Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Okorn: A Falco a következő bajnokságban is erős lesz

Még nem dőlt el, hogy magyar vagy külföldi lesz a magasember.:

:

Gasper Okornnal készített interjút a Falco KC Youtube-csatornája. A sárga-feketék edzője szerint a fiatal szabály új helyzetet teremt, hiszen egy pozíciót ezzel “kilőttek”, Bíró Olivérnek is ezért kellett távoznia.

Az edző elmondta, hogy jelenleg három légiósa van a csapatnak és nagy kérdés, hogy magyar vagy külföldi lesz-e a magasember.

A Falco csapata jelenleg is együtt készül – természetesen légiósok nélkül –, de az új szezonra való hivatalos felkészülés augusztus 15-én kezdődik.

Címlapfotó: www.fiba.com

HIRDETÉS

47 hozzászólás

47
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
33 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
ColeYellowblackRedbidLeklibajszapiros710321 Recent comment authors
Yellowblack
Olvasó

Remélem külföldi center jön. Keller nem kell két hónapra míg nem talál külföldi csapatot. Falco – Alba döntő a keretek alapján

Motoros
Olvasó

Money ,money, money,
The SilverLake is so funny,
George is a new Rotchild,
Ökör going to the Gödör????

Ta(h)óCity Silverhely????

Motoros????

SárgaPárna
Olvasó

Bíróságon kicsi pofa
Nőgyalázó sárvári kofa
Motorodon száguldozó
Fiatal lányokat gyalázó

Nem életem verse, de jobbat ebből sem érdemelsz!!!
Megkaptad már az idézést?

piros710321
Olvasó

Majd mikor te kapod meg….

SárgaPárna
Olvasó

Beképzelt, öntelt, nagyképű hugyosjóskák idegesítése nem bűncselekmény…
Nagyon remélem, hogy rövidesen megkapom az engedélyt, hogy leírjam ide a részleteket a jegyzőkönyvből, ha már a BB1 agyonhallgatja ezt az egész ügyet, amit Motoros és barátai tettek egy szombathelyi szurkolólánnyal…

Downtown
Vendég
Downtown

Teged 12000 ember fog megismerni ?

SárgaPárna
Olvasó

12000? Addig tudsz számolni?

Redbid
Olvasó

Az attól függ milyen formában és tartalommal!
Na de ugye folyamatban lévő ügyről majd ….

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Mi történt amúgy? Ha igaz Párna, akkor ezt minden jóérzésű ember elítéli, legyen bármilyen drukker! Motoros meg nem körmendi…

Leklibajsza
Olvasó

“Ökör going to the Gödör”
?????
Nem hiába vagy Sárváron ingatlanos…

Üvegtigris
Olvasó

Szerinted június hónapban komolyan lehet venni azt a kijelentést ,hogy vasi bajnok lessz.Aki elhiszi az erősen kuplungos.

fkc0102
Olvasó

Végülis simán megint jöhet ez a vírus hiszti, aztán volt bajnokság nincs bajnokság 😀

Üvegtigris
Olvasó

Szerintem a klubok anyagi háttere sok helyen nem teszi lehetővé a nemzetközi indulást mi vállaltuk.Az életben sem lehet mindenki gazdag mi sem tehetünk róla ,hogy azok vagyunk.

Pbask
Olvasó

Na látod,ez a lényeg,akkor felesleges bohócozni a másikat.

Üvegtigris
Olvasó

Öcsém még sok klubnál csapat sincs de már vasi a bajnok szánalmas bohócok vagytok.

Pbask
Olvasó

Azt szánalmasabbnak tartom,mikor egy csapat nem jogosult rá,de azért apuci csak elintézi nekik a nemzetközi szereplést.

Heindrich
Olvasó

Csodálatos

Naffalco
Olvasó

Én örülnék Keller érkezésének, sokkal inkább nézek magyarokat a csapatban, mint legiosokat, akikről sosem hallottam. Ákos szerintem egy csupasziv srac, sokaknak talán pont ezért nem szimpatikus a viselkedése a pályán, mert túlságos akar, es néha tulporog, és akkor be tud hisztizik. Nekem ezzel nincs problémám. Ezen kívül meg divat szidni, de szerintem az emberek nagy része nem tudná megmondani, hogy pontosan mi is a baj vele…

Cole
Vendég
Cole

Amit legutóbb a Körmenddel eljátszott az nekem pl. pont elég. Felesleges keresni egyebet.

Záporlámpácska
Olvasó

Sok sikert a Falconak és a srácoknak is,már nagyon várom mi lesz ebből!
De én is inkább légióst szeretnék,persze az én véleményem nem mérvadó senkinek sem,de kifejezetten kellemesebb meglepetés lenne egy légiós mint Keller,mert ő…hát nekem nem szimpi,sajnos.
Nem kifejezetten a játékával van bajom,inkább sokszor a hozzáállása [sokszor hülét csinált belőlünk és a Körmendből is]de nem ismerem,úgyhogy inkább nem ítélkezek.Nyilván van,akinek ő a kedvence,így hát biztos vagyok benne,hogy akár Keller akár légiós,akkor is jól járunk.
Csak egy kis személyes vélemény. ?

Cole
Vendég
Cole

Én is így vagyok vele. Azonkívül ha légiós érkezne, akkor 90%, hogy támadásban jobbak lennénk centerben, mint Kellerrel, aki lepattanóban, meg védekezésben jó, de dinamikában, meg dobásban szerintem messze elmaradna egy amerikai légióstól, technikában meg a volt Jugoszláv iskolából kikerült légióstól maradna el.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Sok sikert a BL-ben és persze itthon is, Szombathely! Egye fene, itt születtem, meg sok más kötődés 😉 Mégiscsak Vas megye 😉

Ha nem a Körmend lesz a bajnok /van rá esély/, akkor inkább a Falco legyen.
Hajrá Körmend, hajrá Vas!

Beniben
Olvasó

A ZTE is, csak mi még nem tudjuk…(legalábbis előlünk erősen titkolják)…….

Falcobb
Olvasó

Szóval nem hozunk négyes posztra több játékost. Érdekes fejlemény. Milo képességeiben bízok, de jobb lett volna, ha még egy játékos érkezik mellé. Neki is és nekünk is kellemetlen lenne egy kisebb sérülés.

Center poszton szerintem Keller és Lake tökéletesen kiegészítenék egymást, amiatt a poszt miatt egyáltalán nem kell aggódni.

Pbask
Olvasó

Legyen igazad..

Pbask
Olvasó

Ide ne jöjjön Keller,légióssal jobbat húzunk! Külföldön sehol sem hozott nagy teljesitményt! Menjen vissza Körmendbe vagy Olajba. Milo miatt is okosabb döntés,míg visszanyeri a régi formáját,és nemzetközi miatt is kevesellem 3 légióst,mikor erősebb lesz mint a tavalyi! ABA ligában is semmilyen volt a statja,mit akarunk egy erős bajnokságban vele!?
Ár érték arány gyerekek,ne legyünk hülyék.

Tomika2
Vendég
Tomika2

5 légiós lesz Keller mellett, ne aggódj! Minden posztra lesz 1 légiós és 1 válogatott játékos. A magyar bajnokság nyilván csak formalitás lesz. Évtizedek óta nem volt ekkora szakadék egy csapat és a mezőny között. Ami miatt érdemes aggódnod az az, hogy a pandémia miatt meggyengült nemzetközi mezőny, a Magyarorszagon soha nem látott erősségű keret és büdzsé ellenére sem értek el semmilyen maradandót idén sem a nemzetközi porondon.

Bilbao
Olvasó

Hát szerintem az újkori bajnokságokat nézve a 2013/14es Szolnok volt messze a legerősebb csapat – ennél a Falconál is sokkal erősebb.

Pbask
Olvasó

Ez így van.

donnarumma
Olvasó

Ha így marad, akkor még Szombathelyen is volt ennél erősebb csapat….

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ha a Szolnok így maradna, akkor meg a B csoportból is kiesne.
Ha a Falconak ez maradna a kerete a többieké meg teljes lenne, akkor is kötelező lenne a bajnoki cim.

Pbask
Olvasó

Biztos nem. Tavaly is 3 légióst akartunk,de nem jött össze a kiszemelt,ennek árából jött Lake és Washington DC. Lake itthonra jó, de láttuk a képességeiket. master is irta,vagy Keller vagy egy légiós. Keretet elnézve, egy légióssal nagyobbat tudunk lépni,Keller képességei bekorlátolhatóak.
ez a csapat egy 4/5-ért kiált,teljesen rendben is lennénk. Rookiet lehet hozni simán abból az árból,a különbség zongorázható!(iden pl varnado)

Lightbringer
Olvasó

Nagyon bekattant neked ez a Keller. Ha a szakmai stáb úgy dönt, hogy ő kell nekik, akkor miért nem tartod tiszteletben a döntésüket?

Pbask
Olvasó

Én BLben gondolkodok.

Lightbringer
Olvasó

Kérdezd meg Okornt, hogy ő miben gondolkozik. Ez a keret Kellerrel is csoportkörös lehet, megnyerni meg idén sem fogjuk.

fkc0102
Olvasó

Kellert én sem értem, tudjuk az elme állapotát, BL-ben 5 perc alatt kifújják szerintem, de ne legyen igazam Légiós center olcsóbb is lenne..

Pbask
Olvasó

igy van,ABA ban seperc alatt kakukk lett neki.

Pbask
Olvasó

Nem megnyerni,de továbbjutni csoportkörből jó lenne. Milo extra de utol kell érni magát,van egy extra irányitónk,egy hazai szinten jo legioscenterünk(BLhez azért kevés a visszapötyizés) és akkor egy Keller? Hidd el,egy légiós 4/5 re nagyobb szükség van. Besegitene Lakenek,es Milosevicről is venne le terhet.

vasipasi
Olvasó

Arról van hír, hogy a Falco hol kezdi a Bajnokok Ligáját? Kell-e selejtezni, vagy rögtön csoportkör?

FKC FAN
Olvasó

https://sportando.basketball/en/were-here-to-stay-bcls-past-present-and-future-in-an-exclusive-interview-with-patrick-comninos/4/

Július 2-án tart ülést a FIBA. Ott döl el, hogy kell-e selejtezni és ha igen hány kört, illetve hogy kiemeltként-e vagy nem… A sorsolás julius közepén lesz.

Buborka
Olvasó

Július 2-án vagy 3-án teszi közzé a BCL a selejtező és a főtáblás csapatok névsorát

Jagerman
Olvasó

8 üres hely van, mivel 24 csapatnak fix kezdő helye van a csoportkörben. Erre a 8 bejutó helyre lesz kb. 32 csapat, vagyis biztosan két párharcot meg kell nyerni, akárcsak tavaly. Ahogyanan magam a wikin néztem az biztos, hogy az első körben kiemelt lesz a Falco, viszont továbbjutás esetén a play off körben feltehetően nem, mivel a rangsor első 8 csapatában nem lesz benne a 32-ből. Mondjuk ne legyen igazam! Sok függ a sorsolástól is, mert egy közelebbi helyre több szurkoló tudna kimenni. Meg mondjuk Nyizsnyij Novgorodot, vagy Igokea csapatokat nem kéne kapni. Szóval szerencse faktor is kell. Ha kiemeltek… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Az a kérdés, hogy Dellas felépül-e a bajnokság végéig, ha nem, akkor simán nyerjük. 🙂 🙂

crazybasket
Olvasó

???

Downtown
Vendég
Downtown

Kormendikent tolod ezt a gáz nyalakodást a szombathelyieknek? ?

pár napja Setback elég jól leírta az elmeállapotodat,remelem sikerult feldolgoznod, hányan rühellik a látatlanban is a pofádat ?

hát majd Körmenden hányan fognak ?

SárgaPárna
Olvasó

Gazdi megadta az új wifi jelszót is?

Downtown
Vendég
Downtown

Wifi? hanyadik evszazadban elsz kocsogparna? ????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés