hogy lefőtt a kávé a “köves slomó” kinézetű Kovács Adránnak meg a “gyávavagyokedzőnek” Berényinek??
Az Oroszlány meghatározó középcsapattá formálódott, aki bárkit el tud kapni, ha kijön neki a lépés.

Ledon Green
Olvasó

Ez a 4 edző a padon benne a Kovács-Berényi kettőssel kabaré a köbön!
Soha nem fő le a kávé nekik amig a haver Becsky pénzeli a csapatot apuka városi lóvéjából!
Már sokszor bebizonyosodott hogy Berényi alkalmatlan ilyen magas szinten edzőnek,és mégis maradt! A Kovács meg egy bábfigura és azt sem tudja hány játékosból áll egy kosárcsapat! Áh….

vaino
Olvasó

Gratulálok az OSE-nak, megérdemelten nyertek!
Sok sikert kívánok a továbbiakban!

Na, visszajöttél, kiskancsó?
A ZTE elleni meccs után is kussoltál, a Kaposvár meccs utáni meccs után is kussoltál, az első vereség után természetesen kinyílt a csipád…

Ledon Green
Olvasó

Mindig is az volt a véleményem a ZTE és a Kaposvár meccs után is ami most kedves “barátom” hogy az kabaré a köbön hogy a megbukott Berényi irányítja tekintély nélkül a csapatot mig a Kovács Adrián bábfiguraként ugrándozik néha….Milyen vezetőedző az akinek meccs közben a seggdugasz Berényi állandóan megmondja mit is kell csinálnia? Milyen tekintélyük van a játékosok előtt? A vezetőséget meg nem értem,mert minden kosárlabdához értő akár más kluboknak szurkoló is látja,hogy az NB 1 -es szint magas ennek a 2 amatőrnek. Ezzel a játékoskerettel és pénzügyi háttérrel most 2-5 között lehetne harcolni,de megint a 9-12 (esetleg 8. hely)… Olvass tovább »

vaino
Olvasó

Vérszagra jelensz meg, mert korrekt szurkoló vagy! 🙂
A ZTE ellen Berényi a városban sem volt.
A játékoskeret ára és játékereje nem ugyanaz.

Marharépa kontra kiskancsó….
Részemről rendben van.

Ledon Green
Olvasó

Szerintem én már akkor ott szurkoltam a Hódosban amikor Te még azt sem tudtad hogy van kosárlabdasport is az életben… Berényi a ZTE ellen a városban sem volt! Ez volt a lehető legjobb amit megtehetett. Kár hogy a többi meccsen edzésen ott van és rontja a levegőt. Ki hallott már olyat,hogy egy edző lemond vagy lemondatják mert gyenge ehhez a szinthez,majd hoznak egy nála is gyengébb edzőt és közben a kirúgott edző mégiscsak marad és Ő adja taktikai utasításokat meg súg a hivatalos vezetőedzőnek??? Ez mennyire megalázó??? És mit gondolnak a játékosok??? Tudom van az a pénzt,de egy hiteles edző… Olvass tovább »

Indián
Olvasó

Zalaegerszegiként mondom, az eredmény nem jó nekünk, de teljesen megérdemelt OSE siker született! Jó érzés lehet mostanság oroszlányi kosárdrukkernek lenni!

ficsi
Vendég
ficsi

Nekünk még lehet JÓ !

pbask
Vendég
pbask

Gratula Oroszlánynak again! Jó lesz ez,jönnek fel mint a talajvíz a tabellán 🙂 Hiába,szlovén edzők tudnak valamit.
Ja! Értem én hogy barátok vagyunk a debreceniekkel,de srácok ez a könyökös tóth ádi (kisbetűkkel) még mindig egy tapló suttyó. Normális bajnokságban kipontozodna 4 perc alatt.

Dennis
Olvasó

Ennyi könyökös UFC meccsen is derék, amit kiosztott Tóth “Szecska” Ádi. A riporter egy vicc volt, végig a DEAC-nak szurkolt, azért ennyire elfogultnak nem kellene lenni. Végig azt nyomta, hogy a DEAC milyen energiátlan, az OSE meg ezt kihasználta. Szerintem minden csapat annyit játszik ammenyit az ellenfél engedi.
Ezzel a győzelemmel bejelentkezett az OSE a felsőházba jutásért folyó küzdelembe.
Csak így tovább!

vaino
Olvasó

Élőben is látszott, hogy mennyi könyökös volt. Csak Ádám kapta a nagyját, nagyrészt néma sípra. Aztán nem volt mit fújni, mert nem járt arra a labda. De az már egy másik történet.

dball
Olvasó

Kettő kérdés: miért a szurkoló a hibás Tóth Ádám mentalitásáért? Másrészt pedig ahány meccset eddig a DEACnak közvetített az emnégy, annyiszor szurkolt tavaris Knézy a DEAC ellen. Ennyi járt nekünk Varga Ákostól azok után, hogy Knézy annyira utálja Debrecent, hogy jó eséllyel azért nem ő volt, mert derogált neki eljönni az általa lesajnált és utált cívisvárosba.

Milos
Olvasó

Óriási grat az OSE-nak!
Ték ték ték..

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Nagyon szép volt OSE !!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés