Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Okorn: van még esélyünk a továbbjutásra. Mindent meg fogunk tenni, az utolsókig fogunk küzdeni, ezt megígérhetem

A Zaragoza extra tripláival nem tudott mit kezdeni a Falco.

  •   :

:

A Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 77-70-re kikapott hazai pályán a Zaragozától. Így látta az összecsapást a két edző:

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Először is köszönöm a szurkolóinknak, hogy ennyien eljöttek, másodszor pedig gratulálok a Zaragozának a győzelemhez, jobbak voltak. Nem tudok semmi rosszat mondani a játékosaimra, megtettek mindent, de sajnos ez nem volt elég legyőzni a spanyolokat. Fizikálisan nagyon erős ellenféllel találkoztunk, a tervünk az volt, hogy kontrollálják a lepattanót, a második félidőben ebben javultunk is, illetve sokkal jobbak voltunk leindításban is, és jól védtük a festékben a területet, de sajnos ez sem volt elég. Jól dolgoztunk, de azzal nem tudtunk mit kezdeni, hogy a Zaragoza extrán dobta a hárompontosokat. Tudtuk, hogy bátran próbálkoznak, készültünk is erre, de ma rendkívül extrán, közel 50 %-kal céloztak. Nyilván nem vagyunk boldogok, hogy hosszú idő után kikaptunk az Aréna Savariában, de fel fogunk állni, ki fogjuk elemezni a mérkőzést és ki fogjuk javítani a hibáinkat. A magyar bajnokság a legfontosabb számunkra, továbbra is jól állunk, a BL-ben pedig ez egy nagyon kemény csoport, az utolsó négy fordulóban még bármi megtörténhet, van még esélyünk a továbbjutásra. Mindent meg fogunk tenni, az utolsókig fogunk küzdeni, ezt megígérhetem. Fel a fejjel, most ez a legfontosabb. Vissza fogjuk nézni még egyszer ezt a meccset, de most azt mondom, a kulcspillanat 55-50-nél volt, amikor megtaláltuk a ritmust, elkaptuk a fonalat, sikerült is fordítanunk, sőt volt két büntetőnk, hogy héttel is vezessünk, de nem éltünk vele, és aztán a Zaragoza egy 11-0-val, főleg a kinti dobásaival elhúzott. Elképesztő volt, hogy Brussino milyen dobásokat vállalt, még egy lábról is betalált, de ilyen a kosárlabda, ez benne van a pakliban sajnos.

Perlék nem bírtak a Zaragozával (fotó: Zsu)

Porfirio Fisac, a Zaragoza vezetőedzője: Jó csapat a Falco, de sikerült jól felkészültünk belőlük. Jól védtük a pick and rollokat, támadásban pedig jól járattuk a labdát, megfelelő egyensúlyban volt a kinti és a benti játékunk, nagyjából ez volt a kulcsa a mérkőzésnek. A második félidőben sikerült sebességet is váltanunk, a védekezésünk pedig továbbra is kemény maradt, megvoltak a kiosztások, elég jó százalékban betaláltuk, elégedett vagyok a látottakkal.

fotó: Zsu

  •   
HIRDETÉS

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Vince.Carter.15ficsiEv.Ok.PraenoricumJR.Benitez Recent comment authors
Ev.Ok.
Olvasó

Mily meglepő! rúzsos új szerepben. Most eljátsza g.ricsikével a jó zsaru-rossz zsaru drámát 😂😂😂 óriási alakítás, Oscart neki(k) páratlan páros, vagy inkább skizofrén😂😂😂

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Egy skizofrén bohóc… 😂

Praenoricum
Olvasó

Így kell hozzáállni. Meg kell próbálni a legjobbját mutatni a Falconak, aztán ha összejön a továbbjutás, az extra. Ha meg jobb csapat legyőzi a Falcot, de mindent megtett, akkor meg gratulálni kell az ellenfélnek és emelt fővel lehet lejönni. Ha Bonnban sikerülne nyerni, akkor kiköszörülhetné a csapat a szerdán esett csorbát. Egyszer már volt egy jól működő takitika a Bonn ellen. Miért ne működhetne most is?

RRichieG
Olvasó

Hajrá Bonn!

Modus operandi
Olvasó

Hiszem, hogy te csak a szombathelyi bb1 fizetett provokátora vagy!

HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ OLAJ!!!

RRichieG
Olvasó

És hajrá amerikaiak!

fnyprtk
Olvasó

Ricsiteam csak magyar játékosokból áll és állt mindig is amióta világ a világ! Mondjuk nem is első osztály, csak városi bajnokságban szerepelhetnek szerintem…

Rouge
Olvasó

Ricsifiú szolnoki és csak szórakozni jár ide,
nem kell vele foglalkozni.

Nem tisztem megvédeni, megvédi ő magát,
de többet ért a kosárlabdához,
mint itt bármelyikünk;
olvasd vissza mit írt a tavalyi elődöntő harmadik mérkőzése előtt,
hogyan fogja megszórni a Falcót
élete első meccsén Pallai “Doncsics” Tamás
(akit akkor még itt senki sem ismert).

És valóban megszórta (18 pont)….

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Gratulalunk neki, azota is varjuk a kovetkezo palyara lepeset 😂

Rouge
Olvasó

Sérült.

JR.Benitez
Olvasó

Rouge most nem azért…. 1 év alatt véletlenül eltalált vmit erre ért a kosárlabdához??? WTF???? Gyászos egy értékrended van na… Soroljam mekkora sületlenségeket írt folyamatosan? Ő sárgapárna szolnoki megfelelője. Semmi több. Nyugi. Nem Szolnok szégyene ahogy sárgapárna sem Szombathelyé.

Rouge
Olvasó

Több mindent eltalált,
meg ismeri a szolnoki utánpótlást is,
de engem különösebben nem érdekel.

Ricsifiú szórakozni jár ide,
szívatja a Falcót,
ti meg mindig felültök neki,
hagyjátok magatokat.

JR.Benitez
Olvasó

Én még eltaláltam hogy nyertek Pakson akkor én vagyok a Larry Brown??? Ha neki ez a szórakozás mekkora élete lehet… Ne érts félre én örülök hogy sok ilyen ember van mert valamilyen szinten ők biztosítják nekem azt hogy nyugodtan tervezhessek anyagilag hosszabb távra is. Csak még ennyi idő után is furcsa nekem. Nem zavar, nem bánt, csak fura. Na mindegy.

Praenoricum
Olvasó

Mielőtt istenítenénk Pallait, azért tegyük hozzá a tényszerűség kedvéért, hogy azok a pontok az első félidőben születtek. Senki sem vette komolyan. Úgy volt vele a védekezés, hogy őrá kijöhet a dobás, inkább ő dobjon. Aztán, amikor kiderült, hogy komolyabban kell venni és odafigyeltek rá is, akkor elfogyott a tudomány. Elismerésre méltó teljesítmény volt és örültem, hogy magyar fiatal nem teli gatyával ment fel a pályára, még, ha a Falcót is szórta meg. Az azt követő meccseken már nem tudta azt a teljesítményt megközelíteni. Hangsúlyozom, hogy örülök mindig, ha fiatal magyar játékosok mutatják oroszlánkörmeiket, mert nagyon kell az utánpótlás. Nagyon nagy… Olvass tovább »

fnyprtk
Olvasó

Ne légy köcsög Ricsike!!!

ficsi
Vendég
ficsi

Ezt írni nem illik ha magyar vagy !!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés