Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Novák Katalinnal edzettek együtt a fiatalok a Kecskeméti Akadémián

A köztársasági elnök háromnapos látogatást tett Bács-Kiskun Vármegyében.:

:

A köztársasági elnök háromnapos látogatást tett Bács-Kiskun Vármegyében. Péntek reggel ellátogatott a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémiára is, ahol együtt edzett a fiú U18-as és a leány U12-es csapatokkal.
A rendhagyó edzést Ivkovics Sztojan korábbi szövetségi kapitány tartotta. A tréningen részt vett a város polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia és az Akadémia vezetője, Ivkovicné Béres Tímea is.

A korai kezdés ellenére nagyon jó hangulat uralkodott a csarnokban. Az edzést nyújtással kezdték, futóiskolával folytatták, majd dobógyakorlatokat is végrehajtottak. Az államfő és a polgármester hamar megmutatta kiváló labdaérzékét és pontos dobásokat hajtottak végre. Az edzést lezáró dobóverseny igazságos döntetlennel ért véget.

– Megmondom őszintén, álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer egy reggeli edzésen veszek részt a Kosárlabda Akadémián a köztársasági elnökkel, Novák Katalinnal, valamint azzal a családdal, amely városunkban kialakított egy fantasztikus közösséget – mondta az edzés után Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia. –Nagy rajongótábora van ennek a sportágnak Kecskeméten, és ezt mindenképpen meg szerettük volna mutatni az államfőnek A kezdeti megilletődöttséget hamar felváltotta a lelkesedés és nagyon jó edzést tartottunk. – nyilatkozta a városvezető.

– Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy a köztársasági elnök asszony a vármegyei látogatása során eljött a Kosárlabda Akadémiánkra is – mondta Ivkovicné Béres Tímea. – Nagyon vidám, kötetlen hangulatú edzés valósult meg, Novák Katalin és Szemereyné Pataki Klaudia is hamar felvette a fiatalok ritmusát. Mindenki számára nagy élmény volt és motiváló a jövőre nézve. Ahogyan az államfő is mondta, a sport nagyon fontos nevelő és közösségépítő eszköz. Amellett, hogy rengeteg gyermeknek adunk sportolási lehetőséget, számunkra nagyon fontos a minőség, vagyis, hogy válogatott, illetve élsportolókat neveljünk. Bízunk benne, hogy a jövőben minél több kecskeméti képviselheti városunkat a felnőtt csapatokban és hazánkat a nemzeti együttesekben – zárta gondolatait az Akadémia vezetője.

Az edzést követően természetesen nem maradhatott el a „Kecskemét” csatakiáltás, illetve a Novák Katalinnal készült közös fotók sem. Az edzés végén Novák Katalin egy, az akadémia növendékei által aláírt mezt és egy díszes táblát kapott ajándékba, melyre a minden szezonkezdéskor elmondott fogadalom szövege került.

Az államfő búcsúzásképp egy üzenetet is megfogalmazott, hogy látogatására a jövőben is visszaemlékezhessenek:

„A Mercedes-Benz Sport Akadémia kosarasainak és edzőinek köszönöm a közös sportolást. Az egymás iránti tisztelet, a testmozgás szeretete, a rend, fegyelem, kitartás sok helyzetben fog még előre vinni az életben. Őrizzék meg ezeket az értékeket, és legyenek büszkék magyarságukra.

Szeretettel: Novák Katalin”

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
VadkakasMarko_tropojábólRedbidWestChampiBorbély Lajos Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Hozzászólásomat törölték azaz igazam volt.

Bb1–> a magyar kosárlabda fizetett demeterszilárdja.

Tiltsatok le, tök mindegy

Marko_tropojából
Olvasó

Jó hír ez a magyar családoknak!

Redbid
Olvasó

Úgy látom ezzel nem vagyok egyedül, nem érti, nem tudja hovatenni az ember, hogy most ilyen látogatás mi merre és hogyan is, … de aztán az elődei után lehet csak nem vagyunk hozzászokva ilyenekhez?
Vagy esetleg Stojan új pályafutásának kezdetét látjuk?
Úgyis mindig üzengetett valakiknek, mindig mindennek voltak valami okozói, akikről sejtelmesen beszélt … akár csak egy politikus!

WestChampi
Olvasó

HIÁNYOLOM RAJTA A NÉP BAJSZÁT!!

Borbély Lajos
Olvasó

Katika, még több pénzt a műakadémiára, hiszen mérhetően dőlnek onnan az első osztályban megragadó fiatalok.

Evandro
Olvasó

Szánalmas, ahogy ezt a Diana imázst próbálják ráerőltetni Katyira.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Degradáló momentum Katika úgymond betolakodása bármely sportrendezvénybe.
Országunk félrevezetője “lebütykölte” a jogállamot, egekben a korrupció, a lopás.
Az uniós pénzek éppen ezért leblokkolva.
Katika mindehhez segédkezik.
Nulla karakter.
És még nekünk ehhez jópofát kell vágni?
Beszarábia :))

Eddiee Irwine
Olvasó

Végre hazai próbajátékosok, Katalin jól mozgott, kifejezetten hasznos lenne a csapat számára…

Péntek délután igazán beleférhetett volna a felnőtt csapatban, megtekinteni az akadémia neveltjeit, ahova áramlik az energia…

Duna-Aszfalt, Mercedes, MVM, hol vannak ennél nagyobb nevek, segítsetek?

Vulcano
Olvasó

Esetleg szóljon a főnökének, hogy ha nem előbb adnának a mindenki adójából üzemeltetett “köz”médián egy szerb bajnoki foci meccset, puskás tévét meg az isten tudja mit, akkor lehet a kosárlabda is meg tudna indulni végre az emelkedőn.
Egyébként pontosan mi célja volt ennek a cikkenk meg a látogatásnak?
Pártpropagandára ott a nemzeti sport.

Madison
Olvasó

Székely Dávid Novák Katalin főnöke? Na ez új, nyugatifényen olvastad?

Vulcano
Olvasó

Nem tudtam, hogy Székely Dávid Magyarország legfőbb hűbérura és egyetlen döntéshozója.
Bocsi nem olvasok nyugatifényt, ahogy a testvérmédiáját a pestisrácokat se.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés