Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: Nem turisták akarunk lenni a BL-ben

Curry-nek még nincs aláírt szerződése, a bajnokcsapat harcol érte, a szlovén tréner azt is elmondta, hogy miért.:

:

Ma reggel írtuk meg honlapunkon, hogy hamarosan ötödik légióst szerződtethet a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata. Információink szerint közel áll a klub ahhoz, hogy szerződtesse korábbi légiósát, Ron Curry-t.

Gasper Okorn vezetőedző a BB1.hu-nak elismerte, valóban tervben van az ötödik külföldi szerződtetése, tényleg tárgyalnak Curry-vel, de egyelőre még nincs konkrétum. A tréner azt is megindokolta, miért van szükség még egy légiósra.

– Egy kicsit túl korán jött ki a hír, ugyanis egyelőre semmi konkrétum nincs, nincs aláírt szerződése Ron Curry-nek a Falcóval. A szituáció a következő: a klub vezetősége azt mondta nekem a szezon előtt, ha bejutunk a Bajnokok Ligája főtáblájára, beszélhetünk egy esetleges ötödik légiós szerződtetéséről. Aki egy kicsit is okosabb és benne van a kosárlabdában, az pontosan tudja, és érti, hogy miről van szó. Aki nem, annak elmagyarázom:

ettől a héttől kezdve egészen február végéig a Falco heti két mérkőzést fog játszani. Jóval többet, mint a rivális csapatok Magyarországon. Csak karácsony és újév között lesz egy hetünk, amikor nem játszunk, egyébként egészen addig 37 hivatalos, tétmeccsünk lesz.

Tele utazásokkal, nemcsak Magyarországon, hanem szerte Európában, ami azt jelenti, hogy alig tudunk majd itthon edzeni. Hajnalban kell kelnünk, hogy odaérjünk a schwechati repülőtérre, majd a meccs után, másnap szintén korán utazunk haza. Én pontosan tudom, hogy ez mekkora megterheléssel jár, hiszen nekem ez nem az első, hanem már a tizenegyedik szezonom Európában (másodedzőként: 2003-2005 Union Olimpija – Euroliga, 2005-2006 Lietuvos rytas – Euroliga / vezetőedzőként: 2006-2007 Union Olimpija – Euroliga, 2007-2008 Ventspils – ULEB EuroCup, 2008-2009 Energa Czarni Slipsk – FIBA Cup, 2015-2016 Helios Domzale – FIBA Cup, 2016-2017 Union Olimpija – ULEB EuroCup, 2017-2018 Petrol Olimpija – Bajnokok Ligája, 2018-2019 Falco FIBA Europe Cup, 2019-2020 – Falco Bajnokok Ligája). Mindig, mindenhol a maximumot kell nyújtanod, mert az ellenfelek mindenhol erősek, és csak arra várnak, hogy kihasználják a fáradtságunkból, sérüléseinkből, formaingadozásainkból adódó hibákat. Ha nincs elég mély kereted, képtelen vagy ezt végigvinni. Ha csak 20 perceket átlagolnak a játékosaink, ekkora sorozatterhelésnél ez akkor is többet jelent majd, mintha heti egy meccsen 35 perceket töltenének a pályán a magyar bajnokikon. Van egy szépen felépített szisztémánk, ha megfigyelték a szurkolóink, az sem véletlen, hogy Bíró és Krivacsevics például sokkal többet játszik a magyar bajnokságban.

Curry-vel kapcsolatban annyit tudok elmondani, hogy egy teljesen normális döntés lenne az ő újra leigazolása, hiszen tökéletesen ismerjük őt, akárcsak ő minket. Nincs aláírt szerződése, harcolunk érte. Fontos elmondanom azt is, hogy a Riga nem akarta őt elengedi, ő akart távozni, mert a barátnője Bécsben lakik, terhes, és hamarosan szül. Ő pedig ott akar lenni a gyermeke születésénél, azt hiszem, ez teljesen normális emberi döntés. Ezek után kézenfekvő, hogy szeretnénk „kihasználni” a szituációt, hiszen nálunk közel lehetne a családjához.

Nem magyarázkodom és nem is szeretnék elnézést kérni amiatt, mert ötödik légióst fog igazolni a Falco. Nem lógtam nonstop az átigazolási piacon, és nem is azért akarunk ötödik légióst hozni, hogy az erőnket fitogtassuk. Egyszerűen ehhez a terheléshez minimum tíz-tizenegy ember kell a rotációba.

Márpedig mi nem csak turisták akarunk lenni a Bajnokok Ligájában. Harcolni akarunk keményen. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire magas intenzitású mérkőzések várnak ránk a nemzetközi porondon. Azt nem tudom előre megígérni, hogy egy, öt, vagy esetleg hat győzelmünk lesz a csoportban, minden meccs 0-0-ról indul, mindenkit tisztelünk, de senkitől sem félünk.

HIRDETÉS

68 hozzászólás

68
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
53 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
CsapajevAramisderrylSárgaPárnaVince.Carter.15 Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Csodáltok minket! Sírtok Körmendtől Szolnokig…
Szuper napom van, iszok egy sört!

Downtown
Vendég
Downtown

A Falconak szurkolunk nemzetkoziben.

Neked nem.
Nem vagy Falcos se 😀😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

Bohóchal

(Amphiprion bicinctus)

comment image?v=1555601504

pbask
Vendég
pbask

Megint ki foglalkozik velünk? 🙂 Azt csodálkoztok ha Aramis megjelenik nálatok.

2lee14
Olvasó

Jogos. Ott a pont.

Rouge
Vendég
Rouge

Én nem veletek foglalkozok,
hanem az akvarisztikával.

Nem is értem,
hogy a bohóchalról
hogy juthat valakinek a Falco az eszébe.

RRichieG
Olvasó

Miért csodálkoznánk. Amint végez a seprűgyárban a munkával, már jön is. Reméljük, ma csak rendeltetése szerint használták kollegái a nyeleket…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ricsikerúzs önarcképét láthatjuk…. 😂

Rouge
Vendég
Rouge

“…Márpedig mi nem csak turisták akarunk lenni a Bajnokok Ligájában…”

Zozó is ezt mondja?

2lee14
Olvasó

Vicc vagy.

pbask
Vendég
pbask

Vigyázz nejed ki ne rakja a szűrödet ezért az irományért 😀

2lee14
Olvasó

😃😂

Rouge
Vendég
Rouge

😀

Downtown
Vendég
Downtown

Amúgy Ron Curry jó vásár – az egyik legjobb védő volt az előző szezonban is.

Downtown
Vendég
Downtown

Nem rossz ez, hogy a BB1 képes saját riportot is csinálni… 🙂 pirospont ezért 🙂
Kár, hogy ezt mindig csak a Falconál teszik meg.
Körmend sincs messze, telefon is van a világon, de a Körmend vonatkozású dolgokat mindig csak lelopkodjátok/lemásoljátok a csapat oldaláról 🙂

Még szerencse, hogy Okorn legalább jó nyilatkozatokat ad, így ez a ez a kivételezés legalább pozitívum! 🙂

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Éjszaka alig tudtam aludni ,hogy ki lesz az új bomba igazolás…Reggel amikor felkeltem fel is siettem bb1-re.Látom is a cikket na mondom baszki nyiljon már meg nézem nézem Curry mondom mi a szar Steph?nem akkor biztos Seth a bomba igazolás.Aztán látom ,hogy szinesbörű és ,hogy Ron Curry ezután lecsuktam a laptopot és visszafeküdtem aludni…

pbask
Vendég
pbask

XDDDDDDDDDD (Y)

makelovenotwar69
Olvasó

Korrekt nyilatkozat – lenne, ha ezt a szezon előtt mondja. Azt a kijelentését, hogy a “Falco anyagilag nem a legerősebb klub”, pedig nyilván most már letagadná. Ez így nem elmagyarázás, hanem magyarázkodás.
Egy ilyen pedigréjű edző valószínűleg nem úgy szerződött le Szombathelyre, hogy nem volt teljes mértékben tisztában a lehetőségeivel. Vagy annyira dől a pénz a csapathoz augusztus óta, hogy azon ő is meglepődött…
Ezzel együtt én a nemzetköziben még szurkolok is nekik, de azt sajnálom, hogy itthon eltorzítja az erőviszonyokat.
Hajrá magyar kosárlabda, gyere be Európa!

RRichieG
Olvasó

Bekapta a legyet Mrs. Curry
Nem is tétlenkedik Mr. Gyuri.
Jön a bébi, ezt harsogja Wien
Govens gyereke is pont ilyen!

2lee14
Olvasó

Édes istenem ha látnád miket írsz.

Rouge
Vendég
Rouge

“…Bekapta a legyet Mrs. Curry Nem is tétlenkedik Mr. Gyuri. Jön a bébi, ezt harsogja Wien Govens gyereke is pont ilyen!..” Nagyon jó! Ami formailag különösen tetszik az az, hogy látszólag ránézésre szépen megvannak a rímpárok, de az idegen szóvégek miatt a kiejtésben ez nem realizálódik. Ezért keletkezik a versben egy olyan formai feszültség, ami átragad a tartalomra, és ezért érzünk egy nagyfokú vibrálást… amit felerősít a komoly, fajsúlyos téma és az esetlen, vicces Gyuri bácsi megjelenő alakja közötti ellentmondás… Szinte magunk előtt látjuk az öreget, ahogy reszkető kézzel számolgatja az euro köteteket, miközben Curry fekete felesége hatalmas fekete pocakkal… Olvass tovább »

RRichieG
Olvasó

Nem értenek ezek az irodalomhoz 😂😂😂

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Magaddal beszélgetsz fogyatékos ricsirúzs? 😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

Te, VinceCarter15…
ugye te vagy a falco fórumon a delpiero15?

Téged ott hogy aláznak a többiek…
főleg az a Circo…..nagyon durva…
ne hagyd már magad, baszki.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Megint hazudozol. Engem ott senki nem alázott,te kis bohóc! 😂
De te tényleg szerelmes vagy a Falcóba,éjjel-nappal velünk foglalkozol! 😂

Rouge
Vendég
Rouge

A múltkor bevallottad,
hogy te vagy delpiero15.

Akkor most hazudtál?

Rouge
Vendég
Rouge

Circo azért konkrétan lehülyézett,
csak te valószínűleg nem fogtad fel:

“…Pedig sok mindent elárulnak. Az műveltségi szintet (pontosabban annak hiányát) mindenképpen. Ugyanis sok fantázia nem kell az ilyen nickekhez. 🙂 Kb. 10 éves koromban adtam volna ilyen nicknevet magamnak….”

Ne hagyd magad baszki,
annál a Circonál te sem vagy sokkal hülyébb.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nyugodj meg,nálad hülyébb nincs ricsikerúzs! 😂
De látom,az értelmi szintetek hasonlóan a béka segge alatt van azzal a bohóccal együtt… 😂

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te fogyi! Azt se tudod értelmezni,hogy mire írtam hogy hazudozol…. 😂

Rouge
Vendég
Rouge

“…circo
Ma, 12:44 AM
Üzenet delpiero15
Ennyi az érvrendszered. 🙂 Még jó, hogy a kettőnk hangszíne közötti különbség nem mutatható ki a fórumon, mert akkor tényleg cikinek éreznéd magadat. Le merem fogadni, hogy te is a csodás B-közép tagja vagy, ott gyűlnek össze az ilyen gyöngyszemek (tisztelet a kivételnek). :)…”

Ez a Circo hülyét csinált belőled…
Ne hagyd magad, baszki, ne hagyd,
hogy falcósok alázzanak..

Lábtörlőnek használnak ott a fórumon…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Már megint hazudsz. 😁 Ott engem senki nem aláz,fogyika! 😂
De neked nincs életed az biztos. A Falcóval kelsz és fekszel, pluszban még éjjel-nappal a Falco-fórumon lógsz. Közben azért kelj ki a dagadt seggeddel a fotelból,ne csak a neten lógj! Kosármeccset még èletedben nem láttál élőben az tuti,te bohóc! 😂

Rouge
Vendég
Rouge

“…. circo
Tegnap, 10:26 PM
A szerencsétlenek azok, akiknek már a fórumnevükből erre simán következtetni lehet. Akik például futballista néven vannak itt, azok mind. Erre megint simán lehetne mondani, hogy nincsenek véletlenek…”

Egyébként ennek a Circo gyereknek sok mindenben igaza van…de hogy ilyen szerencsétlen lúzernek tartson téged…

Ezt nem hagynám, baszki, én tutira megkeresném és beverném a pofáját….

Vince.Carter15=delpiero15.

Szerintem te vagy Emőke is, nyugodtan bevallhatod…
Nincsenek véletlenek (ahogy ezt Circo mondta, ugye).

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te fogyatékos,te vagy itt ezerfajta néven! 😂

Rouge
Vendég
Rouge

Szóval tutira te vagy Emőke,
nincsenek véletlenek, ezt Circo is megmondta:

1. Emőke is szombathelyi és te is az vagy!

2. Emőke sem szereti a Körmendet
és te sem szereted!

3. Emőkének is van anyukája és neked is van!

Már csak az a kérdés, hogy te szereted-e Pistát…mert ha te sem szereted,
akkor tutira te vagy Emőke..

Szóval vallj színt, tedd a kezed a szívedre
és válaszolj, de őszintén: szereted-e a Pistát?

Igen vagy nem?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ricsikerúzs! Nekem nincs bajom a Körmenddel,csak az ilyen gyökerekkel mint te! Megint hazudsz fogyika! 😂
Te vagy itt tele különböző nickekkel. Te nyomod emőke szinten.

Rouge
Vendég
Rouge

Nézd delpiero vagy Vince… vagyis Emőke.

Szóval szereted a Körmendet…oké.

És a Pistát?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Imádsz minket fogyika? 😂 Bele ne őrűlj! 😂

derryl
Olvasó

Rouge!
Legyél úriember, emeld fel a porból, engedd útjára! Ekkora alázást irtó nehéz lehet elviselni, mint ez a Vince kapott! Szép volt!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ti kurva nagy fogalomzavarban vagytok… 😂

Aramis
Vendég
Aramis

Rúzs meg az alázás…😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

😀

Aramis
Vendég
Aramis

Ricsirúzs azért eléggè magával ragadott a Falco.
Nem csodálkozom, hogy abban a semmittelen olajkában semmi örömödet nem leled.

Motoros
Olvasó

Te is hazudsz pumukli,
Mestered ebben a vén gyuri,
Előre sírsz mint egy csecsemő,
Csapatod vezére a túrista zozó@😂

pbask
Vendég
pbask

csecsemő-zozó
Klasszis rímpár te..

Motoros
Olvasó

Jogos@😂

Javítom is színész benőre@😂

pbask
Vendég
pbask

Na,literatúrikusan úgy már nem látok benne kivetnivalót

Ju1
Olvasó

Gasper nagyon jo és szinpatikus edző! Legkorrektebb nyilatkozatai neki vannak a bajnokságban lévo edzők közül! Nem titkolózik nem mellé beszél elmondja mi,hogy van telljesen nyíltan! Aki szidja irigy mert nem az ő által kedvelt csapat trénere

WSreborn
Olvasó

Ez a nyilatkozat minden csak nem szimpatikus, arrogáns és beképzelt. Hiába ahol pénz van ott nagy az arc…..

pbask
Vendég
pbask

Melyik részét tartod annak?

Ju1
Olvasó

Ha nekem megmutatod ebben a nyilatkozatban mi az arogáns és beképzelt,egy sörre a vendégem vagy esküszöm

pbask
Vendég
pbask

Még nekem is:D

WSreborn
Olvasó

Nyilván negatív elfogultság is beszél belőlem ezt elismerem, mert nekem nem szimpatikus a pali. Ezért lehet hogy eleve úgy állok hozzá, de ez a nem akarok magyarázkodni féle magas lóról beszéd nekem sok. Pláne hogy ő nyilatkozta le hogy 3 légióssal tervez, akkor ezek szerint maga sem gondolta volna hogy BL főtábla lesz? Ha valamit lenyilatkozok akkor viseljem a következményeit és ne legyek megsértődve ha kérdőre vonnak miatta. Pláne nevetséges ezek után a “nem mi vagyunk a leggazdagabb csapat” nyilatkozat.

Naffalco
Olvasó

Azt simán el tudom képzelni, hogy nem gondolta volna, hogy tényleg be tudunk jutni a csoportkörbe. Azt tegyük hozzá, hogy a Falconak szerencsésen alakult a sorsolása is. Viszont azok utan, hogy bejutottunk, hiba lett volna csak azert nem erősíteni, hogy kitartson a saját kijelentése mellett, amit még egy teljesen mas szituációban nyilatkozott.

Downtown
Vendég
Downtown

Győzelmet nem kell megmagyarázni. Megcsináltátok, menni kell tovább 🙂

Csapajev
Vendég
Csapajev

“Aki egy kicsit is okosabb és benne van a kosárlabdában, az pontosan tudja, és érti, hogy miről van szó. Aki nem, annak elmagyarázom: ”

Nincs nekem gondom ezzel a nyilatkozattal, de ez a mondat egy kicsit lekezelő, persze, ha valóban ezt mondta és nem csak egy rosszul értelmezett fordítás. 🙂

Zsarkov
Olvasó

5-6 győzelem…, hmmm, nem tudom, hogy ez optimizmus, vagy vakság, de ha így lesz, elismerem a kvalitásait…, de hol az az egy!?

Downtown
Vendég
Downtown

“alig tudunk majd itthon edzeni. Hajnalban kell kelnünk, hogy odaérjünk a schwechati repülőtérre, majd a meccs után, másnap szintén korán utazunk haza…”

megkönnyeztem ezeket a sorokat 😀

pbask
Vendég
pbask

Nálatok meg csúszik a labda :'(

2lee14
Olvasó

😂😂😂😂

Downtown
Vendég
Downtown

attól még nyertünk 🙂 csak nehogy nálatok is csússzon, mert most nagy az arc 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

persze a nagy arc-ot PONT NEM RÁD értem! 🙂

pbask
Vendég
pbask

Kinél? Retardált sárgapárnánál? Én csak örülök. Curryvel erős védekezőgépezetté válunk nemzetköziben is.

Downtown
Vendég
Downtown

Van pár kivétel,akiknél nem: Te, Benitez, stb akiket jó olvasni.
Aztán van egy csokor retardált, de ez minden csapatnál van.
Okorn nyilatkozatai is tetszenek, ahogy már sokszor megírtam.

Downtown
Vendég
Downtown

meg se jelent az első cikk, itt a második, már megy a magyarázkodás, indoklás, 😀

drszepkaroly
Olvasó

Thanks coach.

Mindenki ért mindent?

BAJNOKCSAPAT!

pbask
Vendég
pbask

ENNYI! 😉
RESZKESS EURÓPA

Falcobb
Olvasó

Így a legtisztább. A szurkolók is tudnak mindent.
Azért ha Curry Bécshez szeretne közel lenni, akkor túl sok választási lehetősége neki sincs. 😀

Emőkefan
Olvasó

Esetleg Güssing,Oberwart vagy Körmend! Amúgy egy nagyon korrekt nyilatkozat. Motoros és debil társai lehet verset írni

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés