Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

November közepén játszhat újra tétmérkőzést a ZTE

Csütörtöktől edzésbe állhat a csapat egy része.:

:

A szezonkezdet előtt elvégzett koronavírus-teszt a Zalakerámia ZTE KK hat játékosánál is pozitív eredményt hozott. Az ilyenkor kötelezően elrendelt házi karantén szerdán lejár a negatív tesztet produkáló játékosoknak és stábtagoknak, így ők csütörtöktől megkezdhetik a közös munkát – írja beszámolójában a klub honlapja.

A pozitív tesztet produkáló kerettagok közül azoknak, akiknek nincs tünete, újabb tesztelésen kell átesniük. Ha a teszt eredménye negatív lesz, akkor szabadulhatnak a karanténból. A csapatnál vannak tüneteket produkáló kosarasok is, akiknek még nem tudnak újabb tesztelést csináltatni. Esetükben meg kell várni a többnapos tünetmentességet.

A OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) előírása alapján a tünetet produkáló játékosok 6 héttel, a tünetmentes játékosok 4 héttel az első negatív teszt eredménye után kaphatnak sportorvosi engedélyt.

Az előírások betartása mellett talán november közepén tud először mérkőzést játszani az együttes. Ezt követően válogatott szünet lesz, majd decembertől lehet elkezdeni az elmaradt találkozók pótlását a szabad időpontok függvényében.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
mrfoxRedbidPbaskvasipasiredmiller Recent comment authors
mrfox
Olvasó

Nekem mind1 hogy mikor kezdik, csak a Körmendet meg a Falcot oda-vissza 😀
HAJRÁ ZTE!!!

redmiller
Olvasó

Itt nem látom a felháborodásokat! Pedig a ZTE majdnem az első teljes kört játék nélkül tölti….
Bravó MKÁOSZ!!! Sikeres volt a kései rajt és a heti két meccs…. Pár csapat mikorra fogja utolérni magát??? Aki meg heti kettőt játszik, majd hetekig malmozik????
El kellett volna kezdeni szeptemberben és heti EGY fordulóval! Sok értelme lett ennek a heti 2 fordulónak… De persze csesznek szétszedni a programot…

vasipasi
Olvasó

Tényleg nem érted? Az Albás dolog ott kezdődött, hogy az Alba hazudott (a ZTE nem), mert mindenképpen elakarta tolni a bajnoki rajtot. Először azzal fordultak az MKOSZ-hez, hogy nem tudtak edzeni, mert játékosaik 14 napig karanténban voltak!!! Az MKOSZ elutasította… Majd jött a 14 nap leteltét követő másnap reggel a kötelező teszt és hat játákosa pozitív lett, 14 nap karantén után, ami alatt mások meggyógyulnak, nem fertőznek. Tehát az Alba vagy az elején HAZUDOTT, amikor azt mondta, hogy azért nem tud kiállni, mert nem tud edzeni, mert a játékosai 14 napja karanténban vannak, vagy a tesztekkel manipulált… Tudom, most fogod… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Na ja meg a Zetések közt az egyikük biztos kávézóba ücsörészett karantén alatt,utána meg a fél csapat a lagzin mulat… 🙂
Hagyd,az értelmesebbek ugyis tudják miért ez a véleménye a szurkolók többségének.
Jöttek itt azzal,hogy az Alba alapból nem szimpatikus,utálják őket,azért kapja az ívet. Nos akkor a Szolnok,Körmend miért nem kapta? Vagy mi sem? Azért ezek a csapatok semmivel sem különbek szimpátia szempontjából,mint az Alba a szurkolók szemszögéből.

redmiller
Olvasó

Polgári esküvő volt, mert az asszony terhes! Nem volt lagzi…
Tudod, ott voltam… Másik cikknél írtátok! Én adtam össze őket! 😀 😀

redmiller
Olvasó

Tényleg nem érted??? Az Alba játékosai 10 nap karanténban voltak az akkori egy covidos miatt! Nem edzettek, halasztani próbáltak nem tudtak! Kötelező teszt a meccs előtt! 4 játékos + 1 személyzet covid plusz! Mivel karanténban voltak, nem edzettek, így nem kerültek újabb karanténba! A nevezett 12-ből 7 játékos covidos…. Akkor hogy játszanak??? Megjegyzem, állítólag az Alba utánpótlásában is többen azok lettek…. A fehérvári második hokis csapat is covidosok miatt nem tudott játszani…. Persze tudom, kamu….

Persze Fofó hülye a 10 nap után…. És Okorn???
https://bball1.hu/okorn-felve-engedtem-volna-bele-a-merkozesbe-a-fiukat/

vasipasi
Olvasó

Hazudsz, csúsztatsz!
Kérlek írd be ide, tudom nem fogod mert azonnal lebuksz azzal együtt, aki ideküld, hogy mióta edz az Alba…
Egy nagy szerencséje van az Albának, hogy a BB1 a Sztojan kezében van, mert egy normális lap, már régen leleplezte volna azt a gusztustalankodást, amit az Alba művel…

Redbid
Olvasó

Te, észrevetted már, hogy ez a covid szar nem csak úgy működik ahogy a logika és józan ész, diktálja??

Napok óta lovagoltok az Albán, de miért annyira elképzelhetetlen, hogy a karantén lejártakor egy másik játékosnál éppen akkor jöttek a tünetek?
Olvastad valahol hogy akkor ez kizárt, vagy mire ez a nagy magabiztosság?

Ideje lenne már észrevenni, hogy sajna ha úgy alakul, ez akár egy “végeláthatatlan” folyamat lehet, amiben érintett csapat nem kénye kedve szerint lépked, de még az oly szépnek tűnő MKOSZ szabályozás is felülírásra kerül!

Ezért lenne, lett volna szükséges valami B terv is, mert ezen ellehetetlenülhet a bajnokság!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés