Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Online fog vitázni Kovács Adrián

Az első részben az NKE-FCSM CSATA vezetőedzője, Tursics Krisztián lesz a másik fél.

  •   :

:

A DEAC vezetőedzője, Kovács Adrián online vitasorozatot indít, Time Out Talks néven. Az első felvonásban a női élvonalbeli NKE-FCSM CSATA vezetőedzőjével, Tursics Krisztiánnal beszéli meg az átmeneti védekezés alapelveit.

A tréner a Facebook esemény leírásában még elmondta, hogy a beszélgetés során felmerülő kérdésekre is válaszolnak majd, ütköztetni fogják a témával kapcsolatos alapelveiket és filozófiáikat, de kitérnek majd a férfi és női vonal sajátosságaira, valamint az utánpótlásra is.

A rendhagyó eseményt a Zoom-on keresztül lehet követni, melynek linkjét a vita napján, azaz szerdán fogja megosztani a Coach Kovács Facebook oldalon.

Kiemelt fotó: kosarlabda.deac.hu

  •   
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MAFCdrukkerVilis79bányászHubie BrownTonymontana Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem nagy ötlet!

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Tök jó kezdeményezés!
Mondjuk védekezésről vitázik a csata? 😀 Átlag 76 kapott ponttal női mezőnyben 🙈😂
Végülis aki nem tudja tanítja 😀

Hubie Brown
Olvasó

Biztos nem ő választotta a témát 🙂

Az ötlet pedig kiváló tényleg!

bányász
Vendég
bányász

Számunkra lehet értékes, érdekes, számukra nem hiszem. Ki-milyen iskolát tanult és talált a legjobbnak. Kezdve attól, hogy pl. rotációról sokan beszélnek, de csak kevesen tartják be. Stratégia, védekezés és támadás.. igazából minden iskola, de még a net is tele van ezzel, sok újat nem tudnak egymásnak mondani. Viszont a csapat összeállítása, a kohézió, a pszichológia, meccsbe való megfelelő belenyúlás sorolhatnám az az edző saját énje, ösztöne és a tanult/tapasztalt dolgok megfelelő alkalmazása. Na ezekről nem lehet vitázni, pedig szerintem főleg ezen múlik az eredményesség.

Vilis79
Olvasó

Ez így van, 70% pszichológia, a többi a szakma. Motivációs beszélgetést szívesebben hallgatnék. Bemagolt dolgok, sémákról való kamu vita. Ennek az Adriànnak körülbelül annyi tekintélye lehet mint egy meztelencsigának. Lehet, sőt biztos hogy elméletben tudja,de nagyon sok dolog csak az igazi játékosokban van meg.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés