Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási meccsen maradt életben az Alba Fehérvár

Stark ziccere döntött.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Alba Fehérvár 83-85 (20-19, 29-26, 21-23, 13-17)

Rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés
Szombathely, Aréna Savaria
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Praksch Péter Árpád, Goda László (dr. Gincsai János Péter)

Falco: Váradi 8/3, Somogyi 7/3, Benke 7/3, Golomán 10/9, Keller 6. Cserék: Perl 22/3, Clark 4, Kovács 7/3, Barac 12/3, Hawkins -.

Alba: Pongó 9/3, Vojvoda 25/12, Lukács 13/3, Fakuade 4, Davis 9. Cserék: Stark 15/3, Takács -, Smith 2, Szabó 3/3, Omenaka 5.

Benke azonnal egy triplával nyitott, Fakuade egy szép összjáték után válaszolt (3-2). Több támadás is kimaradt, majd jól bekezdtek a felek, felváltva jöttek a pontok, Lukács hármasával kezdett meglépni az Alba (6-10). Keller gyorsan reagált egy kettessel, majd Davis büntetőjével folytatódott a mérkőzés (8-11). Jól tartotta ezt a párpontos előnyét a vendég együttes, amikor Benke ráván visszavette a vezetést a Falco, de sokáig nem örülhetett, ugyanis Lukács zsákolt (14-15). Omenaka több ember között is fel tudta tenni a labdát, Barac egy saroktriplával egyenlíteni tudott (17-17). Hiába vezetett a negyed nagy részében a Fehérvár, Somogyi egy triplája jókor jött a hazaiaknak, amire Stark csak egy duplával tudott válaszolni. 20-19.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Megmaradt a nagy iram a második játékrészre is, Omenaka újabb pontjaival megint lépéselőnybe került az Alba, majd Perl csinált egy 2+1-es akciót (25-24). A hátvéd egyre jobban kezdett belelendülni a játékba, de szépen eloszlottak a vendégeknél a pontok, így fej-fej mellett haladtak a felek (29-29). Hiába egy hazai tripla, Davis egyéni akciójával tapadt ellenfelére a Fehérvár, de ezúttal huzamosabb idaig meg tudta tartani az előnyét a Szombathely (36-32). Pongó hármasa célt ért, majd Váradi és Omenaka büntetőzött (37-36). Elkapta a ritmust a Falco, a mérkőzésen először el is mentek héttel a hazaiak, időt kért Matthias Zollner. Ezt követően hiába ment kilenccel is a Szombathely, egy villámgyors futással és Vojvoda vezérletével újra visszajött kettőre az Alba Fehérvár, ezúttal Milos Konakov hívta le az övéit (45-43). Az egyenlítés is meglett a vendégeknek, ám Kovács jó játékkal jelentkezett a félidő előtt. 49-45.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után triplával nyitottak a szombathelyiek, azonnal jött Lukácstól két büntető a túloldalon (52-47). Perl dobott egy nehéz középtávolit, erre Vojvoda reagált két egypontossal (54-49). Erről az 5-8 pontos hazai előnyről egyik fél sem tudott ellépni hosszú percekig, több eladott labda és kihagyott dobáskísérlet tarkította ezeket a perceket (57-51). Golomán egy büntetőt dobott be, míg Smith kettőt, majd kezdett lendületbe jönni a Fehérvár, időt is kért Milos Konakov (58-57). Hiába jelentkezett ezután kosárral a Szombathely, Vojvoda egy 2+1-es akcióval kiegyenlített (60-60). Perl büntetői célt értek, ám Vojvoda ihletett fomában játszott, a helyére küldött egy triplát is, újra a vendégeknél volt az előny (62-63). Barac sem hibázott a vonalról, majd Perl fejezett be egy gyorsindítást, ráadásul oda is ütöttek neki. Továbbra is kiélezett, küzdelmes volt a meccs (67-63). Vojvoda egyszerűen megállíthatatlan volt, szinte egymaga tartotta meccsben az övéit ebben a periódusban, de Perl személyében emberére talált, aki ezúttal egy trojkát dobott (70-64). A negyed utolsó percében azonban négy pontot is tudott szerezni az Alba, 70-68-ról jöhetett a negyedik felvonás.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Keller egy félhorogal nyitotta a záró etapot, majd Perlt kellett lecserélni, mert vérzett a szeme környéke (72-68). Váradi kapott egy technikai hibát, melyet Vojvoda büntetett egy egypontossal, kisvártatva pedig Pongó betörése ért célt (72-71). Lukács visszatett támadólepattanójával újra fordítani tudott a Fehérvár, hat perc volt hátra (72-73). Mindkét oldalon becsúszott egy-egy eladott labda, aztán Perl állhatott oda a büntetővonalra (73-73). Somogyi ziccere ért célt, miközben már hosszú percekig nem tudott gyűrűbe találni az Alba, időt kért Matthias Zollner (75-73). Fakuade nehéz dobással egyenlített, kicsivel több, mint három és fél perc maradt. Golomán állt bele egy triplába, be is talált, Pongótól jött a válasz (78-77). Barac csak az egyik büntetőjét dobta be, miközben Vojvoda hármasa célt ért, újra az Alba vezetett (79-80). Somogyi jó labdát adott Baracnak, megint a hazaiaknál volt az előny, belül jártunk ekkor a két percen (81-80). Kivédekezte a vendégek akcióját a Falco, majd Barac centerezett szépen, Stark egy villámgyors hármassal reagált (83-83). Perl közelije lejött, a lepattanó az Albáé lett tizenhárom másodperccel a vége előtt, Stark pedig egy másodperccel a vége előtt feltett egy ziccert, ezzel pedig megnyerte a meccset az Alba Fehérvárnak, amely így életben maradt a párharcban. 83-85.

HIRDETÉS

149 hozzászólás

149
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
49 Comment threads
100 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
Buborkamakelovenotwar69Chikán SándorHunbasket HighlightJólnézünkMIKI Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Ma 14 45kor ismétlik a Falcó Alba meccset.

Marillion
Olvasó

Zozón kivül a màsik 5.t vàlogatott jàtékos volt képes összesen 38 pontra,mig Zozónak bàrki is az ellenfél stabilan bever mindenkinek 20 pont felett ràadàsul àllandó cserepadról! Mindenki gondolkodjon el ezen!

2lee14
Olvasó

Zozóra nincsenek szavak. Nagyon kell nekünk minden egyes meccsen!

makelovenotwar69
Olvasó

Az eddigi 3 meccs alapján azt lehet mondani, hogy közelebb van egymáshoz a két csapat, mint amit a középszakasz végi tabella mutatott. Egylabdás meccs Fehérváron majd Szombathelyen, simán lehetne már 2:1 az Albának vagy söprés a Falconak.
A játékvezetés ilyen szinten ritkán tökéletes, sokkal fontosabb, hogy következetes legyen. A következő meccs megint Vojvodáról és Perlről szól, egyértelműen ők a motorok. (szvsz Voja komplexebb játékos még mint Perl, de Zozó több támogatást kap a csapattársaktól)
Hajrá magyar kosárlabda!

Natko
Olvasó

Mégsem lesz söprés mi majmok 🐒???

KD
Olvasó

Tükörbe néztél?

Chikán Sándor
Olvasó

A vereség több magyarázata:Milos nagyon benne van!!!Somogyit majdnem ültette az egész második félidőben.Klark mintha nem is ott lenne ,ezt nem veszi észre?????. A nézők látják csak Ő nem?????Howkins ha fent van az az ellenfélnek kedvez rendre hÁtrányba kerülünk. Nevetséges idegenlégiós,Másnak kell behozni az Ő negativ fentlétét!!!! Aztán a bírók:Vojvoda ámokfutásÁt eltürték. Praksch tolta az Albát ami nem véletlen volt!! Ők 100 százalékban védekeztek. sok faltukat nem fujtak be ami nálunk falt volt.Szándékosan fujtak ellenünk amit csalásnak hivnak.Ott kell most nyerni, de legalább úgy küzdeni ahogy az Alba tette itt.Hajrá Falcó.Bajnoki cim a cél.

Hunbasket Highlight
Olvasó

Falco KC vs Alba Fehérvár 3. mérkőzés összefoglaló:
https://youtu.be/kuudYeAzSLw

Bballfan90
Olvasó

Szerintem akkor megy igazán jól a Falconak, amikor eloszlanak a pontok, és mindenki érzi, hogy fontos szerepe van a csapatban. Az utóbbi időben viszont ez nem volt biztosítva, sem Benke Szili, sem Golomán Gyuri, sem Somogyi Ádi, de talán Barac és Clark számára sem, ahogy én látom, hanem kizárólag Perl Zoli és Váradi Beni kapta meg igazán erre a lehetőséget, akik persze meg is érdemlik, és többször tudtak is extrát hozni, de ez hosszabb távon a csapat és az eredmények kárára megy, ahogy azt ma is es az utóbbi időben is láthattuk, mert kiszámíthatova válik a támadás. Szerintem Konakov nem… Olvass tovább »

JólnézünkMIKI
Olvasó

Konakov kevés, nyáron körül kell nézni az edzőpiacon! Aranyos gyerek, de…

lakers24
Olvasó

Az alba légiósai amúgy elképesztően buták, Davis-szel az élen.

Dudi
Olvasó

Az Alba elrontotta a játékunkat. Minden téren.
Csalódott vagyok. Nem is csak a vereség miatt, hanem a mutatott játék miatt is. Csak rövid ideig tudtunk jól játszani. Persze mindenki annyit játszik amennyit az ellenfél enged. Sok hülye hibát csináltunk, az Alba pedig tette a dolgát.
Nem kell birózni, bár voltak nagyon furcsa szituációk…….
💛🖤

Milivoj
Olvasó

Ereszt a sárga lufi 😝

KD
Olvasó

Elcsuszott az olaj. Mi van, nem mentettek szabira? Ilyen sztahanovistákat! Vêgülis nem lehet mindig söpréssel továbbjutni. Ha meg 3x egymás után -közte 2x itthon-kikapnánk azAlbától -amit nem hiszek- akkor meg is érdemli az Alba a továbbjutást. Ti is megprobáltátok a Kecsó ellen 0:2-röl, de nem jött össze.Az Albának sem fog.

SzhelY
Olvasó

a faxt még ök az arany esélyesei ez csak 1 mecsvolt

Imp55
Olvasó

csak 3x van annyi veresége van idén a szolnoknak mint a címvédőnek..ja igaz a BL-ben ők nem kaptak ki😂😂

Feherparna
Olvasó

Ebből a Falcoból szerintem Hawkins után Konakov lóg ki leginkább. Semmi hozzáadott érteke. Úgy tűnik, hogy csak fut az események után, amit a teátrális megnyilvánulásaival próbál palástolni. Az utóbbi meccseken semmi játék nem volt, csak erőlködés. Szerintem Benkét, Kellert és Somogyit nem fogja tudni megtartani jővőre a Falco.

Olajheart2
Olvasó

Dehogynem.. más csapatoknál adott bér 60 %- ért tuti..

Nemnormalis
Olvasó

Huzzal mar a picsaba te balfasz..

Olajheart2
Olvasó

Oke ha te mondod🤣🤣 ti mindig mindent jobban tudtok úgyis mindenkinél🤣

Nemnormalis
Olvasó

Keress egy milosevic képet aztán ülj bele egy széklábába

Olajheart2
Olvasó

Újabb ékes bizonyítéka, hogy ott kultúr nyugaton mindenki okosabb tanultabb és műveltebb mint a balkáni buckas Szolnokon

Jon
Olvasó

Ja, mert itt hergelni a szurkolókat érdekeltség nélkül az nagyon kultúr hozzáállás.

Yellowblack
Olvasó

Somogyi amúgy is csak kölcsönben van

Noname
Olvasó

Kellert szerintem senki nem is bánná!

Marillion
Olvasó

Az utóbbi meccseken? Én ezt kijavítom arra hogy az utóbbi hónapok óta!

Hebri
Olvasó

Ebben a vereségben sajnos Konakov mester döntései is vastagon benne voltak …

Jon
Olvasó

Jól van már! Mind a 2 oldalon meg kellene érteni, hogy nem lehet minden edző olyan nagy tudású, mint Forray mester, aki miatt már rég tart a szolnoki nyári szünet. 😀

Olajheart2
Olvasó

alig párszor írtad még le.. megy ez többször is.. hajrá

Jon
Olvasó

Csak a kedvetekért teszem 🙂 Ha már bármiféle értelmes ok nélkül lebzsletek itt a Falco-Alba bejegyzés alatt, legalább legyen valami szolnoki vonatkozású is. 🙂

Olajheart2
Olvasó

Komolyan hihetetlen még sose voltál velem ilyen kedves!!

Magdi anyus
Olvasó

Highlight videó a meccsről:

https://youtu.be/pzkVVEURnDE

Freebulletz
Olvasó

Nagy meccs volt, elég jó fújással. Bár amikor Fakuade simán lesapkázta Golománt fault, utána meg Lukácsnak odaver Keller ziccerben, semmi 🙂 nem ezen múlt, de ezeket nem észrevenni…Smith-t a faszért keleltt fent hagyni ennyit, kiba nagy 0 volt mai is.

Rettentő sok hiábával játszott a Falco, mondjuk az Alba is. Oda-vissza adták a sanszot.
Váradi végre kapott egy tekót és nem értette miért 😀 😀 😀
Gyuribácsi nem akarja Hangát megvenni még?

Marillion
Olvasó

Elég lenne Voja is….már ha persze megférnének-e Zozóval egy csapatban?!

WSreborn
Olvasó

Hangát??? Ahhoz legalább a 3. helyen kellene lenni a kgtvetési tabellán…

Pbask
Olvasó

Ez ma(is) egy BL szintű meccs volt. Bírozhatnék, mert volna mit, de luxus az,hogy Hawkinst nem merjük játszatni,okkal, Kovács Beni pedig a kötelezőn kívül többet nem játszik, pedig ügyes volt. Ugyhogy nem feltétlenül a sporik nyakába varrnám a mait, bármennyire is érzem azt, hogy a hazai pályát kicsit sem kaptuk meg. Sok más csapat is érezhette ezt, mikor velünk játszott, ma ezt dobta a gép. Konakovval meg azt érzem, hogy mint Szrecsko első bajnoki címével: Ahhoz nem kell nagy tudomány, ha tele vagy jó játékosokkal, akik megoldják, mert magas a játékos intelligenciájuk. Okorn volt az ész, és ezt tükrözi vissza… Olvass tovább »

Noname
Olvasó

Ami zavaró az néhány játékos lélektelen játéka. Konakov szépen leépítette a csapatot az elmúlt két- három hónapban. Gondoljunk a kupára, ott is beleszarom volt.

Pbask
Olvasó

Ujra Bazska videója a lényeg: Szili elmondta, fura nekik, hogy sokkal közvetlenebb volt Konakovval a viszonyuk, és hirtelen ő az edző. És nem a mai vereség miatt irom ezt, mindenképp számot akartam adni erről szezon végén, mert így látom, második körben sem nyertünk BLben semmit, egy kötelező ugyismindegy alapú meccsen kívül.

Barac ma szépen visszajött, az ő játéka pozitivum volt nekem.

Marillion
Olvasó

Különösen a magas játékosaink a tábla alatt már futószalagon halvérűek, ezzel meg van könnyítve az ellenfelek védekezése is, mert kiismert lett már a Falco játéka ami továbbra is egy játékoson áll vagy bukik Perl Zozó mert egyedül ö aki minden meccsen a többiek meg ha sz…ba nyúlnak csak akkor!

Jon
Olvasó

Szrecsko bajnokcsapatában azért több volt a ponterős játékos. Nem is kicsit. Az idei rájátszásban Perl mellé néha Váradi nő fel pontokban, de ő sem mindig tud, más még a 10 pontot sem túl sokszor lépi át.

PL
Olvasó

Perl nagyon megbízhatóan hozza a pontjait. Nincs szinte olyan meccs, ahol 20pont alatt lenne.

Knézy Ernő
Olvasó

2-2 lesz pénteken🤮🤑

Jon
Olvasó

Lehet. De lehet, hogy 3-1. De nektek nem mindegy? 😀 😀

Szurker
Olvasó

Most akkor nem 3-1 lesz?
Múltkor még azt jósolgattad. 😀

2lee14
Olvasó

Mi legalább játszunk pénteken😂

Dudi
Olvasó

Nem az a lényeg, hanem, hogy ki jut a döntőbe. Ha az Alba háromszor egymás után győzni fog, akkor meg is érdemli.💛🖤

Bikiki
Olvasó

Pénz nem dob kosarat!

Szurker
Olvasó

Gratula az Albának! 2 negyednyi viszonylag tűrhető játék, és a szünet után megint szinte teljesen leáll a csapat, amit nem igazán értek. Ezzel a kerettel hazai pályán illett volna lehozni 3-0-ra ezt az elődöntőt és meg is volt rá az esélyünk, de a formaidőzítés látszólag nulla (lásd 3. és 4. negyed újfent), Hawkins nulla (még mindig, valszeg az is marad), az edzőnk nem igazán tud meccselni (legalábbis ezen a main semmiképpen), Voja egy állat még mindig (a szó jó értelmében)… Igaz, hogy a bírók nem tudták milyen eseményen vannak, de ezt a meccset kb. 4-5 ponttal hozni kellett volna. Kár… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

És mi történt Benke Szilivel? Alig jut dobóhelyzetbe…ha meg mégis akkor alig jönnek kosarak!

Jon
Olvasó

Egyik meccsen sem ment neki igazán. Ha az előzőn nem talál 1-2 hármast a 4. negyedben, akkor talán egy meccsen sem került volna 10 pont fölé. Igaz, hogy anélkül az 1-2 hármas nélkül már az Alba vezetne 2-1-re, de neki húzóembernek kellene lennie a meccseken. És nagyon távol van tőle sajnos.

Sajka
Olvasó

Szerencsére Hawkins ma is pontfosó volt…
Ja.. bocsi nem ide.

Jon
Olvasó

Sajnos jogos! De nagyobb baj, hogy akiknek tényleg azoknak kellett volna lenni, azok is igen messze voltak a pontfosástól.

Marillion
Olvasó

“Akiknek tényleg” hogy téged idézzelek hát Hawkins légiós neki is kellene húzni a csapatot!

Jon
Olvasó

Ezt már feladtuk egy ideje. 😐
Baracnál nehezebben törődök bele. Ma volt egy tűrhetőbb meccse (ettől sem voltam oda), de összességében 0.

Magdi anyus
Olvasó

A Falcónak le kéne igazolnia Tóth Norbertet 🪓 meg Rambót, hogy le tudják győzni az Albát a következő mérkőzésen. Így sajnos nehéz lesz. Irányító posztra meg a Bartha Zsolti lenne nyerő, az edzői stábba pedig a Vilikémnek is szoríthatnátok egy kis helyet. ☺️☺️☺️

Soós Sándor
Olvasó

De miért?

Magdi anyus
Olvasó

A Bartha Zsolti jól tud verekedni, ráadásul erős is, az én Gézukámat is elagyabugyálta párszor.
A Vilikém meg nagyon jó lenne edzőnek, minden csütörtökön és pénteken nézi az Euroligát, meg néha az enbíjét is! Ért az öreg francos a kosárlabdához! 😊😉

Soós Sándor
Olvasó

Őn a Szarvas Gabika anyukája? Mert nagyon unatkozhat 😃

Jon
Olvasó

Na, viszont örülök, hogy megérkeztek kommentelni a szolnoki kollégák is. Eddig kicsit bosszús voltam a vereség miatt, de belegondolva a Szolnok idei eredményébe, jobb kedvem lett. 🙂

Udig
Olvasó

Ez viszont érdekes. Ha jól számolom a Szolnoknak idén pont 1gyel van több érme, mint a szombathelyi kirakat csapatnak.

2lee14
Olvasó

Ezt miből számoltad ki?

kimye
Olvasó

kupagyozelem?

Udig
Olvasó

Matematikus vagyok.

Jon
Olvasó

Ez nem gombócos fagyi, hogy egyik, vagy másik gombóc. Az elsődleges a bajnokság! A kupa egy mellékvágány!

Udig
Olvasó

Igen mellékvágány. De ha jól gondolom, ti úgy ünnepeltétek volna, mintha a világ legfontosabb trófeája lenne. Így nyilván csak mellékvágány.

Jon
Olvasó

Nyilván minden szombathelyi örült volna neki, de a “hatalmas logikai csavarod” ellenére nem egyenértékű a kettő. Sosem volt az (egyik bajnokságban sem) és nem is lesz.

Imp55
Olvasó

Ki is a címvédő te skótduda? 😂 És a Bl-be a Szolnok meddig is jutott? akinek 3x annyi veresége volt idén a bajnokságban mint a Falconak😂

Olajheart2
Olvasó

Persze mostmar mellékvágány🤣🤣 óriási 🤣🤣 persze előtte nagy mellénnyel toltátok h nincs ellenfeletek kupa és bajnokság 🤣 nekem olaj szurkolónak jó 9x mellékvágány❤🖤 pl a győri mellékvágány volt a legjobb

Jon
Olvasó

Te még pont hiányoztál. De megértem én, hogy unatkoztok. 🙂
Forray mester megoldotta a korai nyári szünetet. 😀

Olajheart2
Olvasó

De örülök, hogy hiányoztam, na ilyet se kaptam még kultúr nyugatról.. nem igénylem a válaszodat, hogy ” irónia volt “

Jon
Olvasó

Örülök, hogy magadtól is sikerült rájönnöd, bár utólag belegondolva, kicsit túlzás volt feltételeznem, hogy így lesz.

Olajheart2
Olvasó

Naaa meg is érkezett a lenézés!! Ahogy szoktátok!

Jon
Olvasó

Többes számban nincs lenézés, de a te irányodban sem lenézésnek nevezném, csak eszembe jutottak a korábbi bejegyzések alatti “logikai produkcióid”, amik nem voltak túl erősek.

Jon
Olvasó

Kedves Olajheart! Felőlem mínuszolgathatsz, meg írhatsz minden kommentemre is valamit a Falco-Alba bejegyzés alatt, de ami a logikai buktákat illeti, nem fog semmi változni, ez van. Ismertem ilyen “matek érettségi 4-5 körüli jegy álom számára” csajokat nem keveset. De ha tévedek tölts fel róla egy képet és megkövetlek. 🙂
(Teljesen mindegy, hogy 5, 10, vagy 30 éve volt, az idő ezen az alapszintű logikai értékmérőn nem változtat)

Olajheart2
Olvasó

1994-ben érettségiztem 4esre matematikából éppen 4es.. szüleimnél elvárás volt, főleg apukámnál, hogy nem lehet 3as a bizonyítványban.. matek tanárhoz jártam gimnáziumi éveim alatt.. remélem megnyugtató számodra a válaszom..

Olajheart2
Olvasó

Azért remélem nem szomorodtál el, ha alulról is de 4esre érettségiztem matematikából

Jon
Olvasó

Áhh. 🙂 Az ismerős felügyelőtanárnak meg esetleg pont ki kellett mennie WC-re a vizsga alatt kicsit? 😀
Ne aggódj, a statisztika sosem igazol valamit 100%-osan, pont a váratlan helyzetek miatt, szóval nem törne le ha 1x nem jönne be.
De kérdésedre válaszolva a megnyugtató számomra az olaj idei bajnokságbeli helyezése. A te válaszod csak simán nem meggyőző.

Imp55
Olvasó

végül is csak 3x annyi vereségetek van idén mint a címvédőnek😂😂 csak a BL-ben van kevesebb😂

Tampa
Olvasó

Jó kis meccs volt. Ami semlegesként szemet szúrt, hogy a válogatott játékosok közül Somogyit nagyon mellőzte Konakov, pedig a végén ő tartotta a lelket a Falcoban, úgy is, h szinte az egesz második félidőt vegig ülte. Szerintem jobban járna, ha eligazolna es megkapná mashol a bizalmat. Érdekes, hogy itt sem becsülik kellőképp. A Fehérvár szépen összeszedte magát erre a meccsre is, kiváncsi leszek a folytatásra.

Soós Sándor
Olvasó

Ez a különbség Okorn és Konakov között.
Az egyik egyből reagál a másik meg utólag mikor már baj van….

WSreborn
Olvasó

Igazából ez papírforma, hiszen a költségvetést nézve a Falco szinte középcsapat, míg az Alba élcsapat

fuliano88
Olvasó

Bekaphatod te büdös köcsög!!!!!!!
Egy normális hozzászólóból egy fasszopó TROLL lettél!!!!!

SzhelY
Olvasó

mert igaza van?

fuliano88
Olvasó

Rossz a szemem???
Ez nem a Falco cikk!!??
Vagy Körmendi!!???

SzhelY
Olvasó

én úgy emlékeztem ez egy kosárlabda fórum de ezekszerint ez egy falco rajongói beszélgetős talk schow

WSreborn
Olvasó

Miért? Ez ugyanolyan igaz mint Govens 4 helyen eltört keze, Kálmán sérült könyöke, és a 3500 nézők félháznàl nem????
Hogy csak a TOP 3-at említsem…

2lee14
Olvasó

Valaki nyaral, valaki a bajnoki döntőért küzd. Nem vagyunk egyformák.

Magdi anyus
Olvasó

A párharc győztesét megjutalmazom 12 üveg Falco sörrel és meghívom a Mátyás király térre egy kis bográcsozásra! Vilikémmel szeretünk sütni-főzni, meg jön a Gézu fiam is grillezni! 🌯🍔🍗🍖🍠🍞🥐🧀🥗🥘🤗☺️

Rouge
Olvasó

GRATULA az Albának.

(Egyébként nincs ebben a győzelemben semmi meglepő, a sokkal-sokkal drágább kerettel rendelkező Alba győzött a ligában csak az ötödik legnagyobb költségvetéssel rendelkező Falco ellen.

Papírforma.

A pénz kosarat dob.)

Mendez
Olvasó

A bajnoki aranyunk ünneplésére készülsz egy esszével?

Magdi anyus
Olvasó

Azért kapott ki ma a Falco, cuccantyúim, mert ők csak az 5. helyen állnak a bajnokságban költségvetés tekintetében.
🤣🤣🤣🤣🤣

Very Alba
Olvasó

Két legerősebb csapat,sajnos nem ez a döntő.Amelyik csapat továbbmegy az lesz a bajnok.Most sajnálhatjuk a nem túl acélos légiós választásunk.Hajrá Alba.

Jon
Olvasó

A Ti nem túl acélos légiósaitok? 😀
A Falconál a magyar válogatottak miatt van csak két majdnem értékelhető légiós. 😉 És ha őszinték akarunk lenni, a magyar válogatottak közül az elmúlt meccseken nincs átlagban 3 jó teljesítmény sajnos

Yellowblack
Olvasó

Abban egyetértünk hogy aki itt nyer az lesz a bajnok.(bár a Körmend otthon nagyon erős).sztem pénteken nyerünk pár ponttal a döntő sokkal könnyebb lesz

Marillion
Olvasó

Konakov nem bír ezzel a csapattal, mert nincs tekintélye, az időkérés után semmi tartós javulás! Az Alba ezzel a győzelemmel lélektanilag kőkeményen bele fog állni a pénteki meccsbe, és ha ezzel párosulva kiharcolja az ötödiket akkor Zozó egyedül kevés lesz Vasárnap! Bár ma is magára maradt…el is Q-tuk…!

2lee14
Olvasó

Péntek!🟡⚫

Gézuka
Olvasó

kedd van

2lee14
Olvasó

Bocsánat,nem tudtam.

Pojaca
Olvasó

Ezazzzzz!!!!!!! Van igazság, bravó Alba!!!!! Segítek, az ezelőtti is necces volt zászlóshajó, majdnem megfáztatok már akkor is, de ma Isten visszaadta. Fehérváron gyerünk Alba be kell húzni, otthon mint esélyes, utána 5. ki-ki meccsen Voja extrájával bármi lehet!

Jon
Olvasó

Ez a komment méltó volt a nickedhez…

Marillion
Olvasó

Rémálmok akkor most elkerülnek…a péntek éjszaka meg még kérdéses!

Heindrich
Olvasó

Hatalmas ellenszélben szép alba győzelem! Szép volt Voja!

2lee14
Olvasó

Most szép volt Voja, egész szezonban meg b..i Voja.

shark
Olvasó

Miről beszélsz ember? Kint fújt a szél, de bent nem volt ellenszél. sőt…

Marillion
Olvasó

Amikor semmi sem drága! Voja most csuklik!

KD
Olvasó

Sajnos ma Beninek nem ment, inkább Somogyit hagytam volna fent a végén. A bírók is belenyúltak a meccsbe, a negyedik negyedben Benit faultolták tripladobás közben, erre sportszerütlent itéltek ellene. Pénteken nyerünk Fehérváron!🥇🏀💪🦾

Jon
Olvasó

Az mondjuk egy vicc volt, hogy ellene színészkedés fújtak, amikor kibillent az egyensúlyából a következő támadásnál meg Vojvoda ellen nem fújta, sőt Vojvodát védték, de ez a meccs nem a bírókon múlt. Perl jó volt (nem extra, de jó), a többiek nem nőttel fel a playoffhoz ma. Senki. Ezen múlt.

heraklith
Olvasó

Ritka hogy valaki ennyire sötét legyen egy sportághoz. Gratulálok, kivételes vagy 🤣
Ha Jászai Marikának befújnák az összes vonaglását, akkor perceket sem tölthetne a pályán.
A sportág megcsúfolása ahogy fetreng a pályán, pedig nem is lenne rossz játékos.

Jon
Olvasó

Nem kell az előítélet, most csak az egyensúlyából billent ki és nem is reklamált. Vojvoda nagyobbat alakított a következő támadásnál.

KD
Olvasó

Lapozd fel a szabálykönyvet, mielött baromságokat irsz. Dobás közben -még mielött visszaérkezett a parkettára- megütötték a kezét, az pedig fault.

Pojaca
Olvasó

Mit faltoltak ember? 20szor játszották vissza, de neked ez is kevés volt látom.

Soós Sándor
Olvasó

Mert nem ütötte meg a kezét? 😃

Jon
Olvasó

20-szor játszották vissza és ennek ellenére nem sikerült észrevenni, hogy hozzáértek az alkarjához dobás után (Vojvoda ezekre +1-eket szokott kapni, mert nyilván bedobja).
De ismétlem, nem ezen múlt.

KD
Olvasó

Nem azt nézték vissza, hanem hogy ki jöhet a sportszerütlen dobás után(mi, mert Golomán szedte le a pattanót), ezért feleslegesen irogatnak itt egyes “hozzáértö” okosok 20 visszanézésröl.

Jon
Olvasó

Sima ellendrukker, az a szép. Még csak nem is Albás, aki lehet elfogult.

Buborka
Olvasó

Feldobást ítéltek, mert nem volt a sípszó elhangzásának pillanatában egyik csapat birtokában sem a labda. Azért a Falco jött oldalról, mert ő volt a kedvezményezett csapat.

Marillion
Olvasó

Konakov mi volt ez a mai?

Buborka
Olvasó

Technikait ítéltek ellene, nem sportszerűtlent. Utóbbi esetben két dobás + labda járt volna az Albának.

Petike97
Olvasó

Nagyon szenvedtünk sajnos..Túl szép lett volna a 3-0.Az,hogy Fehérváron le tudjuk zárni ez a teljesítmény édes kevés lesz,főleg úgy hogy ebből a győzelemből hatalmas erőt merítettek.Meg kell probálnunk,ne bízzuk az utolsó meccsre,ahol bármi lehet.💛🖤

Xero
Olvasó

Ez kódolva volt ezekbe a szoros meccsekbe.. Gratulálok az Albának, megérdemelték! Pénteken előre a továbbjutásért! Egy-két embernek muszáj hoznia magát, ha nyerni akarunk..

Motoros
Olvasó

Ismét leszopott a filkóóóó🍼,
Léket kapott a zászlóshajóóóó⛵,
Sírva megy haza minden Silverhelyi🥈,
Kevés penzből sajna csak ennyire tellik💰.

Vesszen a tökfilkóóóó🐒🐵🐒🐵.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️.

2lee14
Olvasó

Azaz vrumm vrumm.

Szurker
Olvasó

Nagyobb örömöd ne legyen seggrakétás “barátom”…😁

Marillion
Olvasó

Mégsem tudunk összefutni a döntőben? Akkor ezek szerint ha kikéred idd meg az enyémet is!

Bencur2021
Olvasó

Borzaztóan meccsel az edzönk..
grat az Albanak!

Marillion
Olvasó

Már nem először! Még mindig csak segéd edzői szint! És ezek tudatában kéne hozni a két hátra levőből legalább az egyíket!

GORECUBRBA
Olvasó

Legalább látjuk +1 a bajnok csapatot
a tv-be örüljünk. Ezeket felöröljük.

stedberg
Olvasó

Elképesztően szoros ez a párharc, simán lehet, hogy 3-1 lesz, de nagyon közel van egymáshoz a két csapat. A legvégén Stark javította az előző meccs végzetes eladott labdáját.

Jon
Olvasó

Várható volt, hogy megbosszulja magát, ha csak egy jó teljesítmény van sajnos a csapatban.
Ilyen kiélezett meccsen egy jól dobó Alba ellen, amikor Vojvoda az öltözőbe futás közben is bedobja a hármast ez iszonyatosan kevés.
Fehérváron nyerni kellene különben elkezd rezegni az a léc…

törrögszultán
Olvasó

Szuper, szép volt Albás csávók!
Pénteken egyenlítünk!

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok az Albának! Nem voltak okosak, de jobban akarták a győzelmet. Megérdemelték. Mi meg,,, ezzel a kerettel így szenvedni egész playoffban, bűncselekmény… Nulla formaidőzítés, semmi elképzelés, csak a kínlódás. Komolyan mondom rossz nézni.

SárgaPárna
Olvasó

Annál jobb a magyar bajnokság, hogy edző nélkül könnyedén meglehessen nyerni, így kénytelenek vagyunk kínlódva megnyerni… 🙂 🙂

Boban
Olvasó

Nincs házi bíró. Na majd a következő 1 vagy 2 meccs küldésén biztos lesz. 🙂

Natko
Olvasó

Megérkeztél te is böszme 🤮

Pojaca
Olvasó

Menjél ki a Fő térre te köcsög, köpj fel egyet és állj alá, ki fogtok esni!!!!!

Redbid
Olvasó

Nem is olyan rég még magas lóról mindenkinek a sőprüt emlegettétek páran …
Most kicsit frusztráltnak tűnsz 🙂
Biztos nincs veled senki aki felcsatolná az állarcod, és félsz nehogy idegességedben odacsípd a szőrös bibircsókjaidat 🙂

SzhelY
Olvasó

amihez nem értesz ne szólj bele

Boban
Olvasó

Nincs balhé, nincs sportszerűtlen, nincs kiállítás, nincs Papp, nincs Kapitány, nincs Falco győzelem. 🙂

Jon
Olvasó

Egy Albás bírózik. Na megvan az év vicce is!

Evandro
Olvasó

Egy Falcos kikéri magának hogy egy Albás bírózik? Na megvan az év vicce is!

Jon
Olvasó

Szerinted sok csarnokban véletlenül szólt évekig a “szövetség csapata” rigmus?!?

2lee14
Olvasó

Vicces gyerek vagy😂

Parus major
Olvasó

Papp meg a Kapitány a házibírónk? Te is sok Falco meccset láthattál mostanában. Ha még kellene nevezni három bírót, akit nem szeretnék látni az Arénában, ez a kettő biztosan köztük van.

Názáleti Blájen
Olvasó

ez azzzzzz

Bballfan90
Olvasó

Érti valaki, hogy Somogyit miért mellőzte egész meccsen és az egész sorozatban Konakov a 2. félidőben? A végén ő tartotta életben a Falcot a vésekezésével és a betöréseivel, erre még ezután is leviszi, hogy biztos legyen a vereség. Borzasztóan meccselt Konakov ma is… Nem csodálkoznék, ha ezek után Somogyi nem maradna jővőre… Gratulálok az Albának!

Wilson
Olvasó

Mint ahogy meccselt Zollner is, Omenakát egész második félidőben hanyagolta, holott jól szállt be, helyette az ólomlábú Szabót erőltette meg a két fekát. Nem azt mondom játsszon annyit mint Davis de furcsa, h ennyire nélkülözve van akkor is mikor jól száll be.
Stark/Pongó kettősből is az utsó időkérésnél a végig jól játsszó Pongót vitte le, szerencséjére most bejött mert Stark nyerte meg a meccset de egész odáig nem szolgált erre rá. De feltűnt akármikor ritmusba jön, akár Pongó de Lukács de akár Voját is mondhatnám mindig jön a csere ezzel kizökkentve a ritmusból! Egyedül Smith nélkülözése volt indokol.

Freebulletz
Olvasó

Jöhet Fehérvárra, itt legalább többet játszana.

Jon
Olvasó

Erre ne vegyél mérget! Még a Vojvoda is kaphatna átlagban több percet a játéka alapján. Szerinted a Somogyi több időt kapna, mint Szombathelyen? Szerintem nem.

Freebulletz
Olvasó

Mivel Lukács Norbi Szolnokra tart, így igen. Kell a magyar játékos.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés