Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Okornnak hasonló érzései voltak, mint a Nagyvárad ellen

A Falco edzője nem tett le a továbbjutásról.:

:

Már tizenöt ponttal is vezetett, végül hattal nyert a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely tegnap a BK Ventspils ellen. A Bajnokok Ligája-selejtező első felvonását így értékelte a két vezetőedző:

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Ami a legfontosabb: köszönjük a támogatást a szurkolótáborunknak. Hasonló érzéseim vannak, mint amikor legutóbb itt ültem: nyertünk, de az ellenfelünk elégedettebb lehet az eredménnyel, mint mi. Előzetesen, ha valaki azt mondja, hogy hat ponttal legyőzzük a Ventspilst, talán aláírtam volna, de most már nem. Csakúgy, mint a Nagyvárad ellen, most sem voltunk eléggé türelmesek, sokat kapkodtunk, rohantunk eszetlenül. Az utolsó negyedben most is ugyanaz történt, mint a múlt héten. Hiába volt már tizenöt pontos előnyünk is, visszaengedtük a Ventspilst a meccsbe. Kihagytuk a ziccert, eladtuk a labdát, ők pedig könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. Vissza kell néznem a meccset, de most azt mondom, elsősorban saját magunknak okoztuk a problémákat, nem pedig a Ventspils. Persze azért voltak jó periódusaink is, továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy lépésről lépésre haladunk, egy új csapat építése nem megy egyik napról a másikra. Az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, gyakorlatilag teljesen nyílt maradt a párharc, továbbra is 50-50 % esélye van mindkét csapatnak a továbbjutásra. Ventspilsben dől el minden. A játékosaimnak is azt mondtam, fel a fejjel, mert szeretnénk továbbjutni, és főtáblára kerülni.

Arturs Visockis-Rubenis, a BK Ventspils vezetőedzője: Nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Egy jó csapattal játszottunk, amelynek jó edzője van. Az elején rossz döntéseket hoztunk, talán nem bírtuk el a nyomást, de nem szabad elfelejteni, hogy ez volt az első tétmeccsünk. Rengeteg eladott labdánk volt, az első félidőben ezek miatt gyakorlatilag kivégeztek minket a szombathelyiek. A szünet után javultunk, és sikerült közelebb zárkóznunk. Ahogy mondtam korábban is, 80 percig tart a csata, ez csak annak az első fele volt, van még hátra 40 perc.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Azt gondolom, hogy a mester tegnap rosszul meccselt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés