Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn szerint gyengén védekezett a Falco

Berényi túlzónak érzi a tizenöt pontos különbséget. Bencze ígéri, nem adják fel a harcot a play offért.:

:

Tegnap délután két mérkőzést rendeztek a férfi középházban, a Körmend és a ZTE nyert, a Falco és a DEAC kikapott. Íme az edzői nyilatkozatok:

Egis Körmend – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 95-88 (24-20, 26-19, 22-25, 23-24)

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Úgy gondolom, hogy ma egy nagyon jó mérkőzést láthattunk. Magas fordulatszám volt, érzelmekkel teli, sokpontos mérkőzés. A szurkolóknak biztosan tetszett, nekünk edzőknek, ez nem mindig van így. Mi szeretünk kevesebb pontot látni, jobb védekezést és jobb játék-kontrollt. Megérdemelten győztük, mert küzdöttünk a lepattanókért, ahol volt egy kis hátrányunk, mert nem vagyunk elég atlétikusak, de megoldottuk, hogy közel legyünk és ne legyen nagy különbség, emiatt tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Gratulálok a Körmendnek, megérdemelten győzött. Többé-kevésbé ők domináltak. Mi nem voltunk képesek jól védeni az egy-egyeket. Ha kapsz 95 pontot idegenben, akkor kicsi az esély megnyerni a mérkőzést. Egyértelműen amiatt kaptunk ki, hogy a védekezésünk nem volt a legmagasabb szinten. Próbáltunk zónáról emberfogásra váltani, de a Körmend nagyjából mindenre megtalálta a választ. Előre kell néznünk és meglátjuk, hogy mi fog történni a play-offban. Még egyszer gratulálok a Körmendnek.


Zalakerámia ZTE KK – DEAC 101-86 (28-21, 21-25, 24-18, 28-22)

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nagyon fontos volt, hogy tudjunk győzni. Ma is nagyon sokat hibáztunk, elsősorban tíz pont feletti vezetéseknél. A Debrecent dicséri, hogy ezekben a helyzetekben sem adta meg magát és végig küzdött. Én is túlzónak érzem a 15 pontos különbséget és boldog lettem volna akkor is, ha csak kettővel nyerünk. Elsősorban a lepattanócsata, ami markáns különbséget jelentett a két csapat között. Minden dicséretet megérdemelnek a játékosaim, mert nagyon sok energiával játszottak, nagyon jól küzdöttünk, de néha nem koncentráltak eléggé, és alap hibákat vétettek. Örülök, hogy győztünk, és amíg a matematikai esély megvan arra, hogy a nyolcba jussunk, addig így is fogunk küzdeni.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Gyakorlatilag végig vezetett a ZTE, és amikor visszajöttünk a meccsbe, mindig kulcsdobásokat hibáztunk. A végén is, amikor három pontra zárkóztunk, üres triplahelyzeteket hagytunk ki. Legutóbb itt extrán dobtunk, most pocsékul. Rengeteg üres dobást hibáztunk és a lepattanócsata eldöntötte a meccset. A 15 pontos különbség szerintem túlzó, hiszen az utolsó percben elvesztettük a kontrollt és ekkor alakult ki ez a távolság a csapatok között.

fotó: hunbasket.hu

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
HajráKörmendHajráVasHubie Brownderryl2lee14Rouge Recent comment authors
HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Te vagy a gyenge, öreg…

moldi56
Olvasó

Ha ez a véleménye,akkor mire volt jó az a cirkusz amit az utolsó időkérésnél művelt(lehet hogy nem az utolsó volt,de már a vége felé).Komolyan mondom ilyen idegbeteg megnyílvánulást még nemigen láttam.Perl volt a legnagyobb veszélyben,azt hittem véletlenül lekever neki egyet.Aztán amilyen gyorsan felkapta a vizet,olyan gyorsan lehiggadt.Szerintem nem jó edző,bár ez csak az én véleményem.

Marillion
Olvasó

Ez igy igaz…full gáz ez a faszi…
Amióta itt van a falconál ha csendes ha dilinyós egyik megnyilvánulásával sem jut/ott ötről a hatra a csapattal….stabil epizodisták vagyunk….csak asszisztálunk hol a Szolnoknak,hol a Körmendnek,de sajnos többször a szezon alatt más csapatoknak is…
Akinek ez az észrevételem esetleg nem tetszik…nyugodtan leoszthat,nem fogok besértődni…

Hubie Brown
Olvasó

Mire gondolsz pontosan?
Ha úgy látja hogy szarul védekezik a csapat, akkor miért van kiakadva? Gondolom pont azért 🙂
Mostanában visszafogottabbnak tűnik pedig, korábban sokkal több ilyet csinált szerintem.

Marillion
Olvasó

Mester köszönjük az újabb értékes nyilatkozatot….tele van vele öntől már a padlás… Ha sok pontot dobunk nincs hozzá/mellé a megfelelő koncentráció a védekezésre,ha meg jól megy a védekezés kevés a pont ahhoz hogy túl dobjuk az ellenfelet a győzelemért….Ez megy futószalagon…Kapott egy állítólag minőségi keretet,amit még meg is turbóztak önnek már hónapokkal ezelőtt GO-val meg ZOZÓ-val….és a rázós zajos rangadók többségét továbbra is bukjuk….Hogy meglátja mit hoz a folytatás meg a rájátszás…én sejtem,valószínűsítem…egy sima egy fordított…De hogy idegenben forró csarnokokban kiélezett szituációkban….rendre elbukunk az ha eddig igy volt akkor ezután mitől lenne másképp…és tudva levő csak az Aréna Savariában nyerni… Olvass tovább »

810509
Olvasó

Gratulació Körmendre ! Január óta irom, vissza kellett volna hozni Szrecskót . Ha az a volna ott nem volna, nem kapunk ki Zegen meg a hazai el Classicon 17-ről , nyerünk a Szolnok ellen a kupadöntőben, és ha ez igy van , most lenne egy kupa aranyunk és mehetnénk a rájátszás első helyéért ! Igy viszont simán kizúgunk az elődöntőben a Szolnok ellen . Szeretnék tévedni…

Rouge
Vendég
Rouge

“…nyerünk a Szolnok ellen a kupadöntőben, és ha ez igy van , most lenne egy kupa aranyunk…”

Lenne, persze, mert a nagy Szrecskóval már annyi, de annyi kupaaranyat nyertetek…:):)

Barátkozz meg a gondolattal:
ÖRÖK VESZTES VAGYTOK.

https://youtu.be/VV32OUsuphs

2lee14
Olvasó

Még jó hogy te vagy nekünk és kevésbé érezzük magunkat vesztesnek, mert veled többek vagyunk!?

810509
Olvasó

A világban egy valami ÖRÖK , az pedig a változás ! Segítek megérteni . Szép eredmény a 8+8 de csak alulról karcolja a 33+17 egyharmadát . Hol is vannak most a “33+17-ek” , mit játszottak a hétvégén ? Szabadnaposok voltak tán ? Az is lehet , mert lassan 20 éve nem NB1-esek … Szóval soha ne mondjad hogy soha , meg hogy örök , meg hogy mindig . Nagy Szrecsko nálam abszolút top , nem kell elfogadjad , a másik oldalán állsz , ülsz vagy fekszel . Amikor a legjobb keretünk volt , vele behúztuk 2008-ban , a többinél meg… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

“… a többinél meg nem mi voltunk esélyesek hanem épp a MOL pénzzel kitömött csapatod …”

Győrben is?
Győrben, a kupadöntőn is mi voltunk az esélyesek? :):)

Vicces vagy.

810509
Olvasó

“Amikor a legjobb keretünk volt , vele behúztuk 2008-ban , a többinél meg nem mi voltunk esélyesek hanem épp a MOL pénzzel kitömött csapatod “. Nem , Győrben már mi voltunk az esélyesek , de idén már nem Szrecsi volt az edző , az idézett mondatban pedig Szrecskón volt a hangsúly . A Győrt b…a el az Okorn Mester pl. Nem Curry fogta Voját , holott Szombathelyen nagyon jól védekezett rajta . Megértem hogy örültök , helyetekben én is azt tenném .

derryl
Olvasó

Volna, volna, volna! Szerinted ez így kerek? Ébredj fel, a valóság másról szól!

810509
Olvasó

szerintem nem kerek , ezt a szövegből is kiveheted . Nem nekem kell felébredni , hanem a vezetőknek .

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés