Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási küzdelemben verte a Körmendet a Falco

Rangadóhoz méltó meccset játszottak a csapatok.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend 79-73 (19-27, 23-10, 17-22, 20-14)

Bajnokság, 18. forduló
Szombathely, Savaria Arena
V.: Kapitány Gellért, Tőzsér Dénes Kelemen, Söjtöry Tamás Ferenc (Téczely Tamás)

Szombathely: Somogyi 7/3, Perl 31/6, Clark -, Golomán 13, Keller 9/3. Cserék: Váradi 6, Verasztó -, Benke 3/3, Barac 10/3, Hawkins -.

Körmend: Stokes 13/6, White 16/12, Martinez 2, Szavics 10/6, Gordon 15. Cserék: Takács 2, Henry 4, Ferencz 2, Durázi 9/3, Krivacsevics -.

A 18. fordulóban rendezték a vasi el Clásico második felvonását, melyen a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely látta vendégül az Egis Körmend csapatát.

Rögtön egy szép akció végén, de szerencsés kosárral szerzett vezetést a Körmend, ráadásul Gordon révén növelni is tudta azt (0-4). Jól védekeztek az első percekben a vendégek, miközben a támadóoldalon rendre betaláltak, Szavics próbálkozása is bement, majd Gordon is zsákolt (0-8). Golomán nevéhez fűződött az első hazai kosár, három percet kellett rá várni, de ennél közelebb egyelőre nem tudtak jönni a hazaiak (2-10). Keller maradt üresen a festékben, majd két gyorsindítást is csináltak a sárga-feketék, megkezdte a felzárkózást a Falco (8-10). Triplapárbaj következett, három esett be egymás után, újra kezdett meglépni a piros-fekete alakulat (11-18). Deontae Hawkins is pályára lépett a hazaiaknál, Gordon harcolt ki egy faultot rajta, két büntető volt a jutalma (11-20). Benke távolijával kapaszkodott a Szombathely, de erre is volt válasza a körmendieknek, ezúttal White célzott jól. A továbbiakban is jól őrizte előnyét a vendég együttes, 19-27-tel zárult az első negyed.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A második felvonást már jobban kezdte a Falco, magasemberei ponterős játékával egy 6-0-ás rohammal rögtön fel is jött kettőre (25-27). Kisebb gólcsend után az egyenlítés is meglett, időt kért Kocsis Tamás (27-27). Közel négy perc telt már el ebből a negyedből, de még mindig nem tudott gyűrűbe találni a Körmend, miközben már tíznél tartott a Szombathely, ezzel pedig a vezetést is átvette, a találkozó során először (29-27). Szavics ziccere ment be a negyed derekán, ezzel kiegyenlítettek a vendégek. Innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám az utolsó percben még tudott egyet újítani a Szombathely, így plusz öttel mehetett a nagyszünetre. 42-37.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A félidő után Perl talált be, de ezúttal nem rogyott össze a Körmend, Szavics triplája volt pontos, majd Gordon is hozzátett kettőt (44-42). Többször is megvolt a lehetősége a vendégeknek az egyenlítésre, egyelőre viszont ez nem sikerült, néggyel ment a Szombathely, amikor egy 5-0-ás rohammal fordított a Körmend (48-49). Remek egyéni megoldások voltak mindkét oldalon, óriásit küzdöttek a csapatok (53-53). Perl büntetőjére Durázi triplája érkezett, megint a vendégek vezettek (54-56). Perl rohant végig a pályán, majd egy hármast is elsüllyesztett, időt kért Kocsis Tamás közel másfél perccel a negyed vége előtt (59-56). A hátralevő időben mindkét oldalon becsúszott egy-egy hiba, ám a végén Stokes egy visszalépős hármassal kiegyenlített. 59-59. 

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Keller ziccere nyitotta a záró etapot, majd a center egy támadólepattanót is visszatett, Takács betörésből válaszolt (63-61). Folyamatosan tapadt ellenfelére az Egis Körmend, ráadásul Clark sportszerűtlenje után újra lehetőségük nyílt a fordításra. Stokes csak az egyik büntetőjét dobta be és a labdabirtoklásból eladták a labdát a vendégek, Golomán viszont nem hibázott a vonalról a túloldalon (67-64). Kőkemény védekezés ment mindkét oldalon, az utolsó öt percre 69-64-ről fordultak a felek. Stokes körmendi szempontból nagyon fontos triplát dobott, Váradi betörése is eredményes volt (71-67). Perl mindkét egypontosát értékesítette, hattal lépett meg a Szombathely ráadásul eladta a labdát a Körmend, amit meg is büntettek a hazaiak (74-67). Kevesebb, mint három perc maradt. Egy támadáson belül három triplát is elhibáztak a piros-feketék, Perl viszont bedobta a magáét, tízre hízott a szombathelyi előny és már nagyon kevés volt hátra (77-67). Durázi révén szépített a Körmend, ráadásul egy támadólepattanóból Ferencz is hozzátett kettőt (77-71). Labdát szereztek a vendégek, kicsivel több, mint egy perc volt hátra, időt kért a Falco. Stokes betörése lejött, a túloldalon pedig Váradinak ütöttek oda. Bement mindkettő, majd Stokes egy triplát is elrontott, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. A Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely óriási küzdelemben győzte le az Egis Körmendet a vasi el Clásicó második felvonásán. 79-73.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu:

HIRDETÉS

358 hozzászólás

358
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
72 Comment threads
286 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
pályaszélsőwileyTrue12333KovacsLajos Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

7:0
Viszontlátás szebb jövőt?

pályaszélső
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, mert jól helytálltak,ha okosabban cserélt volna az edző,akkor győzelem is lehetett volna4 Sajnos Krivacsevics gyenge center! Meglepődtem az új néven,az Alpok Alja Volvo Kft.-t látva! Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt velük,kb 5-6 éve amikor egy Volvo 50-est vittem motorikus hibával hozzájuk, hidegben nem indult az autó?!Kértem ,hogy mérjenek kompresszió végnyomást,mert nincs megfelelő sűrítési végnyomás,állítólag megmérték és szerintük jó volt,akkor kitalálták, hogy egy elektronikus központi egységet kell kicserélni,ami közel egy millió Ft lett volna?Nem egyeztem bele, kértem vegyék le a hengerfejet és nézzék meg a dugattyúk és a gyűrűk állapotát, nem tették meg ,kifizettem kb 200 ezer Ft-ot… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Szóval egy 5-6 éves egyéni esetből levezeted, hogy az ország legszarabb szervize az Alpok Autó…

True12333
Olvasó

Ez legalább tv-s színvonal volt.
Nem úgy mint a DEAC Szolnok.
Gyengélkedő Szolnok kalapálta el élvezhetetlen meccsen a deacot.
A fekete-fehérek fele kuka, nagyon gyenge a policy .

kobee77
Olvasó

Nagyon komolyan össze van rakva ez a Falco szerkezetileg. Iszonyú magasak. Amíg ilyen szerkezetbeli különbség van a 2 csapat között, addig a Falco guardjai megengedhetik maguknak a betlit (kivéve Zolit).
Gordon még azért meg-meg tudta tartani Golománt mmeg Kellert poziban, de mindenki más ellen nem volt más lehetőseg csak a falt. És a padról meg jön 4esbe egy szintén 6’10es játékos Barac személyében, míg Körmendnél a 2 méteres Henry.
Persze a Kriva az magas de minek

Bencur2021
Olvasó

Kovacs Benivel mi tortent ?
Illetve kik sérültek ?
Aki tud valamit ne tartsa magaban!?✌?

Marillion
Olvasó

Nem tudom,csak szagolom,azt meg hogy Konakov nem egyedül meccsel azt szerintem józan gondolkodás mellett mindenki átlátja!

Bencur2021
Olvasó

Marillon, Konakovrol es a masodedzonkrol nem sok jot hallottam sajnos..

Vulcano
Olvasó

Na miket hallottál? Téged ismerve gondolom csupa szépet jót.

wiley
Olvasó

A 2 károgó…

SzhelY
Olvasó

gondolom haszorulna a hurok akor gasper egyböl a helyére lépne

mte7
Olvasó

Nagy gratula!!!!
Hajrá Körmend!!!!
Az azért érdekes volt,h a falco 19, a Körmend 9 büntetőt dobhatott.

Vulcano
Olvasó

Az nem volt érdekes, hogy ősszel Körmenden ti 25 mi meg 18 büntetőt dobhattunk?

mte7
Olvasó

Ha falco játékos csak érintkezik az ellenfél játékosával,máris fault..
Perl minden betörésére megkapja,mérkőzésenként 10 büntit dobatnak vele, nagyon védik…
Ui:Perl jelenleg a legjobb itthon játszó kosaras…
Midörökké Körmend!!!

Vulcano
Olvasó

A kérdésre elegánsan nem válaszoltál.

kapuskiraly
Olvasó

Nagyon is sok esélye volt a Körmendnek de rossz döntéseket hoztak a játékosai. Biztos elkapták a kézis vírust: túl sokan voltak kinn a meccsen.

Bencur2021
Olvasó

Ugy gondolom a gyozelem ellenere nem lehetunk elegedettek. Egyaltalan nem ereztem h kimasztunk volna a godorbol. Falco!

Marillion
Olvasó

Még azt sem mondanám hogy elindultunk belőlle felfelé! Mentünk,csináltuk,de csapatjáték szinten semmi a korábbi időszakból,mert a vége az volt a támadásban hogy juttassuk el a labdát Zozóhoz mert neki megy! Ebben volt a győzelem lehetősége! Zozó megcsinálta!

Bencur2021
Olvasó

De legalabb Zozó elindult felfelé és probálja hozni onmagat, csak most megint elkezdtunk kintrol teljesen veszelytelenek lenni

Traktoros
Olvasó

A ket csapatt kozotti kulonbseg ugye sok?
Szomoruan kulloghatnak a hugyosok.
Nagyon szuper ez a hetvege
Mororos is kiert talán a wc re!
Ratok lett szabva egy Styl usos zako
Talán el takar végre jo par tahot.
Helyre lett téve megint az egis
A cimbiknek meg csak annyit: egi?

Vesszen az EMTÉESZ???

TRAKTOROS????

Dudi
Olvasó

Hagyjátok már abba! Miért nem veszitek észre,hogy néhány szolnoki troll kavarja meg itt a vizet? Ok, Vas megyében vagy Körmend szurkoló vagy, vagy Falco. És? Azért inkább a Körmend mint bármelyik másik csapat!!!
Soha nem leszek Körmend drukker,de Vas megyei, igen.????

Professzor
Olvasó

Itt sokan írták hogy minek ugráltak és miért szurkoltak/énekeltek a végén is a Körmendiek?! Hát vajon miért mert ha nem nyer a csapat akkor is az ő mezüket hordja annak a csapatnak a mezét amelyikbe “szerelmesek”. Meg hogy “Jajj de jó hogy leszurkoltatok minket akkor is kikaptatok” na most a hangulatot tudja befolyásolni a szurkoló a meccset viszont nem így ez is csak a játékosokon múlt akik nyílván a Falconal egy magasabb színvonalat képviselnek( a 6 válogatott)
Hajrá KKK!

Motoros
Olvasó

Ezt Silverhelyen sosem fogják megérteni.
Egyszerűen csak Divatok?.

JR.Benitez
Olvasó

Gecse! Fáj? Nyugalom majd megvigasztal.

Vulcano
Olvasó

Ezt a leszurkolást még mindig nem érten sokan honnan veszitek. A szolnokiak kezdték el mondogatni, akik ugye Tv-n keresztül ezt nagyon megtudják ítélni.

Mendez
Olvasó

Megszokhattad volna.
Jó ideje már tudható előre, hogy a meccsek után kétféle körmendi van:
-az egyik a szurkolásra tereli
-a másik a bírókra fogja a vereséget
Persze tisztelet annak a kevésnek aki a helyén tudja kezelni a dolgokat.

SzhelY
Olvasó

köszi az igaz,hogy nagyobb a tábor és hangosabb is cak ezt pint a bajunkra kenhetjük ha nem nyerünk

Endre
Olvasó

Mit kezeljünk a helyèn, azt hogy falusizol, parasztozol, hogy nyìlvànosan gyalàzkodsz folyamatosan a kecske fejeddel, vagy amikor a csapatodat kène ünnepelni nekünk mutogatsz? Esetleg azt hogy pàran àt akartok jönni a secun meg a rendőrökön, nekimenni 300 embernek? Vagy hogy soha nem lehet lezàrni ezt a nèzeteltèrèst mert bohòcok vagytok. A pàlyàn jobbak voltatok tèny, az hogy soha nem lesz normàlis tàborotok az is! 😉

Mendez
Olvasó

Ti ne akarjatok kioktatni akik a lelátóra hugyoznak, a saját nevelésű játékosukat gecizik!
Hallottál te ilyet a Falco tábortól mondjuk Durázi felé?
Vagy említhetném mikor Németh Istit kifütyültétek.
Vagy sörrel dobáltátok a táncoslányokat.
Ne oktass te birka mert a ti táborotok színvonala is a bányászbéka segge alatt van!

Endre
Olvasó

Nem fejbe kell dobni az ellenfèl edzőjèt, a megafont meg be a pàlyàra. Esetleg hátat fordìtani az ellenfèl csapat bemutatàsánàl. Sokkal elegànsabb. Ne oktass atika mert közöd sincs semmihez ès nem is lesz. Az orszàg bohòcai vagytok!

Mendez
Olvasó

Közöm sincs semmihez..:-)
Ilyen tré dumával mit akarsz te huggyos?
Rajtatok röhög az egész kosárlabdatársadalom!

Endre
Olvasó

Tényleg az egèsz? Nem ùgy veszem èszre. Max rajtatok meg a sàrga lepedőiteken. Te különösen nagy bohòc vagy. 😀 A kecske fejeddel, nem baj előbb-utòbb talán adtok valamit, aztán akkor meg lehet mutatni. 😉

Mendez
Olvasó

Adtunk nektek már egy csomó seprűt!
Igaz elvittünk két hálót.
Bocs.

Endre
Olvasó

Na làtod ebből látszik, hogy fogalmad sincs semmiről. Gondolom a sajàtjaid is hülyeként kezelnek. 🙁

SzhelY
Olvasó

a falcoé meg egyetemi tanárok gyülekezete na ne röhögtess van hova fejlődni

Endre
Olvasó

Ti táborotok szìnvonala (is)? Legalább beismered, hogy a csodàs nagyfalcotábor egy nagy 0.:D 😀 😀

Mendez
Olvasó

A huggyos tábornál nincs nagyobb 0.
Az állatok is tudják, hova kell a dolgukat végezni, ti még erre is képtelenek vagytok.
Bégessetek még holnap este is a vereséget ünnepelve! 🙂

Endre
Olvasó

Remèlem tisztában vagy vele, hogy aki odavizelt szombathelyi, hozzànk nem jöhet fel, viszont te együtt koncertezel vele. Te világi bohòc te.

Kovacs
Olvasó

Kètszer vágtunk hálót Körmenden, 200, 250 vendég jegyet kaptunk, de a maréknyi vendég hangosabb volt, mint a hazaiak…..

mte7
Olvasó

Nem is jönnétek többen,divatok..

Vulcano
Olvasó

Azért szoktak kb 5 perc alatt elfogyni a vendégjegyek…

Marillion
Olvasó

Ez nem igaz! A Falco részéről mindig kérték a Körmendet,ha a Falco a vendég akkor adják oda a teljes palánk mögötti másik szektort is a vendégnek! De hárítottak hogy csak 200 jegy jár…a befogadóképeség 10%-a! Meg különben sem megoldható mert az már bérletes hazai! Hát ennyit a dívatok szándékáról a jegyhez jutás kérdésében!

Endre
Olvasó

Arròl mesèlj amikor pàr éve iskolàsokat kellett toborozni, hogy legyen nèző. Na meg a hali jeggyel be lehetett menni falcora. Esetleg amikor a gyenge szereplès miatt ingyenes volt a meccs. 🙂

Mendez
Olvasó

Még úgy is többen voltunk, mint az istállóban.

egismte1
Olvasó

Hol voltál te? Bulibáró! Itt éled az életed, itt arcoskodsz, itt keménykedsz! Bitang bika vagy

Mendez
Olvasó

Hol voltam?
Már sokadjára nézem végig az alkoholittas fejeteket minden meccsen, amikor cumiztat benneteket a Falco.
Irgalmatlanul rusnyák vagytok, főleg az az agysebész, amelyiket ketten kellett elkapni nehogy áthömbölögjön a korláton mert azt sem tudta szerencsétlen merre van az arra.

Endre
Olvasó

Te majd megtudod egy-kèt atyai után! 😉

Mendez
Olvasó

Alig várom Endre néni! 🙂

egismte1
Olvasó

És szólt a szépség Attila. Atya ég, tükröm, tükröm….. Bulibáró

Autodelta
Olvasó

filkósok, tanuljatok…..ész is kell, nem csak lé…!!!!!!!!

Vulcano
Olvasó

Troll

Marillion
Olvasó

Meg bajnoki cím minden évben!

Autodelta
Olvasó

ilyen cvsapatnak iklyen gyenge tábor …szégyen…

Vulcano
Olvasó

Troll

Marillion
Olvasó

Miért milyen csapat a Falco? Kifejtenéd? Egyénileg Jó képességű játékosok,vagy csak összevásárolt egyveleg? Én más csarnokokban is azt látom hogy van egy B közép aki/k létszámuktól függetlenűl végigtólják,és idönként őssznépi hangulat emeléshez kérik a nagyérdeműt becsatlakozni! Ez van itt Szombathelyen is! Mondj nekem itt Magyarországon egy olyan csarnokot ahol ahányan vannak bent az mind folyamatos B közép! Sajnos ilyen nincs,mert ehhez a szúrkolói vérmérséklet sincs! Menj Magyarországtól délebbre ott találsz ilyet tőbbet is! Libabőrős vagyok ha ilyen csarnokból meccset látok!

Autodelta
Olvasó

lekiabáltaok titeket otthon a TÁBOR, koreo qrva gyenge

Vulcano
Olvasó

Troll

Marillion
Olvasó

Miután olvasva lekiabáltak és nem lekiabáltunk,te nem Kőrmend szúrkoló vagy! Ebből kiindulva neked nem mind1 hogy ki ki mekkora szúrkolást mutat be!?

Autodelta
Olvasó

másodszor: ilyen fos tábora nem sok csapatnak van

Vulcano
Olvasó

Troll

Marillion
Olvasó

Mi a gond,… időnként oda vissza őmlik a fos egyik oldalról a másikra!

Autodelta
Olvasó

először is Gratula a nyertes csapatnak!

Vulcano
Olvasó

Troll

Marillion
Olvasó

Ha te mondod?

MTE8888
Olvasó

Régóta olvasom a fórumot, ez lesz az első hozzászólásom. Körmend szurkolóként én ezzel a fújással bármikor kiegyeznék Szombathelyen. White technikaia bosszantó, de ezt sehol nem tolerálják a bírók (szerintem pedig ennek bőven bele kellene férnie). Szembetűnő bírói hiba volt számomra, hogy amiért Perl 2+1-t dobott, azért Stokes nem (bár a fault után aztán Stokes dobott egy ziccert, úgyhogy itt is maximum 1 pont ment el), illetve a 4. negyed elején volt egy szitu, Perl megverte egy leütésből Takácsot, aki beütötte a faultot, nem fújták le, Perl beleállt a középtávoliba és Takács hátulról faultolta, két büntető oldalbedobás helyett. DE voltak hibák… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A Kőrmend légiósa meg visszakézből akkorát bemosott Váradinak mikor elment mellette,hogy én meg azt nem értem hogy ezt 3 rigó a helyszínen nem látta! Ha megindítom a mozgásomat akkor sem indokolja semmi hogy nyújtott karral igy vissza legyezzek!

CsakazMTE
Olvasó

Benke minden megindulása olyan hogy a könyöke az ellenfél arcában, nem veszik észre. Most akkor hogy is van ez?

Yellowblack
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak és a szurkolóknak is,igazán jó hangulat volt ehhez rengeteget tettek a körmendiek is.Stokes hatalmas játékos ő nem sokáig marad ott,Feput szerintem luxus nem kezdetni(bár lehet hogy ennyi idősen ennyit bír?nem tudom)nálunk Zoli top szinten játszott rajta kívül még Golomán tetszett .remélem a rájátszásban összekerülünk mert nagy élmény minden vasi el clasico.Szombathely

Aranyalba
Olvasó

Azt nem értettem, hogy az új légióst miért nem hozta vissza Konakov ? Az igaz, hogy az elején összeszedett 2 faultot , de azért volt olyan akinek 4 volt , mégis pályára került. Amit Clark vagy Beni hozott , azt ő is hozta volna 4 nap edzéssel.

Marillion
Olvasó

Konakov sajnos többször is elcserélgeti a csapatot! Somogyí Ádit is elfelejtette ma,pedig jó szériában van! Hawkinsra meg 15 percet nyilatkozott meccs előtt,aztán ennyi lett belőle. Esküszöm fejben leblokkol és nem látja át az adott helyzetet!

Baszketbal
Olvasó

Én úgy hallottam Somogyi betegen vállalta a játékot, ez megmagyarázná Konakov miért is mellőzte

Xero
Olvasó

Azt se tudjuk még, hogy mit tud az új srác.. 3 napja szállt le a repülőről. Van hibája Konakovnak, de nehogy már azért legyen szar edző, mert egy új embert nem játszatott 15 percet…. Gyurinak meg egész jól ment.
Beni a végén hideg fejjel bevágta a büntetőket. Ezért van bent ő a végjátékban, mert tapasztaltabb. Azért tegnap Ádi sem volt olyan extra, hogy lehozhatatlan legyen..

SzhelY
Olvasó

nem sőt kockázatos lett volna mivel nincsenek összeszokva és pl elad két labdát abbol csak 4 pont is sokba kerülhetett volna szerintem jól csinálta mondom ezt körmendi érzelmüként

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/JOtXB4

tortajanos
Olvasó
Mendez
Olvasó

Nyugtassatok meg, hogy homokosmotoros nem tett kárt magában.
Vagy cumi után nem akarnak jönni a (nem létező) rímek?

Motoros
Olvasó

Kösz jól vagyok?,
Simán csak borozok?,
Közben arra gondolok?‍♂️,
Rajtad mennyit akasztok?.

Vesszen a tökfilkóóóó????.

Motoros?️?️?️?️?️

CsakazMTE
Olvasó

Kedves Mendez!
Neked mi bajod van de komolyan?
Nyertetek, örülnöd kéne de ennek ellenére úgy viselkedsz mint egy kislány akit megbasztak.
Már sokszor mondtam, egyszer elfogy a pénz, remélem akkor is ilyen nagy pofátok lesz

Mendez
Olvasó

Itt nem lesznek banktechnikai problémák… 🙂

CsakazMTE
Olvasó

Attól még senkik vagytok és azok is maradtok, mindenhol utálnak titeket ?

Mendez
Olvasó

Álmodozz csak te gumicsizmás disznópásztor. ?????
Porig vagytok alázva már évek óta aztán vergődtõk a saját fekáliátokban ahogy azt tettétek tegnap is.
Ugráltatok a kannásbor hatása alatt azt se tudtátok milyen rendezvényen vagytok.
Bégettetek mint a birkák.
Ez való nektek.
A tipikus lúzerek megtestesítői!
Pista az orrotoknál fogva csinál hülyét egyesével mindegyikőtökből.
Mondjuk nincs nehéz dolga ???

Endre
Olvasó

Te szerencsètlen hülyegyerek. Mi a fenèről beszèlsz, szerintem te sem tudod.

CsakazMTE
Olvasó

Ugráltunk, örültünk, szurkoltunk, egész meccsen minket csodáltatok mi az az szurkolás. Az utolsó 3 percet leszámítva nem is lehetett hallani titeket. Arról ne is beszéljünk hogy egy ilyen derbi után nyertetek és 5 perc után kiürült az aréna, alig maradtatok ott a házi “B” középben.Az a 350 körmendi pedig még mindig nyomta meccs után hosszú percekig.

CsakazMTE
Olvasó

Az egész aréna olyan mint egy színház, a hangosbemondó óbégat egész meccset, zenét kapcsol ti meg tapsoltok hozzá.
Felőlem lehettek bajnokok (valószínűleg azok is lesztek) de akkor is senkik vagytok minden szurkolótábor szemében.

Mendez
Olvasó

Te beszélsz más szurkolótábor nevében?
Egy büdös kis csicskák vagytok, isszátok a kannásbort azt se tudjátok hol vagytok, az a lényeg, hogy a maligán az egekben legyen, amit előadtok az nem szurkolás hanem hőzöngés.
A kommentedből is látszik, nem érdekel mit játszik a csapatod, már csak a csordaszellem meg az ital hajt benneteket.Lecsúsztatok a csapatotokkal együtt.
Ég és föld már régóta a két klub, körmENDről már mindenki csak múltidőben beszél, a Falco meg Európában viszi a magyar kosárlabda hírnevét.

Endre
Olvasó

A drapitokat meg más viszi. 😀

CsakazMTE
Olvasó

Veletek bem érdemes beszélgetni, egytől egyig hülyék vagyok, ha 5 iq-val több lenne a hozzád hasonlóknak akkor már repülő autók lennének.
Na sziasztok

Mendez
Olvasó

“Hülyék vagyok” 🙂
Végre megismerted önmagad! 🙂

Vulcano
Olvasó

A 2019-es döntő 3. meccsén olyan szinten szurkolt titeket le a 150 fős Falco tábor, még a hangotokat se lehetett hallani. Meg ugye az őszi meccsről is gondolom vannak emlékek. Mikor már elhittétek, hogy meg van a meccs aztán a Falco fordított. Olyan síri csendben voltatok mintha temetésen lettetek volna. Engem pedig a többi tábor véleménye nem igazán izgat.
Regnáló bajnok, kupagyőztes, BL csoportgyőztes, legnagyobb tábor, legtöbb szurkoló. Nem nagyon van okom mérgelődni csak mert pár körmendinek kisebbségi komplexusa van.

CsakazMTE
Olvasó

Engem sem érdekel mások véleménye, főleg nem a tiétek. Azért kíváncsi lennék ha mi nyertünk volna 3-0-ra a döntőben ti mennyire lettetek volna hangosak ?‍♂️ Itt nem veled van baj, meg a hozzád hasonló normális szurkolókka,hanem az olyan nagyképű balfaszokról mint Mendez vagy a hozzá hasonlók, de remélem itt lesznek akkor is mikor elfogy a pénz, igaz nem most lesz, nem 2-3 év múlva de egyszer elfogy. Ugye mindenki emlékszik arra a bb1 cikkre még régebbről hogy “Egy ország röhög a falcon” “Ingyenes lesz a falco meccs”. Akkor hol volt a hatalmas tábor? Voltatok 300-an meccsen. Ugyan ez lesz mikor… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A Kőrmendi kosárlabdázásnak egy nagy szerencséje van,hogy Szombathelyen van egy csapat a Haladás,és a fiatalokat jobban érdekli az oda szúrkolás.A foci elviszi a fanatizmust a Rohonci útra. És mivel körmendi kosárlabda és Szombathelyi labdarúgás is előbb volt mint a Falco igy könnyen kialakul oda vissza a Kőrmend-Haladás szúrkolói fúzió!

Marillion
Olvasó

Nálatok is van úgye a B közép ami létszámban és átlag életkoban is nagyobb,ez nem vita tárgya! De nálatok ugyanez van, csak a B közép tolja végig a tőbbiek csak felkérés /álljatok fel/ után ereszti ki a hangját hogy mindenki Körmendi! De más rigmusban ott sem segit be a tőbbség! Ja de igen…sőtét Zala,és Fasszopó Falco ez megy! Szombathelyen mikor hallottál minden sárga fekete szimpatizánst egyszerre fasszopó Kőrmendezni?!

Marillion
Olvasó

útáljanak csak mert Falco szúrkoló vagyok,eggyel tőbb csapat vagy kevesebb nem gáz, mint Fradista is megszoktam ezt az életformát!

Kasib Powell
Olvasó

Amúgy a szolnokiak miért keltik a feszkót?
Grat a Falconak, nem érdekeltünk vereséget, talán az élet visszahozza majd valamikor.

Knézy Ernő
Olvasó

Te miről beszélsz ?
Többségünk nektek gratulál stb,te meg írsz egy ilyet ??

Honvéd
Olvasó

Nem lehet saját véleménye?
Ha van valakinek saját véleménye, akkor már ő már bohóc?
Baj az ha kikel valaki a provokáció ellen?
Végre itt van egy normális falusi, többen vehetnének példát róla!!

PL
Olvasó

Falusi….leírta,hogy szombathelyi ???? istenem ?

Kasib Powell
Olvasó

Annyit kérdeztem hogy mi közötök van a két vasi csapat dolgához onnan keletről?

Én inkább tartom magamat vasinak és csak utána magyarnak, emiatt minden helyi sportsikernek örülni tudok, jobban mintha az ország más városa érné el azt, és igenis a Falcot is szeretem szombathelyiként.

Marillion
Olvasó

Ez igen,ezt keményen bevállaltad! Népszerűséged a Rába partján vajon ezek után milyen szinten lehet? Vas Megyei kosárlabdázás büszkesége ha két ilyen csapatot ad a bajnokságba! Kézfogás vállveregetés,ez vár rád ha falco szurkolóval találkozol!

PL
Olvasó

Semmi nem történik vele a Rába partján. Elsősorban Körmend szurkoló, ez a lényeg.

Marillion
Olvasó

Azt ne felejtsük hogy van az a kötelék ami igy vagy úgy de egyes esetekben vonzóvá tesz! A falco miatt megtörtént! Ezek jelen esetben a közös harci színek!

Aranyalba
Olvasó

200 🙂

Csippa
Olvasó

Sztem tök jó meccs volt, egy Perlrel nyert a Falco, de végig totál nyílt volt. Jah, és Kocsis tök nyugiban lenyomta a meccset, Konakov fején sokszor látszott a panik

Marillion
Olvasó

Konakov még mindig “csak” edző,de nincs totális szabad keze,nem egyedül meccsel, Okorn a főnök!

SárgaPárna
Olvasó

Amúgy ez nem sokon múlt, ha van Dellas…

Csippa
Olvasó

?

Gecse J. Márió
Olvasó

Újabb öngól! Szívesen! 😉 https://hunbasket.hu/merkozes/x1819/hun/hun_1133

SárgaPárna
Olvasó

Holnap adjátok át az erkölcsi aranyérmeket, tegyétek be a vitrinbe és kussoljatok!

Kasib Powell
Olvasó

Kenyeret és cirkuszt!

Marillion
Olvasó

Csak lájkot neki fel vagy le! Ne kesztyűzzetek vele,nincs miért!

PL
Olvasó

hova adjuk át? Nektek? ???

Marillion
Olvasó

Csak lájkot neki fel vagy le! Ne kesztyűzzetek vele,nincs miért!

SzhelY
Olvasó

megteszük köszönjük bár már nincs sok hely mertvan bent 7 kupaarany 3 bajnoki és megannyi ezüst és bronz a kupákból és a bajnokságbol nálatok mi a helyzet?

Marillion
Olvasó

Miből mennyi,igen taps gratuláció,senki nem vitatja el! De alapból hátrányból…1962 ill. 1980… 18 év. külőnbséggel gyüjtögetni! Legyünk már sportszerüek!

CsakazMTE
Olvasó

A nap fénypontja mikor a hatalmas falco tábor a meccs végén fejjel lefelé mutatják a szombathelyi zászlót ?már ezért megérte elmenni, balfasz banda

Mendez
Olvasó

Hát ez tényleg óriási öröm lehetett.
Tegnap még Falco-verésről írogattatok, ma meg valahogy egyikőtök sem akar a meccsről beszélni.

PL
Olvasó

Bemásolnád, hogy tegnap ki írt Falco-verésről?

Köszi!

Vulcano
Olvasó

Nálunk legalább nem kellett a vendégszurkolókat védeni a rohamrendőröknek, mint egyes helyeken.

Knézy Ernő
Olvasó

Egyes helyeken? Pofa megy nektek ,csarnokon kívül beszari ?

Knézy Ernő
Olvasó

Szolnokon is csinálták már ??

Vulcano
Olvasó

Szolnokiak szerencsére nem tudnak célozni. Múltkor is a saját játékosukat öntötték nyakon sörrel?

CsakazMTE
Olvasó

Ja még azt hozzá tenném hogy nagyba mutogatjátok a falco-hali drapit közben meg a halisták ott vannak velünk ?‍♂️

Mendez
Olvasó

Igen.
Halisták csakis a körmendi táborban vannak.
A szombathelyi szurkolók között még véletlenül sem lehet.
Ez is annyira tipikus körmendi megnyilvánulás volt…

CsakazMTE
Olvasó

Bocs, ahogy láttam 3 volt köztetek

Mendez
Olvasó

Mivel addig tudsz elszámolni így elég korlátozottak az esélyeid a pontos adatok közlésére.

Marillion
Olvasó

A Körmend jobban érdekli őket! Még az én Falco B közepes korszakomban is többen voltunk Fradisták akik Szombathelyiként Falco szúrkolók is voltunk és még az sem volt probléma házon belűl hogy az akkori társulat többsége meg Újpest szurker volt! A Falco vitt minket közösen előre! Igaz a zrikát adtuk kaptuk oda vissza,de aztán a szokásos kézfogás,és onnan már csak a Falco számított!

Yellowblack
Olvasó

Jól hangozhat a szátokból a mindenki szombathelyi

Lacataylor
Olvasó

Vonulunk,lengetünk ,,kikapunk…………..mte,,jaj…..

PL
Olvasó

ti meg kihúztok…. ferdén egy feliratot ?????

Mendez
Olvasó

Hallod ezt? ????
Ferde volt a felirat. ???
Ilyen elő ne forduljon többet.
Meg olyan se, hogy nem egyforma magas emberek állnak a B-középben.
Ilyen gonosz dolgokat elkövetni, most lehet aludni sem fogok tudni egész éjjel.

PL
Olvasó

Biztos hallja. De inkább olvassa.

Bemásolnád ki írt tegnap Falco verésről kamus Attika?

Köszi!

csakakörmend
Olvasó

Megjelent a nagybetűs lúzer kamukörmendi bérencPL loool ma is te vagy a gáton a legény pista boldog lesz hétfő reggel az irodán mert megmondtad a tutit mindenkinek is bb1en!!!!!!! ????
gyere mond ide nekem is újra lázadj és mesélj ki vagyok még itt ennyit fogsz tudni kb!!!!!! olyan egyszerű vagy mint az 1×1 barátom ……

crazybasket
Olvasó

Az a véleményem és NEM nagyképűségből írom, de nekünk ez egy meccs volt a kb. 50-ből, ellenben a körmendieknek úgy éreztem, hogy ez az “év” meccse akart lenni, mind a lelátón, mind pedig a pályán.
Az érmeket meg júniusban nem arra osztják, hogy éppen melyik tábor hogy szurkol egy adott meccsen.
Szép volt fiúk, extra volt Zozó, Hajrá Falco!?⚫️

PL
Olvasó

dehogynem nagyképűség. De nem baj, ez ezzel jár. Mint Szolnokon pár éve. De az sem tartott örökké, ez sem fog, és akkor megint jöhet a kongó aréna ?

Nem az év meccse Szombathelyen? Akkor azért blokkoltak a jegyvételnél szektorokat? Te meg az index fórumon azon örvendeztél, hogy jajjfefasza emberek ülnek a klubirodán, és ezt meglépték ???

Nem az év meccse? Amikor fostok, hogy ki vesz jegyet? Hát ez akkor mégse olyan meccs mint a többi! ?

Te az év vicce vagy ??? az indexfórumot miattad olvasom! ?

crazybasket
Olvasó

Képzeld, én sokszor elszoktam merengeni azon, hogy mennyire van értelme valóban fórumozni. De ilyenkor mindig megnyugszom, hogy van értelme!
Köszönöm!??

Motoros
Olvasó

Én is csak miattad olvasom, te kis huncut plázacica????

crazybasket
Olvasó

Ez a komment 200.000!?

Motoros
Olvasó

Alsó hangon?
Mendez fizet ?

Mendez
Olvasó

Fizetek motoros, nem vagyok olyan csóró kis lúzer, mint te. ???

egismte1
Olvasó

De, az vagy

Mendez
Olvasó

A jegyvásárlásnak mi köze van a meccshez?
Amúgy, mivel biztonsági szempontból kiemelt kockázatúnak számít a rendezvény, ezért azt is megcsinálhatná a biztonsági személyzet, hogy hiába van érvényes jegyed a hazai szektorokba, szépen kikísérnek a csarnokból.
A meccsre visszatérve, már régóta nem rangadó, kezd is kicsit unalmas lenni, hogy 10-ből 9-szer cumi van nektek.

szurkolo01
Olvasó

kar hogy csak az első félidő van fent médiaklikken

CsakazMTE
Olvasó

Mostanában mindig külön töltik fel a 2 félidőt kisebb idő eltolódással

Dudi
Olvasó

A lényeg a győzelem. A többi majd lesz jobb. A Körmend addig volt nyerő, amíg jöttek extra dobasok kintről. Igazi derbi volt, izgalmas, viszonylag sok hibával.
A Körmend legjobbja Kocsis Tamás volt, és Durázi, mi meg vhogy megnyertük a meccset..??

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez. Zozó első negyedben nagyon nem találta magát, de onnan felállva gyakorlatilag ő hozta elől ezt a meccset. Továbbra is lassan, ritmustalanul, pontatlanul játszott támadásban a Falco, akár az elmúlt meccseken, csak most hátul volt stabilabb, és ez elég volt a győzelemhez. Körmend az első negyeben ráijesztett a hazaiakra, megint felrémlett a harminc ponthoz közeli negyed, ami az utóbbi időben vereséget jelentett, de ami bement a második negyedben, az sorra kimaradt a másodikban. Később már nem éreztem, hogy az első negyedhez hasonló játékot tudna hozni a Körmend, de annyira akadozott a Falco játéka is, hogy nem… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

GRATULA Körmendre,
durván leszurkolták a hazaiakat.

A falcósoknak kellene már egy új szurkolói csoport, hisz idén még nincs ilyen…
pedig már eltelt tizenöt nap ebből az évből.

Knézy Ernő
Olvasó

A Falco tábor megafonja nem birta el a körmendi szurkolok hangját ?

Mendez
Olvasó

Isten tartsa meg jó szokásotokat még hosszú ideig, hogy a szurkoláshoz tudtok csak gratulálni egymásnak a Falco elleni meccseken!
Bohócok! ????

Knézy Ernő
Olvasó

Magyarázkódjál ,puszi?

JR.Benitez
Olvasó

Rouge ha itt voltál igazán szólhattál volna. Mert ezt akkor tudnám elfogadni ha itt voltál. Nettó baromság, de muszáj írnod vmit. Inkább a csodás Olaj drukkerekről mesélj akik saját játékosukat dobták meg sörrel…

Mendez
Olvasó

Rúzsos nem tudott itt lenni.
Baszkoknál van Barcelonában. ?

KD
Olvasó

Hello Rouge, megjöttél Baszkföldröl? Ja nem, Barcelonából.?

Vulcano
Olvasó

Fura. Múltkor Szolnokon az írtozatos hazai pálya ellenére bekövetkezett 15 pontos zakó közben olyan néma volt a szolnoki közönség, mintha temetésen lettek volna?

JR.Benitez
Olvasó

Ezt adom Vulcano. Nem zengett az a katlan???

Knézy Ernő
Olvasó

Érdekes amit írsz ,2018 júniusában meg ti voltatok csöndben, mikor Perry bedobta ✌️

Vulcano
Olvasó

Az legalább egy szoros meccs volt, és nem 15-el égtünk hazai pályán.

Lacataylor
Olvasó

Te F@zkalap,S@zdarab, a Sz@zarv@ssal,meg a Sz@rkovval,eggyeztettél .hogy mikor írj ,ámbár most ráértek ,mert a “(csapatod)” talált gyorsan covidost!!!!!!!!!!!

Honvéd
Olvasó

Ez is előbújt a köve alól

Marillion
Olvasó

Mentünk,csináltuk,és köszönjük Zozónak ,hogy győztünk,mert az a tény most már bátran kijelenthető,hogy ez tartósan fennálló formahanyatlás! Tuszkoljuk erőltetve csináljuk,és újabban már a hazai gyürűkre is szenved a támadójátékunk! A Kőrmendieknek is jár ezért a teljesítményért a gratuláció,végig meccsben voltak! Viszont Golomán Gyurit kikezdeni /szégyen rájuk nézve/ nem volt sportszerű,a Falco megkereste megfizetik aláirt,ez a profizmus,és nem mondhatják hogy épp az ő teljesítménye vezetett a Körmend vereségéhez! Itt megint vitatkoztok hogy ki szúrkoló és ki nem…A szurkolás mikéntjéről meg csak annyít,hogy nem minden kilátogató néző az szúrkoló is,és nem minden szúrkoló ultra is! Falco szúrkoló vagyok,de azt mindig is lehetett érezni,hogy… Olvass tovább »

Milos
Olvasó

A 15 éves kis takony szarháziak hozták a formát a hazai oldalon.
Egyszerűen senkik vagytok, és kibaszottul csodáltok minket.
Ui: a drapit hol hagytátok?

Mendez
Olvasó

?????

Pbask
Olvasó

De mit kell csodálnunk?

Mendez
Olvasó

A söprűgyüjteményüket.

Milos
Olvasó

Mendez, mendez.
Szopni jársz te ide.
Csodáltok minket, mert sosem fogtok egy körmendi tábor szintjéhez érni.
Érted bazdmeg? SOHA.
KörmEND. Minek van vége, te gyíkarcú?
A csapat megmutatta hogy negyed annyi pénzből is várat építünk.
Júdás geci faszát meddig szopkodjátok?

2lee14
Olvasó

Kicsit túlpörgöd a dolgot szerintem.

Mendez
Olvasó

Látom az agyvérzés kerülget huggyos.?
Azt kellene csodálnunk, hogy egy körmendi nevelésű játékost kórusban geciztek?
Ezt a szintet nem is szeretnénk elérni te istenbarma.
Teljesen érthető, hogy minden épeszű ember menekül abból a beltenyészetből.

PL
Olvasó

nem, mi csak szeretnénk ferdén molinót kihúzni! ????

Vulcano
Olvasó

Mi legalább megtaláljuk a wc-t és nem a nézőtéren könnyítünk magunkon.

PL
Olvasó

mi meg nem imitálunk majmot, hogy ezzel címlapra kerüljünk, mint racccisták…

Motoros
Olvasó

Joh. Silverhelyi az illető ????.

Marillion
Olvasó

Akkor is ezt irnád/irtad volna neki ha az nb1 be igazolva nem Falco,de Körmend sem, hanem egy harmadik?! Judás Geci…hmmm…Remélem Golomán Gyuri is szokta olvasni ráérős idejében a BB1 forumozóit! És alaposan megtervezi hogy a még hátralévő pályafutása alatt mikorra akar hazatérni! Igaz Patonay tanár úr /nálam mesteredző is/ el lett intézve!

Mendez
Olvasó

Nem kell ahhoz bb1-et olvasnia.
Hallotta saját fülével a meccsen.
Minden büntetőjénél kórusban kiabálták neki.
Ha nem a kopasz üldöz el valakit akkor megteszik helyette a szurkolók.
Pont egymásnak valók.

PL
Olvasó

Hazatérni? Annyi pénzünk sose lesz. Ő meg szereti a pénzt, ahogy a Benke. Ott fog játszani, ahol a legtöbbet kapja.

Vulcano
Olvasó

Te gondolom nem pénzért dolgozol a munkahelyeden…

panzer
Olvasó

Mutterod hozza haza épp, csak még bólogat egy kamionoson

Milos
Olvasó

Csúnya komment.
Nagyon csúnya.
Te egybites iq harcos ???

Marillion
Olvasó

A drapi? Melyik? Nálam van,csak mivel hogy már nem nyitottak ki a pénztárak meccsnapon,velem együtt jegy hiányában itthon maradt! De a győzelem drapival vagy nélküle megvan.

MAFCdrukker
Olvasó

Milyen drapi, Brigade? Ha jól láttam, egy USB, egy Ultras Szombathely meg egy magyar zászló volt kint, feliratát nem láttam tisztán.

Lacataylor
Olvasó

KiCSI CSIRA TE HÁNY ÉVES VAGY???????

Milos
Olvasó

Laci.
Ez egy olyan dolog amit Te sosem fogsz megérteni.
Majd elmesélem neked a következő összeröffenésnél?

Lacataylor
Olvasó

Sör;csak írd ki ,hogy hány éves vagy… hol voltál az utolsó bajnoki címnél…Apáddal mi már erősen csajoztunk ..ki emlékszik már rá…..

Milos
Olvasó

Laci.
És te hol voltál amikor 500 jegyet ingyen osztogatták, mert olyan okádék szar volt a csodafilkód? Akkor is csajoztál az apámmal? ha már a múltat emlegetjük ugyebár..????

RicsiVas
Olvasó

Ez a “csicska” tabor megint leszurkolt titeket hazai palyan. Az utolso 3 percen kivul tatott szajjal csodaltatok minket,a vizilo testu “capo”tok fel ala futkosott kinjaban. A koreorol nem is beszelve,soha a budos eletben nem fogtok ti ilyet osszehozni.
Tudod csapatot lehet venni,de mentalitast mar nem?

p.borisz
Olvasó

M1-t nézted?Ott szoktak agyat mosni…ja,ha nincs mit,az is gond…??

Vulcano
Olvasó

Én is remélem, hogy talán, TALÁN egyszer fel fogunk a csodálatos, világhírű körmendi szurkoló tábor bokájáig érni.

Mendez
Olvasó

Igen, csodálunk titeket, hogy lehet ennyi söprűt összegyűjteni egy csapatnak ?????

Suns
Olvasó

Hű, aztamindenit, koreó!!! Mennyire irigylünk bennetek! És most kukkants a tabellára 😉

Master1
Olvasó

Évek óta a legnagyobb büszkeségetek a vesztes meccsek utáni ,örömködés’. Egyenesen szánalmas amit műveltek.
Ez fóbia már, nem pedig mentalitás. Lassan 20 éve sehol sem vagytok, közötök nincs a bajnoksághoz, ideje lenne picit visszavenni!

PL
Olvasó

hm, tehát 2019-ben nem jutottunk döntőbe?
akkor ezek szerint az elvesztett bajnoki döntőtöknél se voltatok ti se sehol 2018-ban ?

Nem szánalmas egy csapat megünneplése, mi nem fordítunk hátat a csapatnak akkor sem, amikor nem megy, vagy amikor kikapunk.

Ma kb sehol se voltatok.
Egy 78 ezres város, és nem tudtok nézőszámot csinálni. Ennyi üres szék még egy Zámbó krisztian koncerten sincs ?

az lmbtq feliratot meg legközelebb úgy húzzátok ki, hogy olvasható legyen ???

Pancserok, kezdők,… ????

Vulcano
Olvasó

Milyen üres székek? Minden jegy elkelt. A helyszínen már vásárolni se lehetett. Hidd el sok szombathelyi ment volna még ki, hogyha a körmendi szurkolók a 350! vendégjegy mellé nem vásároltak volna be a hazai szektorban is. Szóval hiába 78 ezeres a város ha az Aréna meg 3 ezres. Egyébként jelezném, hogy ti 150 jegyet szoktatok küldeni.

Mendez
Olvasó

Huggyosok, hosszú-hosszú évek óta szánalmas módon csak a közönséggel tudtok foglalkozni a megyei meccsek után, az eredményről valahogy sosem akartok beszélni.
Amúgy marha gyenge volt ez a koreográfiának csúfolt valami, erre készültetek ennyire?

Senki
Olvasó

Igen gyenge volt főleg a tiétekhez képest… Jah bocs nem ide…

SzhelY
Olvasó

az eremény nem rossz én roszabra számitottam ti meg csak karatézzatok továb ha más szorakozásotok nincs

Endre
Olvasó

Te Attika hùzd ki a Szombathely zàszlòt fordìtva (megèrdemli) a kecske fejeddel. Utàna osztàlyozd a koreot. 😀

Marillion
Olvasó

Mi nem szoktunk egymásba belekötni,én most sem ezért vagyok itt ehhez hozzászólni! De a vendég mellett egy rendezői szakszóval ütközöi biztonsági szektort hagytak szándékosa üresen,illetve a vendég szektor alatt a két szektor mobil lelátót meg szándékosan biztonsági okok miatt sosem aktivizálja be a Falco! Mert ott ha hzai nézők lehetnének akkor rongyosra lennének leköpködve meg stb.

SzhelY
Olvasó

miért is ha nem tetszi ne nézd

Xero
Olvasó

Valaki légyszi magyarázza el nekem, hogy mi értelme van egy vesztes meccs után úgy örömködni meg ünnepelni a csapatot, mintha 20-al győztek volna? Engem tényleg érdekel ennek a dolognak a lélektana.. Ez csak valami önszórakoztatás, amíg nem mehet ki a tábor? Vagy Körmenden már az is győzelemmel ér fel, ha csak 6-tal kapnak ki? Szerintem ezt még a saját játékosaitok se nagyon tudják értelmezni..
Félreértés ne essék, megérdemelték a tapsot, de ez…

JR.Benitez
Olvasó

Egyszerű. Mert így nem égő a vereség. Minden valamire való tábor eljátszotta már ezt

Mendez
Olvasó

Pontosan.
Eljátsszák, hogy nem bántja őket a vereség, közben meg az agyvérzés kerülgeti őket, hogy a Falco évek óta cumiztatja a csapatukat.

egismte1
Olvasó

Téged meg az élet cumiztat

Mendez
Olvasó

Nem úgy érzem.
Szerencsére nem vagyok körmendi.

egismte1
Olvasó

Megint itt töltöd az egész estédet, mint tegnap? ???

Mendez
Olvasó

Ezt nyilván csak akkor tudhatod, ha te is így teszel. ?

egismte1
Olvasó

És folyamatosan írok is, mi? Kicsi bulibáró!

Xero
Olvasó

JR.Benitez! Á! Értem, köszi! 🙂

RicsiVas
Olvasó

Itt kezdodik a problema hogy nem erted. Egy szó: Mentalitas

Master1
Olvasó

Te nem értesz semmit…:) Két szó: DEMAGÓGIA, ÖNÁLTATÁS

Xero
Olvasó

Mentalitás? Mi a mentalitás? Hogy a vereség is jó? Mondjuk ez is egy mentalitás, de a gyerekemnek ne ilyen legyen.. ?

Redbid
Olvasó

Xero @ Azért a tiéteken kívűl, ami ugye “nem annyira” jellemző rátok 🙂 azért lehet ám ezt kicsit másképp is szemlélni. 🙂
Ki ki döntse el melyik illik jobban az elmult hetek hónapok történéseihez, kommunikációjához, ahol kis túlzással már már majdnem Európa tetejére volt tálalva a csapatotok, (ha jól rémlik Soponba már ti is akartátok vinni azt:) ami egyébként a nagy izgalomban most hirtelen majdnem elfelejtésre is került, szerencsére Crazyb. azért rátok annyira jellemző módon “szerényen” emlékeztetett, szóval ebből a szemszögből melyik is a kínosabb?
Öröködni azon, hogy legyűrtük “traktorosékat” 6ponttal vagy
azt megfordítva, nem érteni 🙂 🙂 🙂

Xero
Olvasó

Redbid! Látom, jó hosszan válaszoltál nekem, amit köszönök, csak a felét nem értem annak amit írtál. Úgyhogy csak a második felére tudok reagálni.. Persze, hogy örülünk, minek örüljünk, ha nem a győzelemnek? Mégha az egy egyszerű bajnoki is volt, mégis csak egy El Classico. De ez mostmár ebben a szezonban inkább egy kötelező győzelem kategória.. Nemzetközi meccsekre sokkal jobban felpörög a csapat, ami szerintem a kezdésen pontosan látszott is. Szóval én teljesen meg vagyok elégedve az eredménnyel. De az írásod szerint ti is tényleg relatíve örültetek az eredménynek és akkor ezért toltátok. Ezek szerint a tegnapi meccs mindenkinek jó volt!… Olvass tovább »

Endre
Olvasó

Egyszerű a csapat teljesìtmènye extra volt, ahogy 2019- ben is amikor a döntő 2. Meccsèn alul maradtunk. Inkább megfordìtanàm a a dolgot. Az a 20-30 40kg-os makàkò aki ugye a csodàlatos nagyfalco tàbor mièrt velünk van elfoglalva ès a vendègbe mutogat, mièrt nem a sajàt csapatàt ünnepli egy győzelem utàn?

Lajos
Olvasó

Csináld utána. Ja hogy nem tudnád. Nálatok 3 bohoc kellett vagy tobb (pontosan nem láttam)ahhoz hogy csinálja a hangulatot mert a “capo”tok erre nem volt képes egyedül. Talán majd legközelebb sikerül.

Lajos
Olvasó

Csináld utána. Ja hogy nem tudnád. Nálatok 3 bohóc vagy több (pontosan nem láttam) kellett hogy legyen hangulat mert a “capo”tok egyedül semmire se ment. Talán majd legközelebb sikerült?

p.borisz
Olvasó

A hangulat nagyon jó volt, ezt vártam. Mindkét tábor kitett magáért, ez kellene minden magyar meccsen. Ma egy Perl Zozóval jobbak voltunk,mert a többiek nem igazán találták magukat még.
A bírózásról elég annyi,hogy mindkét tábor felváltva szidta őket… egyszerűen azért,mert egy nagy kalap ?volt,ahogy fújtak…
Gratulálok mindkét csapatnak, jó meccset láthatták a nézők.
Hajrá Falco,hajrá Vas megye.

Milo
Olvasó

Hát, a Falco gyenge játékkal, de azért csak behúzta a végén, úgy tűnik nincsenek kint a hullámvölgyből. Konakov megköszönheti Perlnek, mert ma többször is belealudt a meccsbe. Váradi és Benke ma megmutatta, hogy miért nem, vagy csak rövid ideig lesznek légiósok. Perl viszont extraklasszis. Az új légiósról nem tudok mit nyilatkozni, mert lényegében semmit nem csinált, majd kiderül. Nem teljesen értettem, hogy Váradi mit kereshetett a végjátékban a pályán és Somogyi a padon. Nem tudom miért felejti el rendszeresen Somogyit a második félidőben Konakov. Ez a gyerek minden más csapatban 30-35perces játékos lenne. Elképesztő tehetség és nagyon stabil elől és… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Henry beteg volt, Paks ellen nem is játszott.

Vulcano
Olvasó

Reméljük minél előbb felépülnek és a covid többet nem fog közbeszólni.

Xero
Olvasó

Gratula Srácok! ?? Jó meccs volt, ha nem is olyan magas színvonalú.. de jó kis délutáni program volt. Grat Körmendre, jól tolták végig. A győzelmen kívül a legnagyobb pozitívum, hogy úgy látszik Zozó visszatért a helyes útra és nyeri vissza a betegség előtti formáját. Teddyt sajnálom, az én helyemről úgy tűnt bemutatkozásaként két “lóf*szt” fújtak rá.. De egyébként mindenki hozzátett ma, ki többet, ki kevesebbet. Gyurinak külön grat, hogy amúgy nem ő a legbiztosabb kezű büntetőző, de most mégis beveregette őket, ami nagyon kellett. Clarknak pedig valaki visszaadhatná az önbizalmát, mert látványosan kerüli, hogy ráemelje a 3-ast. Ja és ami… Olvass tovább »

Krokodildundee
Olvasó

Szeretnèk gratulàlni a magyarorszàgi kosàrlabda feltalálòinak,egèsz jòl küzdöttek.Az elsô negyedbe sza..ba nyùltak, ha ez nincs akkor nagyon sima meccs lett volna,de îgy legalább azt mondják megèrte kifizetni a jegyüket.Kicsit hiànyoltam a hîresen nagy körmendi ikonok sziporkázàsàt.Vannak csapatok ahol màr egy ilyen meccs is örömet tud okozni, ès örülnek, hogy még lèteznek, vannak csapatok ahol igazi sikereknek ès gyôzelmeknek is örülhetnek.

Szurker
Olvasó

Gratula a fiúknak a győzelemhez és Perl Zolinak a mai extrájához, nagyon kellett! Megmondom őszintén sokkal simább meccsre számítottam így, hogy volt egy hetünk rákészülni a rangadóra, de nem látszódott se frissesség, se koncentráltság, se semmi a játékunkon az első negyedben. Ezután feljavultunk, de annyira pontatlanul játszottunk egész meccsen, hogy az hihetetlen. Szerencsére van egy Zozónk, aki a hátára vette a brigádot és így hoztuk a vasi El Clasicó-t. A másik pozitívum az az, hogy végre jobban védekeztünk és nem kaptunk 90+ pontot, mint az előző meccseken. A vendégek pedig nagyon szépen helytálltak, jól felszívtátok magukat ellenünk és nekik is… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Nos,
Elképesztő hangulat uralkodott az Arénában. A körmendiek is nagyon kitettek magukért. Csak úgy izott a csarnok. Nem véletlen hiszen a legutolsó Szombathelyen, nézők előtt lejátszott, megyei rangadó az a 2019-es bajnoki döntő másosik meccse volt. Szóval erre már nagyon sokan vártunk. Egyik csapat sem játszott igazán jól, a Falco pedig talán a BL-ben szerzett rutinnak meg persze Perl Zoli klasszisának köszönhetően nyerte meg a végjátékot.
Gratulálok mindkét csapatnak és szurkoló tábornak. Bárcsak minden meccsen ilyen hangulat uralkodna.
Hajrá Falco!?⚫
Hajrá Vas megye!?⚫??⚫

PL
Olvasó

Jó meccs volt, és igen, jó lenne ha több ilyen hangatú meccs lenne! ?

Kasib Powell
Olvasó

Hajrá Vas!

piros-fekete
Olvasó

A második negyedben gyengék voltunk de egyébként nagyon büszke vagyok a fiúkra! Szép volt srácok! MTE

Pbask
Olvasó

1: Nem vagyunk kinn a hullámvölgyből, de Zozó extra volt.
2: Össze-vissza fujtak a jómadarak.
3: Nem szimpatikus Gyuri szidása Körmendi oldalról.
4: Az LMBTQ-s kiirás épp olyan undoritó volt, mint másik oldalon inkább Covidos legyek, bár igaz ami igaz előbbi nem okozott tömeges halálesetet.
Remélem többen magukra találnak közeleg a BL, és a csucaformánk ugy érzem szezon elején értük el. Két amcsi kis kosáriq-val verhetett volna minket. (Lásd 3 támadólepattanó, de szórogatták kintről)
Krisznek több percet adnék.
Ámen

PL
Olvasó

Krisznek én is szurkolok a több percért. Vagyis a még többért. Meccsek óta meghálálja.

Nem egy játékosotokon csodálkoztam, Perlen kívül mi van a többiekkel?

nezo828
Olvasó

Gratulálok a Körmend legiósainak, végig meccsben voltak, az viszont szerintem elgondolkodtató és egyben sajnálatos is, hogy 28 játékpercnek el kellett telnie az első körmendi részről beesett magyar kosárig (Durázi hármasa).

PL
Olvasó

ha van időd, nézd vissza az utolsó 7-8 meccsünket, hány magyar pont jött.
Ma én is hiányoltam, de ez van.

nezo828
Olvasó

Mindig nézem, illetve visszanézem a Körmend meccseit, sőt, ha nem a Falco az ellenfél szurkolok is és ami lehet még megdöbbentőbb nem érzem ezt “tudathasadásos” állapotnak. Abban pedig őszintén bízom, hogy a most remeklő U20-as körmendi csapatból sikerül a tehetségeket átmenteni a “nagy csapatba”.

Penge101
Olvasó

első kosár martinez volt, magyar

nezo828
Olvasó

Igaz! Honvéd nevelés a srác, az ő két pontján gyarló módon átsiklottam. Ezzel együtt tartom azt a véleményem, hogy ezen a meccsen a “körmendi magyarok” közül csak Durázi nyújtott jónak mondható teljesítményt.

SzhelY
Olvasó

ma fepu se sziporkázott és hát ugye egy magyarunk hiányzik de majd jobb lessz

GORECUBRBA
Olvasó

Ez a stokes ritka unszimpatikus egy pali.Golománt szidják ezek az ökrök,olyan szinten kellene lenni h vissza menjen játszani,feput meg nyugdíjazni kellene már.Perl simán kivégezte őket.Gyenge játékkal is meglett a meccs ha megint mindenki visszajut a szintjére simám meglesz a bajnoki cím és a kupa

donnarumma
Olvasó

Gratulalok a Kormend csapatanak…
Sztem mindent megtettek.. mas kerdes hogy mennyire fair hogy pl a Paks ellen nem így álltak a merkőzeshez…. Na nem engem zavar, max a sajat szurkoloknak egy kerdes..
– örülök Zozonak, bar messze van még a csúcsformátol
-Gyuri alakul
-Beni……. A KAPITÁNY megvárjuk
-Daddy, sajnalom 2 olyan faultot fújtak rá ami viccnek is rossz! Felugrott hengerében még csak a keze sem mozdult….
-a 3 rigónak gratulálok! Remélem Pistaát legalább megfejték lével…szégyelhetik magukat
Nem vagyok meggyőződve, hogy kint vagyunk hullamvolgybol!
Gratulalok a csapatnak a gyozelemhez

Milo
Olvasó

Nem akarlak megzavarni, de az új légiós mindkét faultja az volt. Kérdés nélkül. Persze a csarnokból nézve én is sokszor sok mindent máshogy látok. Nézd majd vissza. Az első teljesen egyértelműen, kérdés nélküli fault volt, a második is bőven fújható kategória.

PL
Olvasó

Bravo Fiúk, Szép volt Körmend!
A szurkolás is extra volt!

Kikaptunk,de nem vagyok csalódott. A Paks elleni 1pontos után inkább attól tartottam, hogy gond lesz a küzdeni akarással. Nem volt! Az utolsó percig nyílt volt a meccs.

Ezt a formát meg kell tartanunk a soron következő Deac, Nyíregy, Alba elleni hazaiakra. Ha így jàtszunk, behúzható meccsek lesznek. Aztán jöhet Mócsán beépítése is. Utàna meg bármi lehet.

Falconak persze gratula, akkor lépett elő Perl vezérnek, amikor kellett.

Vágvölgyi úr, ha már fotókat készít, csinálja normálisan. Hogy lehet egy koreot felénél lefotózni? ???

Hajrá Körmend!

Ui: Sárgapárna, ha kiírtad volna, hogy országos hazai… ???

2lee14
Olvasó

Olyan meccs lett belőle amilyet vártam. Szoros! És ez így volt rendjén! Hangulat szintén parázs. Gratula mindkét csapatnak! Amit pedig Perl Zoli művelt, arra most ma még szavakat nem találok! Tovább az úton, hajrá Falco!??

JR.Benitez
Olvasó

Nem volt jó meccs… Rajtunk látszik mit akarunk de lassúak pontatlanok voltunk. MTE meg ha tud szépen kollektiven is támadni, akkor a 2 pici fekának miért engedik rzt a sok agyatlanságot. Fepunak 23 perc alatt nem volt tiszta helyzete. Ez a támadó játék kritikája.

SzhelY
Olvasó

az edző hiányzott ezekben a szituációkban mert leugatta volna őket nagyon egyénieskedtek sok volt a felesleges betörés

JR.Benitez
Olvasó

Dehogy. Minden meccsen ezt csinálják

Zvezda
Olvasó

Jobb volt a Körmend, mint vártam. Grat nekik, de nem lehet pusztán a 3-sokra építeni.
Perl Zoli megint megmutatta magát a körmendieknek. Gondolom kétség nincs.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés