Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Oliver Vidin: A tündérmesének még nincs vége!

Edzői értékelések.:

:

NHSZ-Szolnoki Olajbányász – Arconic-Alba Fehérvár 99-86 (22-22, 25-23, 29-22, 23-19)

Oliver Vidin : Gratulálok a csapatnak, a stábnak és az egész klubnak! Mindegy milyen csapatban játszol, a legjobb vagy a leggyengébb gárdában, remek költségvetéssel vagy a legrosszabbal, a döntő az döntő! Mindig különleges! Gratulálok az Albának is, mert főleg ezen a meccsen nagyon keményen játszottak! Nem adták olcsón a győzelmet. Ezzel együtt is azt gondolom, a jobb csapat megy tovább a döntőbe! Az volt a tervünk, hogy kifárasszuk őket, meg is csináltuk! Nyomás alatt tartottuk a labdás játékosokat szinte már egész pályán negyven percig. El is fáradtak, nem tudtak jobb dobóteljesítményt kihozni, mint az átlag. Nálunk az egész csapat remekül játszott, Sztrahinja Jovanovic 17 pont, 10 gólpassz és nem adott el labdát. Nagyon ritka, szinte hihetetlen. De mellette mindenki más, Máté, James Eads, Norbi, aki az egész sorozat kulcsszereplőjéévé lépett elő Chambers védelmével. Demajeo, Dustin, Révész Ádám, Pallai Tomi, Rudner Gabi, Durham. Mindenki hozzátette a magáét! Mindegy mennyi időt játszott, abban tökéletesen hozzájárult a döntőbe jutáshoz! Megérdemeltük a ma esti győzelmet és nagyon boldogok vagyunk! A tündérmesének még nincs vége!

Jandro Zubillaga : Először is köszönjük a szurkolóinknak, hogy elkísértek minket ebben a fontos sorozatban és köszönjük a szolnoki szurkolóknak a ma esti hangulatot, melyben szerencsénk volt játszani! Tökéletes volt! Ahogy mondtam is, ha egy playoff sorozatot megnyersz, az érdemleges. A Szolnok ma győzött és ezzel bejutott a döntőbe, mert háromszor is nyertek. A kulcs talán a második összecsapás volt és a mai. Ha egy csapat háromszor nyer az elődöntős párharcban, akkor annak a döntőben a helye! Nagyon fizikálisan léptek fel, ami megnehezítette a dolgunkat. Láttuk az utóbbi két meccsen, milyen nehéz ilyen fizikálisan kosárlabdázni. A játékosaim nem adták fel, s ezért is borzasztó büszke vagyok rájuk. Most talpra kell állnunk, már holnap, és befejezni a szezont, ahogy megérdemeljük. Bár az volt az álmunk, hogy döntőt játszunk, most azt a célunkat kell elérjük, hogy meg kell nyernünk a bronzot és ezzel európai színtérre jussunk. A világ végére is elmennék a játékosaimmal, mert megérdemlik! Számomra ők a legjobbak ebben a ligában! Aki engem közelebbről ismer, tudhatja, hogy sosem mondtam, mi vagyunk a döntőre legesélyesebbek. Régóta vallom, a Szolnoknak van a második legjobb sora, ha nem az első! Sok sikert a döntőre!

NKA Universitas Pécs – Budapesti Honvéd SE 81-76 (20-20, 16-15, 22-20, 23-21)

Csirke Ferenc : Gratulálok a csapatomnak, egyben gratulálok a Honvédnak is! Úgy érzem, megint bebizonyította ezt a két együttes, hogy nem érdemtelenül játszunk az ötödik helyért. Motivált volt mindkét fél. Támadóoldalon voltak olyan szituációk, amik hibákhoz vezettek, de mindkét csapat odatette magát védekezésben, és egy igazi egylabdás mérkőzést játszottunk. Örülök, hogy megvédtük megint a hazai pályát, és szeretnénk nyerni csütörtökön! Szurkolóinknak nagyon köszönjük a segítséget, nagyon fontos volt, hogy amikor a Honvéd visszajött az utolsó negyedben, mellettünk voltak. Ennek a két csapatnak ez a kis bajnoki döntője, természetesen komolyan fogjuk venni a második meccset is!

 

Zlatko Jovanovic : Először is gratulálok a Pécsnek a jól megérdemelt győzelemhez! Egy nagyon kiélezett találkozó volt, olyan, amilyet szeretnénk látni az ötödik helyért zajló csatában. Nem volt olyan fizikális a játékunk, mint a szezon korábbi részében, ez volt a kulcs. Nem ütköztünk eleget ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Ez fontos lett volna, különösen itt Pécsett. A végén bármelyik csapat nyerhetett volna, de nem érdemeltük volna meg, a hazaiak sokkal jobban megdolgoztak a győzelemért.

73 hozzászólás

73
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
58 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
lddnyolcmegnyolcBarroStockaloneImp91 Recent comment authors
Jon
Olvasó

nyolcmegnyolc! Ez nem pc-dolog, annak az eltúlzásáért én sem vagyok oda. Mit mondjon? Igazából nekem mindegy mit mond, de ha Konakov több bajnoki címmel a háta mögött hasonló kijelentésekkel élne, akkor “nagyképű fasznak” titulálnák jópáran (főleg ellendrukkerek), ahogy az elfogultabb szurkolókkal kapcsolatban is szokták (hozzátéve hogy egyszer úgyis vége lesz, stb.). Ha Vidin hozzátette volna, hogy SZERINTEM jobbak voltunk, vagy a tündérmesének REMÉLEM még nincs vége, teljesen máshogy hangzott volna az egész. Apróságok, de lényeges apróságok. Milivoj! Éppen ellenkezőleg! Ha valaki még nem nyert sok mindent akkor az indokolja a szerénységet, mert elég ciki ha különösebb ok nélkül teszi. Ha… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Elfogadom, ha te így látod, de szerintem ahhoz, hogy egy edző eredményes legyen, ahhoz – sok egyéb mellett – kell egyfajta egészséges önbizalom…, Konakov azért nem jó összehasonlítási alap, mert ha én ülnék a Falco padján, akkor is kb. ugyanitt tartanátok…, vagyis nem tudjuk, hogy ő valójában milyen edző, de mondjuk Okorn tényleg úgy emelte a legnagyobb magasságokba a csodálatos Nagyfalcot, hogy mellette mindvégig szerény maradt

Xero
Olvasó

Úristen.. Ez akkora demagógia.. Pont most mutatta meg a Szolnok, hogy mennyit számít az edző. Láthatóan Szolnokon van a második legerősebb keret, mégis egy szar edzővel ez nagyon nem manifesztálódott.. Ha leülnél a Falco kispadjára, ugyanez történne Szombathelyen is.. Lehet akármilyen jó a keret, ha egy kalap sz*r az edző.. Főleg annak tekintetében vicces ez, hogy Milosról köztudott, hogy nagyon nagy elemző.. Kb. patika mérlegen tervez, számol mindent.

Jon
Olvasó

Egészséges önbizalom mindenhez kell ezt aláírom, csak szerintem a kettő nem ugyanaz. Konakov akár rossz (és szerencsés), vagy jó edző, a bajnoki címek akkor is az ő edzősége alatt születtek, szóval lehetne azokra nagyképű mert az “övé”, csak szerintem ezt rossz szemmel néznék az ellendrukkerek, lehet hogy még a semleges kosárszeretők is, ez a lényeg. Emiatt nem igazán számít ebben a kérdésben szerintem hogy milyen edző, de voltak a Falconak bőven aggasztó hullámvölgyei az elmúlt években, sőt még olyan helyzetek is, amikből úgy nézett ki, hogy a bajnoki címet is elbukják. Ha rossz edző lenne, akkor ezekből nem tudott volna… Olvass tovább »

keka
Olvasó

Meg lehet nézni Vidin nyilatkozatát az olaj oldalán(nem leírva hanem a sajtótájékoztatót), szó szerint azt nyilatkozta, hogy SZERINTEM a jobb csapat jutott tovább! A tündérmesénél meg azt mondta hogy MEGLÁTJUK HOGY MI LESZ A VÉGE!
Ezért nem érdemes ilyeneken egymásnak ugrani mert a cikk írója itt sem azt idézte pontosan amit az edző mondott!

Jon
Olvasó

Ez elég sajnálatos, ha így van. Az ember abból kell hogy kiinduljon, hogy amit nyilatkozat címen olvas, az egy idézet. Annak kellene lennie, mert ha nem egy olyan ember nyilatkozta volna, akinek adnak a véleményére, akkor nem kerülne ki sehova. És a félreértések elkerülése nem kicsit fontos. Ezzel együtt szerintem én próbáltam visszafogott kritikát megfogalmazni és partner lenni a normális hangnemhez, maximum egy kulturált vitához.

keka
Olvasó
nyolcmegnyolc
Olvasó

Jon!
Vidin edző, amióta itt van, egy tündérmese a szemünkben. Volt olyan időszak, amikor még az Olajszurkolók is azon gondolkodtak, hogy egyáltalán 8-ba jutunk-e. Én úgy látom, hogy edzőcsere nélkül 8-ban sem lettünk volna.
Mivel a döntőben vagyunk, számunkra (is) a tündérmese folytatódik. Úgy tudom a második meccs napján született is egy tündér az oldalunkon. Gratulalunk Ádinak. Az, hogy mi lesz, majd kiderül. Viszont, ez egy tündérmese…., annak pedig, illik, hogy szép legyen a vége.????????????

ldd
Olvasó

Ha már mindenki, összemérte farkát, mindenkivel…
JÖHET…A…FINÁLÉ!

Stockalone
Olvasó

Eddig tündérmese, ezután rémálom. 🙂 🙂
Viccet félre téve, legyen részünk egy jó döntőben, magas színvonalú meccsekkel, észrevétlen sporikkal, és a végén Falco bajnoki címmel!

SárgaPárna
Olvasó

Most komolyan a szolnokiak elhiszik, hogy bármi esélyük van?

Bolyongó
Olvasó

Mesélj a kupáról, figyelek..

Barro
Olvasó

Amit mi átéltünk ebben az évben ahhoz képest ez tényleg tündérmese. A felkészülési időszakban még Rajkovicsnál azt kérdeztük mi ez. Mert hogy kosárlabda nem az biztos elképzelés nélkül bolyongtunk a pályán. Óriási mázlikkal nyertünk olyan csapatok ellen akinek 3 légiósa hiányzott (Paks), Sopronban -22 ről akkor még Potocnik sem volt ott. Szaszával már kosárlabdának lehetett nevezni de a játkosok látszott hogy széthúztak. Ebben az évben volt először olyan Olaj – Falco meccs hogy bármeddig játszhattuk volna akkor sem nyertünk volna közünk sem volt a meccshez. Ehhez képest Vidinnel egy MK győzelem és minimum egy ezüst. Innen nekünk minden győzelem ajándék.… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Csak akkor van esély ha elhisszük ????

WSreborn
Olvasó

Te elhitted hogy van esélyetek 2012-ben és 2018-ban??? No annyi nekünk is van te beképzelt sárga faszfej

albc
Olvasó

De rossz volt itt lejjebb olvasni, hogy hogyan szopkodta egymást egy kurvacompos meg egy olajszivattyús. Régen ki nem állhatták egymást. Ezért nem jut előre ez a sportág.

Milivoj
Olvasó

Neked b+ egyetlen érdemi, szakmai hozzászólásod nincs, csak a személyeskedés, talán ha elhúznál oda ahonnan jöttél ez is egy normálisabb fórum lenne

albc
Olvasó

Szurkoló nem szakmázik . De ha szeretnéd …. Ez a szivattyú jó kerettel rendelkezik , és most van egy jó edzőjük , ezért lettek kupagyőztesek , a kurvacomp pedig a legjobb légiós sorral rendelkezik , de nem volt minőségi cseréjük , hat emberrel pedig max amit ki lehet hozni az a legjobb négy . Most jobb ? Régen szurkolás volt , meg froclizás , most meg egymás bréjét szíjja egy tiszaparti árvízkárosult meg egy simon a fiúkat szereti . Ez nem jó irány .

YoWassupFam
Olvasó

Szerintem válts fotballra. Ott megkapod amit akarsz. Igaz a minőség is olyan…

albc
Olvasó

Mert itt aztán magas a minőség….

ójajj
Olvasó

Olvassátok el a cikket! Vidin már március 2-án azt nyilatkozta, hogy a bajnoki címért jött…

https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/2024/03/oliver-vidin-az-olajbanyasz-harcban-lehet-a-bajnoki-cimert

moldi56
Olvasó

Megmondta? Megmondta.

donnarumma
Olvasó

Vidin mesternek teljesen igaza van! Egy hétig még tuti tart a “tündérmese”. Döntőnek ha vége, vagy így vagy úgy de vége lesz…..
Azért a “tündérmese” kicsit túlzó szerintem, mert minimum 3. erőnek gondoltuk mindig is a Szolnokot!…

WSreborn
Olvasó

” A tündérmesének még nincs vége”
Ebben mi az elbizakodottság? Ebben hol a nagyképűség?
Volt egy viszonylag normális hangnem heteken át, és most megint mindenki láthatja hogy kik basszák el, az arcoskodásukkal.
Senki nem mondta, hogy megverjük a Falcot, 5-6 magyar válogatott vagy válogatott szintű magyar plusz 4 légiós ellen, nálunk most max a lelkesedés van.
Bocsánat, hogy döntőbe jutottunk, bocsánat, hogy kupát nyertünk, bocsánat hogy ki merünk állni a hatalmas világverő magyar kosárlabda sárga ékköve ellen.
3-0 oda a realitás, minden más eredmény a Falcora nézve kínos, fikázzatok nyugodtan ti kezdtétek….

Jon
Olvasó

Nagyképűséget senki nem írt szerintem, de ha te mondod…
Elbizakodottság az viszont van a nyilatkozatban akkor is ha megsértődsz rajta.
Tényt közöltem ezzel is, ahogy az elvégzett munkájukat is dicsértem “arcoskodás” maximum az edzőtöktől érkezett, bár a te azonnali vérigsértődésed és támadásod is érdekes.

WSreborn
Olvasó

Dehogy sértődtem én meg, mi most meglepetéscsapat vagyunk…

Jon
Olvasó

Dehogynem, virtuálisan teljesen a torkomnak ugrottál, hogy meg mertem jegyezni, amit írtam. Megvádoltál nagyképűséggel, hangnem elbaszását arcoskodással, fikázással, stb.
Amennyi és amilyen mocskolódást le kellett nyelni a kupabukta után ez azért erős.

WSreborn
Olvasó

Én nem mocskolódtam a kupa után, így arról nem tehetek, de ha partner vagy benne, lehet normális a hangnem mától

Jon
Olvasó

Nem is állítom, hogy abban Te is részt vettél, bár nálad is láttam már erős utálkozást a Falco irányába.
Ami engem illet, nyilván nem vagyok tökéletes, de szerintem még többet is el szoktam nézni, mint amennyi elvárható lenne, minthogy ne lennék partner a normális hangnemhez.

Buborka
Olvasó

Az új edző érkezésével nagyon szépen összeállt a Szolnok, de szerintem ezzel a kerettel a meglepetés inkább az alapszakaszban nyújtott produkció volt, nem a mostani.

Jon
Olvasó

“ezzel a kerettel a meglepetés inkább az alapszakaszban nyújtott produkció volt”
Valóban, ezzel a kerettel az alapszakasz mélyrepülése talán még nagyobb meglepetés volt, mint a mostani sikerszéria.

RigoJancse
Olvasó

Elképesztő mennyire úgy akarsz tenni, mint aki lenézi a csapatát. Egy Szolnok sosem meglepetéscsapat, még akkor sem ha a szezon elején/ közepén a tudása alatt játszik, majd a lényegre, a playoffra feljavul a szintjére.

Az idei bajnokságban az alábbiak a meglepetéscsapatok: NKA, Honvéd.

Bolyongó
Olvasó

Ne haragudj, elolvastam Vidin nyilatkozatát, elbizakodottságot nem találtam. Idéznéd pontosan, nem jövök rá. Köszönöm szépen !

Jon
Olvasó

“…nem jövök rá”
Semmi gond, csak azért lehet mert elfogultan olvastad.
Önmagában a “tündérmesének még nincs vége” mint kijelentés, az már elbizakodott.

Bolyongó
Olvasó

Nem győztél meg, ne haragudj. A tündérmesének nincs is vége ! Hisz játszunk a döntőben, az aranyért ! Ez elképzelhetetlen volt pár hónapja. Engedd meg nekünk, hogy ez tündérmese, bárhogy is alakul a párharc.

Xero
Olvasó

Dehogy nagyképű.. Az lenne nevetséges, ha egy sportember nem úgy állna neki a döntőnek, hogy meg akarja nyerni.. Bár azzal nem értek egyet, hogy meglepetés csapat vagytok. Láthatóan ez egy jó keret, csak hiányzott mögüle a szakma. Most teljesítetek úgy, ahogy erre ez a keret az elejétől gyakorlatilag lehetőséget adott. Jó, mondjuk Jovanovic érkezésétől..

Imp91
Olvasó

a 4 amerikai és 1 szerb legiossal a Szolnok ugyanolyan esélyes.. de nyugodtan szurkoljatok a magyar válogatott srácok ellen.. de akkor a válogatottnak se szurkoljatok!

Jon
Olvasó

“Ezzel együtt is azt gondolom, a jobb csapat megy tovább a döntőbe…A tündérmesének még nincs vége!”
Hoppá! Értem hogy örülnek, el is ismerem, hogy jó munkát végeztek. De ez meglepett.
Ha nincs ez a túl korai elbizakodottság (kicsit már szinte önelégült hangnem), még azt is mondtam volna, hogy lehet esélyük is a döntőben, de így még akár csúnya is lehet a vége.
Egyes Falcocok számára lehet hogy meglepő módon én inkább a Falcot féltettem az elbizakodottság veszélyétől a 2 söprés után. De megvan az oka, a szezon során (megint) bebizonyosodott, hogy elbizakodottságnak helye nincs.

Rouge
Olvasó

Vidin nevében is elnézést kérünk,
hogy örülünk,
elnézést kérünk, hogy az edzőnk van olyan ostoba, hogy nem feltett kézzel vágunk neki a döntőnek,
ad absurdum még képes azt is mondani a játékosainak, hogy van esélyük a nagyfalco ellen.

Bocsánat, hogy kiállunk ellenetek a döntőben.

Bocsika.

Jon
Olvasó

Nálad biztosan okosabb. 🙂 Ettől még azért meg kell jegyezni, hogy nem hinném hogy ostoba lenne. Nagyon jó edzőnek tűnik, meggondolatlan mindenki lehet, az ő esetében érthetően egy már most nagy siker után és a mértéke sem problematikus (hacsak nem ragad át a csapatra).
Nem úgy mint az elődje esetében (sem siker, sem a normális mérték). De ezt pont neked magyarázzam? 🙂

Bolyongó
Olvasó

Háromszor vertük az az Albát, a jobb csapat jutott tovább. A tündérmese az, hogy Szarvas ténykedése után láttunk jól kosárlabdázó, és eredményes csapatot ebben a szezonban, aki megnyerte a magyar kupát, és döntőzik ! Ezt pár hónapja a legelvakultabb Olaj szurkolók sem gondolták. Ennyi a történet, nagyon félreértelmezed.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jon!
4-böl 3x megverte az Olaj az Albát!
Mit mondjon?
-semmit
-beszéljen mellé
-az Alba megérdemelte volna
-mi voltunk a jobbak!
Mert az Olaj volt a jobb (4/3)
Tudom a mai pc világban ez nem helyes, de Szolnok ilyen és az edző is.

Milivoj
Olvasó

Tény, hogy lehetne szerényebb is Vidin mester, de nincs neki mire annak lenni…, a döntőtől függetlenül ő már idén számunkra tényleg tündérmesét írt, amiben még azért lehet egy-két fejezet

nyolcmegnyolc
Olvasó

Terzic is elbizakodott?
Ő azt nyilatkozta, hogy az álom még nem ért véget

Kovari Andras
Olvasó

Vidin erkezese ota egyertelmuen jobbak lettetek de sztem egy kicsit kedvezoen alakultak az esemenyek is szamotokra. Valljuk be a kupa megnyerese onnantol kezdve, hogy mi kikaptunk a Szegedtol mar a kotelezo kategoria volt ugy, hogy elotte hazai palyan a Deac ellen kellett nyerni majd semleges palyan egy Pecset kellett megvernetek. A dontoben mar egy olyan Szeged fogadott benneteket amely 10 perc utan mar lepni sem birt. Az alba elleni parharcotok sem mutatja meg igazan mire is vagytok kepesek igaz palyahatranybol huztatok be ezert jar a gratulacio de egy felig egeszseges es egy legiosat nelkulozo alba ellen kaptatok 86 pontot hazai… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Szerintem a Szarvassal egy kizsigerelt Szegedet sem vertek volna meg és valószínűleg egy fáradt, elfogyott Alba is nagy nehezen de érvényesítette volna a pályaelőnyt velük szemben. Reménytelen csapatból lettek jó, vagy kis túlzással kiemelkedően jó csapat.
De ha ez tudatosul bennük (főleg ha az edző mondja), abból jön a pofon.
Még NBA-s csapatokkal is nem egyszer történt ilyesmi…

nyolcmegnyolc
Olvasó

András!
A kupában a Falconak az volt a feladata, hogy verje meg a Szegedet. Nem sikerült.
Nekünk a Pécset, az igen. Nem a mi hibánk, hogy a Falco játékosok a nézőtérről figyelték a döntőt. Később a Szegedet kellett megverni, az is ment.

SárgaPárna
Olvasó

Tényleg nincs vége amennyiben az ember szereti, ha elkenik a száját egymás után háromszor!

Cannibal
Olvasó

Te már hozzászoktál mert sorozatban elkenik a szádat. Aztán ha “véletlen” nyernénk egész nyáron nem látnánk itt menszesz haveroddal együtt te ratyi.

Mendez
Olvasó

Szerintem a ratyi inkább te vagy te buckás, mert állandóan engem emlegetsz.
Majd olvasd vissza amikor engem hiányoltál a kupaelődöntő után, ott mit vergődtek a társaid és nem szóltam hozzá, amúgy leírtam már többször, hogy miért.

Ewing
Olvasó

Na, nyomhatod újra a buckázást, te falcos ( igen, helyesen kisbetűvel…) sárga takony!!

Mendez
Olvasó

Ha én menszesz vagyok akkor ti mit sértődtök meg a buckán?
Amíg nincs provokáció a részetekről addig nem kezdem el ezt már észrevehettétek volna.
De mindig van nálatok egy milivoj, egy rolex, vagy egy aktuális valaki aki jön és megcsinálja a feszkót egy Falco vereség után.
Megértem én a fantasztikus bácsit meg ws-t, hogy ők nem, de ha tőletek valaki igen akkor ne a másikra mutogatás menjen, kezdje azzal aki provokál tőlük.
Tudom, értem, hogy mi vagyunk az aktuális céltábla de ha valaki szeret adni akkor ne legyen megsértődve ha közben kap is.
Mégegyszer jó szurkolást mindenkinek a döntőre.

albc
Olvasó

Azért, mert egy gyáva fos vagy.

csakazete
Olvasó

Az ilyenek miatt szurkol egy ország ellenetek!
Hasznára vagytok a csapatotoknak bohócok!

Jon
Olvasó

“Az ilyenek miatt szurkol egy ország ellenetek!”
Az aktuálisan legjobb csapatot, a címvédőt szeretik legtöbben és egyúttal utálják is legtöbben, ez már csak így szokott lenni.
Ha ezt 1-2 szurkoló befolyásolni tudná, akkor a Zetét is ugyanúgy mindenki utálná a Herkalit-féle (és ő legalább “csak” gyűlölködik, vannak alpáribb szurkolótársai is) tagok miatt és sorolhatnánk tovább.

Názáleti Blájen
Olvasó

ostoba szombathelyi

Rolex
Olvasó

Sárgatrágya,gondolom te már megszoktad,hogy a saját apád keni el a szádat esténként minimum háromszor!!
Te rossz csöves patkány..

Bolyongó
Olvasó

Sziasztok ! Valaki tudja a döntő játéknapjait ? Köszönöm !

milanka487
Olvasó

Szombat-Kedd-Péntek-Hétfő-Szerda

Bolyongó
Olvasó

Köszönöm szépen !

KD
Olvasó

Május 11., 14., 17., ha szükséges: május 20 és 22.

Bolyongó
Olvasó

Köszönöm szépen !

Buborka
Olvasó

05.11. 19:45 Duna World
05.14. 18:00 M4
05.17. 18:15 M4
05.20. 18:00 Duna World
05.22. 18:00 Duna World

Bolyongó
Olvasó

Köszönöm szépen !

YoWassupFam
Olvasó

Minden elismerés és tisztelet az Albának a tegnapiért. Nemhogy 5 de inkább 4 emberrel végig nyomni egy ilyen meccset és 35percig pariban lenni nem semmi. Dickey-Philmore nálam továbbra is top kategória kb majd minden szempontból, Dickey meccs végi gesztusa Wiggins fele meg megmutatta a sportsmanshipet. Voltak az Albában olyan fazonok nem igaz (Pearson pl) de ennyire szimpi banda sztem rég volt ott. Állva, hőskent “haltak” meg. Gratulálok nekik. Mi meg olyan Olajozottan működünk, hogy ha esélyesek nem is mi vagyunk de sztem 1 meccset el fogunk tudni kapni a döntőben legalább. Azt sajnálom csak, hogy mindössze csak pár hónapig élvezhettük/élvezhetjük… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Régi a történet, már engem sem bosszant, de egyetlen dolog miatt van a szidás, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy hazajön, Csősz kért tőle egy találkozót, amit még csak válaszra sem méltatott…, ha rászán egy órát, megköszöni, hogy gondoltak rá és nemet mond, azt mindenki megértette volna…, szerintem 6 év alatt kapott annyit a klubtól és a szurkolóktól, hogy ez lett volna a minimum, igaz, adott is sokat…, ehhez képest, nem tudom, mi a teljes sztori szerinted?

YoWassupFam
Olvasó

“ teljes sztori szerinted”

Szerintem az, hogy ez ennél azért bonyolultabb képlet ami nem szakmai tényezőkön múlott.

Freebulletz
Olvasó

Mi volt Dickey-vel?
Amúgy múlt pénteken meccs végén Durham is úgy beszélt Philmore-ral, mintha sajnálkozott volna a végén történtek miatt. Totál az jött le a testbeszédből.

Amúgy köszi srácok, a tegnapi meccs után tartottam hogy jön a nagyképűzés meg flegmázás, de korrekt módon állt mindenki az eredményhez. Sok sikert mindenkinek a döntőhöz!

YoWassupFam
Olvasó

Meccs után ment Wigginshez egyből pacsizni, gratulálni neki és , hogy nothing personal az ő stílusukban. Komoly csata volt a kettejüké telis tele trash talk-al. Ugye ennek ismeretében a játékosaink azt hitték balhézni megy sőt először Wiggins is azt hitte amit Dickey tisztázott is gyorsan. Bármelyik csapatomba eltudnám képzelni Dickeyt. Gyors, atletikus, mozgékony , technikás , terhelhető és igazi csapat ill sportember. Remélem marad a bajnokságunkban:) arra viszont kiváncsi vagyok , hogy az Alba tényleg rámegy-e Wigginsre lol ha rá is megy sztem neki level up következik egy ilyen rájátszás után amit itt lenyom a kihagyott büntetői ellenére.

Barro
Olvasó

Hát az aranyhal memória valszeg te vagy. Tóth Ádi úgy ment el innen hogy lejött sörözni a B középpel és elmondta hogy a pénzért ment el, de élete legjobb élménye vot itt játszani és rengeteget tanult itt…stb. A mi ” Ikonunk” meg csak annyit böfögött hogy szerinte nagyon jól döntött hogy az Albába írt alá….ennnyi…..ha te nem érzed a különbséget akkor nagyon sajnállak.

russelalba
Olvasó

Nekem ez az elődöntő felért egy döntővel. Nagyon érdekes volt látni két ennyire különböző játékot játszó csapat harcát, a meccsek végére sajnos elfáradtunk. A bronzot be kell húzni, jövőre nemzetközizni kell. Hajrá Alba!

keka
Olvasó

Nagyon jó meccs volt, Olaj drukkerként mondom hogy le a kalappal az Alba előtt, nem adták fel 5 emberrel sem. Nagyon korrekt nyilatkozat az edzőjük részéről is! Vidin meg egy zseni. Ahogy az ünnepléskor magához ölelte az egész szurkolótábort…

moldi56
Olvasó

Akik átvették Roberts szerepét,azok kitettek magukért.Dickey a végén jóformán lépni sem tudott,párszor összekushadt,gyüjtötte a levegőt.Chambers pedig fenomenális volt.Amikor elkezdte a triplasorozatát felrémlett a tavalyi Körmend elleni meccs,akkor ezekkel a hármasokkal kivégzett bennünket.Nehéz ezt az embert tartani,villámgyorsan vált sebességet,a labdát jól fedezi,még faultolni is nehéz őt.Azt hittem Vojvoda is beáll a sorba,de most visszafogott volt,vagy jól védekeztünk rajta.hálistennek most a mi csapatunk nyerő emberekből áll,még Wiggins is jól dobta a büntetőket.Még frissek az élményeink,de mostmár készülni kell a döntőre.CSAK AZ OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés