Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási küzdelem után került előnybe a Szolnok

Hosszabbításban dőlt el a találkozó.

Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely h.u.: 81-77 (13-20, 14-15, 22-9, 15-21, 16-12)

Rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
V.: Kapitány G., Papp P., dr. Mészáros B. (Faidt M.)

Szolnok: Warner 21/3, Badzim 16/6, Kovács 2, Subotic 20/3, Taiwo -. Cserék: Pongó 8/6, Rudner -, Gibson 9/3, Zsíros 5/3, Juhos -.

Falco: Anderson 16/12, Váradi -, Benke 8, Bruinsma 14, Keller 7. Cserék: Perl 25/3, Barac 7.

1-1-es állásról folytatódott a finálé, a Szolnoki Olajbányász – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely párharc. A hazaiaknál nem léphetett pályára az előző mérkőzésen kiállított Marjan Cakarun.

Keller jó védekezése után Bruinsma kosara nyitotta a találkozót, Badzim válaszolt egy közelivel. Mindkét oldalon volt egy-egy eladott labda, majd Anderson állt bele egy triplába (2-5). A vendégek kezdtek jobban, a szerzett labdákból sorozatosan jöttek a gyorsindítások (2-7). Bár megvoltak a lehetőségei az Olajbányásznak, azok kimaradtak, Anderson pedig újabb hármast küldött a helyére (4-10). Továbbra sem találta a támadójátékát a hazai csapat, és bár voltak jó egyéni megoldások, nem tudott közelebb férkőzni Gasper Potocnik alakulata (9-15). Keller tett vissza egy támadólepattanót, míg a túloldalon Subotic forgatta be az emberét. Juhos sportszerűtlen hibája után már kilenccel mentek a vendégek, a negyed utolsó kosara pedig Gibson nevéhez fűződött. 13-20.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

Perl már az első támadás során betalált a második játékrészben, de ezután közel két percet kellett várni a következő sikeres kísérletig, Pongó dobott egy triplát (16-22). Továbbra is a védekezés dominált, Perl, majd Warner köszönt be. Kettejük dobópárbaja következett, 20-27-re ment a Falco a negyed derekán. Egy szerzett labda után Subotic ziccerezett, ötre közelítette meg az ellenfelét a Szolnok, Gasper Okorn kért időt (22-27). A kis szünet után Kovács rakta fel a labdát, ezzel már háromra zárkózott az Olajbányász, azonnal jött Perltől a válasz (24-29). Warner egy óriásit zsákolt, ráadásul Barac faultolta is közben. Megnyílt az út az egyenlítés lehetősége előtt is a hazaiaknak, ám Badzim eladta a játékszert, Perl pedig sikeresen tört be a túloldalon (27-31). Innen már csak a remek formában kosárlabdázó Perl talált be, növelte az előnyét a félidőig a Falco. 27-35.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

A fordulás után teljesen más arcát mutatva jött ki az öltözőből a Szolnok, egy 7-0-ás futással egyre közelítették meg a szombathelyieket, ráadásul Badzim ziccere után a fordítás is meglett (36-35). Bruinsma állította el a vérzést, de jött Subotic saroktriplája (39-37). Bruinsma a hatodik pontját szerezte, egállal fordultak az utolsó tizenöt percre a csapatok. Zsíros fejezett be szépen egy akciót, majd egy triplát is bevert, a találkozón először öttel vezetett a Szolnok (44-39). Bruinsma büntetőivel lopták a távolságot a vendégek, Badzim három szabaddobással válaszolt (47-42). A felvonás végére sem változott a játék képe, megőrizte előnyét a piros-fekete együttes. 49-44.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

Subotic növelte a csapata előnyét rögtön a záró etap elején, Barac tett a közösbe egy közelit a másik oldalon (51-46). Subotic jól játszott, egy újabb duplát értékesített, majd Perl vétett egy támadóhibát, de Badzim nem tudott büntetni, ami után Barac dobhatott a vonalról (53-48). Anderson állt bele egy hármasba, kettőre csökkent a szolnoki előny. Subotic csak az egyik büntetőjét küldte a helyére, majd Bruinsma ziccerezett egy gyorsindítás végén, időt kért az Olajbányász (54-53). Warner csinált egy 2+1-es akciót, öt és fél perc volt hátra (57-53). Anderson középtávolija beakadt, ahogy Badzim triplája is, öttel léptek meg a Tisza-partiak (60-55). Perl és Keller révén egyre zárkózott a Falco, ám utóbbi a kosarát követően nem sokkal kipontozódott (60-59). Subotic ezúttal is csak egyet dobott be a megítélt kettőből, két perce maradt a feleknek a döntésre (61-59). Anderson szinte lehetetlen helyzetből egalizált, megint Subotic állhatott a vonal mögé, viszont most bement mindkettő (63-61). Elhibázta a támadását a Szombathely, ami után Badzim is próbálkozhatott a büntetőről, de az egyik kimaradt (64-61). Egy perc maradt, Gasper Okorn időt kért. Kovács Péter is kipontozódott, Perl pedig büntetőzött (64-63). Badzim triplakísérlete leszédült, de Perl is elrontotta a ziccerét. Öt másodperccel a vége előtt Suboticnak ütöttek oda a sárga-feketék, aki az elsőt bedobta, a másodikat kihagyta (65-63). Perl robogott végig a pályán és harcolt ki egy faultot. A hátvéd ezúttal is hibátlan maradt, 65-65-re módosította az állást. Gasper Potocnik hívta magához az övéit, 1.9 másodperc maradt az órán. Most nem tudott kosarat szerezni az Olajbányász, jöhetett a hosszabbítás. 65-65.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

Remekül kezdte a ráadást a Szolnok, Warner ziccere és Pongó öt pontjával meglépett héttel a hazai csapat (72-65). Gasper Okorn időkérése után Perl talált utat a gyűrűig (72-67). Warner betörése megint kosárral zárult, ezúttal Anderson válaszolt egy triplával (74-70). Badzim emberrel együtt küldött a helyére egy távolit, amire Bruinsma 2+1-es akciója érkezett, ám a megítélt büntetőt kihagyta (77-72). Másfél perccel a vége előtt támadhatott a Szolnok. Badzim most nem tudott kosarat szerezni, Bruinsma lopta a távolságot (77-74). Warner verte meg az emberét, erre viszont már nem tudott reagálni a vasi együttes (79-74). Benkének ütöttek oda tripladobás közben, aki mindhármat értékesítette (79-77). Öt másodperccel a vége előtt Subotic állhatott a vonal mögé, aki mindkettőt bedobta, ezzel pedig gyakorlatilag megnyerte a mérkőzést a csapatának. Óriási küzdelem után került újra előnybe a Szolnoki Olajbányász. 81-77.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

HIRDETÉS

346 hozzászólás

346
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
136 Comment threads
210 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
123 Comment authors
BossesyKováts ImreHorváth SándorRedmanhp12 Recent comment authors
Bossesy
Olvasó

Jó küzdött az Olaj és jó látni a csúszást-mászást, hogy odateszik a játékosok magukat. Most elsősorban Kovács Petin, Gibsonon és Warneren láttam, de mindenkinek gratula!
A Falco erős csapat és (nekünk) óriási szerencse, hogy ennyire mellényúltak a légiósokkal. Bruinsma/Anderson/Barac egyszerűen nem légiósszint (mégha az első kettő most azért magához képest ponterős volt is), egyértelműen ez nyithatja meg a kaput az arenyérem felé.
Szép lenne a hálót Szombathelyen levágni, de végülis most már elég 50 százalékos győzelem/vereség arányt hozni a bajnoki címért. Ennek ellenére mindent bele kell adni idegenben, ki kell használni, hogy a nyomás az ellenfélen lesz.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért ezek a gyenge légiósok 3-an tegnap dobtak 16+14+7 pontot. 77/37.
Perl extra 25. Keller+Benke+VB 15 pont.
Tegnap nem a légiósok okozták a bajt

Bossesy
Olvasó

Bizonyára elkerülte a figyelmed, hogy odaírtam:
“mégha az első kettő most azért magához képest ponterős volt is”.
A gond az szerintem, hogy kb. ennyinek, azaz 14-16 pontnak kellene lenni egy jobb légiós pontátlagának, míg náluk nagy szó, extra, hogy most ennyit dobtak (és a többi mutatóban sem tudnak kitűnni). Ha szerinted nincs gond velük, akkor semmi probléma, mindenkinek lehet bármilyen meglátása, ilyen légiósokat kívánok minden évben az ellenfeleknek 🙂
Mellé lehet nyúlni a légiósokkal bármelyik csapatnál, nálunk is volt már rá példa, de hogy nem egy, nem kettő, hanem három ilyen (szerintem légiós mércével szerény) szintű legyen az eléggé ritkaság.

Tomi
Olvasó

Ezt okorn szarta/szarja el a filkónak. Szörnyen gyenge edző és emberként is unszimpatikus. Nem az egymásért küzdést meg a játék tiszteletét tanulják tőle, hanem az arroganciát meg a hisztit látják. Nem játszatja a fiatalokat, nem küzd érte senki. Nem tud a meccsre reagálni, nem tudja a játékosokat motiválni. A nagy semmire van mérhetetlenül nagy arca, mint a kis tejfölös szájúnak.

Black Bird
Olvasó

Nagyon nem értesz hozzá, ha valóban így gondolod.

PL
Olvasó

Senki se nyilatkozott tegnap?

hp12
Olvasó

Gasper Potocnik: – Elsőként köszönetet szeretnék mondani a szurkolóinknak, hogy támogattak minket a nehéz pillanatokban. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, nemcsak a mostani mérkőzésért, hanem az egész idénybeli teljesítményért. Akkor sem adták fel a srácok, amikor bajban voltunk, és sokan most a meccs előtt sem hittek bennünk. Megmutatták, hogy nagy a szívük, küzdöttek, és bizonyították elkötelezettségüket a klub színei iránt. Nagy elismerés jár nekik, nagyszerű karaktert mutattak, ám ez csak egy meccs volt, el kell gyorsan felejtenünk, és készülnünk a következőre. Gasper Okorn: – A harmadik negyed döntötte el a meccset, a nagyszünet után nem reagáltunk megfelelően a Szolnok nagyon-nagyon… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Köszi!

ez honnan? vagy benéztem valamit?

hp12
Olvasó

NS

Ballabolla
Olvasó

Erdekes vagy lehet nem is erdekes, hanem termeszetes, mennyire reszrehajlok vagyunk, mi, szurkolok, ha a sajat klubunkrol van szo. Ez igy is van rendjen. Szolnoknal a profi edzoi pszichologiarol beszelnek sokan. Szerintem epp ez hianyzott a 2. meccsen. Az elso 5 percben Potocnik legalabb 3 ingerult reklamalasa apro, lenyegtelen tortenesek miatt, ez ulhetett ra a sajat csapatara, a jatekosokra, emiatt lett aztan Cakarun hulyesege, nem pedig Varadi Benedek miatt. A szineszkedes masik tema, elfogadom, hogy ez ellenerzest valt ki a szenvedo fel oldalarol. Viszont azaz ebbol fakado ellenpszichologia most jol sult el a 3. meccsen. Az egesz varos utalata mellett… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Minden menegállapítással egyetértek.

PL
Olvasó

ez nagyon szép, csak nem a hosszabbítást számolják, hanem a győzelmeket.

ha bunkó akarnék lenni: senkit sem érdekel, hogy hosszabbítás vagy nem.

a győzelem a lényeg.

Ballabolla
Olvasó

Ez így van! Ezért 2:1 oda ? én a meccs utáni hangulatra utaltam, hogy a fejekben valahogy simább győzelemként van meg Szolnokon, ahogy Szombathelyen is simább vereségként. Pedig a tények alapján döntetlen meccs volt, hosszabbítással.

PL
Olvasó

akinek van esze, az tudja helyén kezelni a győzelmet is.

En most is azt mondom, hogy ez nem egy teljesen lefutott döntő, bár tény, a Szolnok most egy nagy lépést tett felé.

Biztos vagyok benne, hogy lesz 5.meccs. De ha Okorn továbbra is ezt a taktikát folytatja, akkor nem hosszabítasban fogja behúzni a Szolnok, mert a fiai teljesen kifaradnak… Batran kellene nyúlnia a fiatalokhoz, ha pár percre is.

Naffalco
Olvasó

Mindkét szolnoki meccsen rendkívül gyengén játszott a csapat, és igy is egál meccset tudtunk játszani mindkét alkalommal. Hétfői meccs hazai pályán kötelező, szerdán pedig van egy harmadik dobásunk. Ha végre jo napot fog ki a csapat, akkor ez meglehet, persze számolni kell azzal is, hogy mar mindenki elkészült az energiájával.

PL
Olvasó

a tegnapi meccsen nagyon látszott, hogy nálatok páran tényleg a fenekükön vették a levegőt. Főleg a hosszabbítâsban tűnt fel.

Bossesy
Olvasó

“szerintem sokan ugy gondoltak akkor, hogy ez egy sima Falco gyozelem lesz egy csordogalo meccsen.”
Jééézusom, ilyet írni!
Csendben csordogáló bajnoki döntő Szolnokon, ahhhaaaa….. :-)))))
Másrészt biztos lehetsz benne, hogy SENKI sem gondolt Falco győzelemre akinek piros/fekete vér csordogál az ereiben, főleg nem 10-15 perc jétákidő után amikor a meccse fele még hátravan.

Ballabolla
Olvasó

Felreerthettel…. En nem a mecs elottre irtam ezt, hanem a szunetnre kialakult addigi jatek alapjan. Nagyon keves pont volt, 27-et szerztetek es nem ugy tunt, hogy fel tudtok allni abbol a helyzetbol. Legalabbis a lelatorol ez erzodott.

Bossesy
Olvasó

OK, elhiszem, Te úgy érzékelhetted a másik oldalról. Sokat számít a hazai pálya, Szombathelyen lehet, hogy a csapat nem tudott volna ennyire felpörögni, de hazai közönség előtt nem lehet kifogás, menni kell, küzdeni, hajtani, harcolni….győzni.

ójajj
Olvasó

Ez a pàrharc az 1991-es Olaj-Zte döntő analógiája. Akkor 2 hazai nyögvenyelős győzelem és egy sima idegenbeli zakó után az olaj behúzta a 4-et idegenben. A bajnokság előtt a cél mindkét esetben a legjobb nyolc volt. Akkor sem a legerősebb, hanem a legnagyobb kohéziójú csapat lett a bajnok. Szerintem most is így lesz…

Redman
Olvasó

Ma nem lesz cikk a tegnapi meccsről? Hiányolom. Hátha azóta Benedek is dobott gólt.

szolnokbasket
Olvasó

Ja! Még egy fontos dolog, amit mindig elfelejtek!

Valaki vegyen már egy normális cipőt ennek az Okorn mesternek, mert nagyon gáz a fekete tesco-s öltönyéhez az a világosbarna tornacipő.Vagy kérjen Gyuri bától, bánom is én.

Ha lesz 5. meccs lehet viszek neki.

Motoros
Olvasó

De legalább jól áll neki a Zakóóóó??

Lehetne az új neve Mr.ZAKÓÓÓÓ?

Savariás
Olvasó

A zakót nem 3 vagy 4 pontban, hanem 26-ban mérik! ?

fanaticfantastic
Olvasó

Maradjunk szerények. Ne essünk az ellenfélnél ,eddig látott hibába! Hajrá Szolnok!

Mendez
Olvasó

Már megtettétek.

fanaticfantastic
Olvasó

Látod. Hiába a békülékeny hangnemem. Egyszerűen képtelen vagy felülemelkedni a kicsinyes,gőgös természeted adta hozzászóláskényszereden. Írogass. Befejeztem a veled és hozzád hasonló,szombathelyiekkel való kommunikációt.Legalábbis amíg ismét nem b.tok fel teljesen.A normális kommentelők előtt pedig emelem a kalapom. Ők korrekt emberek. Nem az arcoskodás ,hergelés az ami vezérli őket. Ne feledd. Magamtól,sértőt soha nem írtam. Mindíg reagáltam csak a buckázásaitokra,sértegetéseitekre. Ezt mindíg meg is fogom tenni. Amilyen az “adjonisten,olyan a “fogadjisten.”

Horváth Sándor
Olvasó

Fogyatékos vagy. Röviden tömören.

Mendez
Olvasó

Többes számban írtam nem csak rólad volt szó.
Olvasd el szépen az ilyen agyhalott rúzsos meg rolex társaid megnyilvánulásait.

Havercsávo
Olvasó

Ezzel az eredménnyel a Szolnoké 80% bán a bajnoki
cím!!!!
Sárgapárna, hol a nagy pofád???

Ewing
Olvasó

Esetleg vki kisegít egy linkkel, hol lehet a tegnapi szolnoki meccset visszanézni? Egy percet nem láttam belőle a ragyogó időpont miatt..köszönöm! ?

hp12
Olvasó
Ewing
Olvasó

Köszi!! ?

hp12
Olvasó

Szívesen, én is csak késő este itt tudtam megnézni.

PL
Olvasó

300!

most már tényleg szeretnék egy bb1-es tollat! ?

Rouge
Olvasó

Eddig fizikálisan és mentálisan voltunk erősebbek…most már morálisan is.

Az a csapat, melynek kapitánya hazai pályán provokál és színészkedik,
idegenben pedig összetojja magát,
az morálisan szétesik és onnantól kezdve
vége a játéknak.

“… minden ország támasza, talpköve
A tiszta erkölcs, melly ha megvész:
Róma ledől, s rabigába görbed…”

Innentől kezdve csak az a kérdés,
hogy a negyediken vagy az utolsó mérkőzésen húzzuk be.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

oilers
Olvasó

Igen igaz de nekem még ők a favorit, tartom azt a szezon elejei általános vélekedést h ezt a blre összerakott csapatot 3x nem lehet megverni, nekem hatalmas elégtétel h a színészkedésre KOSÁRLABDA-val vágtunk vissza, ami ezután még lehet az nekem már csak hab a tortán!

Doki
Olvasó

Szerintem is veszélyesek,bármikor feltámadhatnak. Legyünk szerények és nyerjünk!!!! HAJRÁ OLAJ!!!!!

Csakaszombathely
Olvasó

Ebben azért ne legyél ennyire biztos.

Ezt a morálisan szétesett csapatot csak hosszabbításban tudta megverni a mentálisan és fizikálisan erősebb Olaj…..
( hogy a te szavaidat használjam )

De ez a fajta gondolkodás persze nekünk jó, remélem, ezzel a túlzott magabiztossággal lép majd pályára az Olaj hétfőn.

Rózsabimbó
Olvasó

Ne reménykedj ebben a túl magabiztos Olajban!
Ha nem Potocsnik lenne az edző, akkor sem lenne magabiztos az Olaj, tudván azt, hogy a Falco egy nagyon jó csapat, otthon játszik és otthon ritkán kap ki.
Egy esélye lehet az Olajnak, ha a kevesebb rotációjuk miatt elfáradnak a meccs végére!
Szerintem jövő szerdán dől el a bajnoki cím sorsa, reményeim szerint ismét egy emberfeletti küzdelem után!!!
Hajrá Olaj!

Mendez
Olvasó

Büszkék lehettek magatokra, hogy a gyászoló családját gyaláztátok, a halálát kívántátok.
Szépen bemutatkoztatok, megmutattátok, hogy milyenek is vagytok valójában.
Egy mocskos kőhajigáló alpári csürhe banda.

Rózsabimbó
Olvasó

Csúnya dolog a hazudozás!
Szégyelld magad!

Sin City
Olvasó

Hazudozás? Nocsak. Ki hazudik? Tegnap személyesen hallottuk a szolnoki készenlétisektől, hogy a “bátor kőhajigáló banda 7-8 tagját is fülöncsípték utólag? Miért szerinted? Kockacukor osztogatásért? Primitív állatok, amiből volt a csarnokban is bőven… az első félidőben amikor a Falco vezetett, egy szurkolást nem hallottam tőlük, csak a b…. Váradi ment, a mutogatás, a kinyomtatott Váradis poszterek lobogtatása… A második félidőben már Olaj vezetésnél már tényleg volt fergeteges hazai szurkolás, és végre nem csak a Falco játékosok szidásával voltak csak elfoglalva. meglátásom szerint az ellenséges hangulat nem volt akkora tényező, hiszen az első félidőben simán vezettünk, bár Benin lehetett látni hogy nem… Olvass tovább »

PL
Olvasó

elég aljas dolog olyan dolgot felemlegetni, amelytől minden joerzesu ember elhatárolódik. Az a pár ember, aki megemlegette az Édesanyját, az pár ember.
Te meg általánosítasz.

ejjha
Olvasó

Most volt lehetőségem megnézni a mérkőzést semlegesként. Szolnoki szív győzött. Gratulálok az Olajnak.
Zozo nagyon jó volt. Váradi idegeit tönkretette a jogos szolnoki ellenszenv. Ha már ilyen tökei vannak színészkedni, akkor most illett volna azokkal a tökökkel jól játszani.

makelovenotwar69
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! Félelmetes akaraterővel játszottak, sokkal jobban küzdöttek a győzelemért mint a Falco. A Cakarun eset látszólag teljesen felpörgette a csapatot – ill. ha ebben Potocnik meg a stáb munkája is benne van, akkor jó pszichológusok. A Falco jobban kezdte a meccset, valamiért lefagytak a szünetben… Perl mellé ma sem tudott senki felnőni, Váradi pedig valószínűleg érezte, hogy ő volt aki miatt vért ivott a hazai csapat és teli nadrággal játszott. A Szolnokban az utóbbi meccseken gyengélkedő Subotic magára talált (ugye a jugó partizánvér, haláláig küzd a társaiért), Warner is többet tett le mint eddig, Badzim (aki mostantól Badzsim… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“… A Falco jobban kezdte a meccset, valamiért lefagytak a szünetben…”

Egy újabb óriási hiba Mr. Okorntól.

A falcónál két játékos játszott jól:
Zozo és támadásban Anderson.

A második félidőt nélkülük kezdte a falco…

…sőt, ha jól emlékszem Anderson egyáltalán nem lépett pályára a harmadik negyedben,
holott ha a harmadik negyed elejét megnyomják,
a hét pontos előnyt megduplázhatták volna,
és akkor jó eséllyel le is van zárva a történet.

KD
Olvasó

Forditva írtam, most látom: win or go home helyzet természetesen.

KD
Olvasó

Hazaúton volt idöm gondolkodni a mai történéseken. Sajnos Perl Zolin és korábbi teljesítményéhez képest Andersonon kivül senki sem nyújtott jó teljesítményt, de azért a csapat erejét mutatja, hogy ezzel a gyenge játékkal is végig partiban voltunk és csak a hosszabbítás döntött. Szerintem Cakarun ide vagy oda, a két szolnoki meccs hasonlóan szoros volt. 5. meccs fog dönteni, mert itthon egyszerüen jobb doboformát mutatunk. Azon pedig nem mi leszünk az esélyesek. De ha egyszer azok a tartalékok elöjönnek, ami benne van a csapatban és képes lesz 4-5 ember jó játékra egyszerre, akkor még « go home or win » helyzetben is lehet keresnivalonk.… Olvass tovább »

Sin City
Olvasó

.

Aranyalba
Olvasó

Én fel nem tudom fogni ezt a betlit. Eddig dupla-duplák, ma pedig dupla 00. Biztos pokol a Szolnoki csarnok, de attól, hogy 2000 ember kiabálja, hogy buzi vagy, meg lebegtetnek egy Váradi fotót az Oscarral a kezében, attól még a 0 pont 3x perc alatt vicc. Azért láttam én Dávid Kornélt, Shanont, Simon Balazst ilyen ellenséges hangulatban is jól játszani.

Pbask
Olvasó

Minden ember más.
Beninek ezért nem való külföld sem. Szilinek viszont való,sokkal lazább karakter.

szolnokbasket
Olvasó

Ezen Warner gyereken nem tudok napirendre térni.
Mi hozta ki belőle ezt a mai játékot?
Mi? Nézők? A teltházas hangulat?
Basszus ha így tud játszani, akkor rohadtul ideje volt megmutatni mit tud.
Vagy csak az formaidőzítés??

Natko
Olvasó

Én azért nem dicsérném ennyire,rengeteg labdát elszort most is.

Csabcsi
Olvasó

☝?
2:1

Rolex
Olvasó

Köszönjük kisköcsög,hogy a legjobbunk a te aljaságod miatt pihenhetett egyet,hogy hétfőn a szádba tegye…?
Nyomorék váradi…

Kukker
Olvasó

Micsoda alja vagytok!

Mendez
Olvasó

Boldogok a lelki szegények…

Sin City
Olvasó

Köszönjük buckalakó értelmi színvonaladnak megfelelő hozzászólásodat. Hétfőn egyenlítünk, majd megyünk a hálótokért….

Rolex
Olvasó

Jól van sárgahúgy gyertek csak????

Sin City
Olvasó

Megyünk bucka… a 3. piros-fekete hálóért…

Zsé
Olvasó

60 év alatt 2. ?? Hogy te milyen gyökér vagy…

Rolex
Olvasó

Tradíció sárgahúgy…
Ez az ami nektek sose lesz.
Apropó tegnap Csaki nélkül nem győzni jöttetek volna a ligetbe?
Mert pár napja ezzel ugattátok teli a fórumot.
Kicsi sárgahúgy..??
❤️?

2lee14
Olvasó

Az ami meg nektek sose lesz, az az értelmes és kulturált megnyilvánulás.

Mendez
Olvasó

Ezektől ilyet ne várj…ennyi agyhalott trógert hogy tudott egy helyre összesöpörni a szél?

Black Bird
Olvasó

Gyökér vagy.

Mivanmivan
Olvasó

Elsőként azt kell, hogy mondjam (elolvasva mind a 260 kokmmentet), nagyon korrekt volt a többség, lecsillapodtak az indulatok, az enyém is. Őszintén mondom, nagyon sajnálom, hogy Perl Zoli a Falcoban játszik, és itt nem őket lebecsülve. Fantasztikus játékos, akár Hanga nyomába is léphetne. Zozónak egy európai top bajnokságban lenne a helye. Alázatos, szimpatikus, jó kezű, gyors és végtelenül képzett, magas kosárintelligenciájú játékos! Gratulálk a mai teljesítményéhez (is). Olaj: iszonyatosan nagy küzdést láttam, talán ez volt az első meccs, ahol Gibsont is igazán harcolni láttam. Óriásit védekeztünk a Falco játékosain. Óriási húzás volt, hogy Kellert és Bruinsmat Warnerrel es Gibsonnal fogatta… Olvass tovább »

oilers
Olvasó

Alapvetően igazad van Perlel kapcsolatban de azok a betörései amik az egyik fő fegyvere azt nem fújják mindig nemzetközibe és most sem fújták, sztem kicsit lassú, vagy inkább megfordítom h ne legyek negatív, inkább a testi erejét használja mint a gyorsaságot, ha fel tudná gyorsítani egy kicsit, abszolút nemzetközi karrier, plusz hiányolom a betekerem minden kicsavart testhelyzetből úgymond bravúr dobásokat, ha ezen tudna dolgozni…. bármi is lehetne

Roland
Olvasó

Kellert nézve ilyen mikor a pénzedet lehúzod a budin, fuss Forest fuss….????

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Sosem értem mitől jó, mitől drága, mitől válogatott…??? Bocs.

maxx
Olvasó

Keller sérülten játszik. Ha nem vele lennének heten, akkor át se öltözne.

Rolex
Olvasó

Csodáljatok minket,sárga alattvalók!
Hajrá Olajbányász!!!
❤️?

ldd
Olvasó

Fa@ szopó

2lee14
Olvasó

Azt azért nem, de gratulálok a mai győzelemhez! Méltósággal veszítünk, te is próbáld hasonlóképpen viselni a győzelmet!

Roland
Olvasó

Ha az a takony nem fetreng a földön ma bajok az Olaj!!!!
Okornak meg egészségére kell egy pár deci mire ez törlődik ?

ldd
Olvasó

fasszopó

Ewing
Olvasó

Tudd már legalább leírni rendesen…

red-black01
Olvasó

A sors vagy az élet furcsaságai és nagy fintorai meg logikátlanságai közé tartozik, de lehet hogy legalább másik két dolog mellett ez a fetrengés is közrejátszhat majd abban hogy a Szolnok lesz a bajnokok. Nem biztos, de közrejátszHAT. Mégpedig azért, mert ezt a sorsdöntőnek tűnő szituációt a Falco úgy egészében véve nagyon rosszul kezelte le. Az edző, a stáb, a vezetőség, a játékosok, és Váradi saját maga is. Ebből valószínűleg az utolsó két kategória, de főleg Váradi nem önmaga döntött így. Amit ha már így alakult és megtörtént ami megtörtént, akkor azt a szombathelyiek a maguk javára fordíthatták volna okosan.… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Kiegészítésként csak annyit, hogy azért is írtam hogy ez a “fetrengés” még sokba is kerülhet, mert ha nincs ez a történet, akkor a mai nap lehet másképp alakul.
Ezt előre a meccs előtt le nem mertem volna írni es nagy hülyeségnek is tűnt volna, de egészében véve a Falco részéről ez az elrontott reagálás és helyzetkezelés lehet sokba fog kerülni.
Ha a mai meccs normál mederben folyik, lehet más az eredmény. És akkor teljesen más a 4. meccs is.
Hogy miért?
Teszek bele egy kis túlzást is és röviden csak annyit:
ha valaki “csibész”, “zsivány”, vagy elnézést kérek de “g@ci”, akkor konzekvensen legyen az ?.

Zsarkov
Olvasó

“Bojan Subotic : Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után, de egy biztos: rendkívül büszke vagyok a csapatunkra, a hatalmas szívünkre. Akár megnyerjük ezt a párharcot, akár alul maradunk, végtelenül büszke vagyok erre a csapatra. Hogy mi volt a kulcs? Ez az Olaj Csarnok! Itt a kulcs mindig is a védekezés, a védekezés és a védekezés! Nagy energiával, agresszívan játszottunk, nyomás alatt tartottuk a meghatározó játékosokat, ez vezetett ma minket győzelemre. Meg persze a szurkolóink! Óriási köszönet a Tiszaligetbe látogató szurkolóinknak, akik ilyen varázslatos légkört teremtettek! Nem emlékszem, játszottam e valaha ennél csodálatosabb közönségnek!”
Ebben minden benne van…

Redbid
Olvasó

Nem gondoltam volna, hogy a Szolnoknak Cakarun nélkül lesz esélye, de nagyot védekeztek, hatalmasat harcoltak és megcsinálták!
Másik oldalon meg ma úgy tűnt sokaknak mintha nagy lenne az orca, de aztán lehet éppen az ellenkezője volt, és inkább több kislánynak is túl szoros volt a sárga bugyi?
🙂 🙂 🙂

A végén még teljesül a sárgák óhaja és tényleg ott avatnak bajnokot! 🙂

Mendez
Olvasó

Nem lehet valami felemelő érzés azoktól a kislányoktól is söprűt kapni.

Redbid
Olvasó

Persze, persze tudjuk, már ezerszer elmondtátok, hogy minket lenyomni az maga a csúcs, körülöttünk forog minden. 🙂 A gond csak az, és ezt észrevehetbéd, az idő a valóság most egy kicsit éppen már errébb jár. 🙂 Apropó, rájöttetek már mi a tradíció lényege az eredményekkel párhuzamosan?? Vannak szövetségesek, vannak!! Tudod akivel valamilyen szinten kapcsolatot ápolsz, és adott esetben számíthattok egymásra is. Bár, hogy tudnád hiszen neked is nagyban köszönhetően jelenleg nálatok inkább ellenségeket látok! Mondjuk ezt akartátok nem???? Vagy mit gondoltatok, berúgtátok mindenkinél az ajtót, lefasszopóztatok mindenkit, és azt gondoltátok, hogy ez így majd rendben lesz? Hát nem, nagyon nem!!… Olvass tovább »

Kukker
Olvasó

Lehet korán örülsz!

Sin City
Olvasó

Mit játszott ma a csapatod gumicsizmás?
Ja… tényleg. Nem is játszott. Söprűt font ???

Mendez
Olvasó

Cuki ez az öribari a szolnokiakkal, tényleg. 🙂
Kivéve mikor videohamisítós sztori volt.
Akkor mindenféle csalók voltak.

Dudi
Olvasó

Azt hiszem, nagyon okosat akartál mondani, de nem biztos, hogy sikerült. Én tisztelem az ellenfelet, de csak a Falconak tudok szorítani, BÀRMI is történik. Ez a szurkolók sorsa…. nem csak az enyém, nem csak a Tiéd, minden szurkolóé.
??

Gézuka
Olvasó

Ez igen, ez nagyon jó meccs volt! Falkónak még emberelőnyben sem megy idegenben. Méltóképpen képviseli a bajnoki döntő színvonalát. Brusztolós, harcos, kemény. Le kell zárni hétfőn, nincs mese.

Perl nagyon jó játékos, stabil. Megtanult fainul büntetőzni. Nagyon kilóg a csapatból, de kiváló játékos. Nem pofázik, nem méltatlankodik. Fegyelmezett, egyenletes teljesítményt nyújt a padról.

Player
Olvasó

Milyen erdekes a sport! Ket napja meg egy “szarnyalo” Falco keszult az egyik legjobbjat veszitett, kedvet vesztett Szolnok ellen. Persze szamitani lehetett arra, hogy az Olaj fogcsikorgatva kuzd majd. Igy is lett. A vasi szurkolok koran orultek a multkori meccs utan, az akkor osszeeso Szolnok ellen nagyon nyertek, de ahogy ma lathato volt, ez nem ert tartos sikert. Multkor szinte az egbe emeltek szurkoloi a Falcot.Annal nagyobb lett ma a csalodas. Benke 10/2, Varadi 5/0 Keller gyenge teljesitmeny ha serult, ha nem stb. Igy nez ki egy “szarnyalo csapat” teljesitmenye? Perl igen, o ma is tette a dolgat. Lassan valoban… Olvass tovább »

Tarifa
Olvasó

Sokan ekézitek Taiiwot. Szerintem igazatok is van. Ha én dönthetnék Juhos vagy Taiwo. Akkor az utóbbi mellett állnék ki. Sokan nem emlékezhettek rá de előttem van, amikor Góbi Richárd hozzánk került eléggé esetlenke volt. Aztán egy nyári szünet után más ember tért vissza. Rá 1-2 évre a konkurensünk elvitte.
Vigyazzunk Taiwóra!

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyon jó volt ma ismét szolnokinak lenni. Gratulálok. Nagyot küzdöttetek! Voltak hibás fújások is,de most nem volt annyira perdöntő. (mondjuk a végén a Badzimra fújt 3 dobás,amit Benke mind be is varrt,,,kivétel. Mert azon elmehetett volna meccsünk,talán). Viszont olyan szintű “belenyúlás” nem volt a meccsbe amiért bármelyik oldal hisztizhetne. Jó olvasni a fórumot. Angyalok lettünk mind. (egy két kivétellel). Csatlakozom én is: Minden tiszteletem a Falco szurkolóknak,akik személyesen is buzdították a csapatukat,nálunk. Megkérem a szolnoki szurkoló társakat,hogy legyenek úriemberek. Fogadják a szombathelyi gratulációkat,minden foghegyről odavágott fricska nélkül. Közeledjünk egymáshoz! Volt ami volt. Mégiscsak sport. Nem érdemes vitatkozni,főként ha a másik… Olvass tovább »

kapuskiraly
Olvasó

Legyen hétfőn Szombathely az új Egerszeg!!!!! 9121! Hajrá Olaj!

Piroska
Olvasó

Na egye fene, akkor én is ott leszek hétfőn. Remélem Csaki hálót vág majd:D
MTE

Mendez
Olvasó

Végre egyszer nem azt kell végignézned, ahogy nálatok vágják. 🙂

donnarumma
Olvasó

Gratulálok az Olajnak, megérdemelten nyertek.
Ennyi gyenge teljesítménnyel nem lehet meccset nyerni!

Jon
Olvasó

Egyetlenegy Perl Zolival nem lehet, nem is fogunk bajnokságot nyerni. Kicsit Váradit is sajnálom, mert annyit nem tett, hogy ő legyen a fő bűnbak. NEM Ő TETT SPORTPÁLYÁRA NEM VALÓ, SPORTOLÓHOZ NEM MÉLTÓ DOLGOT. A többiek egész egyszerűen csak felvették (ma is) a fizetésüket az első szolnoki meccshez hasonlóan. Andersonnak lett kb. tűrhető meccse, kár, hogy nem értek sokat a triplái. Amúgy nem sokban különbözött ez az első meccstől, ahol szintén csak Perl nyújtott kiemelkedőt. Bruinsma a 14 pontja ellenére olyan volt, mint egy antihős, a mindent melléhajigálásával. Barac meg mintha nem is lett volna, de Benkének is lesz mit… Olvass tovább »

Zsé
Olvasó

Szakértő úr! “NEM Ő TETT SPORTPÁLYÁRA NEM VALÓ, SPORTOLÓHOZ NEM MÉLTÓ DOLGOT”. Ha jól értem, akkor a kis patkány cselekedete az sportpályára való és sportolóhoz méltó dolog. Uhhh… Ráadásul annyi vér sem volt a p.ncijában,hogy kiálljon és elnézést kérjen.

Rouge
Olvasó

Bruinsma?
Hát az ő szar játékán aztán végképp ne csodálkozzatok.

“Rouge
…És kit cserélnek be négyes-ötös posztra?
Lake sérült, a fiatalokat nem építették be…
Ezen fog a falco elvérezni.
Bruinsma nem fogja bírni a terhelést,
figyeld meg.
Tetszik
40
Nem tetszik
Válasz
2021.05.08. 17:14

donnarumma
Olvasó

De fogunk, csak figyelj!

Németh Róbert
Olvasó

Azzal kezdem, hogy nem olvastam egyetlen kommentet sem. Nem vagyok kiváncsi a szitkozodásokra Gratulálok a szolnoknak. Úgy gondolom, hogy igazából az első fèlidőben dönt el. Gyengèn játszott mind kèt csapat, de föleg a Szolnok, ha egy kicsit jobban dobott volna a Falco akkor nem 8 hanem 18 pont lett volna közte szünetben ami azt lehet elèg lett volna. A második fèlidőben a Szolnok jobban akarta a Gyözelmet.Nem èreztem, hogy a birokon múlott volna, kicsit több volt a technikai a Falco ellen, főleg Subotic műesèse, de nem ezen múlott.Kedden mondtam a fiamnak, hogy mi gálázhatunk itthon 20-30 ponttal, ha Szolnokon mindig… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Idén eddig 4-2 ide… minden szoros meccset mi nyertünk, a Falco a 2 simát…, ez nem lehet véletlen, mentálisan, akaratban erősebbek vagyunk.., az esetleges 5. meccsen, a pokolban nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk…, ha mégis, akkor megemelem a kalapom Perl Zoli előtt

donnarumma
Olvasó

Ezt en is így látom, azzal a különbséggel hogy nem tudom elkepzelni,hogy az osszes ki-ki meccset elbukjuk

Csakaszombathely
Olvasó

Ebben a pokolban azért ne legyél ennyire biztos, bár tény, hogy innét mi már egyszer sem veszíthetünk.

A pokolról:
– az alapszakaszban erős bírói támogatással tudtatok otthon nyerni, már nem emlékszem, 2-3 meghatározó játékosunkat is kipontozták a rigók
– most, az első meccsen egy letaglózás ( Warner ) utáni, időn túli kosárral nyertetek
– ma pedig hosszabbítás után szereztétek meg a győzelmet

Szóval, nem biztos, hogy az a pokol akkora pokol. Lehet ott keresnivalónk – de ehhez hétfőn itthon nyernünk kell, és az nem lesz egy egyszerű történet.

Zsarkov
Olvasó

Pokol lesz, hidd el…, a mai csak egy szolíd babazsúr volt ahhoz képest, ami szerdán lesz… ha lesz…, de néhányan már ma is teleszarták a gatyájukat…

ldd
Olvasó

Látom, nem figyeltek az orákulumlra…
A köv. 2 sima FALCO.

Waczak
Olvasó

Gratula a csapatnak ! Zozó a legjobb országon belül! Nem hivatalos hírforrás szerint szeretne Szolnokra jönni ! (Tiszavirág Fesztivál) Különben lehetne a Király Berkics után ! Váradinak most nem adott szerepet a rendező ! 00 ! Ja nem tudta hogy milyen porondon van !? Csak az OLAJ !!!!

olaj75
Olvasó

Na végre süllyed a zászlóshajó ami közpénzzel van töltve,ennyi pénzből sehova sem jutott. Szánalmas Zsoldos gyülekezet. Sárga g…k

Rouge
Olvasó

Csak jelzem:
a Sport2-n most kezdődött az
Indiana Pacers-Washington Wizards,
az előbbiben Justin Holiday-jel.

Akit kineveltünk az NBA-nek.

oilers
Olvasó

Az egyetlen ember a földön aki egyik évben Magyar Bajnok és a következő évben NBA bajnok. 🙂 Nem is lesz ilyen még egy, ez is biztos:)

oilers
Olvasó

Szívesen!!! 🙂 🙂

ldd
Olvasó

Meg a f@szomat…

heyho
Olvasó

Grat a Szolnokiaknak, megerdemlik ezt a bajnoksagot. A Falco jatekosai Zolit kiveve meg magukba nezhetnenek, hogy van aki a szivet is fel tudja vinni a palyara, nem csak a penztarcajat.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! Nagy küzdelemben megérdemelten csikarta ki a győzelmet! Váradi úgy láttam nem lett Tiszaliget kedvence…

kapuskiraly
Olvasó

Dehogynem. A szerzett pontjait megtapsolták mindet.

Savariás
Olvasó

Most már a Szolnok az esélyes egyértelműen, bíztam benne hogy Bruinsma nem lesz ugyanolyan xar mint legutóbb Szolnokon. Ez bizony csapajáték (lenne), csak Perl Zolit sajnálom nagyon.
De még azért senki ne osztogassa az aranyérmeket ide vagy oda….sztem.

VinceCarter.15
Olvasó

Most már ők az esélyesek de
Hajrá. Falco!

Jon
Olvasó

Pont inkább az egyéni extrák hiányoztak, amik a Szolnoknak meg jöttek. Perl volt extra egyedül.

nazol
Olvasó

Szentimentális dolog talan, de ez a mai a mi győzelmünk is. Szívszorító volt a hangulat.
Nehéz bármit mondani…
Hajrá Olaj!

atibácsi
Olvasó

Napsütéses idő, szelíd meleg, forró hangulat, távolodó pandémia, Olaj diadal… Mi kell még egy munkahét végére? … Sör! Hideg sör!

donnarumma
Olvasó

Egészségetekre, igyatok!

Nanate
Olvasó

Engem nem fog zavarni ha csak 3 hazai meccset nyerünk! Akkor ki is lesz a bajnok?

ldd
Olvasó

Szerintem Falco.

Endre
Olvasó

Gratulàlok mind a kèt csapatnak, jò meccs volt! Tovàbbà a nagyvàrosi kollègàknak akik büszkèn “pòtkocsiznak”, taktikailag megevett titeket a meccs kezdetètől. 😉 Gyuribànak javaslom, ha Hanga vèletlenül szabad lenne ugorjon el èrte a magyarnàdaljai taxival, vagy aktivizàlja a Lacikàt aki körmendi. Csak, hogy minden falusi meglegyen szòljon a nàrai, tàplàni, püspökmolnàri, stb. ultràknak, hogy Szolnokon sem kell csendben nèzni a szivattyùt. 😉 😀

MTE

Beniben
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! Sírjál Jenő!!!
Nyerjétek meg, akár már hétfőn Csakival a fedélZeTEn!

szolnokbasket
Olvasó

Köszönjük a bíztató szavakat!

Jockey Ewing
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak! Most Cakarunért küzdöttek! Gratulálok Perl Zoltánnak! Hajrá OLAJ! Kétszer.nem veszithetünk!

Olajheart2
Olvasó

Mert csodák pedig vannak!!! Felemelő érzés volt ahogy meccs végén felállva tapsolt velünk Berkics Laci a király Tóth Attila és Judik Béla akik megnyerték nekünk 30 évvel ezelőtt az első bajnoki aranyérmet! Akkor is ott voltam és most is a lelátón! MÚLT ÉS JELEN! ÖRÖKKÉ OLAJ ❤?

Olajheart2
Olvasó

Köszönöm a Csapatnak ezt a mai győzelmet!!! ❤?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés