Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn aláírt, Váradi is marad a Falcóban

Edzőjét és csapatkapitányát is megtartotta a bajnok.



:

:

A BB1.hu információi szerint tegnap aláírta szerződését Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője.

Továbbá úgy tudjuk, hogy a sárga-feketék mindenben megegyeztek csapatkapitányukkal, Váradi Benedekkel is, aki így szintén a bajnokcsapatot erősíti ősztől.

fotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

87 hozzászólás

87
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
68 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
moldi56YellowblackPraenoricumO1GLightbringer Recent comment authors
Yellowblack
Olvasó

Örülök Beni maradásának remélem Zoli is marad. Szinészkedik? Szerintem igen de ez engem cseppet sem zavar, magyar szinten nagy játékos és a szive szombathelyi. Hajrá Falco

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Zoli másfèl èvre írt alá januárban.

moldi56
Olvasó

Pontosan ezt tette Kálmán is.Őt is utálták mindenhol,csak Szombathelyen szerették.

Praenoricum
Olvasó

Örülök, hogy az egyik legfontosabb láncszem maradt a Falcoban, ráadásul két évre. Nagyon kétarcú szezonja volt. Az alapszakasz nagy részében kereste csak a régi formáját, középszakasz és rájátszás során azonban kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Nagyon nagy része van abban, hogy a szezon végén ennyire jól játszott a Falco. Az, hogy pár hozzászólónál megakadt a lemez és ugyanazt szajkózzák minden Falcoról szóló cikknél, az talán nem csak nekem unalmas, amellett, hogy olykor semmi alapja sincs. Beni színészkedése az egyik ilyen vesszőparipa. Védekezésben mit tehet egy alacsonyabb játékos, ha magas emberrel találja magát szembe? Egyik lehetőség, mihelyt megkapja a labdát beüti a faultot,… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

Sokszor olyankor is esik, mikor nincs vagy csak nagyon kis kontakt van, ami ezt nem indokolja. Ezért mondják rá, hogy színész. Valóban beszélhet a játékvezetőkkel, pláne mivel csapatkapitány, de tényleg szükséges ezt egész meccsen keresztül tennie? Mivel egyébként a nézők nincsenek Beni és a bíró mellett, nem tudhatják Beni mennyire tisztelettudóan beszél velük, csak annyit látnak, hogy végigbeszéli a meccset és nem kap semmit, míg a saját játékosuk/edzőjük az első reklamálására megkapja. A reklamálás intenzitását látod, de az elhangzott szavakat azért legtöbbször nem hallod, ezért utálják ezt a tulajdonságát Beninek az ellenfelek. Ezek mind olyan dolgok, hogy ha ez a… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Részben igaz az észrevétel .De mi pl. azt is észrevettük, hogy sokszor olyankor sem fújnak belemenést ellene,amikor az volt! Szóval amennyit hoz a könnyebb flopp annyit el is visz! A döntő utolsó meccsén pl. ráfújták a sportszerűtlen hibát, egy sima taktikai faultnál ,főleg úgy hogy előtte a félpályán egy 3 a 2 es lerohanást állított meg az MTE egy keresztbeveréssel..
Kicsit Dombi Tibi efektus..a végén ha már lábát törték sem kapott 11 est?
Kyle Lowry…gyűrűt nyert..2x annyi belemenest harcolt ki mint az utána lévő..
dobta magát?naná!
Mind befújták?á dehogy!
Szeretik érte?nem!
Érdekli?nem!
A kosárlabda ész játék- véleménye meg bárkinek lehet?

falco2008
Vendég
falco2008

Kár, hogy nem ismeritek Benedeket! Kevés ilyen “down-to-Earth” játékos van.

RRichieG
Olvasó

Csábító volt pedig a Monte Carloi Nagycirkusz ajánlata a bohócszámra akarták szerződtetni Beni bohócot, kevesen tudnak ekkorát repülni egy kis pofontól.
Remélem Luffanat még nem ugrott tovább és megtudja, hogy az igazi nagy játékosok nem rájátszanak a faultra, hanem faultal együtt bedobják…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Jól van ricsifiú! Tudjuk te azt èlvezed ha valakinek sérülést okoznak,vagy megsérül…

Luffanat
Olvasó

Látom sikerült megfognod a lényeget a hozzászólásomból…

Luffanat
Olvasó

Egyszer már írtam hasonlót, de most felmerült bennem újra. Még talán nem is olyan régen arra voltunk büszkék, hogy a vízilabda és a kosárlabda az értelmes emberek sportja, és a szurkolótábor is értelmesebb az átlagosnál. Abba már kezdtem beletörődni, hogy bizonyos szurkolótáborok miatt szégyenkeznem kell, ha laikussal nézek meccset, de szomorúan tapasztalom, hogy ezeken a fórumokon a vulgáris, “egyszerű” szurkolók lettek aktívak. Ha átfutom a hozzászólásokat, akkor egyre több az olyan, aminek csak az első szavait olvasom, és ugrok tovább. Nagyon örülnék, ha nem a primitív ösztönök által vezérelve születnének a hozzászólások, hanem gondolkodva. Az, aki csak káromkodva anyázni tud,… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

Nagyrészével egyetértek, szerintem is egyre szörnyebb, ami a fórumon megy, pláne falcos cikkek alatt. Viszont ha ezt most Benire írtad, akkor ez nagyon el lett túlozva. Én is játszottam és mindenkivel megesik, hogy reklamál egy ítéletet amivel nem ért egyet. Én mondjuk rájátszani faultra soha nem szoktam, mert úgy gondolom, hogy én sem örülnék ha valaki ellenem így jutna faulthoz, én sem teszem meg ezért mással. Ez szerintem a korrekt sporthoz hozzátartozik, de nem vagyunk egyformák. A nagy túlzás abban a részben volt, hogy nem igaz, hogy van hogy megreklamál valamit, hanem konkrétan egész meccsen magyaráz a bíróknak.(Következő falco meccsen… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Ki a bánatot érdekel a sok barom véleménye?

Kendeffy Botond
Olvasó

És Krivacsevics Marko hova igazol? Már nincs benne a jövő évi NCAA keretében az egyetemén?

pbask
Vendég
pbask

Krivi fia? Ide mondják, csak ne öljetek meg minket:D Mondjuk ezt már nem hinném el,bár srácnak nem volt valami veretes statja ncaa-ban

Kendeffy Botond
Olvasó

Azért magyar szinten elég jól használható játékos. Korosztályos válogatott és 2 év Amerikában…

pbask
Vendég
pbask

Azért se hiszem mert Norbi itt van.Benke jön, légiósok is kellenek.Sokan lennénk, perceken összevesznek mindenki. Nektek jo lehetne,ha Gyurika nem jön.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Sztem Benke nem jön! De legyen neked igazad… 😉

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Sztem nálatok fog kikötni,aztán ki tudja…

2lee14
Olvasó

Huh ezt a sok vergődést ami itt megy. Te jó isten. Mindegy ti vergődjetek, mi meg örülünk. Köszönjük Benedek.
Hajrá Falco. Alakul a magyar mag.

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Nagyon vicces ahogy vergődnek páran valóban! Nembaj ameddig ez van valamit jól csinál a Csapatunk! Ha nullák lennénk a kutya se foglalkozna velünk főleg nem ennyit! Szóval csináljátok csak a cirkuszt haha

2lee14
Olvasó

Jogos!!

Motoros
Olvasó

Igazi suttyó a csávó, sunyi, alattomos, az ellenfelet nem tisztelő elkényeztetett kis pöcs. Neki az egyetlen közege a filko, máshol, pláne külföldön csak padot koptatna. Ja nem, le se igazolnák? Bőven rászolgált a buzi váradi rigmusra@?

JászaiMari
Olvasó

+1!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

De gondolom az alattomos,favágó,labdátvezetninemtudó,tehetségestelen antikosaras Németh Ákos “játèka” az tetszik…?

Motoros
Olvasó

Ez nem az a cikk silverfoxi@?. De ha már felvetetted, emberileg nem lehet a kettőt egy lapon említeni.A tehetség öröklött, a neveltetés meg a családból származó hozzáadott érték. Minek is magyarázom,úgysem érted?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Emberileg? Emberileg nem is ismered a Váradit! Csak fikázódsz itt! Ha ismernéd,nem írogatnál ilyet! Egy tök normàlis srác,aki bármikor szívesen vàlt pár szót bárkivel,minden nagyképűsèg nélkül. Az,hogy a pályán nem szimpatikus mindenkinek az egy dolog,van még jópár ilyen játékos a bajnokságban… De hogy emberileg fikázod amikor nem is ismered,az már röhejes!

Motoros
Olvasó

Ismerem ember.Egy beképzelt, nagyképű, anyuka kedvence, elkényeztetett kis hülyegyerek, aki többet képzel magáról mint ami. Érdekes módon a nála ezerszer tehetségesebb Voja, vagy a pályára ezerszer többet letevő Fepu nem ilyen. Meg a többi 100 sem.Ők a pályán is olyanok mint a hétköznapi életben.Tisztelettudóak, sportszerűek, nem színészkednek,nem dobálják magukat és tudják tisztelni az ellenfelet.Na ez az ami ebben a pöcsköszörűben sose lesz meg.Alázat! Tudom ez a szó silverhelyen ismeretlen fogalom.Egyszerűen senkik vagytok@?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Na basszus az értelem téged messzire elkerül… ?
Honnan ismernéd te szerencsétlen? Akkor nem írogatnàl ilyeneket…

Motoros
Olvasó

Téged sem az eszedért szeretnek,?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Bocs te IQ-harcos! Nem érhet fel mindenki arra az agyhalott,alpári szintedre…

Pont erről beszèlt tegnap MTE88,hogy az ilyen rosszindulatú emberek nélkül mint te,mennyivel jobb lenne ez a fórum…

Motoros
Olvasó

Lám-lám,ha elfogynak az érvek már csak személyeskedni és szitkozódni tudsz…Tipikus silverhelyi divat divat@? vagy Te vagy az benike@?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Jézusom! Te nagyon hülye vagy! ? Ki kezdte el leszólni a másikat meg szitkozódni? Pont te csinàlod ezt minden egyes hozzászólásodban. Fikázol mindenkit te fóbiás! ?

Motoros
Olvasó

Lám-lám,kibújt a szög a zsákból, hülye vagy fiam, ülj le egyes?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Hàt az értelmi kèpességeid nincsenek nagy magasságokban… ?
Gyerünk,nyomjad,fikázz mindenkit!

Motoros
Olvasó

Ne magadhoz mérj másokat, mert nálad minuszba van a mutató@?. Csak vagdalkozol cinege, vagy benike?@?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te jó ég… ?? Neked súlyos gondjaid vannak… ??

Motoros
Olvasó

A 15 az IQ hányadosod benedek?@?

falco2008
Vendég
falco2008

Elég lett volna annyit írnod hogy nem ismered.

RRichieG
Olvasó

Na újra összeáll a Pallai,Várbíró, Orbán, Gilszki sorunkat verő Aranycsapat. Golden Glóbot VáraDi Capriónak!

pbask
Vendég
pbask

csak utolsó meccsen álltatok ki ugy, az előző kerettel amivel kikaptatok meg vertétek fullos paksot

JászaiMari
Olvasó

pár napja azt rebesgették, hogy légióskodni fog, gondolom néztek róla highlight videókat és többet feküdt a földön mint kosarazott, csak itthon tud ebből megélni! színész állat

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te hazug kutya! Miért kell kitalàlni mindenféle kamu dolgot? Senki sehol nem mondott olyat hogy lègióskodni fog!

JászaiMari
Olvasó

Nézz körül jobban, tájékozódj!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nem volt ilyenről szó…

Jokic
Vendég
Jokic

?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Matek házit megcsináltad Jokic? ? Kiszàmoltad a csapatok rotációit? ?

Jokic
Vendég
Jokic

Beakadt a lemez? Nyálazd meg a Jászai Mari díjas benikédnek. :O

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Mi van ciki,hogy az alapvető dolgok nem mennek? Számolás meg ilyenek… ?

pbask
Vendég
pbask

Eddig minden a terv szerint.
VÁRUNK SZISZI! 😉

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Váradiban az a jó ,hogy ha szinészkedik ami ugye gyakori sok dalba bele lehet vinni a nevét plBUZI VÁRADI!!Ki a f.szom az a Váradi ooooo egy f….opo.Váradi te állat b…d meg az anáydat….

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Az összes fehérvári megzakkant? ??

Godemperor
Olvasó

Én csak röhögök a vergődésükön.
Az külön tetszik, hogy kórusban szidja mindenki Benit, aztán ugyanezek körbehugyoznák magukat ha a csapatuk leigazolná. 😀

Rouge
Vendég
Rouge

Kevin ne legyél ilyen alpári…
mèg ha igazad van, akkor sem…:);):)

Váradi Beni csk:

“Maradok a Falcoban, nem igazolok el,
pedig LA-ből is kerestek,
na persze nem a Lakerstől,
hanem az egyik filmstúdiótól.

Azt mondják, jó színész vagyok.

Egyébként egy felnőttfilmben,
egy olyan “más”filmben kapnék egy kisebb szerepet,
szerintem sikerem lenne,
csak magamat kellene adnom.
A Brigade-ból vannak fiúbarátaim,
akik szívesen seg(g)ítenének felkészíteni erre a filmszerepre,
de én inkább Gyuri bácsival készülök,
az Öregnek van az egész mezőnyben a legnagyobb….
tapasztalata…”

Godemperor
Olvasó

Azt azért remélem tudod, hogy ezzel a szösszenettel magadról állítottál ki egy nem túl fényes bizonyítványt? Nem indultál túl magasról, de látom mindig van lejjebb.
Te tudod…
További jó szórakozást!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Bezzeg amikor Lajszt üvöltve buzizátok az rendben van…..

Godemperor
Olvasó

1. Meccsen sok minden elhangzik, ezzel ne gyere!
2. Én soha nem hoztam fel, hogy meccsen buzizták Benit, viszont a szolnoki kollégád ezt nem a meccs hevében, hanem tisztán rosszindulatból követte el.
3. Tudod egyáltalán hogy miért kapta Lajsz, amit kapott?

De mondom, nyomassátok csak, ha ez boldoggá tesz!
Engem nem izgat, hogy a Falco lett az elsőszámú közellenség, sőt…

Lightbringer
Olvasó

Kalok te miért okoskodsz mindig oda amihez fogalmad nincs? Lajszi a buzizást azért kapta; mert a döntő előtt ezzel a bejegyzéssel hangolódott instán: “Basszuk szét őket!!!”. Talán ezután nem meglepetés, bár megmaradhattunk volna az MVP-nél, az a bohóc nem érdemelte ki, hogy komolyan vegyék.

Rouge
Vendég
Rouge

Zozót vagy Voját soha senki sem szidja…

Mindig azokat a játékosokat találják meg,
akik valóban jó játékosok, de emberileg esendők
(Váradinál ez utóbbi a szó valódi és átvitt értelmében is értendő…).

comment image

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ott a pont Rouge.

Németh Róbert
Olvasó

Rouge,Én eddig az gondoltam Te egy értelmes ember vagy. Csalódtam. ?

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Rouge igen is egyenes és értelmes Váradi meg egy sunyi játékos aki nem tartja tiszteletben azokat a szabályokat ami a Kosárlabdán belül korrektségnek neveznek….Perl Zoli jó példa nálatok küzd,harcol,vetődik minden labdáért lenne mit tanulni Benikének…

Jokic
Vendég
Jokic

A cipőjét nem viheti Perlnek. Minden megvan benikében, ami oly szimpatikussá teszi: színészi képesség és pofázás a végtelenségig.

Kendeffy Botond
Olvasó

1. Váradi az egyik legnagyobb színész a ligában. Jó kosárlabdázó, de ha nem a csapatának szurkolsz, könnyű utálni.
2. Rouge általában jókat/vicceseket ír.
3.Ez nem annyira vicces.

derryl
Olvasó

Ne kicsinyítsd érdemeit! A legnagyobb színész a ligában! Még Baltás sincs hozzá képest a kanyarban.

Dudi
Olvasó

Ostoba vagy de a szörnyű, hogy viccesnek gondolod magad.
Még mindig nem értem, hogy miért kell ez.

Dudi
Olvasó

Nem ide szólt. Bocs

2lee14
Olvasó

Te csapatod táján mi a szitu? Marad valaki egyáltalán?

JászaiMari
Olvasó

Színész állat, címeres mezt nem érdemli meg!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Válogatott meccsen üvöltve szidd àm! Aztàn remèlem valaki pofàn ver!

JászaiMari
Olvasó

szívem szerint azt tenném!

2lee14
Olvasó

Na ez már tényleg gáz! Ember ez ultragáz! Én nagyon szégyellném magam ha ilyet írtam volna.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Gratulálok te legalja!

derryl
Olvasó

Na mi van? Eddig Voját basztattátok folyamatosan, hogy nem megy külföldre, Benikétek egy ilyen szezon után sem próbálja meg? Már a tavalyi év végén pedzegettétek, hogy légió, de ezek szerint minden marad a régiben.

derryl
Olvasó

Perl, Govens aláfirkantotta már a nevét?

J.R.Benitez
Olvasó

Govens nem. Zozónak meg nem is kell. Szerződése van.

derryl
Olvasó

Megnyugtató, akkor nem kell új túrabakancs.

2lee14
Olvasó

De azért a válogatottba jó ha ott vannak itt meg túrázod őket. Szép vagy.

J.R.Benitez
Olvasó

Csak az bukhat bele légióskodásba, aki kipróbálta….

Jokic
Vendég
Jokic

Micsoda éles meglátás.

falco2008
Vendég
falco2008

Inkább juss be a Western Conference Finalsba, addig nincs duma.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Szuper! ? Mondjuk ebben biztos voltam! ?

donnarumma
Olvasó

Köszönjük szépen

falco2008
Vendég
falco2008

Jó lesz ez 🙂 ?

sargafekete
Olvasó

Lehet ennél szebb hírre ébredni??
Biztos vagyok benne, hogy senki nem lesz dühös emiatt, hiszen a magyar ember nem irigy.?

falco2008
Vendég
falco2008

Felvásároljuk az egész mezőnyt :))

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Sargafekete! Jaj,de naiv vagy… ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés