Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Oliver Vidin: Puhák és lassúak voltunk

Edzői értékelések.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – NHSZ-Szolnoki Olajbányász 100-76 (26-21, 23-20, 24-18, 27-17)

Milos Konakov : Gratulálok a csapatomnak, mert remek 40 percet játszottunk, nagy energiákat mozgósítottunk, és főleg a 2. 20 percben szintet tudtunk lépni. Ahogy Áki is mondta a jó, agresszív védekezésből gyorsan tudtunk játszani. Jó volt látni, hogy elől-hátul segítettünk egymásnak és jól járt a labda. Ez a Döntő, mindhárom meccs eddig egy momentumon indult el, és ezt most mi használtuk ki jobban. Köszönjük a szurklóinknak, akik ismét remek hangulatot teremtettek, de ez a döntő mindhárom mérkőzésére igaz volt. Most megyünk tovább 2-1 az állás, ami jelent is valamit és nem is. Egy győzelemre vagyunk a bajnoki címtől és ezért mindent meg is gounk tenni Szolnokon.


Oliver Vidin : Gratulálok a Falco csapatának, megérdemelten nyertek. Mi puhák voltunk, sajnos ilyenkor a keményebben játszó csapat több faultot tud kiharcolni, és ez így volt ma is. A puhaság mellett, kicsit lassúak voltunk, mindig 0,5 másodperccel le voltunk maradva, ami nem fér bele ilyen szinten. Erre oda kell figyelni, most Szolnokon folytatódik a párharc. Mindent megteszünk, hogy még egyszer visszatérjünk Szombathelyre.

Arconic-Alba Fehérvár – Zalakerámia ZTE KK 109-78 (32-22, 25-21, 30-18, 22-17)

Alejandro Zubillaga : A mérkőzésről nem szeretnék sokat beszélni, a célunkat elértük, nyertünk és megszereztük a harmadik helyet. Nagyon büszke vagyok erre a társaságra, a nehézségeket is együtt vészeltük át, sikerült kialakítanunk egy remek közösséget, és ez talán számomra még fontosabb is, mint a helyezés. Köszönet jár minden stábtagnak, akár a pálya mellett, akár az irodákban dolgozik, és a szurkolóinknak is hálás vagyok, mindvégig mellettünk voltak, még az elődöntőbeli vereség után is, amit nehéz lehetett feldolgozni. Nehéz három év van mögöttünk, de mindannyiszor legalább elődöntőt játszottunk és érmeket nyertünk, ezt talán csak a Falco mondhatja el magáról. Az álom továbbra is él, a következő évadban döntőbe akarunk kerülni és a csúcsra jutni, de ez megint csak együtt sikerülhet.

Matthias Zollner : Nem kérdés, hogy a három mérkőzés után teljesen megérdemelt az Alba sikere és gratulálok neki. Amikor átvettem idény közben a csapatot, a 11. helyen állt, végül a 4. helyen zárta a bajnokságot. Nehéz jelenleg azt mondani, hogy ez siker – főleg az elmúlt hat meccs után, de lenyeljük a keserű pirulát és pár nap múlva már remélem, sikerként értékeljük a szereplésünket.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
SárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Puhák és lassúak? Mint a tündérek a mesékben? 🙂 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés