Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Okorn: az összkép nem volt rossz, mert volt tartása a csapatomnak

Francesco Vitucci szerint jól küzdött a Falco, de ők is ludasak voltak abban, hogy tekintélyes előnyük után nagyon szoros lett a vége.:

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 98-92-re kikapott az olasz Happy Casa Brindisi otthonában a Bajnokok Ligája D-csoportjának hatodik fordulójában.

A sárga-feketék hivatalos honlapja, a falcokc.com közölte a két vezetőedző nyilatkozatát:

Francesco Vitucci, a Happy Casa Brindisi vezetőedzője: Fontos győzelmet arattunk, mert a hazai meccseinket meg akarjuk nyerni a továbbjutáshoz. Jól küzdött a Falco, de sajnos mi is ludasak vagyunk abban, hogy tekintélyes előnyünk után csaknem nagyon szoros lett a vége. Sok volt az eladott labdánk.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Brindisi megérdemelte a győzelmet, de mi is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Idegenben 92 pontot dobni derék dolog, de 98-at kapni sok. Rotációs gondjaink voltak két alapjátékosom sérülése miatt, s az sem könnyített a dolgunkat, hogy mínusz húsz pontról kellett visszakapaszkodnunk. Az eredménnyel nem vagyok elégedett, de az összkép nem volt rossz, mert volt tartása a csapatomnak.

fotó: fiba.com

HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés