Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási meccset vívott az Olimpia Milánóval az NKA Pécs U18

Hasznos együttműködés körvonalazódik.:

:

A felnőtt szinten legsikeresebb olasz klub, az utánpótlásban is Európa élvonalába tartozó Olimpia Milano U18-as fiú csapatával játszott hétfő délután nagyon értékes edzőmeccset az NKA Pécs.

A magyar együttes nem csak pariban volt az ellenféllel, reális esélye is volt a győzelemre – írja a ratgebarakademia.hu.

Az Olimpia Milano U18-as fiú csapata pénteken érkezett meg Pécsre, s az azóta eltelt napokat szakmai szempontból (is) nagyon tartalmasan töltötték el az NKA vendégei. A kiváló olasz klub együttese összesen hatszor edzett az Akadémia csarnokában, ebből egyszer közösen a pécsi U18-as együttessel, ezt követően került sor az edzőmérkőzésre.

Az rögtön kiderült, hogy az olaszok szerkezete jobb, hiszen akadt a csapatukban egy 210 centi feletti játékos is, ugyanakkor jó volt látni, hogy minden másban felvette velük a versenyt a magyar csapat. Csak az első egy-két percben látszott rajtuk némi megilletődöttség, onnantól kezdve azonban végig pariban voltak ellenfelükkel, így aztán nagyon szoros, értékes mérkőzést vívtak.

NKA Pécs U18–Olimpia Milano U18 84-86 (22-27, 18-13, 22-23, 22-23)

Nemzetközi edzőmérkőzés. Pécs,

NKA Aréna, Fűzy Ákos pálya.

NKA Pécs U18: Lukácsi 24/9, Mezőfi 15/3, Emelieze 13, Szita 11, Balázs B. 10, Vajda 9/3, Novreczky 1, Kiss K. 1, Pavlík, Fonyó, Pap. Vezetőedző: Bojan Salatic.

Olimpia Milano U18: Casella 19/9, Lonati 17/6, Suigo 13/3, Marcucci 13/9, Caravaglia 6, Ceccato 5/3, Karem 5/3, Zampieri 3, Toffanin 3, Youssef 2, Brasca, Albeti. Vezetőedző: Michele Catalani.

A két csapat kedden 11 órától ismét megmérkőzik egymással.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Laposvár Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Pont említeni akartam, hogy milyen régen volt már Rátgéberes promó-cikk…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés