Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: Nem mi vagyunk a leggazdagabb csapat Magyarországon

A Falco edzője bemutatta az új légiósokat, de beszélt a nyári csapatépítésről és a célokról is.:

:

Gőzerővel megy a munka Szombathelyen, ez persze nem csoda, hiszen pontosan három hét választja el a Falco-Vulcano Energia KC csapatát az első tétmeccsétől. A sárga-feketék a Bajnokok Ligája selejtezőjében a román bajnok Nagyváraddal találkoznak.

A vasiak szlovén vezetőedzőjével, Gasper Okornnal beszélgettünk a nyári csapatépítésről és a jövőbeli tervekről.

– Sokan azt hiszik, hogy mi vagyunk a leggazdagabb csapat Magyarországon, és azt veszünk meg, akit csak akarunk. Sajnos ez nem így van. Nyilván a költségvetésünk ott van az elején – az előző szezonhoz képest 10-15 %-kal nőtt –, de nem mi vagyunk a leggazdagabbak – kezdte Gasper Okorn a BB1.hu-nak adott interjúját. – A nyáron próbáltunk a pénz mellett más egyéb ésszerű motivációkat is felállítani a játékosaink felé. Mindenképpen szerettem volna egy nagyon erős magyar keretet, talán jelenleg a miénk a legerősebb, úgyhogy ez sikerült. Nem titok, elmondhatom, nagyon szerettem volna Benke Szilárdot és Filipovity Markót leigazolni, mondhatni azt is, ők mindenképpen a kívánságlistám élén szerepeltek.

Filipovity és Benke is szerepelt Okorn kívánságlistáján – fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

A légiósok közül Reddic megtartása kulcs volt. Több nagyon komoly, BL-résztvevő csapattal kellett felvennünk a versenyt, akik anyagilag is jobb lehetőséget kínáltak, illetve velünk ellentétben automatikus főtáblás helyük is volt. Juvonte esetében nem a pénz döntött, hiszen akkor nem minket választott volna. Persze nekünk is emelnünk kellett a tavalyi bérén. Rendkívül intelligens játékos, akinek a menedzsere is hasonló kaliberű. Meg tudtuk győzni őket arról, hogy ha a fokozatosság elvét követve még egy sikeres szezont lehúz a Falcóban, a következő nyáron egészen új kapuk nyílhatnak meg előtte. Ez egyáltalán nem lehetetlen, hiszen ismeri már a közeget, a csapat nagy részét, az edzőt, tudja, mi kell ehhez. Az sem titok, jól érezte magát Szombathelyen, és sokat nyomott a latban az is, hogy amikor sérült volt, a belga csapatával ellentétben itt folyamatosan érezte a bizalmat.

Curryt és Bruinsmát is szerettük volna megtartani, elmentünk a végsőkig, de egyszerűen nem tudtunk tovább versenyezni. Anyagilag sem bírtuk volna, illetve ha megtesszük, nem tudtunk volna olyan egységes csapatot összerakni, mint amilyet most sikerült.

Hooker érkezett Govens helyére, Benke Curry helyére, Washington pedig Bruinsma helyére. Filipovity váltotta Balmazovicsot, Lake Tóthot, Krivacsevics pedig Hódit. A többiek ugyanazok. Hat távozó, hat érkező, ez most mégis egy teljesen új Falco lesz. Nem akartunk ennyi változást, de az élet ilyen. Elégedett vagyok az igazolásainkkal, de időre lesz szükségünk, hogy összeálljunk. Akárcsak tavaly, idén is lépésről lépésre akarunk haladni.

Soha nem volt még újonc légiósa

Ezután arra kértük a Falco edzőjét, mutassa be röviden a három új légiósát.

Hooker nagyszerű srác, emellett rendkívül jó fizikumú, nagyon kemény felépítésű, csupa izom. Okos, jól lát a pályán, jól védekezik, és egyáltalán nem vállalja túl magát.

Soha nem volt még újonc légiósom, Lake az első. Vele kapcsolatban annyit tudok elmondani, hogy korábban három magyar csapat is ajánlatot tett neki, amely a jelenlegi bérének a duplája volt. Az ő esetében nagy szerencsénk volt, mert akkor még egy campen vett részt, kivárt, és azóta elestek ezek a lehetőségek, így abszolút „nyomott áron” tudtuk őt megszerezni. Nagy ambíciói vannak, pontosan tudja, mit akar, fejlődni és előre lépni, ezért is külön öröm számunkra az 1+1 éves opció. Kecsegtető volt számára a nemzetközi szereplés, és az, hogy a bajnoki címért harcolhat. Nagy lehetőséget látok benne, de nagyon hosszú út áll még előtte. Türelmesnek kell lennünk vele, hiszen rookie, de az biztos, hogy mindenben segíteni fogunk neki. Védekezésben és lepattanózásban erősödünk vele, fizikálisan teljesen rendben van, de még szoknia kell az európai kosárlabdát, hiszen az amerikai egyetemen teljesen más szisztémát követtek. Eleinte még nem, de később, talán három-négy hónap múlva biztosan meg fogom próbálni együtt játszatni őt Reddic-kel. Szerintem idővel jól néznének ki egyszerre is a palánk alatt.

Eleinte biztosan sokaknak fog hiányozni Bruinsma, de megnyugtatok mindenkit, Washington egy igazi „gentleman”, egy vérbeli profi, egy klasszikus csapatjátékos. Elég rendesen leinformáltam őt is, rendkívül pozitív képet festettek róla a korábbi edzői, és az első benyomások alapján egyáltalán nem is kellett csalódnom benne. Nagyon tapasztalt kosaras. Ha játékban és statisztikában azt hozza, amit a rendkívül erős görög bajnokságban – nemcsak néhány meccsen, hanem egy teljes szezonon át – nyújtott, maximálisan elégedett leszek vele.

Az egész szezon egy nagy maraton lesz, nem pedig sprintverseny – fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

Megvédeni az aranyat egy sokkal nehezebb szezon során

Természetesen nem mehettünk el amellett sem, mit vár a következő szezontól a bajnokcsapat edzője.

– Nyilvánvaló, hogy nem csak meg szeretnénk, meg is akarjuk védeni a bajnoki címünket. Nyakunkban az aranyéremmel nem is lehet más célunk, ha ez nem így lenne, akkor valami nagy gond lenne. A nemzetközi porondon pedig a lehető legtöbbet akarjuk elérni. Nem vagyunk nyomás alatt a Bajnokok Ligája miatt, persze jó lenne klubtörténelmet írni, de nincs a nyakunkon a kés. A Nagyvárad elleni meccsekig sokkal kevesebb időnk van, mint szerettem volna, de egyszerűen lehetetlen lett volna korábban kezdeni. Ez az egész szezon amúgy is egy nagy maraton lesz, nem pedig sprintverseny. 2020 júniusa még rendkívül messze van, de addig akarunk elérni. Addig is nekem, a játékosoknak, a vezetőknek és a szurkolóknak is türelmesnek kell lenniük. Sokkal nehezebb szezonra számítok, mint amilyen a tavalyi volt, pedig az sem volt kutya. Ezt mindenkinek meg kell értenie.

Erős lesz a Paks és a Pécs, de riválisaink közé veszem a Szolnokot és az Albát is, a DEAC szintén erősödött, a Körmendet pedig soha nem lehet leírni. Nagyszerű kihívás lesz, harcolni fogunk, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle.

HIRDETÉS

128 hozzászólás

128
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
44 Comment threads
84 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
ZvezdaAramisnyolcmegnyolcEwingJózsipapa Recent comment authors
ldd
Olvasó

Nos .. akkor … az agymosottak pl. motoros … kiszállhatnak ..
akinek vak 50 IQ-ja javasolom maradjon …

Motoros
Olvasó

Vak@?
Lúzer@?

Aramis
Vendég
Aramis

Na ugorjunk neki újra!
Falco-ról szóló cikknél vagyunk?
Igen.
Első 3 komment zte kmd szolnok.
A kommentek elsőszámú célja a Falco elleni gyűlölködés.
Szerintem innen akkor menjen ami a csövön kifér!
Mindent bele mindenki! 😀

derryl
Olvasó

Az első három komment szombathelyi, a többi későbbi reagálás, ott az óra is!

Erőlködj még baromarcú!

Downtown
Vendég
Downtown

Sirjal szaramiiiisz, siiiirjaaal ??
Nektek az a bajotok, hogy SOHA nem fogtok a tradicionalis csapatok koze tartozni, oda csak a Zte – Szolnok – Kormend tartozik!
Sirtok, mert latjatok, hogy ennek a 3 csapatnak a szurkoloi, minimalis pengevaltas es szajkarete ellenere is TISZTELIK egymast! ?

Nektek ez faj! Es sirtok! Szegyen vagy! mint egy kislany! ?

Sirtok a kommentek miatt, de ti vagytok az elsok, akik odafostok mas csapathoz…

Egesz orszag titeket utal! ???

Tomika2
Vendég
Tomika2

Lehet, hogy félreértettük Ökörnt. Biztos van Magyarországon például gazdagabb foci csapat a falconál.

Motoros
Olvasó

Máris meghallgatásra került pumukli sírása,gyorsan kaptak 35 millát az önkormányzattól@?
Dagadt visziék meg 500 ezret kupavesztes pólókra@@@@????

Downtown
Vendég
Downtown

Kell a mekibe kajara ?

WSreborn
Olvasó

Hirtelen még az is kiderült, hogy az egyébként csillagászati àrú magyar játékosok olcsóbbak mint a légiósok, és ehhez mindössze csak a Falcoba kellett igazolniuk…???
Persze kit lep ez már meg a karrierje felét sérülten játszó, örökös erkölcsi győztes Kálmàn Laci és társai, valamint a rejtélyes szombathelyi csodadoktor sztorik után…..

derryl
Olvasó

Akciósan igazolták őket valamelyik web shopból!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Eddig a szurkolók, azon az állásponton voltak, hogy a jó magyar játékosok nagyon drágák. Ez mivel most a Falcoban vannak a legjobbak megváltozott.
A világ talán nem változik, csak annak magyarázata. Remélem elindul a Falco sok-sok kupában, mert akkor talán nyernek egyet. Mindegy milyet, csak kupa legyen.

Motoros
Olvasó

s(z)tarcsevics főfirkász és kollégái csak hozták a szokásos hatás és kattintásvadász, a szurkolókat hergelő és uszító, egymásnak ugrasztó ‘színvonalat’@@@@????

ui: ugyanitt hasonló kaliberű munkaerőt felvesznek@?
ezüstrókák előnyben, objektivitás és pártatlanság nem feltétel@@@@

Aramis
Vendég
Aramis

Falcos cikk 100+ komment!
Továbbra is a legnėpszerűbb csapat!
Köszönjük! ???

derryl
Olvasó

Legnépszerűbb? Akkor a hozzászólásokból csinálj egy mérleget!

Rouge
Vendég
Rouge

Tudod nuni vannak olyan népszerű (100pluszos) dolgok, események vagy csapatok,
amelyek inkább saját körükben népszerűek;
a többség körében már kevésbé.

comment image

(Félreértések elkerülése végett:
nekem a melegekkel
vagy a Pride-dal semmi bajom)

Aramis
Vendég
Aramis

Most már biztossá vált a korábbi sejtésem…
Rúzsos, hát hogy lenne már bajod a melegekkel ha egyszer közéjük tartozol? ?????

Rouge
Vendég
Rouge

Neked mi a véleményed a melegekről nuni?

Józsipapa
Olvasó

Okorn mester előadta sirámát a költségvetéséről és a “nyomott áron” vásárolt légiósról…
ami meg is ülte a nem falcos fórumozók gyomrát…
és tartott egy “mesedélutánt”….

derryl
Olvasó

Donna!
Látom, frusztrált napod lehetett, lefekvés előtt végighülyézted az üzenőfalat, ill azokat, akik kritizálni merészelték ezt a veretes nyilatkozatot.

Kérlek, önts tiszta vizet a pohárba, írd ide az első három csapat büdzséjét, hisz úgy látom, te tudod a frankót de bölcsen hallgatsz! Én is csak feltételes módban írtam, mint sokan mások, te ex katedra kijelented, hogy mindenki tévúton jár! Szeretnénk látni a konkrét számokat, pontot téve a találgatások végére.
Köszönettel!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gyűjtsünk a Falkónak!!! Nagyon rosszul állnak,segítsenek nekik a gazdagok !!!

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

A BBzéro új munkatársakat keres…

Downtown
Vendég
Downtown

Biztos van egy ket sztar aki osszedob egy segelykoncertet!,?

Aramis
Vendég
Aramis

Azért perselyt nem rakunk ki a bejárathoz, mint anno a faluban! ?

Motoros
Olvasó

A te gyógykezelésedre gyűjtöttek@?

ldd
Olvasó

Húúúúúúúúúúúúú baszki!
Nagyot futottál az elmúlt percekben “donnarumma”

donnarumma
Olvasó

Siettem..sajnos..már bánom,bár nem a mondanivalót, inkabb a stílust..de ez van! Majd szept 5.én rájönnek hogy x.ideig miről fog szólni a dolog…

Rouge
Vendég
Rouge

A cigányozás lemaradt, figyelmetlen voltál.

ldd
Olvasó

Ha pénzről van szó, veszélyes vizekre lehet evezni…

“Az Erdogan vezette iszlamista-konzervatív Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) 15 év után először veszítette el a legnépesebb török város vezetését, aminek okát megfigyelők a romló gazdasági helyzetben látták.
Keddi beszámolója végén a Sözcü felidézte Imamoglu ( Isztambul új főpolgármestere ) április 4-én tett nyilatkozatát. Imamoglu akkor azt mondta: véget ért az az idő, amikor az önkormányzat személyeket, alapítványokat, egyesületeket szolgál ki.”

A jövő elkezdődött …

Rouge
Vendég
Rouge

A jövő itt van és sose lesz vége.

https://youtu.be/e_IpgfG-vkM

ldd
Olvasó

Baszki Rúzs !

Ez 5×5-ös !!!
Újra forradalmár akarok lenni !
( csak előbb el kell mennem kiváltani a gyógyszereimet )

Dr. Oid
Olvasó

Azt hittem ez egy kosárlabda portál és nem politikai.
(Bár a Tanú című filmben a börtönben lévő pap megmondta, hogy “Minden politika”)

ldd
Olvasó

Elnézést, de ahol pénzről van szó, oda mindíg hozzácsapódik …

Egyébként rossz az, aki rosszra gondol …

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Úriember ilyet nem csap le maradjunk annyiban ,hogy őt sem az eszéért szeretjük…

donnarumma
Olvasó

Van bennetek vmi közös?

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Te meg még mindig egy barom vagy oké ,hogy engem is de most épp a saját edzőtöket is lenézed……

red-black01
Olvasó

Már többször mondtam, Okorn okos ember (egyéb tulajdonságait most hagyjuk 🙂 ) Ez nem egy problémás, hanem egy nagyon okos nyilatkozat, mert teljesen egybeesik Okorn és a klub “érdekeivel” is. Olyan érdekkel ami még most nem érezhető, de kitudja? A főcímben benne a lényeg és Okorn nagyon tudatosan fogalmazott ilyen sarkosan. Nem turkálva a pénztárcában, de pl. csak annyit hogy Reddic igen komoly pénzért maradt, ezért egy kicsit hm-hm Gasper, de ez így jó. A többit meg hagyjuk is, csak azt kell végiggondolni, kik maradtak, kik érkeztek, milyen időpontokban és honnan, milyen státusból érkeztek 😉 . Szokták itt mondani többen… Olvass tovább »

drszepkaroly
Olvasó

Már ne is haragudj, de Okorn pl. tényleg szlovén, mi nem csak hazudjuk 😀

Soroljam? Sokáig fog tartani…

red-black01
Olvasó

Frappáns reagálásnak és elmés riposztnak gondolod “Karcsika” azt érzem, de a hazugság és a tévedés (vagy balfaszság, kreténség, vagy felületesség stb.) fogalmai közötti különbséget egy “doktori” címet “viselőnek” el kell magyarázni? Ejha ?

Te is azok közé tartozol kispajtás, akik úgy érzik hogy a bajnoki arany egyben erkölcsi magasságokba is emeli akár a klubját, akár önmagát…
Én meg sok más mellett azt is vallom, hogy nem csak a kudarcokat, hanem a győzelmeket is kellő méltósággal kell tudni elviselni.

Józsipapa
Olvasó

Szerinted,tudják a sárgák
mi az,hogy erkölcs?????

Zvezda
Olvasó

Nem fogok belédállni, de azért az kurva nagy amatőrizmus, hogy azt se tudja a kommunikációs ember, hogy kit sikerült igazolni. Én rosszat sejtek idénre Veletek kapcsolatban. Nem elég ütős a csapatotok, ezen még lehet finomjtani, de a java csak most kezdődik. Indul a marakodás. Nem lesz ez így jó..

Rouge
Vendég
Rouge

Meg kell hogy védjem Okornt. Egy klubnak van árbevétele és van egyéb bevétele. A klasszikus piaci jellegű árbevétel (1): jegyek, marketing, szponzoráció, az egyéb bevételek (2) pedig a szövetségtől kapott támogatások, a tulajdonosi hozzájárulások és a társasági adókedvezmény (tao) keretében kapott összeg. Ez utóbbiból, a tao pénzekből (2) hat év alatt 76,2 milliárd áramlott a kosárlabdába, évente ez kb 13 milliárd, amiről tudjuk hogy totál szabálytalanul használnak fel, egyebek között a bérekre is. Itt vannak a nagy pénzek…. (Azt, hogy hol mennyit költenek el a bérekre, az követhetetlen.) A piaci jellegű árbevételről (1) találtok adatokat a neten, eszerint az Olaj… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Ettől Te még hazudsz..kb. 3-4 éve…na a többi tényleg csak mese..

Rouge
Vendég
Rouge

Persze hogy hazudok, mindenki hazudik, mindenki át akarja b@szni szegény donnarummát.

Még ezek a qrva cégkivonatok is…

https://www.ceginformacio.hu/cr9310933832

https://www.ceginformacio.hu/cr9310857707

(Az OLAJKA cegkivonata 2018. 12. havi,
még nem tartalmazza. MOL szponzorációs támogatását.)

Szerintem mindenki maradjon meg annál,
amihez ért.

Te inkább cigányozz. Jó éjt kiscsávó.

Ewing
Olvasó

Furcsa, mindenki és mindig Rouge-ba áll bele…pedig, ha vki magához legalább őszinte, beláthatja, hogy az egyik legintelligensebb fórumozó. Összeszedetten és helyesen ír. Objektív, de egyben humoros. Őt cáfoló kommenteket nem nagyon látni itt, csak a beszólásokat.
Magánvélemény volt! ?

derryl
Olvasó

Szerintem többen osztják a “magánvéleményed”, mint ahányan nem, akik nem azok is csak inkább fröcsögnek, mást nagyon nem tudnak, lovagolnak egy-két marhaságán, vagy nyelvbotlásán, más semmi. Tőlük ennyire futja!

Leklibajsza
Olvasó

Tessék megnézni a csapatok TAO és önkormányzati támogatásait! Ezek nyilvános adatok. Ezek után lehet következtetni a csapatok anyagi erősorrendjére.
Bár nyílván “Lölőnél van pénz…” szöveget tolni sokkal egyszerűbb. Ugye Kétbites Kommuna (Motoros, Tompika, stb…)?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Sőt, most figyelj! Még az éves beszámoló (mérleg, eredménykimutatás) is nyilvános adat, csak sajnos a valósághoz vajmi kevés köze van.

Motoros
Olvasó

bajszi, a 2 bit még mindig több mint a te 1 bited@?

Downtown
Vendég
Downtown

Lefosottparna meg a tarsait miert hagyod ki?

Jaaa…a tesok! ?

Bolyongó
Olvasó

Kevés az edzői fizu, ezért másodállásban Ő a pénztáros is a klubnál.

WSreborn
Olvasó

Mr. Okorn akkor ha ilyen konkrét infók vannak a birtokában elárulnà, hogy melyik a leggazdagabb csapat?????

donnarumma
Olvasó

Ti voltatok az első akik nyaltak Reddicért..extra gázsiért

Downtown
Vendég
Downtown

Itt nem ez volt a kerdes.

ldd
Olvasó

A Nyerges több mint 2 milliárdot adott át ingyen (!!!) mert “nem tudott vele mit kezdeni”
A hülyék “odaát” laknak…

drszepkaroly
Olvasó

Mi vagyunk… Mi vagyunk… Mi vagyunk a bajnokok! 🙂 🙂

Ui.: Még mindig fáj? 😀

Lajos
Olvasó

Megy a kamu szöveg…

Modus operandi
Olvasó

“Nyilván a költségvetésünk ott van az elején – az előző szezonhoz képest 10-15 %-kal nőtt –, de nem mi vagyunk a leggazdagabbak – kezdte Gasper Okorn” Ahogyan Okorn a nyilatkozatát kezdte több kérdés is felmerül. 1. Miért magyarázkodik? 2. Gondolom, nagyjából tisztában van a saját csapatának büdzséjével. De! Honnan tudja a többi csapat büdzséjét, hogy határozottan nyilatkozik róla? 3. Mivel a büdzsézéssel kezdte, ez a legfontosabb mondanivalója ennek az embernek az, hogy letagadja, hogy a legtöbb pénzt költhette el játékosokra? Hetek múlva kezdődik a bajnokság. Az itthon játszó magyarok közül a legjobb három a csapatában játszik plusz négy légiós. Mit… Olvass tovább »

Trombitás_Frédi
Olvasó

1. Miért magyarázkodna? Neked ez magyarázkodás?
2. Ő nem tudhatja a többi csapat büdzséjét, de te tudod az összesét, hogy határozottan kijelentsd, hogy ő költhette el a legtöbb pénzt játékosokra?
3. Konkrétan a Szolnok volt az egyetlen, ahol lehetett olvasni összeget, miszerint 5 vagy 600 millió Forint megy el a kosárra… Egyébként ez engem nem zavar, sőt, az sem, ha 1 milliárd.

WTF?

derryl
Olvasó

Ha nem tudja a többi csapat kasszáját, milyen alapon állítja, hogy nem ők a leggazdagabbak? Benke, Filipovics ára kb ott lehetett mint a három fekáé összesen. Megy a vetítés ezerrel!

donnarumma
Olvasó

Te honnan tudod? Bérlet árát sem tudod idén divat!??? Fuss edzésre és kérdezd meg mennyit nyaltatok Reddicért…Azért nálunk 2 en játszanak..de Ti csak hergeljétek itt egymást tudatlanul..hajrá

derryl
Olvasó

Felnőtt bérlet 28000.-
Diák,nyugdíjas 20000.-
B-közép 23000.-
Így megfelel?
Lehet, nyaltunk Reddicért, de azért csak übereltetek bennünket!
Tudom! Falco szív! Benkének, Márkónak is az van.

Borbély Lajos
Olvasó

A cikknek olyan előre mentegetőzés “szaga” van. A tények márpedig makacs dolgok. A tények pedig azt sugallják, hogy Mo.-on pillanatnyilag a Falco a leggazdag klubbok közé tartozik, ebben benne van az is, hogy a leggazdagabb, ezt senki sem tudja. Ez persze még nem jelent automatikusan bajnoki címet-nekem valami ilyesmi jön le az írásból.
A nagyon szomorú az egészben az, hogy az egyesületek egymással versengve költik az adófizetők pénzét, s persze mindenféle kontroll nélkül. Ez a spirál pedig évről évre nagyobb lesz…

donnarumma
Olvasó

Lali..mint a tök

Rouge
Vendég
Rouge

“…Konkrétan a Szolnok volt az egyetlen, ahol lehetett olvasni összeget, miszerint 5 vagy 600 millió Forint megy el a kosárra…”

550 millió, és konkrétan ezt tőlem olvashattad.

donnarumma
Olvasó

Nem korrekt ..600 felett volt..iden a Paks és az Alba is extrán rá licitált az alap büdzsére,hogy versenyben legyen..Pakson 800 körül beszélnek extákkal

Rouge
Vendég
Rouge

700 volt, idén viszont 550.

Vilis79
Olvasó

Tökéletesen igazad van! Ezzel kezdeni 1 beszélgetést több mint kínos, bár ezt sok agyhalott úgyse veszi észre, csak az aki 1 picit mögélát a mondanivalónak, de sztem nagyjából úgyis el lesznek foglalva egymás szídásával. Visszatérve, nagyon kiábrándító hogy ország-világ előtt hazudozik, az hogy ő ezt kijelenti hogy nem a falco gazdálkodik a legtöbb pénzből. Ráadásul hülyének nézi az összes szurkolót, vezetőt, játékost. Szkeptikus voltam ezzel az emberrel. De mostmár kimerem jelenteni hogy én szégyellem magam helyette. Bár az időkéréseknél ahogy gesztikulál az mindent elárul, 1 igazi moslék volt ez a cikk.

donnarumma
Olvasó

Beteg vagy de ez van..miattad pl. Én szégyellem magam…fogalmad sincs úgy nyilatkozol

Vilis79
Olvasó

Naaa, az emlegetett agyhalottak egyike, olvasd el mégegyszer mit írtam, és utána a cikket, próbáld értelmezni, és utána ugorj le 1 tízes tetejéről geronimo kiáltással. Majom.

ldd
Olvasó

A Nyerges meg ingyen (!!!) átadott mindent.
Gondolta úgyse kell neki amerikában,
akkor meg mi a f@sznak.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nyilván úgy gondolja, hogy ettől értékesebbnek gondoljuk majd az ezüstöt, vagy már el is kezdte a szerecsenmosdatást….

Aramis
Vendég
Aramis

Tompika!
Arany lesz az téged meg elvisz a sokadik agyvérzés! ????

donnarumma
Olvasó

Ha szted Okorn nem tudja mint a bajnok csapat edzője akkor te mint egy ….valaki honnan tudnád?

kendrickperry
Olvasó

Bruinsmat a tepsi fejű táncos lany is megtartotta volna.

donnarumma
Olvasó

Vagy a muterod?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Neked még ilyen tepsifejűek se jutnak. ?

donnarumma
Olvasó

A legtöbb “ember?” itt úgy okoskodik,hogy tisztán látszik fogalma sincs az anyagi dolgokról…hajrá

Rouge
Vendég
Rouge

“…Okorn: Nem mi vagyunk a leggazdagabb csapat Magyarországon…”

Türelem.

comment image

derryl
Olvasó

Kurva jó!

donnarumma
Olvasó

Vagy egy jó kurva? Bár ha már nincs másnak örülni…negyedik mit fizetett? Rezet?

derryl
Olvasó

Tíz évente nyertek egy aranyat, és akkora pofátok van, hogy légi fotóra nem fér rá! Mindenkit leosztotok, parasztoztok, hülyéztek, mert ti vagytok a bajnokok. Csodálkoztok, hogy mindenki utál benneteket? Meg kellene tanulni kezelni a győzelmet is, igaz, ahhoz egyeseknek némi intelligenciával is rendelkezni kellene.

Downtown
Vendég
Downtown

Jol mondod derryl!

maxx
Olvasó

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy melyik csapatnak mennyi a költségvetése. Az viszont biztos, hogy a játékosok fizetésére toronymagasan a FALCO költi a legtöbbet. Utána jön a Szolnok, Paks, mögöttük a DEAC, Körmend, Pécs és a többiek. Lehet, hogy Okorn mester ezt nem tudja, nem is kell neki, de akkor minek nyilatkozik ebben a témában?

Aramis
Vendég
Aramis

Azért nem vagyok olyan biztos abban, hogy Pakson az 5 légiós (köztük ex-NBA-sel) plusz Lóránt-Eilingsfeld kevesebbe kerül mint a Falco kerete.

Trombitás_Frédi
Olvasó

plusz Kacsa és Dzunics.

ldd
Olvasó

Hát Te ezt hogyan számítottad ki?

donnarumma
Olvasó

Nem így van..bár pontosan tudod,de melyik kocsmában van is ez kiírva?

Székely Gergely
Olvasó

Függetlenként nem érzem, hogy bármi gond lenne ezzel a nyilatkozattal. Páran folyamat a hibát keresik, meg amibe bele lehetne kötni.

Vilis79
Olvasó

Hát igen, ha nem látod akkor tényleg nem te vagy legélesebb kés a fiókban. Én is független vagyok(szegedi), mégis óriási emberi hiányosságokat vélek felfedezni a mondandójában.

Székely Gergely
Olvasó

Dicséri a magyar magot, nem hiszem hogy ennél szebbet kivanhatunk magyarként.
Megemlíti elismerően a tavozokat. Itt talán mentegetozik.
Dicséri a légiós szerzeményeket. Véleményem szerint emberileg pont rendben van a nyilatkozat.
A pénzügyi részébe ha akarunk se láthatunk bele, ez mindig is zsakbamacska volt, az is marad. Az edzőnek sok beleszólása úgysincs ezen részébe. Abbol főz, amit kap. Erősen kétlem ez a csapat így marad a szezon végéig. És könnyen elhiszem, hogy jelen állás szerint tényleg ennyi a pénz.

nazol
Olvasó

Benkével mi a fasz van? Úgy néz ki a képen, mint aki 3 hete nem aludt! 😀

Tárkony
Olvasó

a pavlik meg egy kutya

olaj75
Olvasó

Zsoldos,milliárdos sárga g…k

2lee14
Olvasó

Frusztrált bohóc. Senki sem kíváncsi már rád. A sárga g….k már előre be van nálad gépelve és mindenkinek ezt írod nem? Unalmas és szánalmas.

donnarumma
Olvasó

Bu..i piros g..i
Ja már kb. 10 éve?

Falcobb
Olvasó

2 érem reális. Az egyik mindenképp szeretném ha arany lenne! 🙂
Hajrá Falco!

Trombitás_Frédi
Olvasó

Lehet, hogy kicsit őrült a pali, de mindig korrektül nyilatkozik. A szezon végi is tetszett. Ez is tetszik. Sok az irigy, de bajnokcsapat csak egy van 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

Kicsit magyarazkodasszagu nyilatkozat.
Akkor ki a leggazdagabb? Jaszbereny? Ose?
Viccen kivul erdekelne…

Amugy Okorn jol nyilatkozik, ertelmesen, jo olvasni, nem alszik bele az ember 1perc utan.

bakiba
Vendég
bakiba

Több probléma is van itten: 1. Miért foglalkozik egy edző ezzel? Mit akar cáfolni és miért? És miért ő? 2. Miért kell, kellene egy edzőnek ismernie akár a saját költségvetését? Megadja, hogy kiket szeretne, vagy milyen típusú játékosokat és a management a lehetőségekhez képest megkeresi. 3. Miért kéne szégyenkezni, ha a leggazdagabb lenne? Minden bajnokságban, minden sportágban vannak gazdagabb klubok. Ez már csak ilyen. 3. Lehet, hogy nem a leggazdagabb (az sem lenne baj, ha az lenne), de biztos, hogy az első 3-ban van. ÉS ez ok is. Fontos a városnak és a megyének a csapat. ok. A gond az,… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

De komolyan!
Te tudod mi az a TAO?
Te tényleg nem tudod,hogy működik a komplett magyar sport finanszírozása?
Csak játszod?

donnarumma
Olvasó

Nálad nagy a baj..kezd az alapoknál…

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Egyszerűen szégyen az hogy nem vallják be,, persze kell a népnek a cirkusz a hali csőd szélén.
Amikor Szolnokon volt pénz, nem volt ennyire titkolva, kamuzva dolgok..
Persze a falcos szív megdobbant a legiosoknal is és fele annyiért igazolta le őket. Mert hát az ország leggazdagabb emberének alig van pénze.
Mesedélután, okorn?

donnarumma
Olvasó

Uncsi a neved.. 0.8 ..Beni akkor verte be nálatok…a többi mind mese..

Zvezda
Olvasó

A Haladáshoz nekünk mi közünk?
Az egész ottani koncepciót eltolták. A szar foci nem is érdemel mást. Viszont nagyon rosszul jött ki a lépés a szombathelyi kéziseknek. Azt kell megoldani.

MemphisGrizzlies
Olvasó

-.-

laja
Olvasó

Jó az a duma Okorntól,hogy nem a filkó a leggazdagabb csapat Magyarországon. Persze ez igaz a futballra meg a kézilabdára de a kosárlabdára nem. Megvették a fél magyar mezőnyt és akkor itt össze-vissza hazudozik. Minden igazolás feléért ment oda mint amennyit máshol kapott volna. Még most is röhögnöm kell. nagy szégyen lesz ha ez a keret nem nyer bajnokságot sem mert ugye tudjuk ,hogy kupát azt nem fog.

donnarumma
Olvasó

Sztem buta vagy,mint a tök..sztem..

majerle09
Olvasó

Na de akkor most ki a leggazdagabb?
Van már Felcsúton is kosárcsapat?

Motoros
Olvasó

Hazudj még Pinokkió@@@€????

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Pont te Defektes? ? Pista még kiket zavar el kamu “szakmai okokra” hivatkozva? ?

Motoros
Olvasó

Ahogy hallani anyukádat…
Nincs vele megelégedve@@@@????

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

20 légiós meg lesz idén is? ???

Tomika2
Vendég
Tomika2

Hiteles előadás ? A csodálatos szarfalcoba feleannyiért mennek, mint más magyar csapatokhoz ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Tompika! Megértjük,hogy nem tudod értelmezni ami le van írva feketén-fehéren,eléggé meghaladná a képességeidet… ?

Suns
Olvasó

Tompikával vigyázz. Durván aberrált a fickó, ezt láthatod. Valószínűleg, mikor még nem mi voltunk perverziói tárgya, addig kislánybugyikkal a zsebében járkált, sötétedés után meg elővette azokat és maszatolt egyet velük. Az is lehet, hogy ő volt az, aki a hajléktalanokat kényeztette alvás közben valamiféle félreértett szociológiai érzékenység miatt. Most meg a Falcora izgul.
Lesi, mikor jön cikk a csapatról, 100-as pézsé bekészít, indul a buli! 🙂

ldd
Olvasó

“Vakuljon meg” aki ebben a nyilatkozatban hibát talál !

SárgaPárna
Olvasó

Idén is csodálni fog minket az egész mezőny!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Hogy csak kupaezüst legyen újra?

donnarumma
Olvasó

Meg bajnoki arany? Ámen

Lajos
Olvasó

Köpködni!

Aramis
Vendég
Aramis

Végre megtaláltátok a hozzátok méltó tevékenységet! ?

donnarumma
Olvasó

Sztem még ez is meghaladja…

Dr. Oid
Olvasó

Gondolom minden NB I-es csapat elküldte Okorn-nak az éves költségvetését, mert ex katedra kijelenti: nem ők a leggazdagabbak. 🙂

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Akkor ez visszafelé is igaz: Azért mert sokan azt hadovàlják,miért lenne a Falco a leggazdagabb?

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Nem is a legszegényebb, meg nemhiába igazolta le a falco a fel válogatottat, meg tartotta meg a tavalyi egyik legjobb játékosát, mert bizony csoro csapat és akit Lölö pénzel ott ugye csorosag van. ??

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Olvasd már el a cikket okoska! ?

Dr. Oid
Olvasó

Gondolom azért tűnik sokak számára gazdagnak most a Falco, mert eléggé magasan jegyzett (értsd drága) játékosok alkotják a keretet.
Ezekből valamit lehet következtetni, de nyilván pontos adatokat nem tudunk egyes csapatok gazdálkodásából.

derryl
Olvasó

Igazad van, de akkor ne kotorásszon más zsebében, közölje, ennyiből gazdálkodunk, és kész. Így csak egy süket magyarázkodás, mintha előre nyitná a vészkijáratot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés