Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Odatette magát ZTE

A kék-fehéreknél abban bíznak, visszatalálnak a jó útra.:

:

– Már nagyon kellett egy győzelem, végre összejött. Az egész csapat nagyon jól küzdött és mindenki odatette a maga pluszát, ami kellett ehhez a győzelemhez. Nagyon bízom benne, hogy ezt a küzdést folytatjuk tovább, és ha védekezésben még egy kicsit tudunk javítani, akkor szerintem vissza tudunk térni arra az útra, amin korábban jártunk – nyilatkozta Szabó Zsolt, miután a ZTE vasárnap délután legyőzte a DEAC-ot.

A rossz passzban lévő debrecenieket Henry Dugat képviselte a sajtótájékoztatón.

– Negyven percen keresztül jól játszott a ZTE egy kemény meccsen. Ennek köszönhető a vereségünk. Nem igazán tudtunk mit csinálni, többször feljöttünk, de a vezetést nem tudtuk átvenni. Azt hiszem a lepattanózás döntött, abban sokkal jobb volt ellenfelünk. A több második eséllyel gyakorlatilag kivégeztek bennünket a meccs végére. Szeretnénk a pozitívumokra alapozni, hogy a következő találkozók jobban sikerüljenek majd – nyilatkozta.

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ZegTomika2Kinter for presidentZeg19Portik Tamás Recent comment authors
Zeg19
Olvasó

Oda tette magát a ZTE!A francokat csak a DEAC volt k..a gyenge!
Remélem hamar vége lesz ennek!
Micsoda győzelem egy rakás sz.r!

Tomika2
Vendég
Tomika2

A Deac hozta, amit tud. A márciusban 67%-al dobott 18 triplája volt rendkívüli. Akkor 2 ponttal tudtak nyerni. A DEAC kerete erősebb, ez kétségtelen. 5 légiós, köztük kettő hosszú évek óta itthon játszó, extra játékos valanint a padot szintén rutinos játékosok alkotják, nem pedig korábban 0 perces gyerekek.

Zeg
Olvasó

Álltalában nem szoktam az ilyen degenerált barmokhoz szólni semmit sem….
Ezt viszont már nem igazán tudom szó nélkül hagyni….
Te szerencsétlen barom…ha ilyen tökös megmondó ember vagy,hogy győztes meccs után is így beszélsz…akkor miért nem a saját neved használod…miért is jársz meccsre…
Amúgy igen tudja mindenki hogy ez a szezon nem lesz-lett fényes…viszont szerintem legalább győztes meccs után ne pofázz így….te szerencsétlen…

viccmester
Olvasó

Bencze Tomi lemeccselte Berényi Sanyikát…óriási taktikai harc lehetett !
3 hét múlva vége a “szenvedésnek” , mindkét csapat mehet nyári szabadságra , Agafonov jó szerződéssel a zsebében…Ivosevnek kezdődik a B33…stb

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Tedd hozzá, hogy a tegnapi mérkőzésen kB 600 ember volt…. Míg a szomszéd faluba csordultig tele csarnokkal fantasztikus hangulat.. Hogy sem baszkinak sem a Coca Cola függő főnökének nem sül le….

Kinter for president
Olvasó

Valóban érdemes összehasonlítani a 9-10. meccsét egy Körmend-Falcóval, amin helyezéstől függetlenül garantált a telt ház ?? Nyugi, egy ZTE-Körmenden ugyanúgy “csordultig tele csarnok és fantasztikus hangulat” lenne:)
Biztos, azért 16. a minden sportágat magában foglaló nézőszámokat tekintve a ZTE – 12 fővel lemaradva a Körmend mögött -, mert kb 600 ember jár a meccsekre ? A “ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna” tipikus esete.
https://kepkuldes.com/image/6zspzF

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés