Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Ők lesznek a jövő?

Megválasztották a hónap játékosait a Debreceni Kosárlabda Akadémiánál.

  •   :

:

Novemberben és decemberben is megválasztotta a hónap legjobb játékosait a Debreceni Kosárlabda Akadémia szakmai stábja. Novemberben Szász Lili és Schwarczenberger Gábor, decemberben pedig Szabó Zita és Fekete Balázs érdemelte ki az elismerést.

November hónap fiú játékosa: Schwarczenberger Gábor
Csapata: DKA U16/A (kadett)
Edzői: Kovács Balázs, Boldizsár Ferenc

A novembert száz százalékos mérleggel zárta csapata, Gábor pedig minden mérkőzésen kiválóan kosárlabdázott. Az edzéseken szorgalmasan dolgozott, és a kemény munkának kiegyensúlyozott, stabil, jó teljesítmény lett az eredménye. Minden novemberi találkozón tíz pont felett dobott, sőt, a két rangadón a húszat is átlépte. Ezek mellett 10 fölötti lepattanót szedett átlagban.  Jó teljesítményét a decemberi Kecskemét elleni összecsapáson is folytatta, így jelenleg vezetik a kiemelt bajnokság keleti csoportját.

November hónap leány kosárlabdázója: Szász Lili.
Csapata: DKA U14 (Serdülő “A”)
Edzői: Kecskeméti János és Jávor Petra

Társaival a felsőházban az ország legjobb tíz együttese között szerepelnek. Csapata egyik legponterősebb játékosa. Hatalmas akarata és küzdeni tudása, valamint robbanékonysága lepattanókban és szerzett labdákban is megmutatkozik. Kiegyensúlyozott jó teljesítményével érdemelte ki a hónap játékosa díjat.

December hónap leány játékosa: Szabó  Zita
Csapata: DKA U18 – (junior)
Edzői: Dóra Márton és Papp Alexandra

A leány junior csapat tehetséges játékosa. Korábbi csapataiban is igazi vezéregyéniség volt, aki kimagasló teljesítményekre is képes. Az együttes négy decemberi meccséből mind a négyet megnyerte, és ebben Zitának komoly szerepe volt. Egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből minden meccsen, játékával és több statisztikai mutatót tekintve is. Majdnem tripla-duplát átlagolt ezen a 4 találkozón: 25 pont, 9 lepattanó, 8 szerzett labda.

Fotó: debka.hu

December hónap fiú játékosa: Fekete Balázs
Csapata: DKA U14 – (Serdülő “A”)
Edzői: Jávor Barna és Gál Balázs

Edzésmunkája, edzéslátogatottsága és hozzáállása minden játékos előtt követendő példa. Egy igazi karaktere a csapatnak, rendkívül okos és gyorsan tanuló játékos, de ez meglátszik a magánéletben az iskolai érdemjegyein is. A decemberi főtábla fordulóban megmutatta, hogy kulcsszituációkban is higgadt tud maradni, a csapat egyik vezére volt. Az ő remek teljesítményének is volt köszönhető, hogy a serdülő fiúk az első fordulót hibátlan mérleggel zárták. Imádja a kosárlabdát és tudja, hogy, ha keményen dolgozik, az előbb vagy utóbb ki fog fizetődni.

Fotó és szöveg: debka.hu

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
pbaskB3P1 Recent comment authors
B3P1
Olvasó

Nem Debrecen az egyetlen csapat, ahol ilyen díjakat adnak a játékosoknak, mégis csak erről születik cikk. Meglehetősen nyomják mostanában a DEACot a portálon, érdekes…:)

pbask
Vendég
pbask

Emkáosz szócsöve,szerinted miert a mindigo közvetitéseket promozzák? (Ami beszart Bonn ellen,egyszerű adásátvétellel illetve a tegnapi adásuk is fossancs volt)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés