Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: Mindig találok kivetnivalót, de most elégedett vagyok

Csirke Ferenc szerint jobban megérezték Budimir hiányát, mint a Körmend Delasét. Edzői nyilatkozatok.:

:

Tegnap este a play-off elődöntőinek második mérkőzéseivel folytatódott a bajnokság. Íme az edzői nyilatkozatok a hunbasket.hu jóvoltából:

Pécsi VSK-VEOLIA – Egis Körmend 77-83 (21-14, 18-26, 18-23, 20-20)

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Azért nyert a Körmend, mert egy az egyben sok extra kosarat sikerült dobniuk. Csapatjátékban felvettük velük a versenyt, de ez ma kevésnek bizonyult. Bár minkét oldalon volt hiányzó, sajnos mi jobban megéreztük Veljko Budimir hiányát, őt nehezen tudtuk pótolni, és nélküle a rotációnk is gyengébb volt. A közönségünk fantasztikus hangulatot teremtett, nagyon sokan kijöttek nekünk szurkolni, sajnálom, hogy nem tudtuk ezt a mérkőzést megnyerni. Még csak 2-0, de a folytatás nagyon nehézzé vált számunkra. Ennek ellenére nem adjuk fel!

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Nagyon kemény meccset játszottunk a hazaiakkal, ezért érdekes, hogy kevés büntetőt dobtak a csapatok. Sok volt az eladott labdánk, ennek ellenére megszereztük ezt a nagyon fontos győzelmet. Most hazamegyünk és pihenünk, majd rákészülünk a pénteki harmadik mérkőzésre, amelyen szeretnénk lezárni a párharcot.

Szolnoki Olaj KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 71-87 (17-13, 17-25, 16-23, 21-26)

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Elismerés a szurkolóknak, az egész meccsen biztattak minket, akkor is, amikor összeomlottunk. Fizikálisan nem tudtuk végig követni a szombathelyi együttest, amelynek mélyebb a rotációja, több minőségi játékosa van. Sajnos jelenleg nem vagyunk velük egy szinten.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Köszönjük azoknak, akik ide is elkísértek minket. Mindig találok kivetnivalót a játékunkban, de most elégedett vagyok. Védekezni jöttünk, és megcsinálták a srácok, amit kértem tőlük. A koncentrációval nem volt baj, s végig egyben voltunk.

fotó: Nyugat.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Koopsderrylfütyimre Recent comment authors
Koops
Olvasó

Körmendi szurkolóktól kérdezem, hogy Lóránt megy hozzátok a kövi szezonban? Esetleg benne van Csorvási-Lóránt csere? Mit tudtok róla?

derryl
Olvasó

De jó, mikor egy edző elégedett! Végre pariban voltak az Olajjal! Bocsi, az Olaj tarcsival!
Szeretnék én is gratulálni neki!

fütyimre
Olvasó

Elégedett vagy?xdjólvan akkor 😀 mennyi kivetni valót találtál volna ha teljes csapattal van az olaj? 😀
Edzői pályafutásod legnagyobb győzelme ez gondolom. vagy inkább a kupadöntő?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés