Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn viszi el a balhét a zalaegerszegi vereség miatt

Szerinte 17 pontos vezetésről nem lehet kikapni.:

:

A ZTE hosszabbításos mérkőzésen nyerte meg a 18. forduló rangadóját. A Falco hiába játszott nagyot a harmadik negyedben, a végére teljesen szétestek a sárga-feketék. A mérkőzés utáni nyilatkozatokból úgy tűnik, a csapat vezetőedzője magára vállalja a felelősséget.

– Először is gratulálok a ZTE-nek – kezdte Gasper Okorn.

A többit magamra vállalom, ugyanis mínusz 17 pontos előnyről nem szabadna kikapni. Ennél bővebben nem kommentálom a meccset, hiszen mindenki látta mi történt.

– fejezte be a Falco vezetőedzője, akit szemmel láthatóan megviselt a vereség.

Érthetően más volt a hangulat a hazaiaknál, akik hatalmas lépést tettek, hogy a felsőházba jussanak.

– Nagyon örülök a győzelemnek és gratulálok a játékosoknak és a közönségnek. Sablonosnak tűnik, de aki itt volt az látta, hogy ez egy közös siker volt. Nagyon jól kezdtük a meccset, de a második negyedben nem jól reagáltuk le az ellenfelünk védekezését. Feszültek lettünk és is és a harmadik negyedre meg túlságosan megnyugodva jöttünk ki, ami egy nagyon gyenge védekezéssel párosult és közel 20 ponttal elengedtük a Falcót.

Az utolsó negyedben mindent egy lapra tettünk fel. Ez meghozta a ritmust, az ellenfél pedig elbizonytalanodott. Nagyon nagy eredmény ez, hihetetlenül boldog vagyok.

– nyilatkozta Bencze Tamás.

Kiemelt fotó: Zsu

 

HIRDETÉS

52 hozzászólás

52
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
BagosznyolcmegnyolcMarillioncsakazeteMuszka7909 Recent comment authors
Bagosz
Olvasó

Ezen a meccsen,ha a Falco nyer,az is Govens érdeme lett volna.Mint ahogy a végén ő szúrta el.
Mi már nem az első meccset hozzuk vissza a sírból.

zte2018
Vendég
zte2018

Tudja vki meddig lehet igazolni még? Mi a határidő?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Február vége szokott lenni. A tutit nem tudom

Marillion
Olvasó

Az Okorn: Miattam kaptunk ki… Nem a Reddickre hegyezem ki,de csodálkozom ha Okor a Délszláv kosárlabdában elismert edző akkor,hogy a búbánatban nem hozott magával a csapatnak egy centert arról a környékröl,és a Reddic attól meg mellette simán hozhatná ezt azt amit tud és Tóth Norbi meg lett volna felváltva kiegészítő beugró mindkettő cseréje….Tegnap Agafonovval szemben pont egy ilyen típusú tipikus 5-ős játékos hiányzott a Falcoból… Gratuláció mindenesetre jár Egerszegre…fújtak akárhogy is a rigók….Nem miattuk buktuk a 17 pontos elönyt… Amig a 4×10 percből jó ha csak 2×10 percre futja a Falco erejéből addig,hiába a nagy rotácíó s lesz még (főleg… Olvass tovább »

Aramis
Vendég
Aramis

Agafonov 2!!!! fault több, mint 40 perc alatt.
Szöszi belebikázhat lábbal a labdába egy faultja után technikai nélkül, Govensnek kiállítás jár mert erősen földhöz vágja…
Gratulálok az Egerszegnek a győzelemhez, de ezek után ha azt írjátok, hogy Szombathelyen lejt a pálya az az évszázad vicce lesz!

heraklith
Olvasó

Reddicet az első negyedben ki lehetett volna állítani. Agafonov pedig ésszel játszik, nem baltázik. Szinte soha nincsenek fault problémái. Fault nélkül is hozott már le meccset.
Gulyás kapott egy röhejes sportszerűtlent, Tóth sokkal durvább belépőért nem.
Lehetne ezeket sorolgatni és az is tény, hogy akkor lépet meg a Falco, amikor büntetlenül répázhattak. Amikor a faultarányt kezdték helyretennni, egyből jöttünk is fel szépen.

Aramis
Vendég
Aramis

Nem baltázik???
Múlt héten volt a könyökös balhéja Bergstedt ellen…
Tegnap a második negyedben verte agyon Perlt ziccer közben néma síp mellett.
De tudom nektek csak az a fault amit ellenetek elkövetnek.
Ha Agafonov répázik az “ésszel játszik”.
Ha kipontozódik valaki a ZTE-ből, akkor elcsalták a meccset.
Mindegy is.
Nyertetek, örüljetek.
Szezon végén meg megbeszélhetitek egymás között, hogy a zete 5. helye sokkal nagyobb hőstett, mint a Falco ezüstje.

Muszka7909
Olvasó

Te szerencsétlen nézd már meg a két csapat keretét aztán böfögj hülyeséget,én az ötödik helyet most aláírnám ezzel a kerettel, ja és év elején nem azt mondtátok hogy ez a keret playout? Gondolom most nagyon fáj a tegnapi vereség, de én boldog vagyok nagyon hogy látlak titeket vergődni!! ??

Aramis
Vendég
Aramis

Jé, ha nem a Zete ellen játszik a Falco akkor baltás Norbi, könyök Beni bukott Govens, nálatok meg szenzációs Szöszi, Ware, Agafonov…
Ha meg nyertek, akkor egyből egy sokkal jobb játékosokból álló Falcot győztetek le?
Ne szarjál már a saját szádba te ökörborjú!

Muszka7909
Olvasó

Te valakivel összekeversz cinegemadár én ilyet sosem írtam bár van benne igazság!!?Még fáj a tegnap ugye? Nem baj akkor jó ha fáj! ??

donnarumma
Olvasó

Én meg azert vagyok boldog hogy annak örültök hogy szökőévente 1x el tudtok verni otthon hosszabításban egy vasi csapatot..hát nektek ez jutott;-)(ja “fél csapatotok” vasi)

Muszka7909
Olvasó

Persze tőletek menekültek, nem bírták az ideggyenge Gyuribát!! ??

donnarumma
Olvasó

Elso negyed???nézd a Falco 5.pontjat..a 7.et a következő Go betörést(még Jenci is bemondta)mind a 3om Agafonov fault volt..fujas semmi-kozben a masik felén gol+1…Reddick sem veletlenul lett ideges..Rá befújták a faultot Agafonov meg 2 kezzel tolta ki a pozíció ból persze semmi…ha befujjak Agafonov 2 perc utan pad Reddick meg el mint hal a vízben..de ez pont fordítva történt. 1 hete Bence meglökte a játékost,nem az volt a bajotok miért lökköd..hanem mekkorát rájátszott..most az istenetek álló emberbe fut majd hanyattdobva magát rá 90 fokra csúszik,de ez rendben van..(jogos volt a sportszerutlen de a rájátszás sem kérdés) 1,nem a bírókat okozom a… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Durázi támadója, kosár plusz 1 helyett, Bagó faultja, amikor betakarta Perlt.
Govens elmaradt második sportszerűtlenje Bagó ellen…
Lehetne ezeket reggelig sorolni.
Volt egy-két elmaradt fault a Falco kárára is így visszanézve, de megnéztem volna, hogy mit csináltok Govens és Reddic nélkül 2 és fél negyeden kersztül.
A parttalan vita részemről lezárva.

donnarumma
Olvasó

Igaz de Agafonov a meccs elejen mar ult volna..es o a kulcs nem a gulyas meg a durazi ne rohogtess

heraklith
Olvasó

Ja és Govens először röhejes módon kisírta a videót, majd a következő faultnál is megállás nélkül magyarázott. Gondolom nem József Attila idézeteket, hogy Jenci szavaival éljek.
A földhöz vágott labda csak a hab volt a tortán.

heraklith
Olvasó

Még valami, csak hogy pontosak legyünk. Govensnek a földhöz vágott labdáért tecnikai járt és nem kiállítás. Annak tudatában, hogy már előtte volt egy tekója, még nagyobb hülyeséget csínált.

donnarumma
Olvasó

A mezhúzásért mi jár álló játék alatt,ami miatt Go földhöz vágta a labdát?

csakazete
Olvasó

Pedig Szombathelyen lejt a pálya ?

heraklith
Olvasó

Megnéztem ma az első félidőt is (tegnap csak a másodikat). Govens megkaphatta volna (a lassítás alapján is) a 2. tekót már a 2. negyedben. Báder is mondta, hogy azért nem kapta meg, mert kulcsjátékost nem akartak ilyen korán kivenni a játékból.
Tehát túlzás nélkül mondhatjuk, hogy akkor sem lehetne a Szombathelyieknek egy szavuk sem, ha Govenst a 2. negyedben, Reddicet meg az elsőben kiállítják. Jenci és a lassítás szerint is siman lehetett volna egyből kiállítás, amikor Agafonovot két kézzel fellökte, úgy hogy a labda a közelben sem volt.
És van pofája Szombathelyinek bírózni. Szomorú, de itthon is a Szombathelynek lejtett a pálya.

Leklibajsza
Olvasó

Ebben van igazság, viszont amikor a te csapatodnál merülnek fel ezek akkor becsukod a szemed. Ware és Durázi például egész meccsen dobálták magukat. Ha végignézted az első félidőt biztosan azt is láttad, amikor Ware bevetődött Norbi elé. Emiatt mit érdemelt volna Ware?

heraklith
Olvasó

Arra valóbam nem emlékszem, hogy ők dobálták volna magukat, de ha leírod mikor volt, akkor megbeszélhetjük.

torma
Olvasó

Ott olyan erősen lejt,hogy alig bírják kiékelni a vendég csapatok.

kinemugral
Olvasó
Aramis
Vendég
Aramis

Most őszintén…ott voltam a meccsen….de rohadtul nem emlékszem annak az embernek a nevére aki Lacival összeakaszkodott.
Valszeg azért mert kosárlabdázni még X-Boxon sem tudott…
Ellentétben Lacival…

bp
Olvasó

Govens a Falco legjobbja volt tegnap. A végén a kiállítás után 1 büntetőhöz jutott a ZTE, ez az ő sara. Előtte meg 25 pontot dobott. Ha mérlegre tesszük ezt akkor elég erős azt mondani hogy Govens miatt ment el a vendégek győzelme. Vajon mi lett volna a meccs állása 10 mp-el a vége előtt ha ő nem játszik ezen a meccsen? Profi játékos, tudja hogy ebben a helyzetben az ellenfélnek azt kell csinálnia amit a ZTE is csinált. Ezt tette volna minden csapat ha még van beüthető fault. Túlreagálta, hibázott, de nem ezen ment el. Ezt csapatszinten baszta el a… Olvass tovább »

torma
Olvasó

Govens kiállításának esetét sokan nem elég pontosan látják! Mivel 10 méterre ültem az esettől,ezért jól láttam,hogy mi történt:
Doktor Péter taktikai falttal állította meg őt.Govens szeretett volna elérni plusz egy sportszerütlent is.Ami elképesztű volt,hogy a bíróknak első blikkre nem volt eszükbe ezt videóbírón keresztül megitélni,de Govens rávette őket.Ilyen is csak
nálunk történhet meg ilyen macskajancsi jv-knek mondott gyerekekkel.Videó bírózás után -mivel nem volt sportszerütlen-és Govens nem érte el amit akart,ezért vágta a labdát mérgében a parketthez.A többi ismert…..

Viggiano
Olvasó

Ha jól emlékszem, akkor az nem az a falt volt, hanem kb 3 másodperccel előtte! Ott volt videóbírózás, mert Govens szerint lekönyökölte Doktor. Sima fault lett végül, s az utána következő bedobás utáni faultnál volt, hogy földhöz vágta a labdát!

pbask
Vendég
pbask

ha elviszi balhét remélem koccol az idegbetegje

patyomkin
Olvasó

Csak hogy mindenkinek tiszta legyen:
1. Gyulolom a Filkot !
2. Govens jogosan reklamalt.

Govenst a bedobas elott huztak-vontak a mezenel fogva. Tekintettel arra, hogy a labda meg nem volt jatekban, igy a szabalytalansag az uj szabalyok ertelmeben automatikusan sportszerutlen szabalytalansag kellett volna legyen !!!!!!
Govens reklamalasa teljesen jogos lett volna, kerhette volna azt szepen a sporiktol, kerhetett volna videobirot. De NEM !! O levagott egy hatalmas hisztit, amivel el is bukta a meccset a Filko

Luuuuuuuuuuuuuuzerek vagytok sarga majmok !

heraklith
Olvasó

Az utolsó másodpercek egy egál meccsen erről szólnak. Semmiben sem különbözött a tegnapi bármelyik másiktól. Keményen tapadunk, hogy megprobáljuk megakadályozni a bedobást, közben megy a bírkózás. Ha nem sikerül akkor azonnal odaütünk, akár többször is. Kivétel nélkül minden ilyen szituációban ez van. A világon nincs olyan jv aki ezt a kis bírkózást befújta volna bedobás előtt. Sikerült bedobni és megfogni, így mehetett volna a vonalra, akár hősként a meccset is eldöntve.
Pontosan tudta, hogy mi fog történni, csak szegényem azt gondolta, hogy ő itt valami kivételezett celeb lett, akihez nem lehet hozzáérni.

donnarumma
Olvasó

A csapatot +17 nél nem visszafogni kell, hogy őrízze az előnyt 20mp pumpával, hanem engedni had nyerjen 30 cal….
Már sokadszor játszottuk el ezt,várható volt hogy egyszer belebukunk…
Óriási edzői hiba, a többi mind mellékes

heraklith
Olvasó

Szerintem +17-nél az utolsó negyedben egyik edző sem rohan, az a legveszélyesebb. Szépen kidolgozott, lassú támadások kelletek volna, de a ZTE védekezést válltott és ezt megakadályozta. Tomi is azt mondta, hogy azt a védekezést 10-15 percig sem bírtuk volna és a végére már így is csak a lendület meg a hangulat vitte a csapatot. A 2.-3. negyedben a Falco volt agresszivebb, a 4.-ben mi és többe- kevésbé ezt engedték a jv-k is. A Falco védekezésével volt szerintem a 4. negyedben nagyobb gond, a 35 kapott pont az rengeteg. Lehet, hogy elfáradtak a 2.-3. negyedbeli darálásban. A vegén meg már nálunk… Olvass tovább »

Sedmakfun
Olvasó

Jogos…. Ámulattal néztem, hogy a 4. negyedben pl. Agafonov a félpályánál kergette nem egyszer Govenst… tényleg emberfeletti volt…. Gondolom van oxigénsátor az öltözőben, különben nem reszkírozták volna ezt… 🙂

donnarumma
Olvasó

Nem rohanni kell..bar mi 9? Emberrel akar rohanhattunk is volna..de teljesen elveszett a ritmus a lasítás miatt…felesleges volt taktikat váltani.Nem a ZTE n múlt ez..Ők megtettek mindent,de mi sodortuk magunkat ebbe a helyzetbe..dobni kellett volna 20 pontot a negyedben,aztan tok mind1 mi potyog a masik felén..
ezt kb. 10x eljatszottuk mar el..

heraklith
Olvasó

18-at dobtatok a negyedben. Szerettetek volna annál többet is, de nem voltatok rá képesek, mert a ZTE nem engedte. A ZTE rohant át rajtatok egy extra védekezéssel és dobott 35 pontot, de nyilván mi csak aszisztáltunk Okorn meccseléséhez.

donnarumma
Olvasó

Nyilván…mert ha a ZTE ezt tudja akkor a 3. negyedben megmutatta volna..ott mindenki ment ahogy tudott x ről….a 4.negyed +17 ről és a hibás taktikáról szólt semmi másról….Ti ezt nem láttátok, mi már kb. 10x ezt átéltük

heraklith
Olvasó

Bencze pont ezt mondta, hogy gondolt a védekezés változtatására már a 3. negyedben is, de azt ennyi emberrel nem bírtuk volna. Így is alig.
Ennek köszönhetjük a győzelmet. A Falco nem tudott reagálni erre a védekezésre, dobálták sorba a homályokat és adták el a labdákat mi meg ebből építkezve szépen megszórtuk magunkat. Nem volt elvezett labda, csúszott- mászott mindenki.

donnarumma
Olvasó

Mert nem kosarat akartunk dobni hanem 20mp ig labdát tartani…4mp alatt meg olyan helyzetek sikerultek amibol csak homaly lehetett

voldemort
Olvasó

Govens hibázott, máskor is ment már el rajta meccs, ettől függetlenül még mindig többet tett, mint ártott. Igen, a többiek is hibáztak, van ilyen. Azt gondolom, Okornnak elege lett abból, hogy a feje felett döntik el a csapattal kapcsolatos döntéseket. Némely játékos ilyen teljesítmény alapján már rég ki lett volna penderítve…. de a vezetéknév erős brand…. mint ahogy a politika is…

zte2018
Vendég
zte2018

Miért mi történt ökör?

Kinter for president
Olvasó

Hiányolom a play-outos kommenteket a tegnapi meccs cikke alatt, mi történt? ? Már a BB1 is felsőházba jutásról beszél a ZTE-vel kapcsolatban. Valami hiba csúszott a gépezetbe, vagy mi van? ?

Kinter for president
Olvasó

Valami olyasmi kommentet, hogy “ez a győzelem mindkét csapatnak sokat érhet a Play-out elleni harcban”, simán el tudtam volna képzelni.

Yellowblack
Olvasó

nem okorn a felelős ezért hanem govens aki miatt elbuktuk a meccset,mert ha nem rinyál akkor megvan a meccs.és egy ilyen miatt kellett norfleetnek távoznia…

heraklith
Olvasó

Azért ahhoz még be kellett volna dobnia a büntetőket és ki kellett volna védekeznetek 10 másodpercet. Egyáltalán nem biztos, hogy meglett volna. Persze az esélyetek jócskán megnőtt volna.

heraklith
Olvasó

Égyébkent tényleg érthetetlen a hisztije. A napnál világosabb volt, hogy ő kapja a labdát és nekünk azonnal oda kell ütnünk. Örülhetett volna, hogy mehet a vonalra.

Leklibajsza
Olvasó

Valamiért Curryvel együtt indokolatlanul túlpörögték a meccset.

heraklith
Olvasó

Ez egy ZTE-Falco volt, annak hangulatával, ráadásul tele fordulattal és kemény játékkal mindkét oldalon.
Govensnek azért ebben már volt tapasztalata, Curryt pedig fel kellett volna erre készíteni.
Még a tekó után is mutogatott a közönségnek. Szerencséje volt, hogy nem kapott mégegyet.
Volt már rá példa, hogy Govens a Falco szempontjából pozitív módon őrült meg és nyerte meg kb. egyedül nekik a meccset, tegnap viszont nem bírta a nyomást. Lett volna már ideje megtanulni, hogy a hisztivel nem jut előbbre. Nálunk is sokat magyarázott.

donnarumma
Olvasó

Nem a beütött fault miatt hisztizett,hanem hogy elotte ráncigálták a mezét és 2 méterről nem sikerült azt befújni…

boston_celtics
Olvasó

A hisztije… 10 mp. volt hátra, +1 ide, ha ott befújják a sportszerűtlent, dobunk egyet, és még oldalról jövünk. Nyilván +2-nél is odaüt a Zete. Viszon a két bedobott büntivel +4 lehetett volna, és nincs miről beszélni. Tény, hogy butaságot csinált, de hangsúlyozom, hogy nem ezen ment el a meccs! Egyszerűen bután játszottunk a 4. negyedben.

heraklith
Olvasó

Sima fault volt, szó sem volt sportszerűtlenről. Tehát legfelejbb 3 ponttal mentetek volna, ha nincs hiszti. A kedvéért előtte még videóztak is.
Szegény még másodszor is azt hitte, hogy ha bemondja a sportszerűtlent, akkor az lesz.

boston_celtics
Olvasó

Ki lehet hegyezni Govensre a történetet, de nem érdemes! Tény, hogy a végén nagy butaságot csinált, de halkan kérdem, a többiek mit csináltak? Ne felejtsük el, hogy +17 pontos előnyt szórtunk el 10 perc alatt! Nem Govens miatt kaptunk 35! pontot az utolsó negyedben! Kérdem én, mit csinált Beni az egész meccsen? 3 pont egész meccsen, a tiszta ziccert is kihagyta! Vagy Tóth? Bruinsma Kaposváron 2 büntit, most -3-nál szintén 2-t hagyott ki! Zozót nem említtem, neki még kell egy kis idő, mire formába lendül, és az önbizalma is helyreáll.Amíg Beni nem szedi magát össze, és csak 1-1 negyedben tudunk… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés