Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási meccset nyert a Sopron

Kétszeres hosszabbítás döntött.

  •   

Sopron KC - Kaposvári KK, kétszeres hosszabbítás után, 101-96 (20-25, 22-20, 12-18, 19-10, 14-14, 14-9)

Bajnokság, 18. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Kapitány G., Minár L., Kovács N. (Téczely T.)

Sopron: Kinney 20/3, Thompson 26/6, Takács 6/3, Rivers 11, Carter 8. Csere: Supola 2, Fazekas -, Werner -, Jogela 28.

Kaposvár: Krnjajski 6/3, Norfleet 27/12, Ponjavics 4/3, Dramicsanin 16/3, Lalic 15. Csere: Davis 13/3, Baki 8/6, Bogdán 5, Hendlein 2.

A tizenkettedik Sopron fogadta a kilencedik Kaposvárt a férfi élvonal 18. fordulójában, ám a két csapat között csak egy győzelemnyi volt a különbség, így kiemelten fontos volt mindkét együttesnek a találkozó.

Lalic két büntetőjével indult a mérkőzés, majd egy jó kaposvári védekezést követően Ponjavics is beköszönt (0-5). Kinney előtt adódott a lehetőség, hogy megszerezze az első soproni pontokat, hibátlan is maradt a büntetővonalról. Egy kapott blokk után Krnjajski tette vissza a labdát, amire szinte azonnal érkezett Takács hármasa, majd Dramicsanin duplája. A támadóidő lejárta előbb Thompson távoli kettese hullott a gyűrűbe, majd három büntetőt is dobhatott a légiós, amivel átvették a vezetést a hazaiak öt perc után (10-9). Ezután Carter beütötte a harmadik faultját, majd Norfleet középtávolijával egyidejűleg Lalic kapott sportszerűtlent. A megítélt két büntetőből Jogela egyet küldött a helyére, a túloldalon pedig Dramicsanin dobhatott egyet, ugyanis a Sopron is kapott egy technikait. Rivers pöcizett vissza egy lecsorgót, Norfleet pedig egy visszalépés után tett kettőt hozzá. Jogela 2+1-es akciójával kettő volt közte (16-14). Baki állt bele egy triplába emberről, Norfleet szerzett újabb egy pontot, Davis ziccere után pedig 16-20-nál kért időt Flevarakisz. Rivers szabaddobásai bementek, csakúgy, mint Davis két egypontosa. Az utolsó kaposvári támadásnál Norfleet állt bele messziről, a végén pedig még Supola dobhatott kettőt. 20-25.

Egy eladott soproni labdával kezdődött meg a második negyed, Lalic büntetett közelről. Jogela centerezett, Lalic duplázott, héttel mentek a vendégek. Egészen a következő támadásig, amikor Kinney volt eredményes (24-29). Lalic tarthatatlannak bizonyult ezekben a percekben, ezúttal egy lepattanót tett vissza, majd Norfleet volt sikeres újra a hárompontos vonalon túlról, tíz lett közte, aztán Hendlein is betalált, jött az újabb hazai időkérés (24-36). Kinney egy triplával hozta feljebb az övéit, majd Carter tett hozzá még kettőt. Davis törte meg a vendég gólcsendet egy betöréssel, de Carter újra sikeres volt, ezúttal Ivkovics hívta magához az övéit (31-38). Jogela fordult le, Lalic pedig támadóhibát vétett, aztán Thompson kapott egy szép labdát. Lalic-nak ütöttek oda dobás közben, ami egyébként bement, majd a büntető is. Trhompson dobott egy trojkát, Norfleet válaszolt. Eggyel zárkózott a Sopron, kettővel reagált a Kaposvár. Werner büntetői kimaradtak, de még a végén így is maradt nyolc másodperce az SKC-nak a zárkózásra, ami sikerült is, Kinney három pontjának köszönhetően. 42-45.

Thompson triplája után gyorsan egyenlített a Sopron, Hendlein viszont visszaszedte a saját dobását, másodszorra nem hibázott, ráadásul Dramicsanin is pontosan célzott (45-50). Jogela csak egyet dobott be a két büntetőjéből, de a következő támadásnál egy zsákolással javított. Kinney kosara után már a Sopron vezetett, de nem sokáig örülhettek a hazaiak, Bogdánt tripladobás közben faultolták, aki háromszor büntetett. Teljesen üresen maradt a gyűrű alatt Dramicsanin, Norfleet vette észre, kis szünet után pedig Davis tört be. Rivers középtávolijával négyre jött fel az SKC, de nem örülhetett sokáig, Davis két szabaddobással terhelte a gyűrűt (53-59), Flevarakisz lépett oda az asztalhoz. Zónavédekezésre váltottak a hazaiak, amit Krnjajski reagált le jól egy hármassal, ezután pedig nem született több kosár ebben a játékrészben. 54-63.

Carter centerezésével indult az utolsó felvonás, majd Rivers dobott be háromból három büntetőt (59-63). Krnjajski büntetője jelentette a negyedik negyed első kaposvári pontját, de Carter ziccerével egylabdányira csökkent a különbség. Norfleet volt pontos messziről, aztán Dramicsanin is betalált, újabb szünetet kért Flevarakisz (61-68). Kinney gyalogolt be a gyűrűig, majd Rivers is eredményes volt. Öt perccel a vége előtt Carter ütötte be az ötödik személyi hibáját, Kinney újabb duplájával kettőre jött fel a Sopron, izgalmas végjátékra volt kilátás. Egy harcos támadólepattanó után pedig egyenlített is az SKC, Jogela közelije ment be, Ivkovics kért időt három perccel a vége előtt. Davis hármasa lejött, de Dramicsanin a palánk alól javított, majd Thompson kihagyott hármasa után Davis adta el a labdát, 1:48 volt ekkor az órán. Thompson talált be nehéz helyzetből, aztán Baki ziccerezett (71-73). Jogela betörése után Hendlein is kipontozódott, a büntetők után pedig újra egál volt. Ezután nagyot védekeztek a hazaiak, lejárt a támadóidő, 28 másodperccel az órán kért időt Flevarakisz. Rivers középtávolija lejött, Norfleet pedig nem találta el a gyűrűt, így jöhetett a hosszabbítás. 73-73.

Lalic kettese jelentette az extra ráadás első pontjait, aztán Dramicsanin is kipontozódott, Jogela pedig egyenlített. Thompson közelijével átvette a vezetést a Sopron, majd Jogela dobhatott újra kettőt, utána pedig Lalic állhatott a vonal mögé egy sportszerűtlen miatt, ő is hibátlan maradt. Ezután Davis állt bele egy hármasba, ami behullott, eggyel mentek a somogyiak 1:50-nel a vége előtt. Jogela ismét hibátlanul célzott, majd Norfleet is bedobott egy triplát a vendégeknek (81-83). Ezúttal Thompson próbálkozhatott a Sopronnál, egyenlített is. Ekkor újra jött Norfleet, ezúttal a sarokból dobta be, de Jogela megint kosarat szerzett (84-86). Tizenöttel a vége előtt Ponjavics állt a vonal mögé, de csak a másodikat dobta be, Flevarakisz hívta magához az övéit. Takács lépett, be  egyenlített, de maradt még tíz az órán, amiből nem szerzett kosarat a Kaposvár, jöhetett az újabb hosszabbítás. 87-87.

Thompson tört be, majd Bogdán egyenlített büntetőből. Újfent Thompson szerzett két pontot, Baki fordított egy triplával. Norfleet csak az egyik szabaddobását küldte a helyére, a túloldalon Jogela volt hibátlan. Kinney csak az egyiket dobta be, másfél perccel a vége előtt egy volt a Sopron előnye, amikor Thompson háromra növelte azt, Ivkovics kért időt. Norfleet hármasa lejött, de Bogdán visszaszedte, két büntető lett a jutalma, de mindkettőt kihagyta, majd Kinney szerzett kosarat, Norfleet gyorsan válaszolt egy hármassal (98-96). Hússzal a vége előtt Jogela tett vissza egy támadólepattanót, ezzel gyakorlatilag eldöntve a meccset. Óriási küzdelem után nyert a Sopron. 101-96.

Fotó: Wölfinger Béla

 

  •   
76 hozzászólás

76
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
50 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
kancsofroccsMKE181Tom67EzSopronhansregenkurt Recent comment authors
MKE181
Olvasó

mindenhol imádják a szerb mágust🐀🐀

EzSopron
Olvasó

Lehet, hogy a Sopron nehezen nyert, de ez a kedves játékvezetőknek is köszönhető. Nem értem, hogy miért derogál nekik befújni a faultokat a díjbirkózó 100-120 kilós szerb, horvát, stb centerekre!? Hétről-hétre olyan bírói tévedések történnek, amik sokszor a meccs végeredményét is befolyásolják. Véleményem szerint ezen a szinten ez nem megengedhető! Arról nem beszélve, hogy sokszor labdafelhozatalnál a 3., 4. hibát fújják csak, a soproni játékosok meg elég, ha ránéznek az ellenfélre, máris szól a síp. Valami nagyon rossz irányba halad!

hansregenkurt
Vendég
hansregenkurt

kapitány te ribanc! nyelted volna le a sípodat… 50 büntető… vicc kategória. áramot vezess, ne meccset….

mindenkisoproni
Olvasó

Gratulalok a csapatnak!!Kemeny,kuzdos meccset nyertunk meg!!!Vegre nem Buktuk el a vegjatekot,kellett hozza kis szerencse,de jobban akartuk a gyozelmet a kipontozasok utan is!!!Kostas nagy mágus es kuzd hajt a csapat erte (is)!!!Nagyon reg volt mar pelda hogy fiukat kihivjuk megeccer megunnepelni!!Jo es elmeny ujra ferfi kosárra járni!!Jogelanak megkoszonhetjuk hogy buntijeivel Es akarasaval Eletben tartotta az eselyeinket!!:)Kaposvarrol annyi,hogy undorito vedekezesuk mar tullepi a hatart,Ivkovic viselkedese kritikan aluli,nagykepuen mindent megenged maganak,az egy dolog hogy szovetsegi kapitany (még),de attol nem Kene ekkora arcnak lennie..Lalic amit muvelt ,13 dik percben leulhetett volna 5 faultal..Még johogy ennyi a fault arany,felet be Se fujtak .Nagy taktikus Kostas… Olvass tovább »

Player
Olvasó

Tobb mindenben is igazat adok! Pl. Kosztasz ” jo fogas”, Carter fault veszelyes jateka es meg mas is a Sopronban, az eletben tartott eselyeitek stb. De nem mindenben ertek egyet. Fejezzetek mar be a ” kaposvari undorito jatekozast”,! Ez a csapat ennyit tud, egyeni kepessegekben nem vagyunk a toppon. Csak szervezett jatekkal es igen, a faulthataron valo vedekezessel tudunk partiban lenni. Ivko ezt jol ismerte fel es alkalmazza, mert ez a dolga! Ha jol tudom, ninden meccsen van 3+1ember a meccseken, aki megiteli a szituaciokat. Felelosseguk nem vitathato. Es ha mar a ” csurhenel” tartunk: osszel egy szeteso, motivalatlan Sopron… Olvass tovább »

bippa1
Olvasó

Szerintem nálatok a közeljövőben lesz pénz,azért van ott a mágus.De ne feledd,ahol ő felbukkan mindig romok maradtak utánna.Ez a régi szerb kosárlabda stílus,tördelni a játékot,de ez már egy kicsit több mert sok az alattomos falt könyöklés.Dramicanyin folyamatosan provokálta Cartert hátha ráfujják az ötödik faltot.Ebből adódik a sok büntető.Tudod ezért volt a csürhézés.A másik edzőt nem szerettük,és remélem nem lesz mostanában a csapat körül.Szerintem a legtúlértékeltebb magyar edző.

Player
Olvasó

Neked is tobb mindenben igazad van! A ” csurhezes” durva tulzas, mert Lalics es Drami lassu, nem fiatal, konnyebben elfarado jatekosok. Pont ez az egyik bajunk, mert igy gyengitik a vedekezest. De ideny eleje ota latom oket, az alattomossag nem jellemzi oket. Egyebkent a palank alatt a centerek jatekaban mindig is benne volt a ” konyok”, ez most is van. Roli gyors kipontozasa nagyon tulzo volt, a vegeredmenyt is befolysolo tenyezo! Ivko csak a penz miatt jott volna? Hat nem tudom. De teny, hogy itt lett bajnok, a varos polgarmesterevel azota is jo kapcsolatban van, hogy koze van a kosarlabdahoz,… Olvass tovább »

bippa1
Olvasó

Pedig hidd el,nem a polgi két szép szeméért ment oda.Valami van a háttérben.Emlékezz a szavaimra!A többivel teljesen egyet értek.

Realitás
Olvasó

Egyet hiányoltam. Hogy nem emlékezett meg Kobe halála miatt a soproni szakvezetősèg. Szégyen. Óriási szégyen….. Egy legendát vesztett el a világ ezen belül a kosárlabda sport. Illett volna egy perces néma csendet tartani a tiszteletére. 😥

CsakaSopron
Olvasó

Igen. Csodálkoztam én is

Rubik75
Olvasó

Sajnos kikaptunk.De ami még ennél is rosszabb,hogy mindenki más nyert aki mögöttünk és aki velünk egy formán állt.A forduló előtt azt gondoltam ez a mi fordulonk lehet.Minden más csapat az első 6 helyezettel játszott és papirforma alapján mindenhol zakó nézett ki.Erre mindegyik nyert.Hihetetlen milyen balszerencse kisér minket idén.Volt egy csomó egy labdás meccsünk és mindegyiken kikaptunk.Jövő héten jön a Szolnok,náluk most voltak hárman akik nem játszottak a hétvégén,ellenünk tuti egészségesek lesznek.De győzni kell nincs mese.Hajrá Kaposvár!

Player
Olvasó

Ahogyan varhato volt: nagy csata, szoros eredmeny, feszultseg! Ketszeri hosszabbitas, amit sajnos elvesztettunk. Izgalmas, szorakoztato meccs. Egyebkent udv a felnott vilagban mindenkinek! Jatekvezetoi tevedesek, kemeny, talan helyenkent durva jatek, nem aranyos, nem kovetkezetes fujas stb. Hetente elofordol. Nem azt mondom, hogy ez mind jo igy, de jellemzoen ez van. A meccsrol: a Sopron ha nehezen is, de elt a hazai palyan adodo eselyevel es nyert. Nekunk orom, hogy ” partiban” voltunk, de a vegere elfogytunk. A teljes centersor kivalt, ezt egy nalunk jobb csapat sem birja el. Roli kifujasa erosen tulzo volt nem vitatva, hogy a masik oldalra is tevedtek… Olvass tovább »

SopronKCfan
Olvasó

+1
Sok sikert Nektek a továbbiakban!

CsakaSopron
Olvasó

Huh. Hát nehéz volt, hosszú volt. Tauras elképesztő nagyot ment, 3-4 es poszton játszik, erre 25-30 percet lehoz center poszton, nem is rosszul. Taki bejön, dobja az életmentő ziccert. Mint 1x már írtam. Úgylátszik az “új Kaposvári vedekezés” az ütünk, vágunk, aztán a sporik majd hagyják. Ez az 1. Félidőben működött, aztán amikor már nem, akkor mindenki csodálkozott. (Félreértés ne essék a sporik a Kaposvár kárára is tévedtek) Ennek ellenére gratulálok a Kaposvárnak, mert ők is nagyot küzdöttek. Nekem Lalic játéka unszimpatikus, de ez a saját véleményem. Ivkovicot nem szidom, nem anyázott, 1x kiintett és kész. Aki akarja szidja, nem… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Megy a +
Lalicsnak nem jó a kondija, lassú ráfekszik mindenkire, kilépnek alóla és lefekszik. Régóta ezt csinálja és gyakran eladja, hogy bántják. Sztem ma sokat adott, de sokat is kapott.
Hiába képzett center, le van lassulva.

Tauras és Flevarakis nagy fogás volt.

EzSopron
Olvasó

Tauras fantasztikus játékos, lelkes, küzd, hajtja a többieket! Lalic és Hendlein, no meg Dramicanin rengeteget szabálytalankodnak mind támadásban, mind védekezésben és ami engem elszomorít, hogy ezt a játékvezetők elnézik nekik, sőt, a soproni játékosok kaptak faultot helyettük. Nem csoda, ha most már szinte minden meccsen elhangzik a 3 h… e!

ldd
Olvasó

A soproni dilinyósok körmendi ámokfutása mikor lesz kivizsgálva?

A felelősök mikor kapják meg méltó büntetésüket?

Lukács Bernadett
Vendég
Lukács Bernadett

Ámokfutás? Ne legyél egy a 3 sípos bohóc közül aki általában más rendezvényen jár😏

Tom67
Olvasó

Hülyegyerek

kancsofroccs
Olvasó

Milyen amokfutas te madar?

sobis
Olvasó

Felháborító bíráskodás ivkovicnak mindent szabad 37 percen keresztül üvöltözik a bíróval de Kostas kap technikait… A lalicnak egy szabályos megmozdulása nem volt látni hogy a bírók félnek az ivkovictól. Simán jobbak voltunk ha az első 3 negyedben a kaposvári csürhének befujja a faltokat

Mike
Olvasó

A csapat szerethető itt nekünk Kaposváron. DE! 12-ről kikapni így, gyalázat. A győzelemhez ész is kell. Amit láttam az a kapkodás, pontatlan pasz, indokolatlan próbálkozás. Szerintem lassan szervezhetne a klub egy nyílt edzést, ahol látjuk, hogy mire alapozza Dramicanin a 3 pontos próbálkozásokat, Ponjavic a ziccereket. Lalic erőnliti edzésére is bekukkantanék, mert a maccseken úgy tűnik, hogy a fotelből jön. Na és a mai védekezése! Ugrált mint egy kamasz, aki hírtelen nőt 211cm-re és nem ura a végtagjainak. Bogdán Beni játéka lassan kiszorítja a nagypénzes csapattagokat.

eskace
Olvasó

Lehet hogy Dokickutya tartotta a heten a laposvári edzéseket/ vagy csak adott egy pár tippet, mert ez a vagdalózás a sexárdi csűrhéhez hasonlitott. És a legszánalmasabb, hogy 3+1 bal×asz asszisztált hozzá. Legközelebb többet rakjatok meccs előtt captain zsebébe, mert elsőszámú “bíróként” valszeg kevesellte.

Ez a szív és az erő diadala! Sopronba viszatért a férfi kosárlabda – helyezéstől függetlenül!!!

Köszönjük! Hajrá Sopron Hajrá SKC!

KPSVRKK
Olvasó

A csapatunk nagyot küzdött, de a végére elfogytak az embereink.
Kár érte, sokat veszítettünk most.
A végére jobb lett a Sopron, gratulálok mindkét csapatnak, megszenvedtek!

Szar volt a bíráskodás.

bippa1
Olvasó

Korrekt.

Vince.Carter15
Olvasó

Egy peticiót kellene inditani, minden meccsen egyenlő legyen a büntetők aránya. Ez igy csalás. Szerintem Ivkonak itt is le kellene mondania, mert nemhogy 2 munkát, egyet sem tud normálisan ellátni. Ez az ember akar a szlovénok ellen nyerni? Röhög a vakbelem.

zetekosarak
Olvasó

Gratuláció Sopronba! Jó kis forduló volt!

Cibona
Olvasó

Szép volt Sopron gratula !! Kaposvár meg ivkovics miatt ne legyen közép házban aki ilyen szemetet szerződtetett az nem lehet szimpatikus és sportszerű csapat.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok! Ez szép munka volt 👏🏻👏🏻👏🏻

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Csak a büntető, csak a büntető…

lujo
Olvasó

Ez az Sopron, csak így tovább!

SopronKCfan
Olvasó

Nem szeretnék belemenni a részletekbe. Annyi a lényeg, hogy ti vagytok a legnagyobbak! Sok sikert a Kaposvárnak! Irány a középház. Hajrá SKC!!!!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Őrület :))

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Kicsit sajnálom, hogy nem lett meg az 50 soproni büntető, pedig a fürdőskurvák így is végigsírták a meccset :DD

Skcforever
Olvasó

Carter 5 faultjáról mi a véleményed? Ivkovic hogyhogy nem kapott technikait? Lalic szerinted hány tuskót tud felaprítani 1 fejszével 1 perc alatt? 😀

elfogult vagyok
Olvasó

Magyarországon?? Ivkovic SOHA nem fog technikait kapni! Az OSE meccsen is kiérdemelte volna ha a játékvezetők nem lennének fütyörésző majmok!

CsakaSopron
Olvasó

Hát nem tudom melyik meccset nézted. Az első félidőben ütött vágott a Kaposvár amit a sporik hagytak is… (gondolom a KKK nál az volt a jó fújás…). Az meg hogy ennyi ember kipontozódott ne csodálkozz. Ha 9 ember játszik az egyik oldalon, míg csak 7 a másikon, akkor ahol 9 ember játszik (favágó módon) még jó hogy több lesz a fault. Szerintem mindegyik jogos volt. Azt meg le se merem írni, hogy a “captain” miért fújt faltot a földön fekvő Carterre. Ezzel a 4. et…

bippa1
Olvasó

Te meg most sírjál és nézd meg az eredményt.

Justice
Olvasó

48 büntetővel xD

Skcforever
Olvasó

Mondtam már,anyukád büszke lehet rád 🙂 de kérdezném, mi a véleményed Carter 5 faultjáról, és arról, hogy Ivkovic egész meccsen mutatott viselkedése egy technikait se ért? Hmm, agyatlan? 🙂🙂🙂🙂

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Látom sok volt a kannás :DDD

Skcforever
Olvasó

Bocsi, de nem iszom bort 🙂 nekem anélkül is megy az élet 🙂 viszont neked nagyon nehéz lehet életben maradni… 😏 de esetleg a kérdéseimre is válaszolnál, vagy csak személyeskedsz?

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Hát… egyrészt, Justice nevűnek írtál, nem nekem, de sebaj 😀 Személyeskedni te kezdtél el, azzal hogy már anyáztad a kollégát 1 hozzászólás után :DDD Istenem, komolyan, tényleg ennyire futja? Olyanok vagytok, mint a meccsen a szurkolás volt. Néma kuss, egy kis kurvaanyázása a bíróknak, aztán meg indul a busz :DDD Ilyen mélyre azért nem kéne süllyedni, Sopronban valamikor volt komoly rendes tábor. Amúgy Carter kapott 5 faultot, biztos volt, amelyik nem volt az. A Kaposvárban meg a komplett 3 emberes centersort pontozták ki, abból Hendlein szintén a javában lószart se csinált, utolsó negyed közepétől a meccs végéig semmiből nem állt… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Jó látni hogy más is nézte a meccset!
Ivkovics miatt minket utálat fog övezni, úgy tűnik rábaszunk.

Skcforever
Olvasó

Nem anyáztam senkinek, azt írtam, hogy büszke lehet rá, nem kis különbség van a 2 között… lalic normális játékvezetőknél első félidőben kipontozódik. Segítek még picit, Carter 5 faultjából 1 volt az, Hendlein 5 faultjából 3 az volt, de nézd vissza ha szeretnéd és ítélkezz függetlenül. Ivkovicnak legalább 1 technikai járt volna, ami pedig a szurkolókat illeti, azért nem csak ebből állt a mai szurkolás, de tény és való, volt már komolyabb tábor is nálunk, ebben egyet értünk. Na de hogy jön ide a kannás, ami amúgy se nálunk jellemző fogyasztási cikk? 🙂

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

“de nézd vissza ha szeretnéd és ítélkezz függetlenül” Ja, bocs, mert te eddig függetlenül ítélkeztél 😀 😀 Ok, tényleg hagyjuk, gratula még egyszer!

Skcforever
Olvasó

Én normálisan érveltem, neked ez nem megy, ez van, Sprite. Üdv.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Atyaég…

bippa1
Olvasó

Ilyen favágó védekezésnél nem meglepő a sok büntető.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Gratuláció Sopronban…. Öröm volt látni, hogy vörösödött Ivkovics feje a végén.. 🙂

pbask
Vendég
pbask

Megérdemeltétek,gratulálok. A centereteket hamar kifújták a szarháziak,így nyerve meg pláne.

Skcforever
Olvasó

Köszi, korrekt, persze a laposváriaktól majd kapod a mínuszokat…

KPSVRKK
Olvasó

Azért nem jár a mínusz mert gratulál nektek, neked jár mert hülye vagy baszdmeg!

Skcforever
Olvasó

🙂 baszdmeg 🤣🤣

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Hendlein 14 perc alatt 5 fault, igaz abból 2 tényleg az volt, 48 szopjoni büntető, 28 kaposvári, komolyan, te tényleg annyira reménytelen vagy :DDDD

SopronKCfan
Olvasó

Vicces fiú vagy

sopronfan
Vendég
sopronfan

Szopjont anyukádnak szokták mondani, abból tart el téged is.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Nicsak, egy szopjoni cucika, egyem az érzékeny kis szívedet :DDDD

sopronfan
Vendég
sopronfan

Nicsak, egy kaposvári buzika. 😀 Vicces fiú!

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Ne beszélj olyan csúnyán, mert még a nagyfiúk kimossák a szádat cucikával 😀

Tom67
Olvasó

Anyád szopjon te takony!

Tom67
Olvasó

Te hatökör láttad a meccset! Húzz a gecibe innen kisgyerek!Normális fújásnál már az első félidőben le kellett volna fújni a meccset mert a kaposvárnak nem maradt volna embere. Ezek nem kosarazni, hanem verekedni jöttek ide, de úgy ahogy kosarazni nem tudnak, ugyanúgy verekedni sem. A 3 szarházi egész meccsen az ivkovics valagát nyalta és mindent megtett hogy elcsalja a meccset.

SopronKCfan
Olvasó

Köszönjük szépen!

Skcforever
Olvasó

Sok mindent lehetne írni ez után a meccs után, de próbálok higgadt maradni és csak annyit írni, hogy szép volt fiúk!!! és akik innentől a kaposvárral(szigorúan kisbetűvel) játszanak, készüljenek fel, nem biztos, hogy korrekt körülmények lesznek….

Ui: INDUL A BUSZ!!!!!(szarházi favágók)

Osezo
Olvasó

Szia Skcforever, én személy szerint igazat tudok adni neked, igaz múlt héten mi sem játszottunk úgy ahogy kellett volna de, amit Ivkovic művelt az nem semmi volt.

Skcforever
Olvasó

Köszi! Nektek meg gratulálok a hatalmas skalphoz!! Biztosan fantasztikus meccs volt!

KPSVRKK
Olvasó

Ilyen vagy higgadtan?

Szar volt a bíráskodás, következetlenül fújtak. Oda-vissza.
Mikor Lalicsot orrba baszták akkor is őt szidtátok. Visszajátszást nem fújtak. Thompson letérdelt, miután a színészkedését nem díjazták felállt lépéshiba nélkül. És lehetne sorolni bőven…kár csürhézni szarházizni ilyen büntető arány mellett, legyél már normális.
Nagy betűvel, Te gyökér.

Skcforever
Olvasó

Segitek neked is picit, Carter 5 faultjaból 1 volt az, Lalic pedig normális bíróknál első félidőben kipontozódik, tehát mikor a végén (miután faltolta Taurast kisbarátom) kapott 1 könyököst már pályán se kellett volna lennie. Ha pedig nem láttad, hogy miért térdelt le Thompson, akkor sajnálom. És még valami, én egy szóval se írtam, hogy csűrhe 🙂 csak annyit írtam, hogy Lalicra igaz lenne. Úgyhogy olvassál normálisan kisbarátom, mielőtt gyökérnek hívsz 🙂 és ha már próbálsz kemény lenni, legalább legyél eredeti, és ne engem utánozz 🙂 kis laposvári (szigorúan kisbetűvel 🙂 )

KPSVRKK
Olvasó

Nem utánoztalak, hanem visszautaltam rád.
Neked nem ellenfeleid vannak, öreg, hanem ellenségeid.
Nem egy meccset néztünk.
És erre a színvonalra ennyi időm volt, jó éjszakát, béke.

Skcforever
Olvasó

Ellenfeleim, ellenességeim 🤣🤣 miről beszélsz ember? 😂😂 köszönöm érdeklődésed, de nagyszerű barátaim vannak az életemben, ellenségekről nem tudok, maximum ilyen laposvári kommenthuszárok 😀 egy szó mint száz, jól megvagyok, köszönöm, főleg ma, hogy megvertük a favágó brigádot, további szép estét, üdv!

CsakaSopron
Olvasó

Istenem… Komolyan mindenki a fault arányt nézi…. De az eszébe se jut senkinek hogy esetleg a Kaposvár ütött vágott. Remélem ha le adják az egész meccset vhol akkor majd feltűnik miért volt annyi büntető🙄🙄

sobis
Olvasó

Takarodj haza

Tom67
Olvasó

Miről beszélsz hülyegyerek? A 3 szarházi mindent megtett hogy elfújja a meccset csak a két csapat között akkora különbség van, hogy még így sem tudtatok nyerni! Fault arány? A faultot a szabálytalanságra fújják te köcsög, ha befújják, mert ez a 3 geci nem úgy fújta ahogy kellett. Normális fújásnál nem lett volna hosszabbítás mert 20 ponttal nyertünk volna a sima játékidőben, ha egyáltalán eljutottunk volna odáig, mert korrekt fújással már az első félidőben nem maradt volna max 2-3 emberetek mert a többit ki kellet volna már fújni! Mocskos csűrhe!

KPSVRKK
Olvasó

Hülyegyerek, köcsög, csűrhe?
Én jó utat kívántam nektek amikor a vesztes meccs után elindultatok haza, te primitív ökör.

Tom67
Olvasó

Én meg nem hülyegyerek! Tehetsz egy szívességet!

KPSVRKK
Olvasó

Magamnak teszem meg. Skip.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés