Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: Ez egy nagy rakás szar volt

Edzői nyilatkozatok szombatról.

  •   :

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – KTE-Duna Aszfalt 75-63 (15-14, 20-13, 22-21, 18-15)

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Három jó dolog történt ma velünk: nyertünk – de ez már történelem – ,  senki sem sérült meg, Marko Krivacsevics jól kihasználta a perceit, és mutatott szép dolgokat. A többiről annyit, hogy hihetetlen rossz képet mutattunk, erre nincs alibi, nincs mentség. Nem lehet kifogás, hogy a Besiktas-meccs után vagyunk, hogy kedden jön a Brindisi, vagy hogy ma Djeraszimovics nélkül játszott az ellenfél. Ez egy nagy rakás szar volt. Ha magas szinten akarunk teljesíteni, úgy, ahogy tőlünk az elvárható lenne, ez nem megengedhető. Már másodszor fordult elő a szezonban, az első Jászberényben volt. Az edzésünk, a felkészülésünk tökéletes volt, de a mai meccs nem sokat ért. Beszélni fogunk róla az öltözőben, holnap is, kielemezzük a történteket, egyáltalán nem vagyok elégedett, nagyon rossz képet festettünk. Ez nyilván az én hibám is, hiszen én nem tudtam kellőképpen feltüzelni a csapatomat úgy, ahogy kellett volna, de a pályán nem én játszottam. Nincs erre mentség, sem nekik, sem nekem. A Kecskemétnek minden jót kívánok a jövőben, a szurkolóinknak pedig köszönöm, hogy eljöttek, és végignézték ezt az egészet…

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, jó csapata van, végig irányította a meccset, megérdemelten nyert. Sok sikert kívánok nekik a nemzetközi porondon és a magyar bajnokságban egyaránt. A saját csapatomnak is gratulálok, mert kihoztuk magunkból a maximumot, végig meccsben voltunk a Falcóval. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy ellenfelünknek kupakötelezettségei vannak, így minden hétköznap komoly meccseket játszanak, de számunkra nagy elismerés, hogy ma nem az ifisorát játszatta ellenünk a végén, nagy nyomással védekeztek végig, így lett ekkora a különbség. A hajrában gyermeteg hibákat követtünk el, leindítottak minket, jöttek a könnyű zsákolások, ziccerek. Talán furcsán hangzik ilyet mondani egy vereség után, de maximálisan elégedett vagyok mindenkivel, a hozzáállással, erre lehet építeni a jövőben. Ezt kérem a játékosaimtól, hogy soha ne adjanak fel semmit. Tudjuk, mi a célunk, mit kell ehhez végrehajtani. Ahogy a sikereket is együtt értük el, a vereségeket is együtt hozzuk össze, de látom a pozitív kiutat, és biztos vagyok benne, hogy amire kell, ott leszünk, ahol terveztük. Köszönöm a kecskeméti szurkolóknak, hogy ma is elkísértek minket.

Egis Körmend – Atomerőmű SE 93-84 (18-21, 33-26, 18-18, 24-19)

Matthias Zollner az Egis Körmend vezetőedzője: Nagyon intenzív mérkőzést láttunk ma, amit a Paks nagyon jól kezdett. Nagyon atletikus, magas csapatuk van, ami ellen nagyon nehéz játszani. Nagyon szépen végrehajtották az ezzel kapcsolatos elképzelésüket, nekünk pedig nagyon nehéz volt ez ellen játszani. Nagy szerencsénk volt azzal, hogy Jordon Varnado ma nagyon jól játszott. Kiemelkedően dobott. Néha bizony erre van szükség, hogy egy-egy játékos egyénileg mutasson káprázatos teljesítményt, ez hozza meg a győzelmet. Gratulálok a csapatunknak és a szurkolóinknak is, akik ismét kiváló légkört teremtettek! Most a következő feladatra figyelünk, szerdán a Kijev ellen vár ránk FIBA kupamérkőzés. Sok sikert kívánok a Paksnak és edzőtársamnak, a következő hetekben könnyen lehet, hogy találkozunk még egymással. Akár többször is ebben az évben.

Braniszlav Dzunics az ASE vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a Körmendnek a győzelemhez, úgy gondolom, megérdemelt nyerték meg a meccset. Egy kicsit jobban játszottak. Mi ott voltunk, próbálkoztunk, voltak pillanatok, amikor jól tudtunk játszani, de megint hiányzott védekezésben és támadásban is a szervezettség, a fegyelmezettség, ami szükséges ilyen meccseken. Ez nálunk nem volt meg, inkább bravúr megoldásokat próbáltunk megtalálni, de ez nem sikerült. Túl sok eladott labdánk volt.

Kaposvári KK – OSE Lions 91-83 (28-16, 24-21, 14-14, 25-32)

Sztojan Ivkovics a Kaposvári KK szakmai igazgatója: Szép lassan látszik amit akarunk játszani. A váltásokat azonban a következő héten gyakorolnunk kell. Aggasztó, hogy az ellenfél harminc büntetőt dobott, meg kell találni a védekezésbeli hibáinkat, hogy ez mindenképp kevesebb legyen. Ez a két dolog a legfontosabb tehát a védekezésben, a támadásban pedig higgadtabbnak kell lennünk. Nekünk nincs az a játékosállományunk, vagy nincs az a lehetőségünk, hogy bárkivel szemben könnyelműek legyünk. Gratulálok mindenkinek, pláne gratulálok azoknak a játékosoknak, akik karaktert mutattak ezen a mérkőzésen. Megmutatták mennyire fontos Kaposvár nekik. Az én hozzáállásom szerint amikor közeledik a meccs, nincs sérült. Aki nem jön a csarnokba, az a sérült ember. Mindenki, aki vállalja a játékot, az egészséges. Volt olyan játékos, aki infúzióval volt kórházban, ketten is saját felelősségükre vállalták a játékot. Erre különösen büszke vagyok. Ez is mutatja, hogy a kiválasztás során, ha nem is a legjobb játékosokat választottuk, de azokat, akikkel biztosan végig tudunk haladni a biztos bentmaradás és esetleg a középházi rájátszás elérése felé. Második, harmadik meccs, hogy nagyon sok ember volt az arénában. Nagyon büszke vagyok és köszönöm mindenkinek. Nekem ez legfőbb, hogy az embereket akkor is érdekli a játék, ha nem egy sztárcsapat vagyunk, de normális emberek. Nem lesz mindig győzelem, de ez a hozzáállás nem fog hiányozni a csapattól.

Sebastian Krasovec az OSE vezetőedzője: Az utolsó játékrészre sikerült összekapni magunkat, ám úgy érzem, hogy ekkor nem mindenki akarta a pályán, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Kiemelt fotó: ugytudjuk.hu

  •   
18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
in_vitroRolandColeMarillionVulcano Recent comment authors
Roland
Olvasó

Na Okorn is látja? Szarfalkó!!

Marillion
Olvasó

Minden rendben edzés egyebek felkészültünk,sérült nincs,és nem tudtam kívülről motiválni a csapatot,meg sehogy sem….Pedig még csak most jön a java….Okorn talán azt is látja egyre több bajnokin a csapattól hogy úgyis meglesz a győzelem “nyugi főnök” majd az utolsó negyedben megoldjuk! Lenne még hova fejlődni mentalitás terén…talán ha a keretben egy két gélszláv lenne a mentalitásával az lehetne Okorn meghosszabbított keze….

Cole
Vendég
Cole

Pontosan! Kezdi nagyon bosszantani, hogy nem mindig hallgatnak rá, ha már hangot is ad neki. Azért reméljük nem csúszik ki a kezéből az irányítás. Nem gyenge kezű edző és nem buta ember.

in_vitro
Olvasó

Érdekes a gondolatmeneted, de ezeket a srácokat Ő válogatta össze, és láthatóan nem hozott hazájából senkit sem. Látványosan ragaszkodik ezekhez az emberkéihez, ha én lennék az edző én sem mernék sokat változtatni: Washington helyett Bruinsma, esetleg Bíró helyett egy jól dobó (Pl. Vojvoda).

Heindrich
Olvasó

Remek cím ! Évek óta mondjuk. 😀

Zsarkov
Olvasó

Sőt…, a Falco nyert 🤣🤣🤣
Brutális erődemonstráció 🤣🤣🤣

ldd
Olvasó

Gyakoroljátok: “Szép volt fiúk!”

Zsarkov
Olvasó

Ha neked az szép, hogy egy török alsóházi csapat, oda-vissza cumiztat, ráadásul még az 50-ből se jöttök ki, akkor egyetértek: Szép volt fiúk! 🤣

JR.Benitez
Olvasó

Zsarkov az a török alsoházi csapat ma nyert idegenben. Mondjuk egy semmirekellő csapatot vertek meg. Ja nem….

JR.Benitez
Olvasó

Amúgy meg ha jól tudom 8.helyen vannak 16_ból. Ha az neked alsóház, lelked rajta…. Szerintem ezt ne erőltesd.

Marillion
Olvasó

Szolnokról ne várj reális és sportszerű hozzászólást….aki onnan szól hozzá…azok tisztelet a kivételnek…mind…inkább nem írom le…hagyjuk…

pbask
Vendég
pbask

Hát igen, valaki csak ennyit tud miközben az egyik legnagyobb kosaras elhunyt.
Bravó kecifei.

Vulcano
Olvasó

Minket legalább nem a DEAC meg az ALBA cumiztat oda-vissza.

ldd
Olvasó

…csak úgy…
A Besiktas ma megverte az Euroligát vezető Anadolu Efes-t – idegenben – !
… nos ezekkel játszott egál meccset a héten a Falco…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pontosítsunk: otthon. Idegenben az már nem volt annyira egál, ugyebár.

ldd
Olvasó

A Besiktas idegenben játszotta mindkét meccsét…

pbask
Vendég
pbask

Arra gondol mikor mi játszottunk velük idegenben.

ldd
Olvasó

Miért könnyítsem a dolgát?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés