Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn a Körmendnek is gratulált

A Falco edzője azt mondta, tanulniuk kell ebből a meccsből, de hogy mit, az az öltözőjükben marad. Flevarakisz büszke volt csapatára.:

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 80-68-ra legyőzte hazai pályán a Sopron KC-t. A hetedik fordulóból elhalasztott mérkőzést így látta a két vezetőedző:

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez, megérdemelték. Kontrolláltuk a meccset az első perctől kezdve, tudtuk, hogy nem lesz könnyű, nyomás nélkül jött hozzánk az ellenfelünk. Az volt a fordulópont, amikor Perl ziccerével meglett a húsz pontos különbség, de a kosarát támadóhiba miatt elvették a játékvezetők. Védekezésben feljavultunk, a támadásaink pedig rendben voltak. Kellően mély rotációval játszottunk, ahogy elterveztük. Nem volt kérdés, hogy ki nyer. Tanulni kell ebből a meccsből is, de hogy mit, az az öltözőben marad. Csak saját magunkkal foglalkozunk. Gratulálok a szomszédainknak, a Körmendnek a továbbjutásért a FIBA-kupában, ez nagyon fontos a magyar kosárlabdának, hogy két csapat is még versenyben van decemberben.

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Először is üdvözlök újra itt mindenkit, nekem ez már a negyedik alkalom, hogy itt járok, hiszen korábban a válogatottal is megfordultam már itt. A Falco nagyszerű csapat, nem véletlenül első a tabellán, a mai győzelmet is megérdemelte. Úgy jöttünk ide, hogy negyven percen keresztül harcolni akarunk, és ha lesz lehetőségünk a győzelemre, akkor azt megragadjuk. Nem mi voltunk az esélyesek, ezt tudtuk, Magyarországon mindig mindenki ellen a Falco számít annak. A kulcsembereink nem fogtak ki jó napot, ráadásul fault-problémákba is keveredtünk. Harcoltunk, amennyire tudtunk. Új edző és új játékosok érkeztek a csapathoz, gyakorlatilag érdemi munkát csak egy hete tudunk együtt végezni, de már most nagyon pozitívak a visszajelzések a csapattól. Sok munka vár még ránk, megyünk tovább, fel kell használni ezeket a meccseket is az építkezésre, tanulnunk kell belőle. Gratulálok a Falcónak még egyszer, illetve mindkét szurkolótábornak, mert nagyszerű atmoszféra volt.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MarillionHajráKörmendHajráVasDowntownViggianoKendeffy Botond Recent comment authors
HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Okorn, így kell!
Ne marjuk egymást feleslegesen!
HAJRÁ KÖRMEND, VAS, MAGYAROK!

pbask
Vendég
pbask

Szívemből szóltál megyetestvérem!

Marillion
Olvasó

A többségnek negative mindkét oldalon más a hozzáállása oda-vissza….ez különböző okok miatt már örök és érthető is….de legalább a nemzetközi porondon megtaláltatott a közös hangnem és az érdek… A bajnokságot egyenlőre uralja Vas megye….törekedjünk arra hogy lehetőleg ez mind tovább így is maradjon !

SárgaPárna
Olvasó

Főleg most, hogy óriási csicskáink vagytok. :):)

Downtown
Vendég
Downtown

Köszi Mr.Okorn!
További sok sikert a BL-ben!

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem Okorn-tól korrekt nyilatkozat volt, hogy gratulált a Körmendnek. Amikor győzött a Falco a nemzetközi kupában, jöttek is a körmendi gratulációk. Aki ezt nem érti, beteg.

A bajnokságban egymás ellen játszunk és természetesen szurkolunk is egymásnak. A nemzetközi kupa más. Ezért is volt korrekt Okorn nyilatkozata.

balldontlie
Olvasó

Okornnak nem az első korrekt nyilatkozata, szimpatikussá teszi. A Falco egyik erőssége is az, hogy ő lenyugodott és nagyon egészséges hozzáállása van a dolgokhoz, Földön tartja a társaságot, amit mondjuk egy Kálmán Lacitól nem tudtál volna elvárni. Sok ilyen szakemberre lenne szükség, a mai kosárlabdában nem elég,ha jó szemed van a dolgokhoz,vagy nagyon felkészült vagy szakmailag,vagy esetleg nagyon jó pedagógiai érzékkel rendelkezel, ezek ötvözete az, ami sikeres lehet.

pbask
Vendég
pbask

Gratulálok Jogélának,hogy tesztelte a szombathelyi parkettát mennyire csúszós!

Viggiano
Olvasó

Mivel ennyire rá vagy állva a témára, kérlek írd meg mit gondolsz Tóth Norbiról! Éveken át nézhetted testközelből így kiváncsi vagyok rá!

SárgaPárna
Olvasó

Gratulálok Okornnak, hogy gratulált a Körmendnek! :):)

balldontlie
Olvasó

A terápiád része, hogy kedves gesztusokat kell tenned, esetleg bocsánatot kérni emberektől, akiket a múltban megbántottál, szarrá tetted az életét az elvonás vagy épp a bódultság miatti dühkitöréseiddel, stb? Igen görcsösen nyomod mindenhová, valószínűleg ilyesmi oka lehet. Ebben a formában nem segít, igaz? És te meg szenvedsz… Kitartást hozzá, de szerintem erre térjetek még vissza, szerintem a veled foglalkozó szakemberek nem erre gondoltak 🙂 Jobbulást, testvér, lesz ez jobb is!

SárgaPárna
Olvasó

Nem tagadom, ezt nem értem. 🙁

Redbid
Olvasó

Mondjuk ezen biztos sokan nem csodálkoznak. 🙂
De nyugi nem kell megijedned, ha majd egyszer “meggyógyulsz”, vagy mondjuk “felnősz” végre, (jelen pillanatban, nem tudni melyiknek van nagyobb esélye) akkor utólag majd érteni fogod!
Csak kitartás, mert először biztosan kicsit furcsa, (és neked valszeg rosszabb is) de aztán majd jobb lesz

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés