Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: Félve engedtem volna bele a mérkőzésbe a fiúkat

“Nem várható el, hogy a keret csúcsformában legyen.”:

:

Mint ismert, két pozitív tesztet is produkáltak a Szolnok játékosai, így elmarad az Olajbányász-Falco rangadó. A sárga-feketék honlapjának a csapat vezetőedzője, Gasper Okorn nyilatkozott a kialakult helyzetről.

– Játékosaim testi épsége a legfontosabb ebben a szituációban, így a 10 napos karantén után az első két edzésen nem akartunk teljes intenzitással edzeni és félve engedtem volna bele a mérkőzésbe a fiúkat. Sportszakmailag nagyon veszélyes, ha 10 nap kényszerpihenő után 7 nap alatt 3 tétmérkőzést kell lejátszani, ráadásul Oroszországban az egész magyar kosárlabdát képviseljük. Nem beszélve arról, hogy a felkészülés és az előtte való márciusi leállás sem volt ideális, ezzel persze megbirkózunk, de nem várható el, hogy a keret csúcsformában legyen. Minden bajnokságnak meg van a maga története, az ideit a vírushelyzet írja.

Nagyon féltem a játékosaim testi – lelki egészségét, mert játszani akarunk, de ilyen állapotban, karanténok, leállások után ez nagyon sérülésveszélyes. A csapat játszani akar, de a mérkőzéshiány miatt, olyan szituációkba mehetnek bele a fiúk, amik bármikor sérüléssel végződhetnek. Ne felejtsük el, hogy a magyar válogatott több meghatározó tagja is a Falco-Vulcano Energia KC-t erősíti, így az ő egészségükre is különösen figyelni kell, mert nagyon fontos számomra a magyar kosárlabda sorsa.

A szolnoki mérkőzésre visszatérve, mindezek ellenére becsülettel felkészültünk és kihasználtuk a kapott időt. A pihenést szem előtt tartva már kedd délután utaztunk volna Szolnokra, és csak délelőtt tudtuk meg a változást, amire természetesen reagáltunk. Várjuk a szombati, Szeged elleni mérkőzésünket – zárta szavait.

Fotó: falcokc.com

HIRDETÉS

35 hozzászólás

35
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Ewingnazolcrazybasketvasipasimoldi56 Recent comment authors
nazol
Olvasó

Na most mán’ állj. Red! Te nem Kecskemét szurkoló vagy?! Lemaradtam valahol valamiről?! Te mi a faszért foglalkozol egyáltalán az Albával? Főleg ilyen vehemensen. Vagy csapatot váltottál? Átvitted a dobodat Fehérvárra és bennfentes lettél?

redmiller
Olvasó

Mert nem tetszik a kettős mérce…

Pbask
Olvasó

Ha szerinted kettos merce,ajanlom index forumot ahol szhely le irta mi is igazan a problema. Ez csak szerinted kettos merce. De bemasolom: GYF is így csinálta, elcsaltuk a számokat, hogy választásokat nyerjünk, de most jól megcsináljuk… El akarod bagetellizálni pont azt, ami miatt mindenki fúj rátok Azt kellene felfognotok, hogy senki egy szót nem szól itt rajtatok kívül más csapatokra, ha karanténban vannak és betegek. Titeket egy dolog miatt vet meg minden jóérzésű, hogy CSALNI akartatok. A terv nem volt rossz, de besültetek a vírussal és elkapta az egész csapat Jól is kijöhettetek volna a dologból, ha igazat mondotok, mert… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Valamiért félig ment el a hozzászólásom,mindegy is,mert téged felesleges győzködni,láthatóan elvakult vagy + a teljes hozzászólás ugy is megtalálható a másik fórumon. Ha más csapatok is viselkednek így,én megmondom a véleményem. Tettem én azt már korona előtt más csapattal is,de ilyent mint amit az Alba letolt utobbi időben,én nem láttam.

redmiller
Olvasó

Írj Cili néninek, meg az MKÁOSZ-nak! Ők felelősek ezekért a szabályokért!

Pbask
Olvasó

Visszatérve remélem Szalayék valamit kitalálnak,de lehetőleg úgy hogy senkinek se legyen esélye kiskapuzni,mert tököm tele van,ami itt folyik,követhetetlen az egész. Más sportágba normáléisan letudták vezényelni,nálunk is,külföldi példát meg meg sem említem..

nazol
Olvasó

Aha, oké… milyen kettős mérce? Ugye nem a fórumozókról beszélsz, akik leugatják az Albát? Mert amit itt ez a brigád előad, az vélemény. Az lófasz habbal, de nem igazi kettős mérce. (Aztán vagy igazuk van, vagy nem.) Az igazi kettős mércét az MKOSZ “gyakorolhatja”, és tette is, amikor az elején az Alba farkát szopogatta. Aztán, az más kérdés, hogy ebbe az egészbe most belefullad, mert belekavarodott a tesztek – önkéntes és nem önkéntes karanténok – lázas betegségek – halasztások hálójába. El lett az baszva drága barátaim, akárhogy is nézzük. Aztán lehet bízni a ‘majd lecseng ez 1-2 hónap alatt aztán… Olvass tovább »

vasipasi
Olvasó

Mivel redmiller személyében az Alba sztáredzője minden nap ideküld egy seggnyalót, mostantól minden ezzel foglalkozó cikk alá befogom írni, hogy mi a különbség az Alba gusztustalansága és a többi csapatnál előforduló esetek, szituációk között: Az Albás dolog ott kezdődött, hogy az Alba hazudott (a ZTE nem), mert mindenképpen elakarta tolni a bajnoki rajtot. Először azzal fordultak az MKOSZ-hez, hogy nem tudtak edzeni, mert játékosaik 14 napig karanténban voltak!!! Az MKOSZ elutasította… Majd jött a 14 nap leteltét követő másnap reggel a kötelező teszt és hat játákosa pozitív lett, 14 nap karantén után, ami alatt mások meggyógyulnak, nem fertőznek. Tehát az… Olvass tovább »

crazybasket
Olvasó

+1!

redmiller
Olvasó

Te is hazudsz!
10 nap….
Állami tesztet manipulálni??? Ami bekerül a rendszerbe??? Hivatalosan fertőzött listára kerülnek, nem kapnak hetekig sportosorvosit… Vizsgálatokon kell részt venni, hogy megkapják!
Ezt te sem gondolodhatod komolyan…

Pbask
Olvasó

Egyszerű,nem azt irta manipulálták a tesztet,ha nem hogy valamikor hazudtak,trükközni,csalni próbáltak. Az evidens mindenki számára ez tény. Te akkor is védted a becsületüket,torna előtt sérültek lettek ütközés előtt,azért mondták le aznap reggel pár órával torna kezdete előtt..közben már több fehérvári irta hogy a paksi torna előtt betegségre utaló tünetek voltak,csak épp ment a kamu. Vagy téged is behülyitettek ezek szerint,vagy te is kavarod a szart az álszent védőügyvéd beszéddel..Szóval melyik,Red?

redmiller
Olvasó

4 fiatal Alba játékos iskola miatt karanténban volt! A csütörtök esti edzésen Vojvoda bokája megsérült, Csorvási ütközött az egyik feketével! Két játékos másnap nem tudott lábra állni!
Szóval szerinted 5-6 jázékossal el kellett volna menniük a paksi tornára… Értem!
A Falco 4 nappal előtte lemondhatta a paksi tornát, mert a három sérült játékos 1 nappal a torna előtt állt edzésbe! Viszont vasárnapig már edzettek annyit, hogy az OSE ellen játszhattak…
Értem!

Rózsabimbó
Olvasó

Okorn: Félve engedtem volna bele a mérkőzésbe a fiúkat
Nem kell félni, nem fog fájni!

redmiller
Olvasó

Mikor Fofó mondta ezt, szétszedték a kommentelők… Utána meg persze a hatósági teszttel csaltak… MESE, MESE mátka… Sok itt az ászent….

Pbask
Olvasó

Nem értem. Szolnok nem lett volna beteg,mentünk volna,nem bujunk kiskapuk mögé,Okorn csak elmondta a véleményét. Pont ezt a véleményt osztja jó pár csapat,csak itt már trükköznek a kiskapukkal.

moldi56
Olvasó

Eddig ennek az idei bajnokságnak nem sok értelme van.Meg sem újítottam a bérletemet.

Ewing
Olvasó

Attól Moldi, hogy ezt több cikknél is megírod, ez az infó még számunkra nem releváns.. ??

wiley
Olvasó

Miről beszélsz kisfofó? A 2 eset köszönőviszonyban sincs egymással…

redmiller
Olvasó

Ja, mert már akkora balhét csaptatok pár hete, hogy ki merne bevállalni egy ilyet??? Meg az MKÁOSZ is megmutatta, hogy nem tehetnék meg…
Így persze, hogy köszönőviszonyban sincs… Már más megpróbálta…

Noname
Olvasó

Az Alba sírt, hogy nem tudott rendesen edzeni ezért nem akar játszani.
Itt miután a másik csapatnál kiderült hogy fertőzés van és elmarad a meccs, elmondja, hogy nem bánja mert nem volt még kész a csapat.
Redmill ez hol ugyanaz?
Tartok tőle hogy nálad elgurult valami és szépen lerombolod magadról azt a képet amit korábban pozitívan kialakítottál.
Valami furcsa viszonyod lehet Fofóval.

redmiller
Olvasó

“Nagyon féltem a játékosaim testi – lelki egészségét, mert játszani akarunk, de ilyen állapotban, karanténok, leállások után ez nagyon sérülésveszélyes.”
A játszani akarunk kivételével ezt mondta Forray is! Okorn meg láthatta, mekkora balhét csapnak ki egyesek, ha mérkőzés halasztást próbál….
Forray nem játszik a játékosai életével…. Barátja volt Ocskay Gábor, aki elég sokszor játszott betegen…. Szíve el is vitte!
Elmondása szerint Kecskeméten se játszatta a betegeket, de ha utólag kiderült, hogy egy játékos betegen lépett pályára, abból állítólag balhé lett!

Noname
Olvasó

Red!
Csúnyán csúsztatsz.
Pont a játszani akarunk a lényeg a kettő között. Az egyik nem akart játszani, a másik miután a másik csapat okán elmaradt a meccs elmondta hogy mit gondolt.
Melyik nyilatkozatban írnak betegekről? A sérülésveszély az nem betegség.

redmiller
Olvasó

Igazad van! Játszhattak volna! Olaj előbb került volna karanténba…

Mendez
Olvasó

Okorn láthatta mekkora balhét csapnak ki egyesek ????
A BB1-es kommentelőktől alsógatyáját telefosva rémülten küldte csatába fiait! ???
Red!
Ma már ne igyál többet!

Pbask
Olvasó

xDD Ez vicces volt,főleg ebben a kontextusban.

redmiller
Olvasó

Játszottak volna vírusosan, mehetett volna az Olaj is karanténba!
Szuper! Legalább már volt meccsük, bár a Paks is mehet karanténba… Bár nekik könnyű, mert max. 24-én játszanak az OSÉ-val…

vasipasi
Olvasó

Redmiller, körmendi szurkolóként mondom, hogy egy gusztustalan seggnyaló vagy!
A Falco épp az ellenkezőjét csinálta, mint az Alba, nem előre sírt, hisztizett, hanem, amikor rajtuk kívül álló ok miatt nem tudtak pályára lépni, elmondták milyen szar a helyzet….
Te tényleg akkora sötét vagy, hogy nem érted a különbséget…

redmiller
Olvasó

Aha, szóval, mert nem tudott edzeni a Fehérvár és megpróbált halasztani, akkor sírt…
A Falco nem tudott edzeni, de az edző elmondja, hogy megkönnyebbült, hogy nem kell edzések nélkül játszani…
Mintha lényeg nem ugyanaz lenne…

Körmendiként de nagy Falco seggnyaló lettél!
Nincs bajom a jelenlegi Falcoval, ellentétben egy évtizede, de nekünk nem is riválisunk…

Pbask
Olvasó

Mi játszottunk volna,de utolag Okorn elmondta azért könnyebb,mert féltett minket.
Ti nem akartok játszani,és folyamatosan a szezon kezdete óta mindenféle ürügyet kovácsoltok,mig nem érik össze teljesen a csapat,mert az edzőmeccsen párszor megégett a mestered keze.

Most komolyan nem hiszem el ennyire süsü vagy,hogy nem esik le a 2 dolog közti különbség..

redmiller
Olvasó

Mi játszunk! Ma is! Ráadásul a 2. körből! Nálunk folyamatosan keresi a vezetés a szabad csapatokat és hozza előre a meccseket!

Leklibajsza
Olvasó

Ami megmenthetné a szezont: Buborék.
Ami nem menti meg a szezont: üres szavak, tesze-toszaság, lári-fári.

Setback
Vendég
Setback

Te aztán nagyon okos vagy a fotelból.A tengerentúlon láttál valamit?Ott dollármilliókról szólt a dolog,hogy ne kelljen visszaadni a tv társaságoknak a díjakat.Magyarországon hol és miből akarsz te buborékot?Tudod mivel járna ez?Ja és pár csapat az európai megmérettetések miatt persze elhagyhatják a buborékot, mi?Ember,vagdalkozol a baromsággal,inkább hallgatnál.

Leklibajsza
Olvasó

Tényleg, itt nincs Disneyland…ugyanis csak úgy lehet csinálni, mint Amerikában…

Setback
Vendég
Setback

Buborékról beszéltem,nem Disneyről.Javaslom az értő olvasást.Amúgy meg próbálj meg érdemben is írni dolgokat.Szóval mesélj,hol kellene megoldani a buborékot,és miből lenne finanszírozva?De ha meg is lehetne oldani nem play-offról beszélünk hanem teljes bajnokságról okoska.Tavaszig elzárva?Emellett az U23 járjon suliba,pár csapat menjen nemzetközi porondra buborékon kívülre ugye?..Gratulálok…

Leklibajsza
Olvasó

Szalay úr még szezon előtt említette a buborék lehetőségét. Őt nem szeretnéd ezért megkövezni?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés