Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Óriási izgalmak, Sopron-győzelem

Mínusz húszról állt fel az Olajbányász, de a végjátékból a hazaiak jöttek ki jobban.

Sopron KC - Szolnoki Olajbányász 83-78 (25-17, 24-15, 18-20, 16-26)

Bajnokság, 22. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
V.: Földházi Tamás Péter, Csabai-Kaskötő Brigitta, Török Róbert (Forrai Sámuel)

Sopron: Myers 19/3, Fazekas -, Borisov 5, Ford 9/9, Montgomery 19. Cserék: Mack 21/9, Csendes 3/3, Takács 3/3, Sitku 4, Werner -.

Szolnok: Solano 11/3, Pallai 4, Cummings 7/3, Subotic 7, Cakarun 18. Cserék: Pongó 10/6, Badzim 15/15, Kovács 4, Zsíros -, Taiwo 2.

Montgomery egy szép zsákolással adta meg az alaphangot, ráadásul a vendégeknél kevesebb, mint egy perc játék után Suboticot le kellett cserélni sérülés miatt. Az első szolnoki kosarat Pallai szerezte egy támadólepattanó után, amire Borisov ziccere érkezett, majd Montgomery is hozzátett kettőt (6-2). Sokkal jobban kezdtek a hazaiak, Pallai tartotta versenyben az Olajbányászt (8-4). Subotic vissza tudott állni, de ez sem billentette ki a soproniakat, időt kért Gasper Potocnik (13-6). Solano egy távoli duplával vétette észre magát és bár feljött négyre az Olajbányász, egy gyönyörű összjáték végén Montgomery faulttal együtt zsákolhatott (18-11). Innen sikerült csinálnia egy 6-0-ás futást csinálnia a szolnokiaknak, egyre olvadt a soproni vezetés (18-17). Ezúttal a hazaiak kapták el jobban a fonalat, így az utolsó percre 23-17-ről fordulhattak, ahol még négyet közé tettek. 25-17.

Mack egy hármassal jelentkezett, meglett ezzel a közte tíz a felek között, Cakarun hamar reagálni tudott (28-19). Ford is triplát dobott, ráadásul Csendes távolija is beesett, muszáj volt megint időt kérni Potocnik. Szinte nem tudtak hibázni távolról a hazaiak, rettentően sok hármast dobtak, Mack kosarával pedig már húsz volt közte, tizennégy perc játék után (42-22). Továbbra sem találta a játékát a Szolnok, de az is sejthető volt, hogy ezt a dobóformát negyven percen keresztül nem tudja tartani az SKC, így bejöttek húsz alá a nagyszünet előtt a vendégek. 49-32.

Szolnoki kosárral kezdődött a második félidő, Cakarun célzott jól, ráadásul Badzim triplája is célt ért, jobban kezdett a Szolnok, majd jött Myers két büntetője (51-37). Cakarun kapott egy technikai hibát, ebből Borisov szerzett egy pontot, majd Mack egy hármast is szerzett, megint kezdett ellépni a Sopron, Pongó hamar reagált (54-39). Büntetőkből kezdett elhúzni a hazai együttes, megint közelebb volt a húszhoz a differencia (60-41). Takács is bevert egy hármast, meg is lett a húsz, extázisban játszott az SKC. Egy kicsit újfent tudott kozmetikázni a Szolnok a negyed végére, de így is nagyon messze voltak az ellenfelüktől a piros-feketék. 67-52.

Badzim triplái tartották életben a vendégeket, feljött tizenkettőre a táró etap elején a Szolnok, Pongó távolijával pedig már csak kilenc volt közte, jött is az időkérés Kosztasz Flevarakisztól (67-58). Közel két és fél percet kellett várni a negyedik negyedben az első soproni kosárra, Myers szerezte, de megint érkezett egy Pongó távoli, majd Solano fejezett be egy gyorsindítást (69-63). Solano két büntetővel is próbálkozhatott, nyílttá vált a találkozó, ráadásul újra eladták a labdát a hazaiak (69-67). Mack kritikus pillanatban dobott triplát, Cummings válaszolt a sarokból (72-70). Kisvártatva az egyenlítés is meglett, Cakarun középtávolról talált be, négy és fél perc volt hátra. Cakarun újra jól célzott, összerogyott a Sopron, átvette a vezetést az Olajbányász (72-74). Mack állhatott a vonal mögé, egalizált, ám Cakarun továbbra is a hátán vitte az övéit ezekben a percekben, két és fél perc volt hátra (74-76). Takács triplája lejött a sarokból, de Mack megint dobhatott kettőt (76-76). Cakarun szedett vissza egy támadólepattanót, faultolták, a közvetlen végjátékra előnyből fordult a Szolnok, ám egy perccel a vége előtt Myers nagyon fontos hármast dobott (79-78). Badzim távolija ezúttal lejött, de nem tudott kosarat szerezni a Sopron, fél perc maradt. Cakarun vétett egy támadóhibát, huszonegy másodperc maradt az órán. Odaütöttek a vendégek, Myers kettőből kettőt dobott, tizennyolc másodperc maradt (81-78). Badzim vállalta el, kimaradt, visszaszedte a támadólepattanót a Szolnok, ám Pongó is kihagyta, így pedig eldőlt, hogy zsinórban tizenharmadszor is győzelmet könyvelhet el a Sopron KC. 83-78.

Fotó: Wölfinger Béla/sakc.hu

146 hozzászólás

146
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
108 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
46 Comment authors
Olajheart2moldi56nezo828majerle09Godemperor Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Nem az a gond hogy kikaptunk. Volt hogy hatalmas taps kisérte a csapatot egy vesztes mérkőzés után. Nem ennyi van a csapatban, ennél sokkal jobbak vagyunk. Látszik hogy mi megy a csapatnak, azokra kell építeni. Jó volt látni a teltházas meccset és gratula az SKC részére! Hajrá OLAJ!!!

Piffinger
Olvasó

Nos, így letisztulva… A Sopron olyan fantasztikus szériát nyom, hogy ez a vereség egyáltalán nem meglepetés értékű. Sajnos mi is hozzá voltunk szokva, hogy nekúnk mindig, minden összejön. Hát ez már nem így van. Kipukkadt a lufi. De azért tegyük össze a kezeinket, hogy ennek ellenére Szolnokon igen is van kosárlabda. Számomra a legcsodálatosabb évad mindig is az első bajnoki megszerzésének éve marad. Teljesen más volt akkor az egész. ( a mérkőzések elején a pénztárszallagok eltakarítása kemény perceket igényelt, miközben a memnybe éltettük Gizi nénit.) Globális, magáért a sportért szurkoló szemmel, nem olyan rossz azért egy olyan bajnokságot szemlélni, ahol… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Tökéletesen összeszedted! Így van!

Marillion
Olvasó

És akkoriban az egészséges rivalizáláson kivül semmi oda vissza fröcsögés gyülölködés nem jellemezte a mérkőzéseket sem előtte sem utána! Azok voltak a szép idők!

fanaticfantastic
Olvasó

Amikor ,pld. Mendez és az elvtársai ilyen stílusban írnak a városomról,ahol a szüleim,gyermekem,unokáim élnek,akkor mindíg is el fogom küldeni mindegyiküket a picsába. Abban a stílusban,ahogyan ők fogalmaztak. Nem kellene szemétkedniük! Nem tűröm. Jobban szeretnék én is értelmesen a kedvenc sportágunk,kedvenc csapatairól beszélgetni. Egyszerűen lehetetlen,mert azonnal megjelennek,mint a siserehad és nyomják. Nem értek egyet a mi oldalunkról megírt cikizésekkel sem. DE! Nem összekeverendő a nálam kiharcolt utálat azzal,hogy én kezdeményeztem-e vagy csak reagálok. Igen. Mostmár zsigerből,allergiássá váltam a Falcora. sajnálom. ez van. Nagyképű,lekezelő társaság. Lehet “Olajozni”,de a Falco kommentelők többsége az,míg nálunk akadnak vagy 4-en ebben a kategóriában kommentelők. Kezdeményeztem,hogy enyhüljünk,egymás… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Én ennek úgy vetek véget,hogy kivonulok a fórumról.Én már öreg vagyok mindehhez.Nem akarok vitatkozni senkivel.Elolvasom ugyan,de nem szólok hozzá.HAJRÁ OLAJ!

fanaticfantastic
Olvasó

Te teszed jól,amúgy.

fanaticfantastic
Olvasó

Még egy dolog. A egyik barom azzal jön állandóan,hogy követ dobálunk.Rosszul teszi,hogy állandóan nekem címezgeti ezt a hülyeséget. Hát nem. Nem vagyok tini. Nem vagyok összekeverendő a meggondolatlan fiatal szurkolókkal. Ebben a korban,ha előttem áll valaki és ilyen hangnemet enged meg,azonnal szájba b.om. Függetlenül,hogy kinek szurkol. Ez már a korral és a tartással jár. Amúgy senkit,soha nem bántanék. Esküszöm.

Olajheart2
Olvasó

Tényleg Gizi néni. Imádtam!

nezo828
Olvasó

Szerintem a forduló mérkőzése volt, melynek volt jelentősége az alapszakasz végeredménye szempontjából is. Azt gondolom mindkét csapatra büszke lehet a szurkolótábora, a Szolnok nagy mentális és fizikai tartásról tett tanúbizonyságot, hogy 20+ hátrányból is fordított, a Sopron szintén, hogy ezt megélve is kontrolálni tudta a végjátékot. Olvastam -sajnos – az ide írt kommenteket is, persze mindennek van előzménye, és persze van ok-okozat is, és igen azt is tudom, hogy ezt meddő dolog leírni, de véleményem szerint nem jó ha az egymás oltogatása és az “egészséges” szurkolói rivalizálás átmegy személyeskedésbe. Legyen béke és a lelátókon meg sportszerű szurkolás! Most pedig –… Olvass tovább »

Sopbasket
Olvasó

Jó hangulat, izgalmas végjáték, győzelem! Az új srác is nagyot ment, jó lesz. A kupa alatt lesz idő alaposan feltöltődni. A vezetőség toljon a görög elé egy jövő évi szerződést!

PL
Olvasó

122 hozzászólás…de inkabb nem olvasom el 😀

jövő héten megyünk Szolnokra, a hosszú szünet után jön hozzánk a Sopron. Jó kis meccsek lesznek! 😀

Grat Sopronba termeszetesen!

Jon
Olvasó

A fantastic és társai bt. válogatott jókívánságaira csak annyit mondanék, hogy a Zete nyert Nyíregyházán…

fanaticfantastic
Olvasó

Nem jókívánság. Utálat. Köszönd Mendez komádnak meg annak a sok f kalapnak akik idejárnak arcoskodni. Meg buckázni. Meg szopnokozni,,,stb..stb… Amúgy meg tudok olvasni. Az eredmények sem titkosak. Csá,Sárga.

Mendez
Olvasó

Na erről írtam te szerencsétlen azalatt a Falco cikk alatt amit te nem olvasol és odahánynak a buckás kollégáid.
Itt meg csodálkozol, hogy miért kapjátok azt amit!
Mindennek van előzménye, csak te nem akarsz tudni róla.
szarkov, ernő, heindrich, rúzsos…majd érdeklődj akkor náluk.

Jon
Olvasó

Nem mondod? Pedig én szeretetnek gondoltam volna.
Hogy ki köszönhet kinek mit: van egy szurkolótársad – a neve nem jut eszembe, de nem is fontos, az alapján, hogy mennyire primitíven nyilvánul meg mindig – aki minden Falco bejegyzés alá odaírja egész évben, hogy sárgag**ik.
De Rouge Gábor is megjelenik az esszéivel, ha a Falconál bármi gond van + okosságaival, Zsivágó doktor – vagy hogy hívják – általában “kulturált beszólásokat” oszt meg és még hosszan sorolhatnánk, mert a legalja beszólásokból is akad általában.
Az előző BL-bukta után konkrétan örömünnepet tartottatok ott.
Felesleges másokra mutogatni…

fanaticfantastic
Olvasó

Bl bukta? Másold be onnan amit én írtam. Azért azt mert fent ,engem neveztél meg.

fanaticfantastic
Olvasó

Ne dislájkold. Másold be. Már ha találsz,tőlem,BL b ogatást a cikk alatt. Ha meg nem találsz akkor kérj elnézést. Ne sunyiskodj.

fanaticfantastic
Olvasó

Nekem nem kell másolnom semmit,mert akiket megneveztem,itt is olvashatóak,azonnal. Gondolom,látod. A jókívánságaim,mind reakciók,ezeknek az ideböfögőknek.

Jon
Olvasó

Rouge!
Potocnik nálam már tavaly out!
Meg nyilván a másodedzőtök is, de magunknak csak nem kívánok rosszat. 🙂

Jon
Olvasó

A Sopron minden gratulációt megérdemel!

milanka487
Olvasó

Nem kell itt bírózni mert voltak mindkét oldal felé furcsa ítéletek! Gratulálni kell Sopronba. Nálunk meg Potochnik off Solanot meg átkell gondolni vagy játékrendszert változtatni ami nem mindig szerencsés!
Azt gondolom mindenkinek jót tenne egy új edző!

fanaticfantastic
Olvasó

Potocnik nem ugorhat a lepattanókért. Csak felhívja rá a figyelmet.

Piffinger
Olvasó

MERT, KOMOLYAN MÁST VÁRTUNK???

SKChamp
Olvasó

Huuuu ez nagyon extra volt mert van olyan hogy nem megy valamiert de a jo csapat kijon belole es mi a vegen kijottunk belole.. mert qva jok vagyunk 🙂 Taki is bevert egyet, vegen Myers triplaja… es ami igazan extra volt az a hangulat, erre mindenki buszke lehet aki kint volt!!
Iranyitonk nagyon jol jatszott, Pojbics is megtaltosodott iden amilyen legiosaink vannak..
Amugy ez a meccs alatt vajon ki a banatot erdekel ahogy Falco meg Szolnok szurkolok szidjak egymast… Sarga Parna meg a tobbi gyöker..

SárgaPárna
Olvasó

Szolnoki Közpénzbányász leszopott egy középcsapattól! hahahahaaaa….

fanaticfantastic
Olvasó

Te meg napi szinten mindenkit!

Mendez
Olvasó

LeSZOPnok. 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Elfelejtettél nevet váltani,Attila.

Mendez
Olvasó

Bocs Rikárdó! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy meg a q a városát alázgasd. Tetű!

Mendez
Olvasó

🙂
Remélem agyvérzést kapsz te büdös buckás! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

De csak miután letörlőm a mosolyt az arcodról,Attika!

Mendez
Olvasó

Come on, come on Rikárdó… 🙂 🙂 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Türelem.Mikulás sem jön minden hónapban.

Mendez
Olvasó

Készítsünk köveket Rikárdó vagy más fegyverrel készülsz?

fanaticfantastic
Olvasó

Azt sem tudod,hogy mit beszélsz. Szerencsétlen.

SzhelY
Olvasó

és te oktatszmást,hogy miért káro.kodik a mecsröl írjál ne arcoskodj!

Marillion
Olvasó

Gratula Sopronba!!! A Sopron csak neked középcsapat…a /mi csapatunk a Falco/…a tied nem,mert sosem volt az,meg te sem Falcos!…szintén kikapott Sopronban!

SzhelY
Olvasó

nagyon elkapták az elején a fonalat ésbelealudtak egyki sit de megoldották jó az új irányitólyuk bármi lehet most aztmondom,hogy odaérhetnek a döntőre,nagyon egybe vannak jó az edző csapat kohézió

majerle09
Olvasó

Nemhogy a döntőre érhetnek oda, én már esélyesebbnek érzem, mint a Falco-t.

Ekpa
Olvasó

Na jólvan, szezon elején kiesőnek tituláltál minket, most pedig már középcsapatnak! Igazán jólesik, hogy nem tudod nem észrevenni a fejlődést nálunk 🙂
Te f@sz

SzhelY
Olvasó

egyet nem értek ha írsz egy faxságot utánna kérdeznek tőled valami normisat arra nem reagálsz majd megit a fotelbol elkezdesz hülyeségeket irogatni nyuszika, othon is ezt csinálod mert akkor ihen egy szar életed lehet,hiába a senkik a homály a érzik ,hogy ők valakik

CsakaSopron
Olvasó

Gratulálok a csapatnak első félidőben egészen elképesztőt mentünk. A második félidőben pedig hagytunk egy gyakorlatilag az első félidőben a kedvét elvevő Szolnoknak hogy feláljon. Ez most szerencsére belefért, de ebből tanulni kell. Illetve a szurkolás is a “régi idők”re emlékeztetett, igazi Oroszlánbarlang, maradjon meg ez az év hátralévő részében is! Gratulálok a Szolnoknak is, keményen kapartak! A birózásról egyébként annyit, hogy az első félidőben aláírom, hajlott olykor felénk a pálya (egyébként ezt a “nagycsapatok” előttünk illetve ellenünk hányszor megkapták te jó ég…), de azért ezek után nézzünk vissza mi volt 4. Negyedben, Pongo utolsó emberkénti sporteszerűtlenje sima fault lett, a… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Sok sikert nektek is!

Mendez
Olvasó

Nektek meg nem!

fanaticfantastic
Olvasó

Sejtettem..:)

zetomee
Olvasó

Scarbantia IC érkezett a 2. vágányra! 💙🤍🏀
Hatalmas meccs a végén óriási izgalmakkal. Szerintem jó reklámja volt a kosárlabdának.
Kiváló első félidő után a 4 negyedre felébredt a Szolnok és megmutatta hogy van bennük potenciál.
Gratulálok mindkét csapatnak!

donnarumma
Olvasó

A Soproni csapatnak gratulálok!
..egy körmendi klasszikust idézve: a pénz nem dob kosarat??

fanaticfantastic
Olvasó

Ma idejárnak a sárgaságtól szenvedők idézgetni.De. A pénz dob,kosarat. Lásd Palkó.

donnarumma
Olvasó

Vicces vagy… ja de nem…

fanaticfantastic
Olvasó

Sebaj.

Mendez
Olvasó

Ide kell járnunk sajnos.
Amíg a szarkov-ernő-heindrich-rúzsos szopókommmandó a Falco cikkek alatt tevékenykedik addig ezt nyelnetek kell kedves fantasztikus úr.
Elnézést a normális szonokiaktól.

Heindrich
Olvasó

Gratulálok ☹️🔴⚫

Mendez
Olvasó

Egy francia f@sz mellé befér a szádba még egy soproni is?
Nyeljél bucka nyeljél 😂😂😂😂😂

fanaticfantastic
Olvasó

Épp az imént fulladoztál egy hozzászólásodban a soproni faxtól. Remélem elkapnak benneteket is ,ismét,Attila.Cavinton! Szedd!

Mendez
Olvasó

Ok Rikárdó.

Knézy Ernő
Olvasó

Még jó,hogy Pécsett voltunk , balhé nem maradt volna el,garantálom!

fanaticfantastic
Olvasó

Na,de miért? Veszítettünk. Szomorú. Mi tehetünk róla. Ennyi.

Knézy Ernő
Olvasó

Számonkérni a csapatot,hogy mi ez a szar teljesítmény hetek óta !

fanaticfantastic
Olvasó

Rossz széria. Az utolsó negyed legyen irányadó,mostantól!

Skcforever
Olvasó

Hagyjad már magad te műmájer pöcs, minden cikk alá vereted magad, hogy mekkora hőscincér vagy, egy normális párbeszédre nem vagy képes, mindenhol a balhé, a bunyó, és megint a balhé… Ennyire nem értékel otthon az asszony vagy mi a bánat van veled? Tudom, tudom válaszként majd jól megmondod, hogy agyonütnél, meg a rendőrök is futnának előled, meg a vendégszektor, meg a szokásos többi agresszív ömlengésed… ahelyett hogy gratulálnál a győztesnek izomagy.

Mendez
Olvasó

Ez a buckás brigád egy alpári balkáni csőcselék banda.
Dobálózni meg fenyegetőzni az megy nekik, ez náluk a tradíció amivel előjönnek állandóan.
Szégyen.
Sajnálom a csapatukat, jobb szurkolókat érdemelnek.

fanaticfantastic
Olvasó

Sajnálom a városod. Ilyen rosszindulatú,tuskó emberrel kell együtt élniük! Szedd már össze magad,Attila. Vagy legalább,”estin” érettségizz le.

Marillion
Olvasó

Meg tesszük a Szolnokiak helyett a gratulációt /tisztelet a kivételnek/…Szombathelyről! Azért innen már el ne baltázzátok ezt a szezont! Iszonyat jó csapatot sikerűlt összegyúrni!

fanaticfantastic
Olvasó

Marillion! A szolnokiak azonnal gratuláltak. Egy kivétel volt. Ezt ,miért csinálod? Olvasgass vissza.

Marillion
Olvasó

WSreborn és te meg talán még páran,nem rátok gondoltam! Következik nektek a Kőrmend na az emberes feladat lesz, megmutatja mi van még a csapatodban! A mai második félidőre lehet alapozni,elkezdtetek
védekezni és kosarazni!

fanaticfantastic
Olvasó

Hullámzó a teljesítmény. Nem lehet erre építeni.Az első 2 negyedben ,fásult arcokat láttam. Akartak de nem ment. Utána elkaptuk a fonalat és ment. A végén,,,pedig már sokadjára elqtuk. Tavaly volt tartás. Mindenhonnan fel tudtunk állni. Most,sorra hibázunk,fontos pillanatokban. Koncentráció hiány.

Dobey
Olvasó

A közmédia nem tiszteli a nézőit, mivel ilyen fogalmatlan, elfogult idiótát alkalmaz, mondván “jó lesz ezeknek a Jenő is…”

Heindrich
Olvasó

Digitálisan van egy hangsáv ahol nincs Jenő. Csak úgy nézem.

fanaticfantastic
Olvasó

Hallgass akkor közben “csulás” nyilatkozatokat. Vagy ami a szívedhez közeli.

magister_officiorum
Olvasó

Én megvédeném az általad mintegy csak “közmédiaként” titulált médiumot. Végre látunk élőben is magyar kosárlabdameccseket! Álláspontom szerint a kommentátornak Mindkét (!) félhez volt jó és rossz hozzászólása is, viszont arról, hogy az interneten közétett online – “élő” – statisztika lefagyott még a meccs elején, nem tehetett.

fanaticfantastic
Olvasó

Jól mondod. Amikor nagyon vezettetek,már az agyamra ment,hogy mennyire nyomta,milyen nagyon rosszak vagyunk. Amikor feljöttünk,meg titeket ostorozott. Kommentátor. Beszélnie kell. Ez a dolga. A vízállásjelentést nem olvashatja fel,azért. Jól látod! Örüljünk,hogy közvetítették.

Kék-Fehér
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak! Szerencsére mi is behúztuk. Hajrá ZTE & Sopron!

Mendez
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak!Szerencsére mi is behúztuk.Hajrá Falco és Sopron!

fanaticfantastic
Olvasó

Hát,hogy a Falco is behuzta..Az szomorú. Sebaj. Lesz ez még így sem. Kivárjuk.

Mendez
Olvasó

Ne szomorkodj.Várj.November 1-én viszek rád koszorút.

fanaticfantastic
Olvasó

Semmi sem örök. Ökör!

WSreborn
Olvasó

gratulálok a Sopronnak jobbak voltak.
Egyetlen pozitívum hogy nem adtuk fel.
Jó ünneplést Sopronba na és persze Szombathelyre is.
Hajrá Olaj!

fanaticfantastic
Olvasó

Szombathelyre,q-ra NEM! A Sopronnak,gratula!

WSreborn
Olvasó

Úgy értettem, hogy most biztos magukhoz nyúltak, hogy kikaptunk, ahogy olvasom. Nem tudom nekik mivel jobb így, de engem most sokkal jobban aggaszt ami nàlunk történik lassan 3 hónapja…

donnarumma
Olvasó

Ki a faszt érdekeltek?
Örültünk volna ha nyertek, a Sopron pl. sokkal nagyobb kihívás

Knézy Ernő
Olvasó

Te meg minek jössz károgni vakegér?

Mendez
Olvasó

Amiért a f@sszopó társaid a Falco cikkek alá azért.

fanaticfantastic
Olvasó

Kit érdeklünk? Pld. téged. Itt vagy. Remélem ,valóban q nagy kihívás lesz nektek a Sopron. Már-már akkora ,amit meg sem tudtok majd oldani.

donnarumma
Olvasó

Nem te hanem a Sopron 1:0 ide😉
Itt vagyok?
Ugye tudod hogy nem, mert bárhonnan írhatok?
Ugye tudod, hogy ide az is ír akit nem az olaj érdekel, hanem pl a sopron?
Ugye tudod hogy ezek utan pl szerintem te buta vagy?
Ugye tudod hogy egy buta válasza( tied)nem érdekel…
Gratulálok a Sopronnak, nagy lesz a harc így a 4 közé jutásért

fanaticfantastic
Olvasó

Tévedsz. Kb. ennyi,röviden.

Marillion
Olvasó

WSreborn szerintem meg a mögöttünk 2-3-4 helyezett semmivel sem gyengébb mint mi,úgyhogy bárkivel játszunk nincs előre kiosztott győzelem és bajnoki cím meg pláne! A meccsről meg annyít hogy én nem tudom megítélni hogy a Sopron esett vissza és ettől lett megint csapat a Szolnok,vagy ősszeszedte a védekezését az Olaj és ezzel nem tudott mit kezdeni a Sopron?! Megy hozzátok a Kőrmend az a derby megmutatja hogy mi a valóság nálatok!

Pbask
Olvasó

Ws! Egyedül neked gratulálok a díszes társaságból. Abszolut bennetek van a kraft, pl Pongó lendített át titeket holtponton Petivel (persze Badzimmal), ha kiveszitek az eszetlen Solanot, simán rendben lehettek. Nagyon nagyot forditottatok, majdnem megvolt. Kár temetni, csak széthúzás van. (Lásd videozásnál ti csapatotok szanaszét, Sopron meg ősszegyűlt.)

Illetve nekem úgy tűnt Caka elején szart bele az egészbe, büntetőknél is dekoncentrált volt, de mikor megéreztétek a vérszagot, rendesen odatette magát. Mindenképp pszchiologiai-mentális gond lehet ott csak.

WSreborn
Olvasó

Itt már tuti kell személyi változás mert az erő megvan csak nem tudjuk hasznàlni

Pbask
Olvasó

Én ugy gondolom egy Solano csere sokat segítene, nekem ő lóg ki a csapatkohézióból. Potocnikot kár lenne, nagyon érti a játékot, és elnézve a keringőket, a menedzserek sok kókler edzőt hoznak ide.

fanaticfantastic
Olvasó

Van benne valami.

Godemperor
Olvasó

Hát akkor meg kell keresni Yoda-t a Dagobah-n! 😀
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni! 😉
Én személy szerint a PO-ban veszélyesebbnek tartom az Olajt a Sopronnál, hiába van most ez az eszméletlen sorozatuk. Magyarán ha választhatnék, inkább a Sopronnal játszanék, mint veletek.

fanaticfantastic
Olvasó

Ez viszont,sajnos igaz.

Xero
Olvasó

Gratula a Sopronnak, megérdemelték a győzelmet!
Pedig örültem volna, ha a Szolnok odagördít pár sziklát a soproni IC elé.. 😀 de hát nem sikerült megakasztani a lendületet.
Amúgy itt többen nagyon szidták korábban Kovács Petit, pedig ma amíg pályán volt mínusz 20-ról átvette a vezetést a Szolnok, mert gyakorlatilag levette Myerst a pályáról. Szerintem nagyon hasznos egy ilyen ember a rotációban.

fanaticfantastic
Olvasó

Végre egy jóindulatú szombathelyi. Respect!

Zsarkov
Olvasó

Egy hitehagyott társaság kilátástalan szerencsétlenkedését láttuk…, a hátralevő 5 meccsből kettőt (jobb esetben egy is elég) kell hozni valahogy a felsőházért…, ha ez véletlenül megvan, onnantól teljesen mindegy, mert ötödikek leszünk, vagyis Potocnik és a 4 légiós mehet, amerre lát…, vissza kell hívni Milót edzőnek és a hátralevő 8+3 meccsen gyakorolni a fiatalokkal…, és készülni a következő bajnokságra

Mendez
Olvasó

Ez vagy te.Eltemetted a csapatodat mint egy hullát.
De a másik csapatot aki meg nyerni akar azt meg mocskolod.
Egy büdös kis csicskának tartanálak akkor is ha szolnoki lennék.

Zsarkov
Olvasó

Megint beleugatsz a nagyok dolgába…, te senkiházi sárga g@ci

Mendez
Olvasó

Nagyok dolgába nem is ugatok.
Csicskákéba mint a SZOPnok örömmel.
Ez után az edzőmeccs után játszik végre normális csapattal is a Sopron?

fanaticfantastic
Olvasó

Attila! Mondtam. Szolnokot a szádra ne vedd! Szóltam. Csapatról beszélj. Ne emberekről,lakhely függvényében.A magyar zászlót meg a külhoni magyarokért kiálló megosztásaid meg nyugodtan leveheted a facebook oldalról,mert hiteltelen attól aki a honfitársait,lakóhely alapján sértegeti.

Mendez
Olvasó

Miért ne venném Rikárdó.
Csak miattad a szádra veszem, hogy mielőbb agyvérzést kapj te kis bucka. 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Tudod,hogy mit vegyél a szádra? Elírtam. a szádba…

Lacataylor
Olvasó

Sz@rkov,sz@rv@$bogár módjára pörögsz…,a hátadon…..

Mendez
Olvasó

🙂
A nagyok ott kezdődnek, hogy Bajnokok ligája.
Nem pedig a csokikupa pofozógép csapatoknál… 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Nagyok..:D

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula a Sopronnak. Egységesek. Az új irányító is nagyon ott van. Majdnem sikerült behúznunk,de egy félidőt adtunk. A két félidő alapján ,reális eredmény született.

Knézy Ernő
Olvasó

Valljuk be egyébként,hogy kurva nagy hazai pályát kapott az SKC ,ami elég volt a győzelemhez .

eskace
Olvasó

Melyik meccset nézted bobi?

Knézy Ernő
Olvasó

Ne Nézz hülyének gyökér . Kecskeméten szopni fogtok.

qkuruc
Olvasó

Én annak nézlek mert az vagy,nem egy meccset néztünk. Titeket vettünk oda vissza,fáj mi?

Knézy Ernő
Olvasó

2021 évig meg mi oda-vissza
Áll a faszod e miatt ?

SopronKCfan
Olvasó

Nem lehet egyszerűen csak gratulálni? Első félidőben pályán se voltatok.
Először mindenki a saját házatáján söprögessen, aztán lehet másokkal foglalkozni.
Sok sikert Nektek a továbbiakban!

fanaticfantastic
Olvasó

Jogos!Valamint ,köszönjük! Szorítok értetek ezután! Hajrá Olaj!

Knézy Ernő
Olvasó

Korrekt vagy!
Döntőben ,felsőházban tali 😀

fanaticfantastic
Olvasó

Hagyjuk. Mi volt az első 2 negyed? Kár bírózni.Alig volt ebben az időszakban lepattanónk. Sorra hagytunk ki mindent. Még a bűntetőket is. Az utólsó negyedért gratula a fiúknak,mert ott éreztem,hogy újra akarnak.

Pbask
Olvasó

Egyszer fújnak értelmesen nekik és már sírnak végem 😀

fanaticfantastic
Olvasó

Te minek jössz ide aljaskodni,sárga??

Pbask
Olvasó

Idéztem földidtől.Hupsz.
Szóval aljas a szurkolótársad? (Kissadam)
Szép,szép, de legalább őszinte vagy.

fanaticfantastic
Olvasó

Lexarom. Nekem ne idézgess,csak amit én írtam.

Pablo Escobar
Olvasó

Amerre csak mentek szoptok mindenhol gátőr😂😂😂😂

csak.az.skc
Olvasó

A vegen azert leizzadtam rendesen, de a lenyeg hogy ez is megvan!! 13/13!!! hihetetlen:))
Jenore inkabb nem is mondok semmit, hozta a formajat szokas szerint…
Hajra Sopron! SKC

csak.az.skc
Olvasó

ja es, Mack eleg jonak tunik, remelem tenyleg hozza majd ezt a szintet! SKC

Skcforever
Olvasó

Sima 20as helyett izgalmassá tettük, de a lényeg a győzelem. Elképesztő amit csinálunk, 13 zsinórban, de ebből a meccsből tanulni kell, hogy sose szabad elhinni, hogy megvan. Skc!!

sargafeketeasziv
Olvasó

Grat Sopronba!

magister_officiorum
Olvasó

Óriási győzelem, egyszerűen igazi nagybetűs csapat vagyunk! Szép volt, Fiúk! Öröm volt hallgatni Takács Norbit a meccs végén, ebből – innentől kezdve már tényleg – valóban bármi lehet! Merjünk nagyot álmodni Soproniak, irány a döntő! #Κώστας #SKC

fanaticfantastic
Olvasó

Hát ha a Falcót letaszítjátok akkor tuti,hogy szurkolok nektek. Mi nem leszünk ott sehol sem. Hacsak nem sikerül a tavalyi,az idei bajnokság kezdeti és a mai utólsó negyedbéli akarást és önbizalmat újra felélesztenünk.

magister_officiorum
Olvasó

El kell ismerni, hogy nagyon szép második félidőt produkáltatok! Nálunk Mack, Myers, valamint Montgomery viszont a végén beállították a – megérdemelt – végeredményt!

fanaticfantastic
Olvasó

Igaz. Ezzel,nem tudok és nem is akarok vitatkozni. Jó a Sopron.

ejjha
Olvasó

Jó mérkőzés volt semlegesként.
Érdekes dolog,hogy amíg nem ment a szekér sehol sem volt B-közép Sopronban,most viszont megjelentek gondolom az eredmények hatására.
Emelem kalapom azon soproniak előtt,akik a rossz széria alatt is kijártak és lelkesen kiabalták az “SKC” rigmusukat.A divat b-közép pedig marad,amíg van eredmény.

magister_officiorum
Olvasó

Nagyon fontos volt ma is a Szurkolóink támogatása, le a kalappal előttük!

Tupen69
Olvasó

Ez nem csak Sopronra, hanem úgy álltalàban jellemző.. legjobb példa a mai Szolnoki különítmény… 20-30 ember meg az Ifi… azért ők mindig meg szokták tölteni a Soproni vendég szektort….. tény hogy rengeteg a divatszurkoló! Már csak pár divat vállalkozó is kellene…. Akiből Sopronban van csak igazán….. Akik végre szponzorálnák is a csapatot!! Már most szerződéseket kellene aláíratnunk jövőre. Kb 1,5xes fizetésekkel alsó hangon. Ezzel a légiós keretel 1-2 magyar igazolással bőven lenne keresni valónk europa szinten is. Ha elkerülnek minket a sérülések innentől kezdve, komoly esélyünk van jövőre európa szinten is játszani végre! Kellenek nagyon a támogatók!!! Az új irányító… Olvass tovább »

zetekosarak
Olvasó

Gratulálok SKC! Mi is nyertünk, mi kell még! Egy hideg 🍻! Egs!

Pbask
Olvasó

tradició
Heindrich, ez a vég kezdete? 😔

Mendez
Olvasó

Szia Heindrich.
Teli szájjal nem beszélünk ugye?
🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor minek ugatsz itt?

Pbask
Olvasó

Csak tipp, de amiért Ő vagy a többiek minden Falco cikk alatt?

Senki
Olvasó

Mintha ti nem nyomnátok,óvoda kis csoport max.. azt mendezre rá se térek…

fanaticfantastic
Olvasó

Nézz a cikketitek alá. Megmondtam,hogy nem foglalkozom veletek. Húzzál már innen a b p-ba.Van nekünk elég bajunk a sárga piócák nélkül is.

Olajfan
Olvasó

Mondja már meg valaki, ha ennyire szarul jatszunk, akkor miért csak azt a pár embert jatszatjuk? Csoda hogy kovács pályán volt, de zsír miert nem játszik? Pallait miert nem rakjuk fel a 2. Félidőben? Emlékszem mikor “úgymond” normálisan voltak elosztva a játék percek akkor jobban jottek az eredmények..

Kissadam91
Olvasó

Takarodj Potocnik Szolnokról és vidd magaddal Solanot is.
2-vel ment a szolnok mikor Solano labda pattogtatás után beleállt egy triplába. Egy igazi irányít bravo.
Egyedül Badzimra és Cakarunra nem lehetett panasz.

Knézy Ernő
Olvasó

Kurva gyenge!
Potocnik mikor takarodsz el vegre?

krapulaksz simon
Olvasó

Jeno egeszen elképesztő volt ma is
Ha nem latjuk az eredményt azt hihettük volna hogy egy huszassal nyert a Szolnok.

GORECUBRBA
Olvasó

Hülye faultok a végén ez lett a szolnok veszte itt fejben vannak komoly gondok amit gasper már nem tud megoldani

gulyasszabolcs00
Olvasó

Tzatziki a best!

Irigylem a soproniakat, eszméletlen ami ott van! Tavasszal elnézek egy meccsre, az 1000%. Gratulálok, élvezzétek ki minden pillanatát, fene tudja mikor lesz hasonlóban részetek!

Dobey
Olvasó

Jövő szerdán.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés