Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Nyíregyházán nem kapkodnak

Sitku Ernő elmondta, továbbra is betartják az eddigi szabályokat.:

:

HIRDETÉS

Sitku Ernő, a Nyíregyháza Blue Sharks ügyvezetője a szon.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, nem kapkodnak, továbbra is óvatosak, nem lesznek még nagycsoportos tréningek.

A Nyíregyháza csapatai három és öt fő közötti csoportokban edzenek, testi kontaktus nélkül.

– Óvatosak vagyunk, és továbbra is betartjuk az eddigi szabályokat. Az aréna erre alkalmas, valamint szabadtéren is tudunk foglalkozásokat tartani. Az eddigiekhez hasonlóan a technikai, kondíció- és koor­dinációfejlesztésen lesz a hangsúly.

Emiatt egyébként nem vagyok csüggedt, az én pályafutásomban is nagyon hasznos volt, amikor fiatalon két szezon között fejleszthettem a technikámat és edzettem, az utóbbi időben pedig pont ez maradt ki a játékosok fejlesztéséből.

A klubnál továbbra is folynak az online foglalkozások, ami a szakember elmondása szerint arra is jó, hogy a sportolók még jobban megértség egy-egy taktikai elem miértjét.

fotó: nyiregyhaza.hu

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Hova kapkodnának? 5 hónapig még úgysem játszanak tétmeccset. Ugyanakkor vezetőségük bizonyára keményen dolgozik, legalább 50%-ban most, az átigazolási szezonban dől el a bajnokság. Tavaly Hobbsal nagyot nyertek, de nem hinném, hogy meg tudják tartani. A magyar magjuk hasonló erős volt idén a miénkhez, sokat számít, hogy ki tud erősíteni, ki kénytelen eladni húzóemberét. Szerintem jövőre is a Nyíregyháza lesz a legnagyobb ellenfelünk, még a Veszprém szólhat bele érdemben. Mondják, hogy nem lesz jövőre pénz bajnokesélyes csapatra, de nem hiszem, hogy sokan távoznának. Már alig várom a rajtot, hajrá MAFC!🔴⚫

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook