Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Olyan típusú ember vagyok, aki sosem elégszik meg, mert az elégedettség az önteltség előszobája”

Rashun Davis nagyszerű teljesítményt nyújtott a Sopron ellen.:

:

A Kaposvári Kosárlabda Klub hétvégén megszerezte első hazai győzelmét a bajnokságban a Sopron ellen. A somogyiak irányítója, Rashun Jarrel Davis remek teljesítménnyel rukkolt elő, még az 5. forduló csapatába is befért.

A játékos BB1.hu-nak adott interjújában többek között azt is elmondta, hogy miért választotta Kaposvárt, mit gondol a magyar bajnokságról és milyen a hangulat az öltözőn belül.

– Habár örülök, hogy megvan az első hazai győzelmünk, nem vagyok elégedett. Olyan típusú ember vagyok, aki sosem elégszik meg, mert az elégedettség az önteltség előszobája. Mindig van lehetőség fejlődni, még akkor is, ha az első helyet foglalnánk el a tabellán. Mindig a maximumot kell nyújtanod és mindig törekedned kell rá, hogy napról-napra jobb legyél. Irányítóként az a feladatom, hogy bevonjam a csapattársaimat a játékba, diktáljam a tempót és meghozzam a jó döntéseket. Szeretem a szerepkörömet, ahogy a kihívásokat is – mondta Davis, majd kitért rá, hogy egy régi ismerőse ajánlotta neki a csapatot. – Azért választottam Kaposvárt, mert a magyar bajnokság tökéletesen beleillik abba az útba, amelyen szeretnék járni a karrierem ezen pontján. Ráadásul Malik Cook mesélt nekem az atmoszféráról és a remek szurkolói hangulatról, ami körüllengi a várost, én pedig ennek a része szerettem volna lenni. Maga a somogyi megyeszékhely is rendben van, de hozzá kell tennem, még nem álltam neki felfedezni a környéket. Amit láttam, az tetszett, de amint lesz időm, szeretném még jobban megismerni a várost. Ugyanígy vagyok a magyar ételekkel: sokat még nem próbáltam. Viszont a marhapörkölt egy kis krumplival és sárgarépával isteni!

Az irányító szerint remek az összhang az együttesnél és nem lóg ki senki sem a sorból.

– A csapaton belüli kémia is tökéletes szerintem. Nincs olyan, hogy lenne egy túl hangos, vagy egy túl csendes csapattársunk. Mindenkinek ugyanakkora szava van az öltözőben, jól kijövünk egymással. Közös célért küzdünk együtt. Minden nap fejlődni szeretnénk és addig akarunk jutni a bajnokságban, ameddig csak tudunk.

Fotó: delfinek.hu 

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
lddmoldi56 Recent comment authors
ldd
Olvasó

A Jampi (holnap lesz halálának 10. évfordulója…) anno az irányítónak győzelem esetén, hazafelé egy”oboát” szokott fizetni egy útba eső “szolgáltatónál…
Szolnokról hazafelé is volt rá példa !

moldi56
Olvasó

Pörköltbe sárgarépa? Csezd meg!

ldd
Olvasó

Valaki beszopatta…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés