Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ők lesznek a szolnoki „tinik”

Úgy tudjuk, Andric-ot és Benkét is benevezi a holnapi mérkőzésre az Olaj.:

:

Többször írtunk már a Szolnoki Olaj KK kálváriájáról, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a bajnoki címvédőt soha nem látott sérüléshullám sújtja, ráadásul Andrew Rowsey-ra családi okok, Tóth Ádámra eltiltás, Rudner Gáborra, Csák Bencére, Frikker Marcellre, Samuel Taiwora és Frank Áronra pedig az NB II-es Final Four miatt nem számíthat Dragan Alekszics vezetőedző.

A piros-feketék péntek este hat órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendégei lesznek az Aréna Savariában. Az elődöntő harmadik mérkőzésére csak úgy tudnak kiállni a vendégek, hogy az U18-as korosztályból öt játékost „felhoznak” a felnőttek közé, a BB1.hu információi szerint ők a következők:

Pallai Tamás
Gilszki Erik
Várbíró Gergő
Orbán Bendegúz
Balogh János

Úgy tudjuk, ezen kívül az Olaj benevezi a találkozóra Luksa Andric-ot és Benke Szilárdot is, ők sérülésük miatt nem fognak pályára lépni, ám a szabályok értelmében tíznél kevesebb játékost nem nevezhetnek a jegyzőkönyvbe.

46 hozzászólás

46
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
33 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Setbacknyolcmegnyolcmajerle09BolyongóPiffinger Recent comment authors
Bolyongó
Olvasó

Az elejét nem tudtad elolvasni ? A neved minősít.

RRichieG
Olvasó

Az utolsó emberig harcolunk,mindent bele Tomi, Voja!!!!
Spártaaaaaaaaaaaaaa

Bolyongó
Olvasó

Egyforintotseer…1,Spanyolországban nagyon is marasztalták,komoly tehetségnek tartották. 2, az u 16 Eb a magyar válogatott legértékesbb játokosa volt. Nemzetközi mérkőzéseken 30 pont felett átlagolt.Alázatos,szorgalmas, egészséges. Ennyi.

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ha tényleg csak annyit tud, hogy alázatos, szorgalmas és egészséges egy játékos, az régen rossz. Ezt bármelyik lelkes amatőr, vagy 10 éves gyerek is hozza. Egy élsportoló ennél jóval több mindent lerak az asztalra, pl a fizikuma is átlagon felüli (és nem aluli). Védheted a kisgyereket, biztos valami rokona vagy, de a vak is látja, hogy soványka, gyengécske, erőtlenke, és én továbbra is tartom, hogy valami nem stimmelhet az egészségével. Az alázat remek dolog, 13-14 éves koráig viszi is előre a fiúkat, de felnőttként csak az alázatával fizikum nélkül sokra nem fog menni, amikor 110-120 kilós fekák fognak hülyét csinálni… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ne add fel! Alázz egy 18 éves gyereket!

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Nem a 18 éves gyerekkel van baj, hanem azokkal a balfékekkel, akik Doncichoz hasonlítanak egy nagyon szerény képsségű gyereket, és valószínűleg el is hitetik vele, hogy ő a következő Doncic. Azért ennél legyünk már szerényebbek, még ha a családhoz tartozunk, akkor is!

RRichieG
Olvasó

Kihez hasonlítsuk, VáraDi Caprio szinészünkhöz?

J.R.Benitez
Olvasó

Ricsifiú! Biztos ügyes a srác. Sok sikert Neki! Kell minimum 10 tehetség pár even belül magyar kosárlabdának! De! Doncichoz ne…. Az ciki. Még Váradihoz se. Sőt a 18 éves Váradihoz se.

Setback
Vendég
Setback

Micsoda egy barom vagy. Először értelmezni kellene mit írtak. Azt írták, hogy a “szolnoki Doncic”. Tudod mit jelent ez te okostojás? Nem azt jelenti, hogy a ő a következő Doncic. Azt jelenti, hogy magyar és azon belül szolnoki mércével ő egy nagy tehetség. Mellesleg nem ő tehet róla, hogy ennek írták. De te mégis belerúgsz, nem kicsit. Mintha bármiről tehetne…. Ritka egy ostoba és rosszindulatú barom vagy.

Piffinger
Olvasó

Itt a hazai csapat is “feküdhetne”… 7-szeres szorzó a Mix-en az Olaj győzelme! Egy-két agyag malacból összedobnának egy miskát és behúznák Szolnokon!

Brave New Future…
De ahogy Falco!!! énekelte: No time for revolution

HAJRÁ OLAJ!!! MUTÁSSOTOK MEG TINIK!!!

Tarifa
Olvasó

Hosszú fáradságos út vezetett el bennünket idáig….. Mondják, hogy azok a ifik akiket 20-30 másodpercre évközben beállitottunk még nem alkalmasak a terhelésre, vagy egyáltalán erre a szintre. Ok. De akkor miért nem próbálkoztunk másokkal. Mondja Marci e hétvégi döntésünk a csapat utánpótlása, beillesztése érdekében van. Jó-jó de korábban erre miért nem figyeltünk. Utöttük azt a lovat amelyik húz. Mi lett a vége? Sérülés sérülés hátán….. Marci szakkommentátorként okosakat mondott, de mit mondott Alekszicsnek, vagy Tóth Zolinak? Azt gondolom, hogy Alekszics még maradhatna, de – 50 szer írja le magyarul, hogy utánpótlás beillesztése, (a nevelés mások feladata). – nyilatkozatait magyarul tegye,… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

A sérülések nem a meccs szám miatt voltak szerintem. Az MTE is sok meccset játszott, szinte sérülés nélkül, az Alba legalább annyit egy-egy sérüléssel. Tavaly is ennyi meccs volt, alig-alig sérülésekkel. A sérülések inkább az egészségügyi háttér esetleges hiányosságai vagy a kor esetleg a szerencse számlájára írhatók. A fiatalokat nem játszatták, mert hosszú volt a pad. Talán Rudnernek, Franknak és Taiwonak lett volna értelme. Azt viszont ne felejtse el, hogy a “KisOlaj” játékosai is emberek. Suliba járnak, edzenek, játszanak az U23ban és az NB2ben is. Ez mind idő. Amikor lenyomtak itt is, ott is a hét folyamán egy meccset, nem… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Engedjétek már el ezt a témát! A két edző majd kiagyalja mit játszanak, a keretek adottak hozzá. Én speciel leszarom, ha 10,vagy 50 lesz a különbség, most ez a mi csapatunk, nekik szurkolok, tudom, a lehetőségekhez képest mindent megtesznek a tisztes helytállásért. A másik csapattal nem kell foglalkozni, úgyis azt játszanak, amit elterveztek, nyilván már a döntőre is készülnek.

Jó lenne, ha tisztességesen menne le a meccs, senkinek nem borulna be az agya, sérülés ne legyen, odaát se, nehogy az a vád legyen, befolyásoltuk a döntő kimenetelét!

Mindörökké Olaj!

J.R.Benitez
Olvasó

Igy van kár veszekedni, egymást okolni. Gyerekek közül kire érdemes figyelni?

derryl
Olvasó

Esküszöm nem tudom, nem ismerem őket, örülök, ha az első csapat meccsere kijutok, a “kicsiket” még nem láttam!

J.R.Benitez
Olvasó

Akkor majd most kiderül. Ha bátrak lesznek már jó.

Drazsen
Olvasó

Most gondold el, ha ezeknek a srácoknak a bajnokság kezdetén, mit a kezdetén még akár 1 hónappal ezelőtt is azt mondják, hogy fognak játszani a felnőtt csapat bajnoki elődöntőjént mit szóltak volna. leht, hogy közülük sokan most éppen az érettségire és készülnek.

Drazsen
Olvasó

Gondold el, ha ezeknek a srácoknak a bajnokság kezdetekor, mit a kezdetekor , egy hónappal ezeleőtt azt momdják, hogy a bajnoki elődöntőn a felnőtt csapatban fognak játszani, hát meglepődtek volna. Gondolom közülük többen az érettségire is készülnek ezekben a hetekben.

RRichieG
Olvasó

A kis Pallai a szolnoki Doncic. Ha félvállról veszik a srácot lesznek meglepetések. 2 hete a legjobb magyar játékossal Vojával készülhet. Ha elgurul a gyógyszere, nem állítja meg VáraDi Caprio szinészóriásunk sem.

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Topkomment! 😀 A szolnoki Doncic miatt. 😀
Szerintem elég erős ezt egy olyan gyerekre mondani, akit külföldről is hazazavartak, és szemmel látható, hogy nem stimmel valami eü. dolog vele. Fehér, mint a fal, rezegnek a csontjai, és még azt a minimális fizikumot sem hozza, amit a magyar fiúk átlaga.
Olyan nagy elvárás, hogy 18-20 év környékén ne 40 kilót nyomjon a mérleg ezek alatt a fiúk alatt?

Doncic 19 évesen Eu-bajnok, és felnőtt játékos volt. A határ másik oldalán ennyivel másabb gyerekeket szülnek az asszonyok?

RRichieG
Olvasó

Na ez a komment kellett a kis Pallainak. Köszi ?

Rouge
Vendég
Rouge

“…Doncic 19 évesen Eu-bajnok, és felnőtt játékos volt…”

A kis Pallai még alig múlt tízennyolc….
pár hónappal….
és már most felnőtt is, meg játékos is…

19 évesen meg még inkább az lesz.

Az utóbbi időben sokat erősödött,
a fizikumával semmi probléma sincs.

nyolcmegnyolc
Olvasó

És nem adja fel.
Buta ember! Mit vétett neked ez a gyerek? Bajnokin oktatta a te fiad???
Vékony?? Komolyan? Tegnap egy vékony gyerek nagyon hiányzott a GSW-ból! Valami Durant. Van rajta vagy 10 gramm izom. Volt (van) egy ikonikus játékosotok! Valami Kálmán! Na ő is nagyon izmos volt.
Inkább bízz benne, hogy 15 év múlva mesélheted, hogy van az a Pallai gyerek, aki sokra vitte a Barcában. Na azt én már 18évesen is láttam játszani.Én így vagyok a kézis Nagy Lacival. 17 évesen már láttam. (Ő volt annyi) Nagyon extra akkor még nem volt. Gondolom nem hiszed, de magas volt és VÉKONY.

WSreborn
Olvasó

Komoly emberi nagyságról tettél tanúbizonyságot…..

majerle09
Olvasó

Na, most már tényleg nagyon várom, h lássam a kis Pallai-t, ahogy csomót köt a Perl lábára.

WSreborn
Olvasó

Attól azért messze van, de ügyes srác

nazol
Olvasó

A bírókra leszek még nagyon kíváncsi. Mert sajnos az alap felfogás mindig is az Magyarországon, hogy agyonfújják a fiatalokat az “öregekkel” szemben. Persze, jelen esetben semmi, de semmi jelentőssége nem lenne, de tényleg nagyon kíváncsian várom a hozzáállást. Nem azt mondom, hogy ami fault az ne legyen az, de pl. Rudnernek olyanokat is befújtak pl. a kupadöntőn is, hogy az enyhén szólva is botrány volt. Mondjuk ott sem volt jelentőssége.:) Próbáljuk meg egy korrekt meccset játszani, és emelt fővel távozni a parkettről. “Semlegesként” viszont idén nagyon várom a döntőt! EMberevészet lesz, az tuti! 🙂 Jelen pillanatban 55-45%-ot adnék a Körmendnek,… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Semlegesként, közben sörözgetni, csak a játékot nézni, nem idegeskedni, nem is rossz, ha már ezt dobta a gép.

Ezek meg már most egymás torkán vannak, már most 98 fokC a hőmérséklet, mi lesz a jövő héten?
És mennyire utálják egymást!

moldi56
Olvasó

Most aztán…az összes vélt,vagy valós sérelmeiket megtorolják ellenünk.Nem is várok mást.Balmazovics ha bedob egy triplát talán ki is szalad a csarnokból örömében.Nem baj…jön még kutyára dér!

RRichieG
Olvasó

A poén az egészben az, hogy a Falco az Olaj ellen ismét az ezüstért játszik. De szaar…

Rouge
Vendég
Rouge

“….Szerintem nem lesz olyan kegyes a Falco, hogy elkerülhessük az alázást…” Alázás? Mi abban az alázás, hogy a teljes falco ötven vagy hatvan ponttal jobb a szolnoki ifinél és ezt a különbséget le is hozza? Mi abban az alázás, ha Govens tízből tízszer egy-egyben megveri Sebőköt?… vagy hogy is hívják… azt az amcsit. Ebben a helyzetben a falco akkor lenne korrekt és sportszerű, ha hozzánk hasonlóan négy felnőtt és öt U18 játékossal hozná le a meccset. Még korrektebb lenne, ha az a négy felnőtt játékos is ad hoc lenne kiválasztva, ahogy a sérülések sem tudatosan szelektàlnak. A maximális korrektség pedig… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

Bocsi, lemaradt:

MINDÖRÖKKÉ OLAJKÁCSKA!

J.R.Benitez
Olvasó

Rouge! Nem 4 hanem 6!! 2 emberetek nem sérülés hanem egyéb hülyeség miatt hiányzik…. Csak a pontosság kedvéért….

Rouge
Vendég
Rouge

Aki mentálisan sérült, az is sérült…sőt.

J.R.Benitez
Olvasó

Ha 50 ponttal nyerünk szemetek vagyunk. Ha 5 ponttal, lúzerek. Ird azt utálod Falcot aztán kész. De ne keressetek ürügyet. Hülyeséget kár hajtani. Nem mi tehetünk sérülésről hazautazásról elme elborulásról. Ti is teljes kerettel állnátok ki ellenkező esetben. Menjen le nyugiban ez a lényeg.

J.R.Benitez
Olvasó

Szolnok -Kecskemét kupameccs. Véletlenül fél Kecsó beteg 1 napig….. De Olaj teljes kerettel játszik egy lefeküdt meccsen. Visszanézem volt e örömködés. Ne legyünk óvodások azt kérem. Én megtapsolom ma vendégeket. Ennyi jár nekik. De ez élsport elméletileg. Harcoljanak tanuljanak a gyerekek meg ne legyen sérülés. Többet ne várjatok tőlünk!

RRichieG
Olvasó

Szerinted ennek a csapatnak le kellett feküdni?
Az év vicce vagy.
SZOLNOK: Simon B. 2, Holiday 12/6, Vojvoda 10/6, MILOSEVICS 8, LÓRÁNT 10/3. Csere: Báder 7, Rakics 2, Warren 3/3, KELLER 10, Ivosev, Tóth Z.

J.R.Benitez
Olvasó

Nem kellett. Ez benn a szomorú hogy mégis megtörtént. Te is tudod senki nem tagadja. Sztojan….

J.R.Benitez
Olvasó

Ricsifiú szerinted nem adta le a meccset a Kecsó? Hajrá égesd le magad, válaszolj.

derryl
Olvasó

Bakker, még olvasni is megtisztelő ezt a névsort.

Dudi
Olvasó

Ez már tényleg szomorú. Hàt tényleg nem lehet màst kívànni, hogy ne legyen több sérült.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Biztos tele lesz a gatyó de legalább szokják a légkört.

WSreborn
Olvasó

Szerintem nem lesz olyan kegyes a Falco, hogy elkerülhessük az alázást. A lényeg hogy több sérült ne legyen, és a jövőn kell agyalni, ami állítólag azért nem lesz olyan ínséges mint 1-2 hónapja hallani lehetett….

kekfr@nkos
Olvasó

Lesz akiknek nem lesz ínséges. Pénzkifizető hely lesz ebből.

derryl
Olvasó

Te már csak tudod a frankót!

moldi56
Olvasó

Hát ha Voja marad,akkor biztos nem lesz inséges.Ha nem marad…na akkor jön a B terv.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés