Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási meccsen jutott döntőbe a Körmend

Mínusz tizenkettőről majdnem bravúrt csinált a Kecskemét.

Egis Körmend – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 83-80 (19-18, 14-17, 22-17, 28-28)

Rájátszás, elődöntő, 5. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Benczur T., Cziffra Cs., dr. Mészáros B.

Körmend: Stokes 13/6, Takács 7/3, White 22/6, Szavics 13/9, Gordon 20. Cserék: Martinez -, Ferencz 4, Henry 2, Durázi 2.

Kecskemét: Pollard 25/9, Klobucar 5/3, Milutinovics 5, Kucsera 11/9, Karahodzsics 9. Cserék: Wittmann 11/9, Ivkovic 3/3, Jaramaz 7/3, Kiss 4.

Szavics távolról szerezte meg a találkozó első kosarát, majd Stokes dobhatott két büntetőt, miközben egyelőre nem tudott gyűrűbe találni a Kecskemét. Stokes csak az egyiket értékesítette, majd Kucsera révén megszületettek az első vendég pontok is (4-2). Egy kicsit rohanóssá vált a játék, ám a befejezésekbe mindkét oldalon hiba csúszott, végül Pollard harcolt ki egy faultot, így pedig egyenlíteni is tudott (4-4). White maradt üresen a gyűrű alatt, de Pollard triplájával a találkozón először megszerezte a vezetést a KTE (6-7). Az irányító kezdte nagyon elkapni a fonalat, újabb trojkát értékesített, ezzel pedig már nyolc pontos volt (6-10). Szavics szépített egy támadólepattanót követően, Gordon pedig újra egalizált (10-10). Továbbra is rendkívül kiélezett volt a meccs, méltó a találkozó tétjéhez, a negyed végéig már egyik csapat sem tudott érdemben meglépni. 19-18.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Pollard betörése célt ért a második felvonás elején, majd White dobhatott egy üres triplát (22-20). Egy gyorsindítás végén Jaramaz is távolról talált be, nem sokkal később pedig Milutinovics talált utat a gyűrűig, igaz, hamar jött White könnyed ziccere a túloldalon (24-25). Egy hazai időkérést követően Takács is hármast szerzett, Kiss tudott egyenlíteni a visszatámadásból (27-27). White harcolt ki faultot, ráadásul mindeközben kosarat is tudott dobni, de a büntető kimaradt, továbbra is nagyon szoros volt az összecsapás (29-27). Gordon csinálta meg a nehezét, de közvetlen közelről kihagyta, büntetett a Kecskemét, pontosabban Kiss Dávid (29-29). Takács tudott végigvinni egy gyorsindítást, ám Kucsera triplájával újfent fordított a Kecskemét (31-32). Kicsit megtorpant a támadóoldalon a Körmend, miközben Karahodzsics is kosarat dobott, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (31-34). White tartotta a lelket az övéiben, óriásit zsákolt, de a félidő előtt már nem tudott több kosarat szerezni a Körmend. 33-35.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A fordulás után White ott folytatta, ahol abbahagyta, hamar egyenlíteni is tudtak a vasiak, Gordon zsákolásával pedig már a piros-feketék jártak előrébb, sőt, ezután a center egy újabb közelit értékesített, 6-0-val nyitott a Körmend (39-35). Karahodzsics tett vissza egy támadólepattanót, de ez sem nyugtatta meg a vendégeket, akik két labdát is eladtak, időt is kért Forray Gábor (43-37). Wittmann fontos hármast dobott, Ferencz egy betöréssel válaszolt (45-40). Gordon nem hibázott a büntetővonalról, de Kucsera távolijával tapadt ellenfelére a KTE (47-43). Jaramaz betörése is célt ért, már csak kettő volt közte, ezúttal Antonisz Konsztantinidesz kért időt (47-45). Pollard kapott egy technikai hibát, Ferencz büntetett. Pár támadásig nem született kosár, végül White egy trojkával törte meg a gólcsendet, így megint elmentek hattal a hazaiak (51-45). Klobucar is bravúros távolit szerzett, de ettől függetlenül ebben a periódusban végig meg tudta tartani előnyét a vasi együttes, még úgy is, hogy Kucsera a harmadik tripláját értékesítette (53-51). Az utolsó percben Szavics ziccere lejött, de eladta a labdát a KTE, amelyből White dobott ziccert (55-51). A légiós ezt követően kapott egy technikait, így a hátralevő kilenc másodpercben feljött háromra a vendég alakulat. 55-52.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Az utolsó negyedet Pollard közelije indította, Durázi egy szép ziccerrel válaszolt (57-54). Wittmann állt bele egy távoliba, kiegyenlített a KTE, kezdődött minden elölről, ám Szavics sarokhármasa is bement (60-57). Pollard szépített, ám Gordon egy 2+1-es akciót tudott csinálni (63-59). Gordon visszatett támadólepattanójával növelni tudta az előnyét az Egis Körmend, de megint jött azonnal a reakció, ezúttal Karahodzsics zsákolt (65-61). Gordon újabb 2+1-es akciójával hétre hízott a hazai vezetés, időt kértek a vendégek, hat és fél perccel a vége előtt (68-61). Újabb labdát adott el a KTE, ezúttal viszont nem tudott élni a lehetőséggel a Körmend, Jaramaz pedig egy bravúros kosárral közelebb hozta az övéit (68-63). Szavics tisztán maradt, nem hibázott a triplavonalon túlról, Gordon ziccerét követően pedig már a tízet is közé tudta rakni a piros-fekete együttes (73-63). Karahodzsicsot találta meg Pollard, ám extázisba kerültek a hazaiak, Stokes is hármast dobott, majd Forray Gábor is technikai hibát kapott – azt reklamálta, hogy időt szeretett volna kérni, ám nem kapott (76-65). Ferencz a megítélt büntetőt bedobta, tizenkettővel mentek a hazaiak. Wittmann lépett be szépen az alapvonalon, majd Pollard harcolt ki két büntetőt, Szavics kipontozódott (77-69). Két perc, negyven másodperccel a vége előtt időt kértek a körmendiek. White sarokhármasa nem ment be, míg a túloldalon Pollard tört be eredményesen, hat pont lett közte (77-71). Labdát szereztek a vendégek, ezután pedig Pollard csinált egy 2+1-es akciót, feljött egy labdányira a Kecskemét, másfél perc maradt (77-74). White hármasa lejött, de Gordon visszaszedte a támadólepattanót, ezzel pedig értékes másodperceket nyertek a hazaiak. Durázinak ütöttek oda huszonhét másodperccel a vége előtt, de ő mindkettőt kihagyta. Videózás után a hazaiakhoz került a labda, White pedig kosarat tudott szerezni, tizenöt másodperc maradt az órán (79-74). Pollard elképesztően nagy hármast dobott, kilenc másodperccel a vége előtt gyorsan faultolni tudott a Kecskemét (79-77). Beesett mindkettő, de megint triplát dobott a KTE, ezúttal Wittmann talált be és még mindig maradt három másodperc (81-80). Stokes megint értékesítette mindkettőt, innen pedig már nem tudott bravúrkosarat szerezni a Kecskemét. Az Egis Körmend óriási mérkőzésen jutott be a döntőbe, vasi finálét rendeznek. 83-80.

Fotók: Bálizs Zsuzsa

266 hozzászólás

266
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
52 Comment threads
214 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
74 Comment authors
BandySajkaO1GSzívünkMTEpiros-fekete Recent comment authors
Bandy
Olvasó

Hajrá Körmend

Sajka
Olvasó

Megnéztem élőben is, meg az ismétlést is a tévében.
Érdekes meccs volt…
A Kecskemét szívós csapat ez tény, de a Körmendben több volt, igy igazságos a Körmend döntőbe jutása.
Az erőviszonyokat, költségvetést figyelembe véve (Oh my God ötödik ebben a Falcó, ugye ez vicc) véve vastagon a Falco a myerő.
Remélem azonban, hogy a Körmend azért megmutatja, hogy miért is került a döntőbe.

Soós Sándor
Olvasó

Vastagon a Debrecen csak megsúgom 😊

piros-fekete
Olvasó

A lényeg, hogy itt lehetünk a döntőbe. A legjobb tudást kell hozni, de az ezüstérem is már egy nagyon szép teljesítmény. Gratulálok a Kecskemétnek nagyon szépen küzdöttek és szimpatikus csapat.
Mte🔴⚫

Falcoale
Olvasó

Az ezüst még sok is nektek

Redbid
Olvasó

Falcoale @
De a csupán “ötödik legnagyobb költségvetéssel rendelkező” Falcónak is szép eredemény egy második hely nem? 🙂
Bohóc

SzívünkMTE
Olvasó

Hajrá

SzívünkMTE
Olvasó

Hajrá Körmend!!!!

Hunbasket Highlight
Olvasó

Elődöntő 5. mérkőzés:
Egis Körmend vs Kecskemét
3-2vel döntőbe jutott a Körmend

⚪️83 -80🟣
(19-18, 14-17, 22-17, 28-28)

Összefoglalót már megtaláljátok a csatornámon👀
https://youtu.be/_vd1umxHRRo

2lee14
Olvasó

Még a döntő el se kezdődött de már 200+ komment és remegés. Ráérünk majd a meccsek után szilverhely, miénk a jobb szurkolótábor, divatszurkolók, sárga g…ik, Jászai Beni és hasonló magasröptü beszólásokat olvasgatni, addig felesleges.
Győzzön a jobb aztán kész. Hihetetlen.

PL
Olvasó

Igazad van.

Szólhatsz a társaidnak is akkor, mert ez a Körmend-KTE cikk. Mégis mindenhol sárga kommentek.

Unalmas a jobbágyozás, parasztozás, húgyosozás, stb.

Marillion a legjobb, eddig korrekt volt, tegnap birkozószart evett, idegbe is jött, és csinos ámokfutást rendezett. Pbask maradt kb. az egyszem, értelmesen is megnyilvánulni képes Falcos…

Redbid
Olvasó

Szerintem inkább csak annak próbált látszani, de abban a pillanatban mihelyst valami olyat írtak ami minket ekézett, ugyanúgy röhögött velük együtt!
Persze oda tartozik, semmi gond, viszont sárgapárnával szembeni kiállása a normális hangnemért mindenképpen köszönetes!!

Csak az a baj, hogy ez a sárga takonykomandó “olyanokból” áll, hogyha kidobod az ajtón visszajön az ablakon 🙂
Lásd. az itt is megjelenő határtalan eldobhatós nickáradat!
Most már megvolt a piros takaró is csak belekeveredett a bohóc, hát kíváncsi leszek ezek után mi lesz, mert így az ágyneműgarnitúra már kipipálva 🙂
Most majd jónnek az alsóneműk?
Pl. feketetanga sárga csíkkal, meg pirosboxer, meg ilyenek? 🙂

Marillion
Olvasó

úgy gondolom az egyike vagyok azok közül akik sohasem tagadták, hogy a Körmendi kosárlabdázáson keresztül szerettem meg a Falcot is ebben a sportágban. De van egy szint amik miatt tőletek is van itt kit-kiket helyre tenni! Erre reagáltam! Jó egészséget mindenkinek! Vas megye ünnepel!

Marillion
Olvasó

Miért én jobbágyoztam, parasztoztam, hugyosoztam is valamikor nektek? Egyetlen bűnöm van hogy kikértem magamnak pár MTE-s haverod stílusát akik itt folyamatosan ugyanolyan lekezelő stílusban beszélnek a Falcoról meg az Aréna Savariáról, mint tőlünk teszik páran felétek! Na most ha ezért figyeltél fel a változásomra akkor sajnálom!

SzhelY
Olvasó

ez van mi lessz itt a végén hoszab lesz a komentszekcio mint a háboru és béke

O1G
Olvasó

Mondjuk azt azért megnézném a helyedben, hogy egy Körmend-KTE cikkhez melyik csapat “szurkolói” értek oda először mielőtt a magaslóról megérkezem. Az első 6-ból 5 falcos komment van. A stílusukról nem is beszélve…

Redbid
Olvasó

Azt valahogy nem bírják észrevenni! 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Üzenem a körmendi városházáról kommentelő Bebes tábornak: nem vagyok bértollnok egyszerűen utállak titeket, kettéfosom a múltatokat, kiröhöglek titeket!

Motoros
Olvasó

Oké, de előtte töröld meg a szádat és legközelebb ne fogazz, üzeni
a Pistaaaa🤣🍼🤣🍼

SzhelY
Olvasó

rendicseg de legalább halkan tenéd és mindenki boldog lenne fotelnyuszi amúgy bértrollként jól megélsz nem akkor meg mit panaszkodsz nem tetszik ne írogas ide

PL
Olvasó

Körmendiként én is utálnálak, de akkora senki vagy, hogy azt sem érdemled ki.

red-black01
Olvasó

Döntőbe jutásért horror meccsen Falco győzelem, “Falco-drukker” SP hozzászólások száma: 0
Döntőbe jutásért izgalmas meccsen Körmend győzelem, SP hozzászólások:
19:50, 20:54, 22:51, 8:29, 8:36.

Oké, nem vagy bértollnok.
De a Körmenddel fekszel, a Körmenddel kelsz ;D
Nagyon rossz éjszakád volt? :D:D

Motoros
Olvasó

Ellenkezőleg, nagyon jó éjszakája volt, Pista vigyázott rá nehogy kárt tegyen magában.
Ugy hírlik meg fogazik, de a sok gyakorlás majd méghozza a gyümölcsét😂🤣😂🤣

Piros Takaró
Olvasó

Megnyugodhatsz, mi is utálunk titeket! 😉

Gallis
Olvasó

Ez a zsigeri gyűlölet átjön, Körmend-gyűlölő vagy, a kosárlabdához ennek semmi köze, mint ahogy a kommenteknek sem, amik a bértollnokságodat jelenítik meg. Inkább egy gyűlölködő pseudoszakíró jelenik meg, aki az összes frusztrációját jól érzékelhető státuszból adja közre.

Csak a Körmend! Hajrá, hajrá MTE!

Heindrich
Olvasó

Szép volt 🔴⚫! A döntőben:hajrá Körmend!!!

Böcskey Attila
Olvasó

A bb1 tárgyilagossága csak a filkó irányában létezik. Engednek olyan mocskolódást, amit sárga takony folytat.Tudjuk a Körmend fóbiáját Gyuri bácsinak és az egész filkó tábornak. Aztán ha nincs észérv akkor jön a parasztozás – pedig Gyuri bácsi Nádaljai (még Körmendhez mérten is falu) Kálmán Körmendi, Perl meg Vépi. Akkor ők is parasztok? Természetesen nem csak a dekadens hülyék osztályozzák így az embereket.
A másik Kálmán cuföxxslaci remek jóslatai, pl a Kecsó elveszi az MTE pályajogát. Szeretnék, ha a Körmend nem érne el semmi eredményt, viszont a tények makacs dolgok. Az ezüst már megvan, a többit majd meglátjuk.

SárgaPárna
Olvasó

Hu bazdmeg de sötét vagy…

SzhelY
Olvasó

mind te te drágaság

Dudi
Olvasó

Egyetértek veled,hogy felesleges a parasztozás, falusizas, de mint írtad a tények makacs dolgok. Nem szeretnélek kioktatni, semmi jogom hozzá, de nézz utána néhány dolognak mielőtt leírod. Köszönöm.
Körmend fóbiája pedig sztem már egy ideje nincs a Falconak.
Hajrá Vas megye!💛🖤

Leklibajsza
Olvasó

Korrekt fújás mellett a jobb csapat jutott a döntőbe.

Falcoale
Olvasó

Te nem ezt a meccset nézted

SzívünkMTE
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek!🔴⚫

Roundmend
Olvasó

Amíg tartott a naffalkó sokkal nagyobb vergődése az alba ellen, mint amit előzetesen elképzeltetek a nagy fellengzős magabiztosságotokkal , addig érdekes mód nem járkáltatok ide ilyen serényen ezt a másik elödöntőt szakérteni és a Körmendre a fost hányni, hanem be volt húzva fületek, farkatok, mert be voltatok fosva, hogy hoppá, a 20milla/hó/válogatott kontingensen túl is lehet keresnivalója másnak is…Lehettek bajnokok 3-0-val is, de stílusotok, alázatotok, történelmetek sose volt és nem is lesz már…Körmend szintű büdzsével kb pont a Pakssal és a Péccsel kínlódtatok volna… Ellenben, MI MINDIG ITT VAGYUNK…

Leklibajsza
Olvasó

Melegen tetszett lehúzni a lafikobrát?

Motoros
Olvasó

Bajusz, te látens meleg vagy? 😂😂😂😂

Mendez
Olvasó

Stílus alázat történelem😂😂😂😂
Az ám…lelátóra hugyozás, jegyhamisítás, egymás ütlegelése a lalátón, közleményben kifejezett utálat.
A történelemről meg elhiszem, hogy nem is akartok tudni, főleg ha ez a döntő is úgy ér véget ahogy az eddigiek. 😂😂😂😂

egismte1
Olvasó

Műszakban vagy mellényes?

Gallis
Olvasó

SP., Mendez: a bértollnokok, hivatásos trollok. Stílus maga a hozzászóló.Megmutat Benneteket. Körmend – gyalázás a fő feladatotok, de helyettesíthető néha más csapattal is.(Lásd még:most éppen Szolnok, Alba stb.)
A szakportál helyi kommandója, stábja: “a függetlenek, pártatlanok, és szakmaiak” hát nem.
A gyalázkodók, minősítők, Körmend-ellenesek.A sporthoz, kosárlabdához nincs köze.
Csak a Körmend!Csak az MTE!

SzhelY
Olvasó

úgy csináltok mintha holnap nem kelne fel a nap gyerekesek vagytok homokozói box

PL
Olvasó

Hú de unalmas ezt a frusztrált szövegismétlés kukásmellényes.

Európai hírű rasszizmussal, meg guminőujjazóként nem biztos, hogy itt arcoskodnék! 2019-es döntőn egymást ütöttétek a vendégben, jó kis fotók vannak róla 😀

Teleszartátok már a Fő-teret? 😀 bokáig ér, vagy végre ki lett takarítva Szilverhely éke? 😀 vagy sír a polgi, hogy erre sincs pénz?

Dolgozz csak, hogy legyen mit enned, szolga 😀

Mendez
Olvasó

De belelendültél jobbágy csak azért tudnak megkülönböztetni a disznók között mert sapka van rajtad.
Szét lesztek alázva idén is, egyre vagytok csak jók, a Falco lábtörlőjének.

egismte1
Olvasó

Mellényes, kemény, bátor panellegény

Bandy
Olvasó

adom

Freebulletz
Olvasó

Elnézve ezt a meccset, ég és föld volt a difi a falco-alba meccsen intenzitásban, fizikalitásban és védekezésben. ezt a körmendet a fehérvár is elintézné ahogy a falco is el fogja. mondom ezt fváriként és cseppet sem falco szimpatizásként, de ami respekt jár az jár az elődöntős párharcért.

Pbask
Olvasó

Ahogy nektek is! Kár hogy nem előbb álltatok igy össze.

Motoros
Olvasó

Szegény tökfilkóóóósok már rettegnek az indexen😂🤣😂🤣.
Nyugi fiúk, miénk a 6.legmagasabb költségvetés csak, no para🤣🤣🤣🤣.

PL
Olvasó

Először is nagy gratuláció a Kecskemétnek! Nagyon nagy ellenfelek voltak! A mai triplázásuk meg brutális volt!

Plusz gratuláció a szép számmal megjelent venďégszurkolóknak, és remélem rendben hazaérnek!

A csapatomnak pedig óriási gratuláció!

emlékszem szezon elején a Körmendet itt, 10-ből 1fórumozó várta az első 5-be! Most pedig döntőzünk!

Innen ez már örömjáték legyen, felszabadultan, persze nem feladva!

Bármi lesz, az ünneplést meg fogjátok kapni!

Szép volt Körmend!
Hajrá Körmend!

Gallis
Olvasó

“Mínusz tizenkettőről majdnem bravúrt csinált a Kecskemét”.
Végig lehet nézni a nem túl tárgyilagos címadásokat, alcímeket a Körmend meccseknél, vagy akár a Falconal, nagy a különbség, egyértelmű a Körmenddel szembeni averzió.

Csak a Körmend, hajrá MTE!

SárgaPárna
Olvasó

Üldöz titeket a vilàg, vagy csak a Bebes megkért, hogy kezdj el megágyazni az erkölcsi aranyérmeteknek?

Motoros
Olvasó

Sztm még ébren van, kopogj be és légy kedves hozzá😂🍼😂🍼😂
Meg is ágyazhatsz neki😂😂😂😂

Gallis
Olvasó

A bértollnokságodról,egy az objektivitást, és a szakmaiságot mellőző, kattintásvadász Falco szimpatizáns csapatról,amelyik utálja a Körmendet.
Csak a Körmend! Gyerünk MTE!

SzhelY
Olvasó

átadóra készülünk nagy ifaplatós bulira ti sak ünnepeljetek a csarnonotokba nekünk ez a falusi verzió is jó lessz

SPARTAN
Olvasó

Forray: “Felemelő érzés volt számomra, hogy a végén a kiváló hazai közönség is tapssal jutalmazta a produkciónkat.”

Ez mindent elmond a párharcról!

PL
Olvasó

Meg is érdemelték a tapsot!

Senki
Olvasó

Toronymagas esélyes a falco ezt mindenki tudja… De mégis kiben van fusztráció hogy kamu nickekkel ide jön “makogni”…..

piros710321
Olvasó

Nem értem ezt a sok kis majom sárga majmot! Minek arcoskodtok itt! Örüljetek, hogy szerencsével nyertetek az Alba ellen. Foglalkozzatok a Falcoval és ne velünk, úgy mint sok normális Falco szurkoló! Sajnos a színvonalatok a béka segge alatt.

2lee14
Olvasó

Még jó hogy máshol egekben a színvonal🙂🙃

KD
Olvasó

A szerencsét inkább hagyjuk, azokat a kosarakat be is kellett dobni, ellenben Nálatok -hogy is fogalmazzak finoman-egy kicsit mintha hezitáltak volna a birók, hogy kié a labda -3-nál. Ettöl függetlenül több okból is örülök ennek a párosításnak:1. Vasi döntö lesz.2. A hangulat és telt ház mindkét helyen garantált.3. Egyik szurkolótábornak sem kell messze utazni. 4.A legutobbi hasonló párositásoknál jó a mérlegünk. 5. Nem hinném, hogy a Körmend nehezebb ellenfél lenne, mint az Alba volt, de a labda gömbölyü, a párharc 0-0-ról indul és hasonló közhelyeket tudnék még irni. Hajrá Falco!Elöre a 4️⃣-ért!🥇🏀

Piros Takaró
Olvasó

Undorító játékstílus, beképzelt és végig pofázó edző, falcos provokátor a vendégbent,ja meg a három nádirigó és még így sem sikerült 🤣🤣

Redbid
Olvasó

Na csak előkerül a sága párna sz@ros takarója is 🙂

A sárga takonykommandó “emelte” a szintet, és ez biztosan valamilyen pszichikai hadviselés része, hogy megintcsak sosemlátott eldobhatós kamunickek lepték el a fórunot 🙂 🙂 🙂
Fõpróba van mi 🙂

Kendeffy Botond
Olvasó

Párna magaddal beszélgetsz megint. Nem unod?

Dudi
Olvasó

Vasi döntő!!!
Nem semmi! Nem gondoltam volna a szezon elején. Én örülök neki!
💛🖤

Madison
Olvasó

Elismerés mindkét csapatnak! Nagy dolog a döntőbe jutásunk, és legalább ugyanekkora a Kecskemét teljesítménye is, rokonszenves csapat. Rajtuk kívül pedig ezúttal dicséret illeti a játékvezetőket is, ritka jól teljesítettek, tényleg jó lenne, ha a legtöbb meccsen sikerülne hasonló teljesítményt nyújtani, bár az egyáltalán nem könnyű!

piros710321
Olvasó

Melyik meccset nézted, ahol jól vezettek a sporik? Azt sem tudták néha, ki játszik. Videózás után sem tudták ki támadhat…. Nekem ez minden csak nem jó teljesítmény.

Madison
Olvasó

A Körmend – Kecskemét meccset!

Régi motoos
Olvasó

Nem szurkolok egyik csapatnak sem, nem is élek Vasban. Azt viszont el kell ismerni jó kis hazai pályát kapott a Körmend. Nemcsak a kérdéses szituációkat kell figyelni. A Kecskemét lendületét megtörték sokszor egy oda nem való itélettel.

Drazsen Petrovics
Olvasó

Lehet, hogy nem szurkolsz egyik csapatnak sem, de ezen a meccsen valószínűleg a Kecskemétnek szurkoltál.A kommented erről szól.

balldontlie
Olvasó

Fofónak külön gratulálok a meccs utáni nyilatkozatához! Ha a riporter nem kérdez rá, nem tért volna ki a vitatott ítéletekre.

Igazi sportember,sok sikert neki a bronzmeccsen!

SárgaPárna
Olvasó

Gyuri bácsi megrendelte a mobil klotyókat, mert ezek megint szétfossák az Arénát…

Nusy
Olvasó

Az anyád megint megdugtad???

fanaticfantastic
Olvasó

Legalább lesz nassolnivalód.

Roundmend
Olvasó

Szhelyi sznobmajmok, pontosan olyanok vagytok a sportlelátón és itt is, mint az életben, ha lóvé van, minden van, játszátok a nagyvárosi übermenschet, fölényeskedtek és ilyen alapokra fektetve néztek le mindent és mindenkit…Kell is a mobilklotyó, mert nem csak hugyozni és fosni fogunk, hanem hányni is tőletek nagyon sokat

Mendez
Olvasó

Inkább a koccintóstól hánytok szerintem amit már reggeltől vedeltek aztán a meccsre már azt sem tudjátok hol vagytok, nyertetek vagy vesztettetek csak óbégattok, mint a fába szorult férgek.

PL
Olvasó

Nem mi dolgozunk biztonsagi őrként, hogy legyen mit ennünk!

Koccintóst maximum te iszol te szolga… 😆😀

Mendez
Olvasó

Amikor a lelátóra huggyoztál akkor sem tudtad hol vagy te szerencsétlen tróger.

egismte1
Olvasó

Mellényes kemény paneles legény

Marillion
Olvasó

Na na vegyél már vissza öreg…a balhés felemlegetett dolgok piros fekete mezben történtek, az más kérdés hogy Szombathelyi volt-e az illető! Akik meg lenéznek azok meg először ti voltatok Szombathely felé és nem fordítva… az éremtáblázat felemlegetésével azután hogy Körmendieknek a csak kis fiók csapatnak kezelt Falco is elkezdett aranyérmeket gyűjtögetni! Minden Körmenden rendezett Falco elleni meccsen jön a menetrendszeri lekezelő üzenetek kiírása mióta valódi riválisok lettünk! Úgyhogy őrüljünk itt is ott hogy Vasi döntő lesz….a rendőrség meg teszi majd a dolgát, az utcán, hogy ne tudjunk “találkozni”!

PL
Olvasó

Nyugodtan te is visszavehetsz.

Végre kimutatod az igazi énedet, meg a szilverhelyi felsőbbrendüségedet.

Csak gratulálok!

Marillion
Olvasó

Bocs mindenkinek megadom a tiszteletet aki úgy kommentál ide, de ti vagytok a lekezelő közeg Silverhelyeztek orba szájba! Ugyanannyi bajnoki aranyérmünk van mint nektek úgyhogy nézzetek magatokba! Nekem senki ne mondja meg hogy milyen vagyok valójában személyesen ismerszik meg a másik! Én mindig gratuláltam Kőrmendre ha nem velünk játszott!

SzhelY
Olvasó

igen megjátszos voltáleddig peace ember

Marillion
Olvasó

Megjátszós…? Fejezzétek be a lenéző Silverhelyezést, már rég nem állja meg magát! Bajnoki aranyérmek állása Falco-Kőrmend 3-3. Ami nektek 1962 óta ennyi nekünk meg 1980. viszonyítsunk oké mielőtt szarakodunk itt!

Motoros
Olvasó

Marika, matekból hányas voltál!?
Kupa:7-1🤣😂🤣😂
Összesen:10-4😂🤣😂🤣

Majd szólj ha egál🤣😂🤣😂
Köszi!

Marillion
Olvasó

A bajnoki aranyérmek vannak most soron…abból ha több az egyiknek mint a másiknak az elsőbbséget élvez….! Ja és a sportszerűség hol van? Vegyük miattad akkor ezt a tényt 10-4 oké, de ez nektek 1962 óta gyűlik nekünk meg 1980. Arányosan nézve nincs miről beszélni, de gratulálni sosem szégyen Körmendre! Elvégre mindkét klub Vas megyét képviseli!

SzhelY
Olvasó

nem szarakodás ember ennyi erővel a nyíregyel ishasonlítsd össze de ne már a körmend bűne legyen,hogy régebbi csapat mint a fakombinát de még 80 tól számitva is több érme van a falusi szpartakiádcsapatnak mint az általad magasztalt fővárosi alakulatnak ajánlom figyelmedbe a statisztika olvasását

Marillion
Olvasó

18 év előny az előny! Senki nem mondta hogy a Körmend bűne ne ferdits már te is! Amúgy meg semmit nem számit ebben a döntőben sem hogy ki hányszor játszhat otthon…meg kell minket verni háromszor 5 meccsből aztán lehet vinni a 4. bajnoki aranyat…

SzhelY
Olvasó

hát az sajna nem.mi leyzünk de majd kiderül csak nem kéne itt a tömeg megy aztán megmutatjuk kik vagyunk hozzá állas tudod mert volt,hogy k sokan mentünk az arénába de sokan kint maradtak a drága jegy miatt mertgyuribá ezen akart kaszálni én bent voltam és kb 5 en szurkoltuk végig a meccset na de mindegy is sok a nagyszáju fax és a kosárlabdárol egy szó sem esik aljabb van mint a faxbook

piros710321
Olvasó

Szétfosni nálatok szokás a várost! Nem emlékszel, még újság cikk is volt róla!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Ti balos gecik, verjétek míg ott a Nemény meg a körmendi Gráczer Gyuri😂

SzhelY
Olvasó

nagyon helyes kell is meg a pelus

piros-fekete
Olvasó

Hol fogsz ülni a szerdai meccsen? Vagy egyáltalán el jössz rá? Vagy csak erre vagy jó, hogy ide írogass mert az agyi szinted nem üti meg az átlagot, de neked el lehet nézni mert nem vagy mentálisan egészséges.

mte7
Olvasó

Gratula mindkét csapatnak…Jól küzdőtt a kecsó is…
Mindörökké Körmend!!!

Red
Olvasó

Sose értettem, hogy a bírók miért akarnak mindig főszereplők lenni, és miért kell belenyúlniuk a meccsbe (lásd Forray nyilatkozatát és Benczúr ítéletét, hogy ki hozza a labdát). Benczúrnak szobrot állíthatnak Körmenden, bebiztosította győzelmüket. Hajrá KTE! Gratulálok mindkét csapatnak!

pirosf
Olvasó

No,akkor megvolt a döntő! 😀

kormendinekjo
Olvasó

Nézzetek a táblára:nyert a Körmend, ezzel együtt gratulálok a Kecskemétiek is, izgalmas meccs volt.A sok álnick (“szakportálos bértollnokok”) Sp-vel az élen, gerjesztik Körmend ellenességet, azt teszik, amit Körmend szurkolóként sajnos megszoktunk.

Csak az MTE!Csak a Körmend!
A 12 ezres kisváros bajnoki döntőt játszik, ez a lényeg.
Gyerünk, gyerünk MTE!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Gyertek sárga patkányok, kár, hogy ma nem voltatok többen 🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

Nyugi jobbágy ott leszünk és végre újra láthatjuk azt az ostoba fejeteket a szokásos Falco cumitok után. 🙂

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Gyere Ati, de ne húzd be füled farkad mint egerszegen😘

Jamchi
Olvasó

A szokásos “Falco-cumiról” kérdezd meg az összes körmendit, aki a Falco csapatának létrehozásban közreműködött. Én emlékszem,Te úgy látom egyáltalán nem.
A “jobbágyozás” Téged minősít. Mondjátok csak a haverjaiddal, rólatok szól, és nem azokról a csapatukat buzdítani akaró, nem a másikat gyalázó, szombathelyi és körmendi szurkolókról, akik egyszerűen csak drukkolni akarnak a csapatuknak. (Legyen az Falco,Kecskemét,Alba,Szolnok,Kecskemét,Sopron, Oroszlány, Zalaegerszeg, Paks,Pécs, Debrecen, Körmend). Attól, hogy valaki nem a csapatodnak szurkol, vagy körmendi, még tisztességes ember lehet. Ez nem a kosárlabdáról szól, egyáltalán nem, még a sportról sem, nézd meg a kommentedet, aztán úgy reflektálsz, ahogy akarsz.

Csak a Körmend!
Hajrá MTE!

Mendez
Olvasó

Látom a jobbágy zavar, a sárga patkány nem.

Marillion
Olvasó

HAJRÁ FALCO! ENNYI!

Jamchi
Olvasó

Rosszul látod, “a sárga patkány” is zavar ugyanolyan elfogadhatatlan nekem. A hozzászólásom is erről szól, “nem a másikat gyalázó”…, szombathelyi, körmendi szurkolókról és más csapatok szurkolóiról.
A saját csapatot buzdító drukkolasrol, ami nem Körmend vagy Falco-specifikus.
Hajrá Körmend, Csak az MTE!

Marillion
Olvasó

Nyugi hidd el több Falcos van tisztában hogy Körmendi segítség nélkül akkoriban nincs Falco…köztük vagyok magam is, az elmérgesedés Körmendről kezdődött a Falco folyamatos felerősödésével, hogy már nem csak Körmendről szól a Vasi kosárlabdázás! Valaki aranyéremben előzni fogja a másikat….ezért lesz ez “háború” !

SzhelY
Olvasó

ja mindig a másik kezdte mindig így van ez

Marillion
Olvasó

Miért? El tudjátok viselni, hogy nemcsak Körmenden van élvonalbeli kosárlabda Vasmegyében? NEM!!!

SzhelY
Olvasó

hát felőlem 5 is lehetne

Marillion
Olvasó

Találkozunk!

SzhelY
Olvasó

jaj de jó lessz

Marillion
Olvasó

Ki kérem magamnak hogy sárga patkány vagyok! És mégis mennyien lehetünk bent a vendégszektorban? Na nem baj megyünk jegy nélkül ha nem jut mindenkinek aki menne a csapatunkért még akkor is ha nem jutunk be, igy legalább a Yard a csarnokon kívül sem fog unatkozni!

Endre
Olvasó

Fehérváron elfogyott a vendégjegyetek? :/

KD
Olvasó

Mintha Kecskeméten sem lett volna tele a vendégszektor pénteken. Vannak, akik dolgozni
is szoktak gondolom.

SzhelY
Olvasó

jól látod valakinek azt is kelk ,hogy legyen szocsegély a rászorulóknak

Marillion
Olvasó

Az első Fehérvárin ott voltam….a lépcsőkön álltunk a vendégszektorban…az hogy Pénteken munkanapon a második Fehérvárin szellősebb volt az meg csak neked kötekedésre okot adó!

PL
Olvasó

Ezelott se fogyott el a 180 vendegjegy, hova arcoskodsz?

Marillion
Olvasó

Tudod akkor nem tudom mit csinálna a Körmend ha a döntőben a Falco szurkolókat nem érdekelné hogy mekkora a vendégszektor és lemennének spontán annyian is hogy akár a vendégszektorotok háromszoros kapacitása is ott lenne! A csarnokotok kőrnyékén igen csak veszélyes lehetne a helyzet!

SzhelY
Olvasó

szóval rendbontásra buzditassz csak gratulálok

Marillion
Olvasó

Nem erről van szó, hogy rendbontás de az a szerencsétek hogy a Falco szurkolók nincsennek túlpörögve, és csak azért nem indulnak el hogy ott legyenek de nem számít hogy nem látják a meccset! Azért szerintem nem lenne mindegy hogy csarnokon kívül figyelni kéne mondjuk még 500 Falcosra!

Motoros
Olvasó

Kaptok kivetítőt Marika, gyertek csak🤣😂🤣😂

SzhelY
Olvasó

hát azért tulzásokba ne ess

Marillion
Olvasó

Miért abból a 2500 Szombathelyen Falco meccsre járó szurkolóból miért ne indulhatna el Körmendre a csapat után a 200 jeggyel rendelkezőn kívül is mondjuk 500-600 Falco szurkoló? A távolság csak 25km megyén belüli átruccanás és a bajnoki aranyérem a tét!

SzhelY
Olvasó

most akkor retegni kell a falcos nézőktöl meet mondjuk a croatia zagreb táborátol lehet vagy fizettek focihuligánoknak netán az ukrán frontrol rántasz be embereket hagyad már higadj le dolgozz és nézz hiradót meg aludjál mert kedden és szerdán munkanap van

Marillion
Olvasó

Miért kéne rettegni? Én a létszámra gondoltam! Ti hozzávagytok szokva hogy szemben van az a 200 Falco szúrkoló és ennyi! De ha már emlegetsz más kultúrából táborokat, onnan lehet hogy nem érdekelné őket van-e jegyük eljönnének aztán ha nem jutnának be akkor jőhet/ne a rendőri fellépés!

SzhelY
Olvasó

aztán menne a műsor,hogy a szemét körmendiek nem engednek be senkit és ártatlan kisiskolás lányokat vernek a fakabátok ,ez nem egy 56-os tüntetés ez csak egy kosárlabda döntő

Endre
Olvasó

Azèrt te valami álomvilágban élsz. 😀 10 emberetek sincs akire figyelni kène nem hogy 500. 😀

Németh Kristóf
Olvasó

Gratulálok a bírói 3hoz a döntőbe jutásért!

caseyjones
Olvasó

Azt a mindenit! Hatalmas gratuláció mindkét csapatnak!
A Kecskemét alapszakasz 8. helyezettként jutott volna döntőbe. Nem igazán emlékszem; hányszor volt rá példa eddig a magyar bajnokságban, hogy az alapszakasz 8. (vagy mondjuk 7.) helyezettje bejutott a döntőbe?

Redbid
Olvasó

Volt rá, pont a Körmend esetében. és asszem az egész rájátszásban mindössze 1 vereséget szenvedve bajnok is lett!

Willie
Olvasó

a Kecso 7. lett az alapszakaszban…

Willie
Olvasó

Bocs az a kozepszakasz volt… teljesen össze vagyok mar zavarodva

rickipicasso
Olvasó

Sziasztok, Kint voltam a meccsen, így azt írom le, ami az ottani benyomásom. Savic azért reklamált az asztalnál, mert nem indult el az óra 0,1 sec nél. Ennyi idő alatt kétes a szabályos kosárszerzés,de a bírók vissza sem nézték. Pollard folyamatosan magyarázott (ezen a meccsen is) de semmi szankció. Ez csak 2 példa arról, amit a Körmendnek nem adtak meg. Az ,hogy fordítva mi volt lejjebb olvasható, tehát tévedés volt ide és oda is. A bedobásnál jelezte a bíró,hogy rossz irányba mutatott, nem a közönség hatására változtatta meg a támadás irányát. Jön a döntő. A Falcosok,vagy a trollok már nyomják… Olvass tovább »

Ktopi
Olvasó

Ha kinn voltál a meccsen, akkor biztosan láttad a Pollard ellen megítélt technikait, amit a körmendi időkeres alatt kapott.
0,1 volt hatra. Ilyenkor csak pocivel lehet kosarat dobni. Ez történt . Nem volt mit visszanézni . Az, hogy az órát kezelő reakcióideje elegendő -e az óra pontos elindításához , nem játszik szerepet.

rickipicasso
Olvasó

A technikait nem láttam igazad van. Csak azt, amikor a bíró azt mondta neki a mutató ujját felmutatva, hogy még egy ilyen és technikai lesz. Az órás dologban igazad van,emiatt örjöngött Savic a megfelelő helyen a komisszarnál. De pont emiatt mondom tevedés volt ide és oda is. Nem sokon múlt az elején nem játszottunk jól,de ez most nekünk sikerült.

Thomas650413
Olvasó

Biztosan így volt, ahogyan te egyszer!!! láttad a lelátóról, de…
Azt pl nem láttad, amit visszajátszásokon is látni lehetett…
Csak egy példa, Gordon felugrik dobni, visszaesik kezében a labdával a földre, majd csinál egy kiosztást a hármas vonalon kívülre amit be is dob a körmendi játékos, így aztán lépéshiba helyett +3 pont a Körmendnek…
Szóval, ne mondd, hogy nem kaptatok hazai pályát, mert az nem igaz…

Már kb. ezerszer le lett írva, és igény is lenne rá, hogy a rájátszásban, az elődöntőtől kezdve felejtsük már el ezt a belterjes magyar játékvezetői bandát!

rickipicasso
Olvasó

Elfogadom. Azt viszont én láttam, hogy Pollard odaüt a Körmendnek emeli a kezét és a bírók nem fújnak.

Willie
Olvasó

Ezt pont ne hold fel, mert, abból a szitubol jól jottetek ki, mert Pollard megallt. Dobtatok is belőle egy 2+1-et, ha jól emlékszem…

rickipicasso
Olvasó

Attól,mert mi jöttünk ki jobban belőle, hiba volt. A hibákat térféltöl függetlenül kellene kiszűrni.

LBJ
Olvasó

Azt mond már el nekem kérlek, több mondatban miért nyomja a teher a Falco-t? De komolyan érdekel
Ha, a realitást nézzük osztálybeli külömbség van a két keret/jaték között, értem én, hogy vasi derbi, de azért annyit nem nyom a lattba.(én is kosaras voltam és nem egyszer játszottam körmenden és azért ez a szurkolók hiszik azt hogy ez akkora szó)

Motoros
Olvasó

A költségvetésben is osztálykülönbség van😂😂😂😂

rickipicasso
Olvasó

Úgy gondolom a Falco jobb csapat, ezen nem lehet vitázni. Részükről és a szurkolóik részéről elvárás a bajnoki cím a szezon eleje óta. A szezon kezdetén az is elhangzott, hogy a szezont lehozhatják vereség nélkül. Ha kikap a Körmend 3-0 ra az papírforma siker. Minden más szerintem nem várt eredmény.

Traktoros
Olvasó

Ez pistának tuti sokba került💵💵💵💵💰💰💰💸💸

mte7
Olvasó

El kell neki menni anyukádhoz…

PL
Olvasó

gyuribának is.

nick19
Olvasó

Akik bíróznak, azoknak javaslom, hogy nézzék meg Forray Gábor nyilatkozatát. A vesztes csapat edzője azt mondta, hogy a játékvezetők hibátlanul vezették a meccset. Neki az ítéletekkel nem voltak problémái, mivel hiba nélküli játékvezetést látott, gondja a komisszárral volt, mert nem engedett neki időt kérni.
A Körmend hazai pályán közepes játékkal is tudta hozni a meccset, de hát ilyen a rájátszás. Gordon megint óriási volt, 20 pont 17 lepattanó.

Csippa
Olvasó

Nyugi, csak azért mondta, mert meg akarják nyerni a bronzot, egyébként gyenge volt a játékvezetés, gyermeteg hibákkal, mészáros meg vicc kategória földházi védelmében. Ha nem állna mögötte senki, nb2es bíró lenne max, így meg nagy magabiztossággal fújja a hülyeségeit…

USBkábel
Olvasó

Nem is tudtam hogy a Falcosok ennyire szeretik a “Falusi Csarnokot” hogy már Kecskeméttel is eljárnak provokálni. Szopjatok faszt zászló lengető Falcos kutyák. Szerdán meglátjuk hogy mi lesz a szarénába. MTE!!!

Milivoj
Olvasó

Egy biztos, leszurkoljátok a sárga divatg@ciket és remélem, a pályán is megb@sszátok a szájukat!

KD
Olvasó

Mi újság, nem engedtek el a tsz-böl szabadságra? A szegény állatokat ( lásd még szolnok B közép) nem lehet csak úgy otthagyni. A Ti szátokat már megbaszta a Kecskemét, vagy már elfelejtetted? Húgyagyú🥇🏀4️⃣💪🦾😀

Mendez
Olvasó

Reménykedj bucka… 🙂

2lee14
Olvasó

Na és a másik nyaralásos nagy fiú😂

Marillion
Olvasó

Leszúrkolnak oké mert adnak 200 jegyet! Odamenne akár annak X szorosa Falcos is aztán akkor lenne tőlünk is hangrobbanás!

PL
Olvasó

Mi meg 300-at kapunk.
Vegyél már vissza.
Hangrobbanás 🤣🤣🤣

Ezelott a 180 se fogyott el, mert otthon ültetek…

SzhelY
Olvasó

mitől lenne attol a öt db huszkilós hülyegyerektöl akik 2 év mulva azt sem tudják milyen rendezvényen jártak2022 juniusában

2lee14
Olvasó

Huh itt valaki nagyon nagy fiú…

Marillion
Olvasó

Szarénában? Nem kell bejönni és ennyi! …Most akkor én mit mondjak Falco szurkolóként a Körmendi vendégszektorról?! Van tapasztaltom!

PL
Olvasó

Maradj otthon.

Marillion
Olvasó

Még te vagy megsértődve? Kulturált körülmények között szurkolhattok itt! Nem sok csarnok van vendégben ahol ilyen körülményeket kaptok! Aztán Szarénáztok!

SzhelY
Olvasó

nézd tévén szomoru,hogy meglett családapaként még mindig meccseken veritek a meleteket ideje felnőni

Marillion
Olvasó

Honnan tudod ki hány éves meg ki a család apa? Nálatok Kőrmenden a B középben aztán tényleg el lehet mondani hogy nem óvodás korosztály…A vérmérséklet nem korfüggő! Most akkor úgye ez őngól!

Mendez
Olvasó

Az nem vendégszektor.
A disznóknak különb ólat építenek normálisabb helyeken.
Kíváncsi vagyok a Fiba mit fog szólni mikor meglátják.

egismte1
Olvasó

Olyan, mint a paneled, mellényes fiú

ballislife
Olvasó

A körmendnek 8 emberrel a pályán nem volt nehéz dolga, mondjuk ígyis csak épphogy nyertek. Grat a kte-nek, ilyen játékkal, amit a rájátszásban mutattak megérdemelték volna a finálét!

Motoros
Olvasó

🤣🍼🤣🍼

missfortune599
Olvasó

Igazad van. Illetve a videózás eredménye is kérdőjeles. Néha nem a csapatjáték nyer…

redmiller
Olvasó

Második félidőben volt egy kis hazai pálya, ami elvettem tőlünk az esélyt a győzelemre! Viszont nekünk ez akkor is nagy eredmény!
Gratulálok a Körmendnek! Jó döntőzést!
Az álom folytatódik!

USBkábel
Olvasó

Szopd le a faszát a falcos csicskádnak te cigány bohóc

HajraKte
Olvasó

te meg a hazafújó benczur faszát hogy döntőbe repítette az istállót;)

Soós Sándor
Olvasó

Szépen beszélj mert jövő héten kapod a levelet a rendőrségről aztán anyuci meg eltilt az internettől 😏

USBkábel
Olvasó

Most lehet hogy kicsit betojtam🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

Hát ha betojni nem is de a behuggyozás az megy…

SzhelY
Olvasó

hát ezt meg honnan veszed nyuszifül

Motoros
Olvasó

Azt te is várhatod Sanyi😂😂😂😂

redmiller
Olvasó

Gratulálok!

Mészáros Balázs
Olvasó

Úgyis tudod, hogy nem ilyen emberekkel van a baj a kosaras társadalomban, mint amilyen te vagy legalább te vàllalod, hogy ki vagy.

Motoros
Olvasó

Hazaértél izompolós🤣😂🤣😂?
Most lesz időd, októberig tanulj meg dobolni😂🤡😂🤡.
A spanodat meg korrepetáltasd englishből😂😂😂😂

redmiller
Olvasó

Nekünk még van meccsünk nethuszár!

Motoros
Olvasó

Növessz hajat herkules😂🤡😂🤡
🥁🥁🥁🥁

Marillion
Olvasó

Az OSE szurkolok után most a Kecskemétiek vannak soron ha a Falcoról van szó….

Mészáros Balázs
Olvasó

Redmiller respect amit a csapatodèrt teszel az a buzi falcós meg köszönje meg a Boxinak, hogy kivitte.

redmiller
Olvasó

Köszönöm! De nem egyedül vagyok, mégha kevesen is vagyunk!
Szurkolókról annyit, hogy részemről ez sport és más csapatok szurkolói nekem nem ellenségek!
Csak ezt például a szolnoki First Ladyknek nehéz lenne elmagyarázni…. Nem tudom náluk hogy lettem az elmúlt 10 évben közelenség… Pedig ők támadtak meg anno is minket… Na, meg loptak gyerektől, nőktől sálat…

Motoros
Olvasó

Mert nem tudsz dobolni herkules😂🤡😂🤡
🥁🥁🥁🥁

redmiller
Olvasó

sosem állítottam, hogy tudok! Viszont te csak itt vagy nagylegény, a neten….

Motoros
Olvasó

Akkor ne erőltesd, inkább gyúrj bicepszre szúnyog 🤣😂🤣😂

Milivoj
Olvasó

Vagy nagyon vicces akartál lenni, (nem sikerült) vagy olvasni se tudsz, de tudod ki a First Lady!? Ne izgulj, jön majd a dobod is legközelebb, aztán verheted tovább a fejed

Motoros
Olvasó

Már most is kopasz😂😂😂😂

redmiller
Olvasó

És?
Legalább nem tartanak akkora seggfejnek, mint téged…

redmiller
Olvasó

Ti… Mert a Line helyett sajnos ez illik rátok….

Marillion
Olvasó

Szombathelyen mi van? Kérdezd meg az Ose szurkolókat! Gyertek mindig nyugodtan!

Motoros
Olvasó

Kicsi komisz nagyon szomorú😂,
Minden héten másnak szurkoló🤡,
Olyan mint a napraforgó🌻🌻🌻🌻,
Bányászbéka nyalogató🐸🐸🐸🐸.

Vesszen a tökfilkóóóó🐵🐒🐵🐒.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Leklibajsza
Olvasó

Ez valami köpedelem.

Traktoros
Olvasó

Fel lesz dugva a labad a valagadba bohoc😂

Vesszen az Emmtéesz

Traktoros🚜🚜🚜🚜

Motoros
Olvasó

Oké 😂😂😂😂

Soós Sándor
Olvasó

Benczur felkerült a Top hulladék játékvezetők közé ezzel az utolsó 2 meccsével. Papp Praksch Benczur a dobogón.

Master1
Olvasó

-Óriási bírói támogatás
-Erőlködés, figurák nélküli statikus, lassú játék
-13 magyar pont
Ez a Falco ellen nagyon kevés lesz …:)
Körmenden elkezdhetik szedni a nyugtatót, tudva hogy milyen traumában lesz részük immáron harmadszorra.
Még egy dolgot nem értek, hogy a szokásos, körmendiekhez illő múltban élő drapi miért magyarul íródott? Pont azok nem értettek egy szót sem belőle, akik döntőbe juttatták a csapatot.

Redbid
Olvasó

Értették ne izgulj, elmondták a többiek 🙂 🙂 🙂
Nálatok nem így lett volna? 🙂
Bohóc

Senki
Olvasó

Az a vicces hogy az szhelyiek bíróznak,mikor a 6 magyaruknak fényesre nyalják a picsájukat…

Master1
Olvasó

Nem ez volt a lényege a mondandómnak okoska. Bár nem vártam mást egy ilyen önáltató agyatlantól, mint amilyen te vagy.

SzhelY
Olvasó

szép lessz az ezüst is mi értékeljük legalább lassan annyi lesz belőle mint nektek

Marillion
Olvasó

Valamelyik klub bajnoki aranyéremből előzni fogja a másikat…ennek tudatában az ezüstöket számolgatva egyik tábort sem érdekli az ezüstérem…hogy kinek és mennyi!

SzhelY
Olvasó

azt meg honnan veszed

Marillion
Olvasó

Még nincs meg az idei bajnok, de kíváncsi lennék, hogy egy kézlegyintés ennyi lenne-e ha Szombathelyre kerülne a bajnoki cím, és akkor ellenetek már harmadszor!

Milivoj
Olvasó

Na, a mák se nő az égig, az MTE befűzte az oktatófilmet és pont annyit játszott, amennyi kellett, következik a szarfalkó, üssétek meg őket is MTE!

Marko_tropojából
Olvasó

😀 😀 😀 😀 😀 Megjött a bohóc is! 😀 😀 😀 😀 😀 Ne neked úgyis mindegy, hogy ki nyer, hiszen mondtad, hogy a döntőn kint leszel! 😀 😀 😀

Milivoj
Olvasó

Berény hol van, te maki!?

Thomas650413
Olvasó

Na a sötétség megint kezdi ellepni az oldalt,mert megjelentél tea nagy hiperszupergigamegahúdezseni szakértő!
Azért a majd háromszor annyi dislike mindent elmond rólad te agyhalott!

Hogy telik a Tiszaligetben a szabadság bunkócska???

Ajánlok egy jó programot!
Lehet nézegetni az oktatófilmet amit, befűzött a csapatodnak az általad lenézett kecskeméti csapat…

Milivoj
Olvasó

Addig erőlködsz Tamás, amíg be fogsz szarni

zetomee
Olvasó

Izgalmas jó meccs volt, gratuláció jár mindkét csapatnak. De ezt a 2 bírói ítéletet a végén mérkőzést befolyásoló hibának tartom.

p.borisz
Olvasó

Forray korrekt volt a végén…
Benczúr megmentette a Körmendet:Savic mutogat, üvölt az asztal felé,persze semmi;Gordon kiüti a labdát aztán jöhet nekik a bedobás;Durázi dzsúdózik,de minden oké,Forray időt kért és technikait kap….
Gratulálok a KTE-nek, hatalmasat mentek. Gratulálok a körmendi csapatnak is,mert fejében jobbak voltak. Ha Pollard nem egyedül akarja megnyerni a meccset, győztek volna.
Találkozunk szerdán, hajrá Falco!

Motoros
Olvasó

😂🤡😂🤡

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Ha öreganyámnak csengője volna, ő lenne a villamos.
Vasi döntő, összességében megérdemelten.
Falco erősebb, majd meg lehet mutatni ki a jobb csapat.

Senki
Olvasó

Forray 5 meccse ugat gondolom az rendben…

HajraKte
Olvasó

Forray egy ilyen meccs utan is úriemberkent viselkedett, szóval ne keverd össze Őt a sok körmendi kutyussal;)

USBkábel
Olvasó

Forray végig verte az asztalt te bohóc 🤡 nem anyád seggét kéne nézni a tévé helyett 😂😂😂

p.borisz
Olvasó

Köszönjük, hogy megmutatod nekünk az igazi körmENDi kultúrát…ismered ezt a szót?😱

Piros Takaró
Olvasó

Nem érzitek amúgy, hogy ez a “körmeEND” mennyire gáz?

Redbid
Olvasó

Lányos zavarodban elfelejtettél nicket váltani sárgatakony 🙂

Redbid
Olvasó

p.borisz @
Nézd meg a felvételt és látni fogod, hogy Wittmann bal kézzel átkarolta Durázit, és ipont érően fektette meg!
De amúgy jár a “TAPS” mert életszerú is, hogy a 2méteres Durázi próbálja meg mindenáron távoltartani a gyűrűtől Wittmant, nehogy már védőlepattanót tudjon szedni a 175centijável mellette, egy körmendi támadásnál 🙂

p.borisz
Olvasó

Muszáj volt földre vinni, mert lábbal megette volna Durázit, aki egész meccs alatt egy terhes elefánt kecsességével mozgott, és sunyin odaütött,könyökölt… Mondjuk a dobás szép volt és látványos…

Redbid
Olvasó

Mondom nézd meg a felvételt, nem én állítom, hanem a tények!
Talán attól majd megnyugszol 🙂

Amiket te írsz olyanokat én is tudnék másik oldalról, csak azt te nem vetted észre, mint pl. amikor a végjátékban Pollard ziccerénél, a lassításban jól láthatóan róla ment ki a labda mégis a Kecsó kapta újra!
Szóval lehetne ezeket sorolni vica-verza!

SzhelY
Olvasó

szombathelyen tanulta

Ktopi
Olvasó

A jobbik csapat jutott döntőbe , ez aligha kérdés . Mi viszont iszonyú nagyot harcoltunk , minden elismerést megérdemel ez a csapat .
U.i. Egy ilyen rutinos bírónak egy ilyen szituban be kell mutatni, hogy melyik csapat jöhet , mert ez igy nagyon gáz volt! Hajra Kecskemet !

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Gratulálok a körmendi csapatnak!
Megvolt a kellemes hazai pálya, de összeségében megérdemelten szebb játékkal nyertek. Stokes, Savic nagy segítsége lesz ilyen játékkal a Falconak.
Forray egy iszonyatosan szimpatikus edző minden elismerésem.
Győzzön a jobbik csapat!
Fröcsögést mindkét fél tartogassa a meccsre.

EGYPAKSI
Olvasó

Te vagy az kecskeméti edző?

LBJ
Olvasó

Gyerekek….. ez mi volt? Körmenden szobrot emelnek Benczurnak……
A pozitívum, hogy vasi döntő lesz, de pont ennyi sajnos nézhetetlen amit a Körmend játszott csak az egyéniesedés. De gratulált nekik!
Hajrá Magyarok

Redbid
Olvasó

Jéé téllleg.
Nem is tudom melyik csapatnál volt, nem is olyan rég még Konyakos mester fejét követelték a “nézhetetlen, egysíkú, erőlködős”-nek jellemzett játék után …
Érdekes.

Vagy nem is annyira 🙂 🙂 🙂

SopronKCfan
Olvasó

Valaki magyarázzon el nekem 2 dolgot. Forray a kosár után időt akart kérni, bealudt az asztal, reklamált jogosan, erre Cziffra odavágta a tekót. Majd videózás után Benczur egyértelműen mutatja hogy a Kecsó jön, odarohan a másik spori és hirtelen a Körmend jött. Hogy és miért?
Egyébként jó meccs volt, csak kár ezekért az érthetetlen ítéletekért.
Max 1 meccset csíp el sztem a Körmend.
Falco – Körmend 3-1

coNp
Olvasó

Szerintem:
1) Eredeti fújás szerint Körmendé volt a labda.
2) Videózás után sem tudták eldönteni pontosan.
3) Benczúr benézte, és azt hitte a Kecskemété volt eredetileg.
4) Szóltak neki, hogy nem.

Redbid
Olvasó

Pontosan így volt, és még annyit, hogy maga Forray mondta el, hogy nem a bírókkal volt a gondja, és nem is az asztal aludt be, hanem “a komisszár nem engedett neki időt kérni”! Ez mondjuk valóban érdekes!

pirosf
Olvasó

3:1-en kivül minden eredmény jó nekünk…:D

Marillion
Olvasó

Az utolsó két sorra reagálnék…ÚGY LEGYEN! Ismerve a Körmendi habitust azért ha ezt az MTE nem tudta volna behúzni akkor menekülőre kellett volna fogni sporiknak Kecsónak stb.

SárgaPárna
Olvasó

Sajnos a magyar bajnokság színvonaláról mindent elárul, hogy egy ilyen gyenge csapat, mint a Körmend döntőt játszhat….

Knézy Ernő
Olvasó

Az ilyen gyenge Körmend,a mèg gyengébb szarfalkoval mérkőzik meg.

Soós Sándor
Olvasó

Szolnok kivel játszik?

Knézy Ernő
Olvasó

Volt még szabink,azt kivettük.
De ti is kivettétek a kupában!
Szarok vagytok😉
3 az még édes kevés 💪

Mendez
Olvasó

Szarvas szólt hogy szabira kell menni a buckás birkák meg bégetve mentek! 🙂

SzhelY
Olvasó

ők teszik jól már nyaralnak

Marillion
Olvasó

Én olyan csapatnevet nem látok a bajnoki kiírásban hogy szarfalko!

Motoros
Olvasó

Síííírjáááál páááárniiii😂😂😂😂
Pistáááát nem akarod esetleg meglátogatni🍼🍼🍼🍼?
🤣🤣🤣🤣

SzhelY
Olvasó

hát ezvan nyuszifül meg yan is szégyen ,hogy egy város az összes sporttámogatást adaad egy csapatnak szégyen persze ez téged nem zavar fotelnyuszi reklamálj az mkosz nél

Xero
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! A fókuszáltabb – egyébként is jobb – csapat jutott a döntőbe. A Kecskemétnek sok sikert a bronzcsatában, nagyon szépen küzdöttek. De nagyon nehéz dolguk lesz.
Nem akarok senkit megbántani, de meglepődnék, ha ez a Körmend egy meccset is nyerni tudna a döntőben. Persze értek már meglepetések, ezért szép dolog a sport.. 🙂
Szerdán folyt. köv.!!!

Soós Sándor
Olvasó

,,Mínusz tizenkettőről majdnem bravúrt csinált a Kecskemét” csak a Benczur megakadályozta…

Xero
Olvasó

Ha nekem kellett volna dönteni, én is a Körmendnek adtam volna ott a labdát.. Szerintem nem volt annyira vészes ez a mai játékvezetés. Hibák mindig vannak.. A Kecsó azt magának köszönheti, hogy ennyire elszórakozták a lepattanózást.

Soós Sándor
Olvasó

Ott álltam szemben a szitunál. Gordonról ment ki hidd el.

Xero
Olvasó

Elhiszem neked, ha szemben álltál, én csak azt tudom mondani, amit a videón láttam. (Ami egyébként nem jó szögből volt.)

Senki
Olvasó

Sokat lehet köszöni a 3 majomnak főleg forray 5 meccs alatt egy technikait elért mikor végig pofázta….

Knézy Ernő
Olvasó

Legyetek bajnokok MTE!
Szar falko!

Pbask
Olvasó

Gondolom most nem volt hazai pálya csak ha nekünk fujnak igy 😀
Clownie

p.borisz
Olvasó

Ernő, te a 💩csapatoddal foglalkozz, akik nyaralnak míg te itt infarktust kapsz…

Mendez
Olvasó

Nehéz napjaid lesznek ernő.
Egyik f@szt szopod a másik után. 🙂

Piros Takaró
Olvasó

Mondod ezt te aki múltkor még a oroszlányiaknak nyaltad a seggét🤣
Gyere csak Körmendre, de akkor is legyen ekkora arcod majd, nem úgy mint eddig, hogy hátsó sorokban kullogsz🤡🤡

Marillion
Olvasó

Nem tudom ki Mendez, de most stílusától függetlenül mindenkire szükség van, úgyhogy gyere velünk…nem kis létszámban megyünk akár jegy nélkül is! Már szervezés alatt van…az se baj a brigádnak ha nem fogunk bejutni…elleszünk kint a készenlétivel!

2lee14
Olvasó

További jó pihenést!

Marillion
Olvasó

Mit csinálsz ha mégse igy lesz?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés