Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: nagyon szép év volt, kiváló, de egy hét múlva minden újra kezdődik

Csirke szerint bedarálta őket a Falco. Bencze: ezt a kezdést a hosszú utazással sem lehet magyarázni.

  •   :

:

Tegnap két mérkőzést rendeztek a 13. fordulóban, mindkét pályán hazai siker született. Íme az edzői nyilatkozatok:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Pécsi VSK-Veolia 101-69 (16-15, 29-20, 20-20, 36-14)

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Elégedett vagyok ma mindennel. Elég türelmesek voltunk, vártunk a megfelelő pillanatra, amikor fizikálisan már nem bírja tartani velünk a lépést a Pécs. Tudtuk, hogy ez egyszer be fog következni, ez az utolsó negyedben történt meg. Tíz fős rotációval játszottunk, kihasználtuk az előnyünket. Jó munkát végeztünk, sok pontot dobtunk, koncentráltak voltunk. A védekezésünk nem volt rossz, Smith-t és Diggs-t minimális ponton tartottuk, nyilván nem az volt a tervünk, hogy Budimir ilyen sok pontot dobjon. Gratulálok neki ehhez az extra, nagyszerű teljesítményhez. Mindenkinek boldog új évet kívánok, és köszönjük az egész éves szurkolást, támogatást. Nagyon szép év volt, kiváló, de egy hét múlva minden újra kezdődik a nulláról.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, bedaráltak minket. Két részből állt a mérkőzés: az első három negyedből és az utolsóból. Az első háromban hoztunk egy keményebb védekezést, ennek örülök, ekkor még tíz pont volt a különbség. Az eladott labdáinkból és a kihagyott ziccereinkből gyorsításokkal operált a Falco, felállt védelem ellen egál volt a meccs. A végére viszont szétestünk, az a pár húzóemberünk, akik három negyeden keresztül nagyot mentek, elfáradtak a végére. Jó lett volna, ha még elő tudott volna lépni pár ember, mert így fizikálisan bedaráltak minket, a lepattanókhoz sem fértünk már oda és túl sokszor leindítottak minket. Boldog új évet kívánok mindenkinek.


DEAC – Zalakerámia ZTE KK 98-92 (28-15, 27-30, 19-22, 24-25)

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Nem volt szép mérkőzés, mindkét csapat tudta, mekkora a tét. Jó energiával kezdtünk, de ezután leült a játékunk, ami végigkísért bennünket a találkozó végéig. A legfontosabb a győzelem, és hogy ott vagyunk a Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Ezt a kezdést a hosszú utazással sem lehet magyarázni. Ellenfelünk nagyon jó ritmusban támadott, mi pedig nem tudtuk elkapni a fonalat. Ennek ellenére visszaküzdöttük magunkat a mérkőzésbe, a negyedik negyedben egy pont is volt a különbség. Az első hat-hét percet leszámítva büszke vagyok a fiúkra. Három negyedet megnyertünk, de ezúttal ez nem volt elég.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés