Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási izgalmak után nyert Körmenden a Paks

75-70-ről fordítottak a vendégek a végjátékban.

Egis Körmend – Atomerőmű SE 75-76 (19-21, 25-23, 17-15, 14-17)

Bajnokság, 17. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Győrffy Pál Attila, Török Róbert, Horváth Csongor Béla (Balogh László György)

Körmend: Stokes 16/9, White 8/3, Martinez 5/3, Szavics 4, Gordon 7. Cserék: Takács 7, Ferencz 7/6, Durázi 15/9, Krivacsevics 6.

Paks: Brown 11/9, Frank 3, Taylor 23/9, Goins 7/3, Buljevics -. Cserék: Kovács 8/3, Kis 10/6, Brzoja 14.

Szavics rögtön a találkozó elején faulttal együtt értékesített egy kosarat, igaz, a plusz egy ráadás kimaradt. Több lehetősége is volt a paksiaknak az egyenlítésre, mégis Martinez triplája akadt be, így hamar 5-0-ra lépett meg a Körmend. Frank 2+1-es akciójával meglettek az első vendég pontok is, de Szavics újabb közelit tudott értékesíteni (7-3). Elkapta a ritmust az ASE, amely még a vezetést is át tudta venni, amit meg is tartott, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (10-13). Jót tett a szünet a házigazdának, Stokes triplája már a fordítást jelentette, ezután viszont 7-0-t ment a Paks (15-21). Ferencz Csaba hármasával kezdte meg a felzárkózást a Körmend, de ennél több kosár már nem esett az első tíz percben. 19-21.

Taylor és Brozja kosaraival indította a második negyedet a Paks, ezzel pedig tovább tudta növelni az előnyét, Takács faulttal együtt értékesített ziccere a legjobbkor jött hazai szempontból (22-25). Stokes kosarával meglett az egyenlítés is, majd Takács tett hozzá kettőt, időt kértek a vendégek (27-25). Ezúttal nem tudott váltani az ASE, fokozatosan növelte a távolságot az Egis Körmend (32-25). Sikerült elállítania a vérzést a paksiaknak, sőt, egy nagy rohammal ki is egyenlítettek a félidő vége előtt. 44-44.

Brzoja három büntetője beesett a fordulás után, Gordon szépített a túloldalon, White kosarával pedig újfent a hazaiaknál volt az előny (48-47). Továbbra sem találtak fogást egymások a csapatok, Taylor büntetőivel 50-52-re ment az ASE. Két körmendi tripla is beesett, időt kért Petar Mijovics (56-52). Többször is tudtak volna egyenlíteni a vendégek, de végül a körmendiek jöttek ki jobban a patthelyzetből (60-56). A hátralevő egy percben tovább faragtak a hátrányukból a vendégek, izgalmas negyedik negyedre volt kilátás. 61-59.

Kovács rögtön egálra hozta a meccset a záró felvonás elején, miközben White csak az egyik büntetőjét tudta értékesíteni (62-61). Kovács nem hibázott a vonal mögül, előnybe került a Paks, kilenc perc volt hátra. Felváltva változott a vezető csapat kiléte, amikor minimálisan, de ellépett az ASE, időt kértek a hazaiak (65-69). Durázi triplája akadt be, ráadásul Gordon is hozzátette a magáét, újfent fordított a Körmend (70-69). Durázi zsákolni is tudott egyet, amire Kovács csak egy büntetővel tudott válaszolni a kettőből (72-70). Újabb körmendi kosár következett, az utolsó két percre 75-70-nel fordultak a felek. Taylor csökkentette a távolságot, ráadásul eladták 47 másodperccel a vége előtt a labdát a hazaiak (75-72). Egy paksi időkérés után a légiós megint eredményes tudott lenni, mindössze egypontos előnynél támadhatott a vasi csapat. Ferencz triplája kimaradt, a túloldalon pedig Taylor harcolt ki két büntetőt. Bement mindkettő, ezúttal hazai időkérés következett, de már csak 0.8 tizedmásodperc maradt az órán. Stokes kísérlete rövid lett, ami azt jelentette, hogy az Atomerőmű SE idegenben legyőzte az Egis Körmendet, ezzel megszakítva a vasiak hatmeccses győzelmi sorozatát. 75-76.

75 hozzászólás

75
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
29 Comment threads
46 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
pályaszélsőnyolcmegnyolcArtur DokiMotorosMarillion Recent comment authors
pályaszélső
Olvasó

GRATULÁLOK a Körmendnek a szép sorozatért és a tegnapi teljesítményért! A meccset nem Körmend veszítette el,hanem a JÁTÉKVEZETŐK vették el a Győzelmünket?! Még az utolsó Paksi támadásnál is a Tailor-nak adták a dobást,holott nyakon könyökölte az őt támadó Körmendi játékost,tehát nekünk kellett volna dobni büntetőt! Már a mérkőzés elején,amikor láttam a Bírókat egyszerre tudtam, hogy ellenünk fognak fújni,főleg Győrffy személye miatt, mert Ő a legkorruptabb, a legarogánsabb így a leghülyébb,maffiázó bíró a kosárlabda bírák között! Remélem egyszer elkapják és jól megverik!!!Minek van ott a komiszár,aki engedi a “játékvezetők egyénieskedését “tele jogtalan fújásokkal” pl. Pefu ellen a második félidő elején /3pontot… Olvass tovább »

Artur Doki
Olvasó

Hihetetlen szezont futunk…
Talán minden idők legszarabb teljesítménye,küzdünk a playout elkerüléséért,de verjük a Deacot,az Albát idegenben és a Körmendet odavissza…( ha a 2-2 hosszabbításos zakót meg az 1pontos zakót a javunkra billentettük volna,akkor a rájátszásért birkózhatnánk…tudom: ha meg volna nincs)

Marillion
Olvasó

A Kőrmendi szúrkolókat kérdezném,hogy mi a véleményük arról hogy /Motoros/ aki szintén Kőrmendnek szúrkol, soha nem értékeli a csapata teljesítményét! Akárhol játszik a csapata a tudósitás alatti kommentelők között soha nincs! De ha a Falcoról van valami akkor ráharap!

PL
Olvasó

Miből gondolod, hogy Körmend szurkoló? komolyan kérdezem. Itt kb mindenki azt mond amit akar.

Kérdésedre válaszolva: én átugrom a kommentjeit. A Falconál is. Mit tudok vele csinálni, itt a nicknevem mögül? Semmit. Sárgapárnához is hozzászoktam. Minden csapathoz van köthető idióta. Csak abban is kezdek biztos lenni, hogy egy Olaj nevű nem mindig szolnoki, a Körmend nevű sem mindig körmendi…szimpla hergelés, szimpla kattintásnövelés, fórumpörgetés.

Jotanács: ne idegeskedj ezen. Felesleges. Foglalkozz a jatékkal kapcsolatos kommentekkel.

Marillion
Olvasó

Nagyon igazad van,hiszen egyszer sem irta oda sem a mondandója elejére sem a végére,mikor megjelent a fórunon hogy hajrá Kőrmend!UI.Veled is szívesen beszélgetek!

Motoros
Olvasó

Marcsiii, Körmend kis ö😍

Motoros
Olvasó

Marcsiii nem tudsz kimenő hívását indítani, vagy smst küldeni?
Le van tiltva a telód?
😂🙂😂🙂

Ne szÚrkolj, telefonálj💋

Marillion
Olvasó

Sms-t is csak névre szolóan. Ha hívok vagy írok akkor megtisztelem azzal is hogy megszólítom,név van? nincs! Akkor innen nincs tovább úgy látom! Olvass el másokat is hogy megvilágosodj hozzám képest mások hogy irják a mondataikat,se ékezet se semmi és még ennél is rosszabb,azokba miért nem kötsz bele!

Motoros
Olvasó

Eddig is Motorosnak hívtál, ezután is jó lesz ez.
1x életedben légy Férfi és emeld fel a telefont, ne légy 54 évesen ilyen gyerekes🙂

Marillion
Olvasó

A szúrkoló kettőnk közül én vagyok,tőlem oda van írva hogy hajrá Falco,tőled meg egyszer sincs! Szúrkolsz valamelyik csapatnak vagy csak egy kötekedő trollnak vagy leszerződve?!

Motoros
Olvasó

A számomra fontos és hiteles csapatoldalon megtalálod a hozzászólásaimat, ha végre összefutunk azt is elárulom, hogy milyen név alatt írok oda.
Hidd el, a bb0on kivul is van élet 🙂

Traktoros
Olvasó

Egy kormendi f@skalap ihletett,
csak tovább fejleszettem e rímeket😂
Eltünok majd vele együtt
Körmenden a mix most nem gyütt👨‍🌾

Vesszen az EMTÉESZ🐒🐒🐒

Traktoros🚜🚜🚜🚜

PL
Olvasó

Na az Aréna utcai Óvoda Nickgyártó Katica csoport is újra itt 😂

szóval ha Motoros eltűnik, te is eltűnsz? jajjjj, bántjaaaaa a csapatoooomaaat a csúnyaaaa Motoroooooos… 😭😭😭😭

maradj nyugodtan! engem nem zavar, rímelj nyugodtan 😃 párnát is megszoktuk, veled se lesz gond 😂

Marillion
Olvasó

A legnagyobb baj itt hogyha mindenki az ilyen fórumot még a jóízlés határán bellűl használná akkor most nem emlegetnénk Sárgapárnát,motorost ,meg az újonnan érkezőket akik azért vágnak úgyanezzel a fegyverrel vissza nekik mert elegük van az olyanokból akiknek a saját csapatukról soha sincs véleménye csak uszítni jelentkeznek be mint az emltettek! Az renben van hogy ezért vagy azért nem kedvelik egymást és a csapatukat a szúrkolók,de ez nem vezet sehova!

Motoros
Olvasó

Nincs pénz a telefonodon?
Várom az smsed marcsiii 😂

Marillion
Olvasó

Tel.szám, név nélkül!…Csak személyesen! Aki kiváncsi a másikra az meghívja egy betérőbe…én megtettem! Én adtam erre alternatívákat! Volt már olyan hogy személyesen teljesen más a vélemény a másikról! Hát ha nem jön össze a betérő akkor tudod mit verselj tovább! A többség itt jól el van velem és viszont nekem ez a lényeg!

Motoros
Olvasó

Marcsiii, te vagy rám kíváncsi, akkor keress meg te💋

Marillion
Olvasó

Miért kell keresni egymást? Mondunk egy helyszint és mindketten odamegyünk!

Motoros
Olvasó

Figyi nem 82őt írunk, hogy a Vas Népén keresztül üzengetünk, pl. várlak pénteken este 8-kor a szökőkútnál🙂

PL
Olvasó

szép, de traktoros? meg a megszokott falusizás? meg a társai?
Küldöm sok szeretettel Gencsapátiba, Náraiba, Püspökmolnáriba…meg mintha a csapatotok legjobbja se született szombathelyi lenne?
Öngól.. naaagy öngól.

De engem nem zavar traktoros. Akkor a Motoros is tolja nyugodtan a rímeket. Itt az irodalmi színpad 😃

Marillion
Olvasó

Traktorosnál nem akad el a mondanivaló,egy szúszra végig olvasható! Benne meg van erre a stílusra az X faktor. Hajrá Falco!

PL
Olvasó

Akkor olvasgasd 😃 Motorost is 😃

Marillion
Olvasó

Kezdem megszeretni ezt a fórumot!Motoros,traktoros,… vajon lesznek-e követök?

Motoros
Olvasó

Csak a legnagyobbakat próbálják utánozni, hízik a májam, ez a legjobb visszigazolása annak, hogy jól csinálom!
Köszi 💋

Traktoros
Olvasó

a f@skalapból jöttél rá?
nincs is oly nagy problemad!😂
Ha segitettek fatylat ra,
Tátsd ki szád a pista vár👨‍🌾

Vesszen az EMTÉESZ🐒🐒🐒

Traktoros🚜🚜🚜🚜

Motoros
Olvasó

Viselkedjé gyerek mert kihúzom a routert💋

Natko
Olvasó

Ez a meccs egy kalap sza…..R volt,kellett a pofon megérdemeltük a vereséget.Hajrá Körmend!!

Tom84
Olvasó

Az, hogy egy csapat (Körmend) rosszúl játszik, nem menti fel a három fasszopó mocskos trógert, hogy gusztustalan módon csaljanak. Fepu, emelem kalapom előtted és sajnálom, hogy 36 évesen, hazai pályán,0 tekintélyed van a bíróknál. Ez felháborító!!!

Endre
Olvasó

Gratulàlok a Paksnak teljesen megèrdemelten nyertek.

Endre
Olvasó

Megvertük magunkat…

Traktoros
Olvasó

Motoros es pista látta,
Jól fogott a Traktor átka!
Máskor kisebb legyen az arc
nem fáj annyira a kudarc😂

Vesszen az EMTÉESZ!🦧🦧🦧
Traktoros🚜🚜🚜🚜

Dobey
Olvasó

Ezt nagyon jól leírtad! Ráadásul Körmenden nagyon sokan élnek traktorozásból. Ez nekik külön fájhat.

SzhelY
Olvasó

ez valami irodalmi szakkör

Mendez
Olvasó

Fenomenális! 🙂

SzhelY
Olvasó

neked nem a soproni mecshez kéne kommentárt írnii?

Mendez
Olvasó

Írtam oda is, de te akkor adj tanácsokat ha azokat magad is betartod és nem fröcsögsz a Falco cikkek alatt.

PL
Olvasó

atttika, dél van, edd a növényeket, szilverhelyen nincs hús 😂😂😂😂😂😂😂

Mendez
Olvasó

Pistike ez a silverhelyezés nem kicsit megmosolyogtató egy söprűs-huggyos körmENDitől. 🙂

SzhelY
Olvasó

mikor is wc száju

Mendez
Olvasó

Mikor fröcsögtél Falco cikk alatt eszemínusz?
Hányat másoljak ide neked?

SzhelY
Olvasó

amennyi van és tedd oda a te trágár stílusu HOZZászóládaidat is

Marillion
Olvasó

Sajnos esély nincs rá hogy ez a fórum a sportszerűség határain belűl maradjon! Én megjelenek bármelyik tudósítás komment falán de mocskolodó lekezelő és uszító stilushoz nem adom a felhasználónevem,mert attól nem lennék se kisebb se nagyobb másoknál! De Sárgapárnának,és motorosnak nem tettszik hogy miért akarom normális mederbe terelni a dolgokat! Te hála istennek kezdesz rájönni hogy kár egyesekre a trágársággal visszareagálnod nem vész vele semmire.Ellenben ahogy mostanság reagálsz,na ebből a megújulásból leszel belűl magadnak és nekünk Falcosoknak egy mégerősebb karakter!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Trágár lehetsz.
Én tegnap leírtam, hogy a szakértő hibátlan alapszakaszt vizionált, erre törölték. Trágár szó 0db volt benne.

Harry Bell
Olvasó

Úgy látszik, a Paks a mumusunk. Amikor jó szezonunk van, akkor is rendre kikapunk tőlük. Nem látványosan, de Gordont sikeresen kikapcsolták. Érdekes, hogy Krivi fele annyi játékpercben közel annyi pontot és lepattanót szerzett, mint az amerikai.
Emellett a büntetőket be kell dobni!
Pozitívum Krisz. Hetek óta jó formában van, de ma különösen. (Hanryvel mi van? beteg? sérült? Nem mintha ő hiányzott volna.)

CsakazMTE
Olvasó

Koronás, jövő héten se fog játszani

PL
Olvasó

na ez nem jó hír!
reménykedtem valami kisebb betegségben…

Natko
Olvasó

Kaptunk egy pofont,mit mondjak szerintem megêrdemeltük.

apasas
Olvasó

Három légiósunk összesen nem dobott 20 pontot, egy rakás kihagyott büntető, így nehéz nyerni…..
Gratula a Paksnak, taktikusan, okosan játszottak.
A három “spori” meg ráérő idejében visszanézhetné a tevékenységét…
Forever MTE 🏀

Csippa
Olvasó

Úgyis nyerünk, Eilingsfeld sincs, Deac is kikapott, ja nem, ez kb ennyi volt…

Csippa
Olvasó

Baj nincs egyébként, jön a Falco, az bónusz, ha igen, am a többi számít…

PL
Olvasó

Ünnepélyes keretek között felkérem sárgipárnit, hogy minden meccs előtt írja oda a beharangóhoz, hogy: Országos/Sima Vendég!….mert eddig mindig szerencsét hozott! 😃 a mostanit elkomolytalankodta… 😃

Komolyra fordítva: már az első 2 negyedben látni lehetett, hogy nem vagyunk ott a meccsen/nem vagyunk rápörögve. Kínlódás volt. Így nem lehet nyerni!

A sporik katasztrófa amit műveltek MINDKETTŐ oldalra! a 2 csapat a szereplő egy meccsen, ez a 3 madár most főszereplő akart lenni. Az is lett. Szétfújták a meccset. Így egy meccs a nézőnek is, kb mint egy foghúzás!

Durázi Krisz: így tovább!

Gratulalok a Paksnak, jobban akarták, el is vitték.

Hajrá Körmend!

JR.Benitez
Olvasó

Nem láttam a meccset. MTE több triplát emelt mint kettest. Kihagyott 13 büntetőt. Paksban nem játszott Jani, plusz ugye Buljevic nem oda való. Kár a sporikra fogni szerintem

PL
Olvasó

szerintem senki se fogta a sporikra. Aki ott volt, látta…
A büntetőket ritka gyengén dobtuk, nem számoltam/nem néztem utána, de simán 10 felett volt…

red-black01
Olvasó

Összességében tompábbak voltunk a megszokottnál, a Paks küzdött tisztességesen. Ez tipikusan az a mérkőzés, amikor a bírók a végén azt mondhatják, tetszettetek volna nem kihagyni 13 büntetőt. Ha már az egyébként türelmes Fepu a teljesen kiakad, akkor ott azért már valaminek lenni kell. A meccs közbeni fújásokat hagyom, mert nincs értelme felsorolni, idióta ítéletek sorozata volt. Csak a végéről: 75:70-nél bő másfél perccel a vége előtt hozzuk a labdát, az oldalvonalnál Brown háromszor üt oda, síp néma, dobhattunk volna. Előtte nekünk legalább kétszer érintésre fújtak faultot, így már bónuszban volt a Paks. 75:72-nél 50 mp, Stokes betör, kiosztja Fepunak, Fepu… Olvass tovább »

Natko
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek

IstiPisti
Olvasó

Gratula a Paksnak, mindent megtettek a győzelemért . Mi egy sajnos meccsek óta igen gyenge Saviccal , meg 13 kihagyott büntetővel nem nyerhettünk .

MTE

tormentor
Olvasó

Gumi mester az Alba meccs után ma sem látta az X-faktort a Paksban, megérdemled a deci páleszt.Egyetlen esélyünk volt, hogy a Körmend ma csak a cipőket küldi be a pályára, bejött. Center nélküli Pakstól kaptak ki/verték meg saját magukat. A kedves közönség se próbálja mindezt a bírók nyakába varrni.
Gratula Paks, rendben voltunk, remélem Johnnsy mihamarabb visszatér, balján egy másik remek centerrel.

csocsa
Olvasó

Pojáca!
“Közte 20.Fepu/15”
…pojáca!🤣
Bocs a körmendiektől,ez csak Pojácának szólt!
Szép volt fiúk!
HAJRÁ ASE!!!
(U.i.: kellett, mint egy falat …)

Pojaca
Olvasó

Örülök hogy ilyen nyomot hagytam benned.

csocsa
Olvasó

A pluszt én nyomtam.😁

Jamchi
Olvasó

Magunknak köszönhetjük, ennyi hibát kihasznált a Paks, extrák nélkül.
Csak az MTE!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Grat Paksra !

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://kepkuldes.com/image/JmBn4e

tortajanos
Olvasó
gulyasszabolcs00
Olvasó

A rendkívül gyenge színvonalú mérkőzésnél már csak a játékvezetés volt rosszabb.

A ciprusinak kitartást és sok erőt kívánok az elkövetkezendő hetekhez 🙏🙏🙏

PL
Olvasó

korrekt!
igen, Antonisnak most másképpen is szurkolnunk kell! 🙏

Franco
Olvasó

Végre egy hátradőlős egypontos amiből mi jöttünk ki jól.
Körmendet oda-vissza, ha ezután kiesünk az sporttörténelem.
Akinek a nevét nem mondjuk ki meg takarodjon.
És most iszom egy bort.

tormentor
Olvasó

Épp most bontottam egy sört. Egészségünkre. Hajrá ASE

Megamegmondo
Olvasó

Bravó fiúk! Küzdeni, küzdeni és küzdeni tovább! Hajrá ASE!

jozsi67
Olvasó

Ki ki mérkőzés volt. Némi szerencsével és egy körmendi, mérkőzések óta negatív Szaviccsal, nyert a Paks. Bármelyik csapat győzhetett volna gegyébként, ennyivel. A kicsit jobban látó edző csapata győzött.

WSreborn
Olvasó

Akárhogy is nézem, ez a forduló nekünk tökéletesen alakult😂😂😂

CsakazMTE
Olvasó

22-ből 9 büntetőt dobtunk be, a Paks 23-ból 20-at,így nem lehet..
Pedig jó lett volna a győzelem mert most megyünk a sárgákhoz ahol sok esélyt nem látok a győzelemre

CsakazMTE
Olvasó

Ui: Szavics összekaphatná magát, meccsek óta betli.

Knézy Ernő
Olvasó

Nekünk meg Badzim kb szezon óta betli !

Atomic4
Olvasó

A legrosszabb játékvezetés, amit valaha láttam.. függetlenül attól, hogy ki nyert.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés